u121843
u121843
Hei! To je moj 2 fanfic o fantih iz One Direction... Upam da bo tudi tale zgodbica brana... Gre se pa o 5 puncah... Veliko bo zapletov, razpletov, ljubezni, drame itd. Upam da bo sploh kdo bral. No zdaj pa nazaj k zgodbici...
● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○● ○●

Alexis Barrett

»Mike! Pridi sem!« sem kričala mojemu najboljšemu prijatelju čez dvorišče. Bil je na vrtu in kosil travo. 'Ne slišim te' je nakazal z ustmi in pokimala sem. »Alex! Kosilo.« se je drla mama. Pomahala sem Mikeu in stekla v hišo kjer je dišalo po lazanji. Veselo sem stekla do mize in se vsedla. Oče in mama sta že jedla. Bila je popolna tišina kot ponavadi. Torej. Naj se predstavim. Sem Alexis Barrett za prijatelje Alex. Saj jih itak nimam veliko. Prijateljev mislim. Nikoli nisem bila preveč družabna. Spet to ne pomeni da sem nežna dušica. Stara sem 19 let in živim v Kanadi. Moja strast je ples. Velikokrat plešem v Dance Clubu z imenom 4U. Glavni tam torej Logan meni da sem zelo dobra. Nisem samovšečna kot me imajo drugi ampak tudi sama mislim da mi ples gre. Že od 7 leta se ukvarjam s tem in ne mislim nehat. »Alex… Logan mi je sporočil novico zate.« je tišino pretrgal oče. On je zelo dober prijatelj z Loganom. Ko sta bila majhna sta se veliko igrala in družila. »Kaj pa je?« sem ga vprašala. »Boš izvedela jutri… Povabil te je v telovadnico kjer plešete, kajti more ti sporočiti nekaj zelo pomembnega. » je rekel oče in prikimala sem. Ko sem pojedla sem šla naravnost v svojo sobo. Vrgla sem se na posteljo in gledala v strop ki je bil porisan z verzi. Sama sem jih napisala. In izmislila. Nekaj jih je celo od moje mame. Potem sem šla na računalnik in brskala po spletu. »Spet nič pametnega…« sem rekla sama pri sebi. »Alex! Mike je prišel!« sem slišala kričanje moje mame. Nasmehnila sem se in stekla dol po stopnicah. »Mike!« sem zakričala in mu pritekla v objem. Objem mi je vrnil. »Greva v park?« je ves vesel vprašal. Pokimala sem in odpravila sva se do parka.

Ariana Parker
»Zgini mi izpred oči!« sem jezno zasikala proti moji 'bivši' najboljši prijateljici. Zakaj? Ker me je izdala. Mislila sem da ji lahko zaupam vse in sem tudi ji ampak zaradi denarja in priljubljenosti v šoli je ona vse povedala drugim kar me je prizadelo. In to na mikrofonu pri poslovilni šolski zabavi tako da so lahko vsi slišali vse, VSE kar sem ji zaupala. Zdaj stojiva zunaj pri šolskem bazenu kjer zabava poteka. »Kako si lahko taka? Mislila sem da sva prijateljici!« sem ji jezno rekla in solze so neustavljvo začele teči po licu. »Ari…« »Ne kliči me tako! Sploh me več ne kliči! Ne morem verjet da sem ti cel ta čas verjela! Bila sem neumna! Samo zgini in nikoli si slišala? NIKOLI več se mi ne približaj!« sem jo nadrla in stekla stran. Tekla sem preko šolskega igrišča in preplezala ograjo. Nato sem počasi hodila proti domu. Prijateljica pa taka. Zdaj ko mi je bilo najbolj težko, zdaj ko mi je umrl oče ki mi je pomenil VSE na svetu zdaj me je izdala! Ni mogla najti kakšnega drugega trenutka? Ves ta čas se je izdajala za, ki naj bi mi pomenil največ na svetu. Poleg očeta ki je umrl prejšnji teden. Ime mi je Ariana Parker. Stara sem 18 let in živim v severni Irski. Tukaj se nimam prav nič lepo. Rada bi šla študirat dramo v London vendar nimam denarja niti možnosti da bi me sprejeli zato se bom morala zadovoljiti s tem da bom celo poletje torej 2 meseca delala v mamini službi. Moja mama je edino kar mi je ostalo na svetu. To je neverjetno kako se lahko življenje obrne na glavo. Najprej smrt očeta potem pa izdaja pod narekovaji najboljše prijateljice.
Rebecca Colins
»Kaj bom pa zdaj? Zakaj me zapuščaš? Ne moreš mi narediti tega!« »Oprosti mi vendar ne zdržim več s tabo! Preprosto ne morem… Adijo Jessica. » je rekel James in odšel dol z odra. Zavese so se zagrnile in zaslišal se je bučen alplavz. Vsi nastopajoči so se hitro zbrali okoli mene v vrsto in zavese so se spet odgrnile in občinstvo pred katerim je nastopala naša ekipa je še kar ploskalo. Mark ki je bil režiser igre je ponosno stal v kotu in ploskal. Šla sem z odra in naravnost do Marka. »Becca kaj delaš?« je vprašal. Zvlekla sem ga na oder in ljudje so še bolj ploskali. Priklonili smo se in šli v zaodrje. »Fantje, punce zelo sem ponosen na vas! Odlično ste se izkazali!« nas je pohvalil Mark ki je komaj stal na nogah od veselja. »Hvala Mark zdaj pa si spočij!« sem mu rekla v smehu in odšla v svojo garderobo. Sem Rebecca Colins in živim v New Yorku. Stara sem 18 let in igram v znanem gledališču v New Yorku. Zelo rada nastopam. Najraje pa imam tisti aplavz ki ti ga ljudje podarijo na koncu igre. Veš da meseci truda in trdega dela niso šli v nič. Moja mama šminka slavnoste osebnosti zato smo zelo bogati. Moj oče pa dela v nekem podjetju. Nikoli me ni zanimalo v katerem saj se nisva dobro razumela. Ni me podpiral v igranju in me noče ker misli da bi si mogla najti kakšno pametnejše delo npr. imeti inštrukcije v njegovem podjetju ter postati podprecednica kar nikoli nisem želela. Zato pa ima oče mojega brata Alexa ki ga vedno uboga za vajenca. Ne oziram se ravno na to a mislim da bi Alex moral delati to kar si je vedno želel. Torej postati slikar, ampak seveda moj očka bi rad imel naslednika v svojem podjetju saj je tam vodja… Šola? Nisem najbolj priljubljena. Samo med učitelji. Sem namreč odličnjakinja. No vsaj s tem se očka lahko pohvali glede mene.
Jennifer Rosemary
»Jenni! Pridi! Zdaj gremo k teti.« se je čez celo hišo drla moja mama. »O fak Jenni skrij se, če nočeš videt tistih dveh odurnih dvojčic!« sem si govorila in iskala svoje skrivališče. Zaslišala sem korake po stopnicah. Skočila sem v omaro in ko sem zaprla vrata omare so se odprla vrata sobe. Gledala sem skozi majhno špranjico. Mama je gledala po sobi. Kmalu je odnehala z iskanjem. »Prav, prav Jenni. Ko bodo tele tvoji One Dorection imeli koncert te ne bom pustila it!« je rekla in hotela oditi. Oh kaj zdaj? Odurni dvojčici ali One Direction? Sem se spraševala. Izbrala sem One Direction. »Grem!« sem zakričala in skočila iz omare da se je mama kar malo prestrašila. »Bolje zate Jen!« je rekla in šla. No ona dobro ve, da sovražim tisti dvojčici. Ko sem bila majhna smo veliko hodili k njima in vedno ko sem se hotela igrati z njunimi igračkami sta me odslovili in se igrali sami. Oh saj res! Sem Jennifer Rosemary za prijatelje Jenni. Stara sem 18 let in živim v majhni vasici blizu Londona. Do tam se lahko odpeljem z vlakom. Živim z mamo saj nimam očeta. Zapustil je mojo mamo ko sem se jaz rodila. Zato ga sovražim. V najtežjih časih jo je pustil. Kar dobro me je vzgojila. Vsaj nisem neka samovšečnica kot sta zdaj Ella in Bella; tisti dvojčici. Moje teta je podobna kot moja mama vendar ona ni vzgajala hčerki tako kot je mene mama. Vedno jima je kupila vse kar sta si želeli pustila jima je kamor sta hoteli in žurov sta imeli vsak mesec več! »Jenni si že? Daj no morava se odpraviti!« sem zaslišala mamo. V mislih sem si predstavljala kako sem zavezala dvojčici na vrh big bena in ju za vedno pustila gor. Oblekla sem se in stekla k mami. »Greš lahko jutri z mano v službo?« me je vprašala po poti v avto. »Gužva?« sem jo vprašala in pokimala je. »Bom šla.« sem ji rekla in vsedli sva se v avto ter odpeljali proti hiši groze!

Lily Leake
»Hvala za vaš obisk! Nasvidenje.« sem rekla še zadnjemu kupcu danes. Delam namreč v trgovini. »Odlično Lily. Vidim da si se že navadila.« je rekla moja šefica Diana in nasmehnila sem se ji. »Moram it! Mudi se mi v bolnišnico.« sem ji rekla in se šla preobleči. Naso sem vzela torbico in stekla proti svojem avtu. Sem Lily Leake. Živim v majhni vasi , ki leži v Angliji. Ravno sem končala z delom. Stara sem 19 let. Šolo sem že končala saj mi mama več ne more plačevati stroškov. Moja mama…. Ravno je v bolnici. V komi je že 2 leta kar me je zelo prizadelo. V šoli se nisem več normalno obnašala zato so me preprosto izključili. Nekako sem morala služiti da plačam stanovanje. Od mame prijateljica, ki je šefica trgovine me je sprejela kot prodajalko. Kar vredu mi gre. Pred dvema tednoma sem dobila službo. Saj je bil že čas. Zakaj je mama v komi? Ker je imela prometno nesrečo. To je bilo pred dvema letoma ko se je vračala iz službenega potovanja. To bi bilo vse. Zapeljala sem se po cesti. Po petih minutah sem bila pred bolnico. Stekla sem notri in naravnost do sprejemnega pulta bolnice. »Leake.« sem rekla in gospa je preverila. »Kar pojdite gospodična! Saj ste vsak dan tukaj a ne?« je vprašala in pokimala sem. Stekla sem v tretje nadstropje v sobo 202. Vstopila sem. Na postelji je še vedno negibno ležala moja mama, ki je bila priključena na veliko aparatov. Vsedla sem se na stol zraven postelje. Že dolgo več nisem jokala. Včasih ko sem prišla k njej so me zajele solze. Zdaj pa sem že navajena. Nisem še obupala in še verjamem, da se bo zbudila. Zaslišalo se je trkanje po vratih. »Naprej.« sem rekla in noter je vstopila mamina sestra oz. moja šefica oz. moja teta. Prisedla je k meni in me objela. Točno to sem tako dolgo potrebovala. Objem.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○
No upam da bo kaj bralcev... Rabim vsaj 10-15 nextov :**** Love you ! <3

Boš Brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. maj 2013
u87504
u87504
next
06. maj 2013
u126497
u126497
neeeeeeeeeeeeeeext!! + suppa začetek :**
07. maj 2013
neeeeeeeext
07. maj 2013
u70873
u70873
nextttttt
07. maj 2013
next
07. maj 2013
neeeeeeeeeeeeext
07. maj 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeext
07. maj 2013
neeeeeeeext
07. maj 2013
ful dobr zgleda ;3
neeeeeext
07. maj 2013
neeeeeeeeext !!
07. maj 2013
u128524
u128524
neeext!!!
07. maj 2013
u85994
u85994
Neeeeeeeext
08. maj 2013
u121843
u121843
12 nextou! OMG! Res hvalaa da berete! Dans enkrat bom objavila next... MWAH! Love you <3 :********* *_________________*
08. maj 2013
u121843
u121843
Hej again! Kot sem že povedala sploh nisem pričakovala tuk nextou! Res vam full hvalaa! <3 V glavnem. Pisala bom dve po dve. Torej v enem nextu bo opisano dogajanje dveh punc... Hope you will like it ;*
○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
**Alexis Barrett**
»In kako si kaj?« me je vprašal Mike med tem ko sva hodila po potki, ki je vodila v park. »Ah… Gre. Zdaj ko je šole konec si bom morala najti neko službo kjer bom lahko kaj zaslužila med poletjem… Saj veš kako je to.« sem mu rekla in se nasmehnila. Nasmeh mi je vrnil. Hodila sva naprej in bila je tišina ki je med nama še nikoli ni bilo. Včasih sva si veliko imela za povedati zdaj pa ni bilo nič več saj ni bilo šole. »Tukaj sva!« sem rekla ko sva prispela v park in stekla sem do najbližje klopi. »Si pa hitra.« je rekel Mike ko se je priplazil do mene. »Haha res sem.« sem se nasmehnila. »Alex?« je vprašal in se vsedel blizu mene. Pogledala sem ga. »Veš… Nekaj ti morem povedati. Preprosto ne morem več skrivati.« je rekel. »Kaj je Mike? Povej mi…« sem mu rekla in čakala kaj bo rekel. »Ljubim te!« je rekel kar direktno. To me je presenetilo. Jaz sem njega vedno imela le za prijatelja on pa je bil vedno zaljubljen vame? Oh kaj naj naredim? Shit! »Alex? Me sploh poslušaš?« je vprašal. »Ja ja, seveda…« sem rekla. Nato pa me je poljubil. Šlo mi je kar na bruhanje ko je svoj jezik porinil v moja usta. Hitro sem ga odrinila od sebe. »Mike kaj delaš?« sem ga vprašala. »Vprašal sem te če bi bila moja punca. In nato sem vprašal če me poslušaš. Rekla si ja, ja potem pa seveda! Ne pomeni to da?« je vprašal. Oh ubogi človek! Še neumen je bolj kot sem mislila.Kako naj mu povem, da ne čutim isto do njega. »Em…. Ja no. Samo malo sem se prestrašila.« sem rekla in se poskušala nasmehniti. »Fjuh! Sem že mislil, da se slabo poljubljam…« je rekel in se mi začel približevati. Dejstvo je da ni tako grd ampak poljubljati se ne zna! In to mislim resno. »Mike….« sem se poskušala izmuzniti a ni delovalo. Takrat me je rešil moj telefon. Začel je vibrirati. »Mike telefon!« sem rekla glasneje. Odprl je oči in pokimal. Pogledala sem sporočilo. »Alex takoj pridi domov! Nujno je!« Mami. Uh hvala bogu! Vsaj mama ve kdaj je pravi trenutek za klic oz. sporočilo. »Mike morem it! Mama piše da je nujno.« sem mu rekla in se delala razočarano, čeprav sem v sebi skakala od sreče. »No prav… Se vidiva jutri?« je vprašal. »Ja… Adijo!« sem rekla in zbežala preden bi me spet poskusil poljubiti.Med hojo ali naj rečem tekom domov sem razmišljala samo še o tem kar se je zgodilo pred nekaj sekundami. Hitro sem prišla domov. »Doma sem!« sem se drla skozi celo hišo. »Alex pridi sem!« je zakričala mama in stekla sem v dnevno sobo od kjer so kriki prihajali. »Kaj je spet?« sem jo vprašala. »Alex… Z očetom ti morava nekaj povedati.« je rekla in mi z roko nakazala naj se vsedem. Oče je sedel nasproti mene mama pa na fotelju. »No kaj je tako nujnega?« sem vprašala. »Alex… Ti… Greš jutri v London.« je rekla mama. »Kaj?! Zakaj?!« sem ogorčeno vprašala. »Z očetom sva ugotovila, da naše finančno stanje ni preveč dobro in te bova težko vzdrževala… Zato boš šla živet k svojemu bratrancu.« je rekla mama. Z odprtimi usti sem strmela v njiju in nisem mogla verjeti temu kar sem slišala. »Torej se me želita znebiti?« sem nesramno vprašala in se vstala. »Ne ljubica… Saj veš, da te imava rada…« »Ne ni res! Potem ne bi rekla naj grem!« sem se zadrla in stekla po stopnicah v svojo sobo. Zaklenila sem vrata in padla po tleh. Zdaj bi veliko raje stala pri Mikeu in ga poljubljala čeprav bi mi šlo na bruhanje. In kaj zdaj? Nič.Če se bom upirala bi bilo še slabše. Ampak saj sploh ne poznam tega mojega 'bratranca'. In tadva znana tudi pod imenom moja starša me zdaj podita v London?K njemu? In mogla bom zapustiti ta prečudoviti kraj in oditi v mesto dežja? Hvala lepa ampak ne! »Alex…« sem zaslišala glas moje mame ki je stala pred vrati. Hotela je priti noter vendar ni mogla saj sem zaklenila vrata. »Prosim poslušaj me.« je rekla mirno. »Nikoli več mama! To je zadnja stvar, ki jo bom naredila zate! Odšla bom prav!? Šla bom v ta prekleti London! Zdaj pa me pusti na miru jasno?« sem se zadrla proti njej. Solze so mi padale po licih in nikakor se nisem želela sprijazniti z tem da me starša ne marata. Najbrž že komaj čakata,da se me znebita. Hah kar naj! Bosta že videla ko se nikoli več ne bom vrnila!
**Ariana Parker**
Sedela sem na grobu in se jokala. Nisem več prenesla bolečine ki se je nabirala v meni. Bolelo me je pri srcu. Kot bi nekdo solil rano, ki sem jo imela. Nekaj moram ukreniti!Tukaj več ne bom dolgo zdržala. Le še slabše bo saj so počitnice in vsak dan bom videla tiste ničvredne cipe vključno z mojo 'bivšo' prijateljico. Nato pa mi je kapnilo na misel kot mi še nikoli ni. Zbežala bom! Moja mama me itak ne mara več saj se ta teden obnaša čudno. Napila se je začela kaditi pa še kaj bi se našlo v njeni sobi. »Pobegniti moram!« sem rekla sama pri sebi. Ja to bo najbolje. Nekam daleč stran od tukaj. Ali pa tam do kjer bo letalo najcenejše. »London…« sem rekla in pogledala očetov grob. »Očka zbežala bom! In vem da boš vedno z mano. Preprosto ne morem več biti tukaj. Ta kraj ima same slabe spomine… Adijo!« sem rekla obrisala solze in odšla proti domu. Mame še ni bilo doma saj se je ponavadi vsak večer napila v kakšnem klubu. Zaklenila sem hišo in počasi odšla proti moji sobi. Zdaj moram najprej narediti načrt. Začela sem premišljevati kje bi dobila denar za letalo. »Očkov skrivni sef!« sem rekla saj sem se spomnila kar mi je vedno govoril. 'Ko boš res potrebovala vzemi'. In zdaj res potrebujem a ne? Hitro sem stekla v mamino in očetovo sobo. »Kje je že rekel da ga ima?« sem se cel čas spraševala in pregledala omaro, predale za ogledalom. Vse vendar nisem našla ničesar. »Ah! Nikoli ga ne bom našla…« sem žalostno rekla in se vrgla na posteljo. Ta pa se je zamajala in iz nekega skrivnega predalčka je padla škatla srednje velikosti. »Wow! Kako je vedel?« sem se vprašala in odprla škatlico. Notri je bilo shranjenega veliko denarja. Ok ne bom lagala. Morda ravno toliko, da si plačam letalo in pa majhno stanovanje ki že na pol razpada. Pograbila sem škatlo in jo odnesla v sobo. Zdaj sem morala le še spakirati stvari, ki sem jih nujno potrebovala. »Tako! Še slika!« sem rekla po končanem delu in dala v kovček sliko mene in očeta ko je bil še živ. Nato pa sem zaslišala odklepanje vrat. »Mama!« sem hitro rekla in skrila kovček. »Ariana! Doma sem sonček moj!« sem zaslišala. Jap. Na smrt je bila pijana. Nikoli me ni tako klicala samo oče ko sem bila majhna in je bilo moje življenje popolno. »Mama pojdi spat!« sem se zadrla in zaklenila vrata moje sobe. Nato sem se uredila za spat… Jutri pa končno pobeg od tukaj! Z mislijo na očeta, mamo in vse slabe stvari sem zaspala……..Zjutraj sem se zbudila kar zgodaj. Preverila sem če imam vse. Zdaj pa najtežji del. Iti preko stopnic ki so zelo škripale brez da bi zbudila mamo. Počasi sem odprla vrata sobe in pogledala če je varno. Splazila sem se do stopnic. Kovček sem primila v roke. Tako zdaj pa srečno! Sem si mislila in stopila na prvo stopničko. Nič ni bilo. Uh hvala bogu. Zdaj pa še 9 stopnic. Vse je šlo gladko dokler mi je na 5 stopnici spodrsnilo in sem se skotalila do tal. Mame ni bilo ven. Verjetno spi kot top. Na mojem levem očesu sem imela modrico od padca. Po rokah sem se malo podrsala in mi je tekla kri ampak nič hujšega. Odšla sem ven in zdaj sem mogla priti peš do letališča saj avta nisem znala voziti. »Ah poskusiti ni greh!« sem si rekla in šla nazaj v hišo po ključe. Ko sem jih našla sem šla nazaj in vžgala avto. »Pa pojdimo!« sem si rekla in nekako speljala nazaj. Nekaj sem že znala saj sem opravljala izpit .No ne še v praksi… Teoretično pa mi je kar šlo. »Saj bo šlo…« sem si govorila ko sem se počasi vozila po cesti. V 20 minutah sem bila na letališču. »Bravo jaz!« sem vzkliknila in vzela kovčke iz prtljažnika. Imela sem veliko srečo. Prvič; ker se nisem zaletela in drugič; ker me niso ujeli policaji!Šla sem noter in do sprejemnega pulta. »Dober dan! Karte za London.« sem vljudno prosila. Gospa je pokimala in plačala sem. »Čez pol ure imate let!« je rekla. Odpravila sem se v čakalnico in se usedla na stol. »Wau Ariana. Kaj si naredila?« sem samo sebe vprašala saj še zdaj nisem mogla verjeti da se to res dogaja. Res bežim od moje lastne mame?
●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
Upam da vam ni predolgo za brat... Če je potem bom pisala v vsakem nextu po eno osebo ;** Next?
08. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. maj 2013
u85994
u85994
Super je kar tako pisi naprej
neeeeeeeeeext!!
08. maj 2013
super pišeš, neeeeeext!
08. maj 2013
neeeeeeeext !!
ni predolgo
08. maj 2013
neeeeeeeeeeeeext
08. maj 2013
u121843
u121843
Hvala za komentarje ;* Še 5 nextou <3
08. maj 2013
u126497
u126497
Waaaaaw *_______*
zakon D
next
next
next
next
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext :** <3
08. maj 2013
u128524
u128524
neeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!
08. maj 2013
u120491
u120491
neextt
08. maj 2013
*w*
neeeeeext
*-*
08. maj 2013
neeeeeext
+ nova bralka
08. maj 2013
u121843
u121843
Heeej! Torej punce am zdej mi ne bo uspelo nexta napisat... Že itak ne bi smela bit na računalniku tko da jutri 100% dobite next ;*** Hvalaa da berete! Veliik mi pomeni :* Love you all!
08. maj 2013
Lowe u more! ;****
08. maj 2013
neeeeext
08. maj 2013
Next
08. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani