Jah... no, ko mate že usi 1 D zgodbice jo bom mela pa še js.. To je moja prva zgodba, zato lepo prosim..
_______________________________________________________________
HARRY

Spodnja majica. Aha, tule. Kljukica. Spodnje hlače. Kje za vraga...?
> > Mami! Kje so moje zelene boksarice za na turnejo? Saj veš, da mi prinašajo srečo!< < sem zakričal in obupano brskal za njimi.
> > Tu, ljubček. Tvoj očim jih je po nesreči poiskusil obleči med vso to zmedenostjo in jih pomotoma... hm. Raztrgal? < < je zamomljala, njene oči pa so kar švigale po vsej sobi. V moji glavi je razbijalo, da bi vsakdo pomislil, da mi bodo zdaj zdaj odpovedali možgani.
Ves jezen sem opletal z rokami in se poskušal prijeti... kaj pa vem. Stebra, ali česa podobnega.
> > Moje srečne boksarice si pustila obleči NJEMU? < < sem vprašal in poudaril zadnjo besedo. Da, svojih stvari pa pač ne bom posojal maminem možu.
> > Oh... ne razburjaj se. Da veš... tečen si kot sraka,< < je rekla in zavila z očmi.
Naj se ne razburjam. Prav. Res je le malenkost, ki mi VELIKO pomeni. Čakajte, preteklik. Mi JE pomenila. Vse je že zgodovina.
Kakorkoli. Svoje srečne spodnjice sem moral po Louisovem predlogu zamenjati za Niallove ( ki mi jih je podaril lansko zimo ) boksarice s štiriperesnimi deteljami. Bedno. Louis pa mi kar ni dal miru.
> > Veš koliko bi mu to pomenilo? < < je jezno rekel, v mislih pa se mi je prikazala slika Louisa, ki mu iz ušes uhaja para parne lokomotive.
In nato je nadaljeval z : > > Nimaš srca! Niall bo spet žalosten! Veš koliko mojih prelepih blazin je že poslinil in zmočil od svojega jokanja? Lahko bi rekel, da praktično SPIM na soli.< <
Tipično. V tem stavku je popolnoma potrdil moje razmišljanje. Misli samo na sebe.
> > O čem se gre fanta?< < v mojo sobo je kot vedno hiperaktiven Niall - vdrl.
> > O tvojih spodnjicah, < < je odgovoril Louis, ne da bi premaknil pogled z mene. Z svojimi očmi je dobesedno vrtal vame, dokler se nisem omehčal.
> > Da, Niall. Vzel jih bom na turnejo - za srečo < < sem rekel in zavzdihnil. Sploh pa... kdo bi poslušal zgodbe o spodnjicah? Le Zayn, ki bi se peklensko privoščljivo smejal mojemu očimu. Nevem kako mu je to uspelo. Očimu, mislim...
Oh, ja... zopet oboževalke. Ki nas bodo spet pričakale pred našo hišo, oziroma MOJO hišo. In oboževalke nas bodo SPET spremljale do letališča s kričečim : > > LOVE YA! < <
Sam sebi se že zdim prav tečen. Moram imeti spoštovanje do oboževalk, pa saj ga imam... vendar. Lahko je vsak dan iti na WC brez da bi me skozi majhno sobno okence v WC-ju slikale oboževalke. FAIL. Ni. Niti malo zasebnosti nimam, zato komaj čakam da zopet odrinemo v Slovenijo, kjer se preoblečemo in preuredimo v razredne piflarčke in preživimo večino časa zunaj, kjer nas noben ne prepozna.
Slovenija je majhna država, polna lepih punc - pri tem stavku me je Liam naveličano sunil v rebra. Nima pojma kako to boli... no, naj nadaljujem. Slovenija je polna - čakajte, sem rekel P-O-L-N-A? V mislih imam prazna. Ni ljudi, ki bi te kar naprej nadlegovali in zasledovali, češ; Lahko tvoj avtogram? Oh, Harry... ljubim te!
Prava sreča je še, da obstajajo takšne majhne državice, ki imajo le po 2 milijona prebivalcev.
> > Zakaj si tako črnogled? ŽURKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! < < mi je na uho zakričal Louis in me zdramil iz prelepih misli. Še preden sem uspel reči prvo črko abecede je skočil v notranji bazen. Oblečen IN obut.
> > Moja mama te bo fentala, < < sem rekel in zavil z očmi njegovemu otročjemu vedenju. Moj predragi najboljši prijatelj Louis. Čas, da končno odrasteš.(;
Se nadaljuje, ko dobim nekaj nextov in komentarjev X)
Povejte, kaj ni uredu, potrudila se bom in skušala popraviti.
Lof ya!

Boš bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. december 2012
kak komentar lepo prosim?
07. december 2012
.....
07. december 2012
u114572
u114572
oprosti ker smetim
07. december 2012
u114572
u114572
drgač pa next čeprav ne berem
07. december 2012
uh.. bi blo pa lepo če bi hwhehe drgač bom pa pogledla tvojo temo. (:
07. december 2012
Nadaljevala bom le če bo kdo bral
07. december 2012
bom še čakala...
08. december 2012
no sej je pač ne bom nadaljevla
10. december 2012
... hahaha plis no.. xĐ lah usaj en??
03. januar 2013
u117833
u117833
Všeč mi je zgodbica! Nujno nadaljuj!
03. januar 2013
Neeeeeeeeeeeeeext :'D
03. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg