αℓσнα! zαčєℓα вσм ριѕαтι ησνσ zgσ∂вιcσ кєя ѕє ρяєנšηє ηιѕσ яανησ ∂σвяσ σвηєѕℓє. υραм ∂α ναм вσ υšєč. нναℓα
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Sem Kourtney Shall Carthson in sem stara 18 let. Živim v majhnem stanovanju in delam v Starbucks coffee. Rada imam živali in imam eno psičko Aiko na katero sem zelo navezana. Nimam prijateljic saj se selim skoraj vsak mesec zaradi plačevanja. Imam sestro ki je tako rekoč nora na One Direction meni pa se ne zdijo nič posebnega. Zdaj moram pa it ker se mudi v službo!

No, sem Kim Nally Fourthlon in sem stara 18 let. Živim v stanovanju in imam psa Nerota. Delam v Starbucks coffee. Nimam niti bratov niti sester no, vsaj ne da bi jaz vedela ker je bil oče.... Raje ne bom povedala kaj. A zdaj sem sama in lahko začnem boljše živeti. Zdaj pa hitro v službo!

1.DEL
Kourtney:
Hitro sem tekla v službo in preskakovala smetnjake ki so ležali na tleh. Počutila sem se kot da sem na konjskih dirkah. Ko sem prišla v Starbucks me je šefica pogledala ''Kourtney! Že spet zamujaš.'' Pogledala sem jo z puppy eyes in se spravila na delo. ''Se opravičujem. Naslednjič bom prišla pravočasno.'' Zavila je z očmi in zašepetala ''Oh, kaj bo še s tabo.'' Čez nekaj časa je k meni pristopila neka punca in rekla ''to se je tudi meni dogajalo.'' ''Mene ima na piki in nevem kaj naj!'' ''Vem kako je to. Neko obdobje te bo pozorno opazovala ampak bo že prebolela.'' ''Nevem....'' ''Bo bo boš videla.'' ''Aja, kako ti je ime?'' ''Haha Kim sem pa ti?'' ''Kourtney. Lahko me kličeš Kou.'' ''Okej.'' ''KIM! GOSTJE ČAKAJO!!'' Je izza ovinka zavpila šefica. Kim je odšla in mi za sabo pustila listek na katerem je pisalo...
zα ηα∂єℓנєναηנє ρσтяєвυנєм νѕαנ Э ηєχтє. υραм ∂α ναм נє zgσ∂вιcα υšєč. нναℓα
16. december 2012
Next
18. december 2012
Bom vseen nadaljevala. Hvalla ☼Sunny~Day☼ ! : D
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
.... 551-273-12 Pokliči, lepo bi bilo spoznati kakšno prijateljico. =) Nasmehnila sem se in si listek zatlačila za predpasnik. ''Kourtney!!!!!!!!!!!!!'' '' Ja,ja že prihajam šefica.! ''. Po službi sem končno lahko sedla pred televizijo in zaspala. Ko sem se zbudila je bila ura 6.20. ''OMOJBOG!!!!!! Zamujam 20 minut!!!!!! in da pridem do tja še pet minut! joj ŠEFICA ME BO UBILA!'' Brez zajtrka sem se oblekla ekstremno hitro umila zobe. Tekla sem huje kot konji!!!!! Čez nekaj časa teka sem se spotaknila ob smetnjak. Obležala sem in potiho rekla ''Neumen smetnjak!'' Prišel je nek fant z skodranimi lasmi ''Ti pomagam?'' me je vprašal ''Ne hvala. Bom sama.'' Vsa v smeteh sem vstala in se začudila. ''Čakaj, ti si amm kdo si že.... Ha... Ne.. ja Harry si ne? Iz tiste skupine na katero je moja sestra tako nora. Vsaj mislim.'' Zasmejal se je ''Hja, ja res sem. Veliko punc bi padlo v nezavest če bi me videle.'' ''Nekdo je pa samovšečen'' sem v smehu rekla. ''Saj vem saj vem težko je biti slavna oseba ker ponavadi nimate zasebnosti.'' ''Ne res ne razen kdaj kakšne par zlatih minut.'' Podal mi je roko da sem lažje ustala. ''O sranje! Zamujam....Služba....!!!!'' Kje pa delaš? ''V Starbucksu'' ''Tam je pa šefica zelo stroga ja.'' ''Še poveš. Nadira me karkoli naredim!'' ''Potem te ni vredna. Danes boš špricala. Pridi greva na sladoled.'' Začudeno sem ga pogledala ''Mhm paparaci bodo okoli naju v roku 1 minute.'' ''Kdo je pa rekel da morava v slaščičarno? Niall ima doma po 10 banic sladoleda. Haha'' Zasmejala sem se in šla z njim.... Next? Upam da vam je ušeč Hvala. Komentarji in predlogi.
19. december 2012
Aja to je biu 2.DEL
19. december 2012
Next
20. december 2012
u110011
u110011
next
21. december 2012
Hvala puncii.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
... Hodila sva dokler se nisva ustavila pred veliko vilo. Pogledala sem ga češ če je to res njegova hiša. Zasmejal se je in me povabil noter. ''Tukaj počakaj.'' Stekel je gor slišalo pa se je samo ''Liam,Zayn,Niall in Louis prosim lepo se obnašajte.'' Prišel pome in spoznala sem se z fanti. ''Niall nam daš eno banico sladoleda?'' ''K...Kaj?'' ''MED VSEMI 10 BANICAMI KI JIH IMAŠ NAM NE DAŠ NITI ENE?!'' Z težkim srcem je sladoled postavil na mizo. Začeli smo se pogovarjati... ''...... Haha, no tako je Harryja prvič pretepla punca.'' Hahahaha vsi smo se smejali. ''Ha-ha res smešno. Louis prihrani svoje izpade zase.!'' ''Nemorem verjet da te je pretepla punca ker je po 3 mesečni obletnici kolikor časa sta bila skupaj nisi zasnubil. Hahahahaha.'' Sem dodala in spet smo se začeli režati. ''Joj Harry toliko še Zayna ni ena izmed njegovih 'ljubic' ni prebrcala.'' Tako je kmalu banica sladoleda postala prazna. Niall se je zaljubil v torto, ki sem jo spekla zato smo lažje izmaknili še eno banico, kar je bil namen torte. Ko je celo pojedel je opazil da nekaj manjka. ''Am a ste kej videli še eno banico sladoleda? O.O'' ''Ja v našem želodcu. Hahahah.'' Prisedel je in skupaj smo se smejali jedli in se pogovarjali o tem kaj bi bili po poklicu. '' Hej, Courtney kaj pa ti?'' ''Haha smešno je.'' ''Saj je usejen. Od nas si že slišala zdaj pa še ti.'' ''Okej. Modna oblikovalka.'' '''In kaj je s tem narobe?'' ''Nevem smešno je ker si tega nemorem privoščit.'' Povabili so me da prespim pri njih. Pristala sem pa čeprav svojih stvari nisem imela sabo ampak mi jih je 1D's šofer Joe prinesel. Vsi smo se oblekli v pižame in sklenili da se gremo flašo resnice. Najprej je Lou spraševal Nialla ''Koliko hrane lahko poješ v eni uri?'' ''Am do 60kg.'' ''Ojoj fant ti se boš še zredil.'' ''Korenja sem mislil. KORENJA.'' ''Ne verjamem ker bi Liam že prej vse pojedel.'' Začeli smo se smejati ker ima Louis vedno take izpade da se do solz nasmejiš. Potem je bilo še nekaj izzivov in vprašanj nato pa je Liam dal izziv Harryju. Lahko smo mu naredili čopke po celi glavi. Nositi naj bi jih moral vsaj 2 dni. Režali smo se mu potem pa me je Liam uprašal KAJ SMO MI TEBI? ''Prijatelji.'' Vse je bilo kul dokler ni Niall Harryja vprašal... Next? a je sploh okej?? Predlogi,komentarji,... Hvala usm k berete oz. boste bral.
21. december 2012
To je biu 3.DEL
21. december 2012
u110011
u110011
next ful dobra zgodba
25. december 2012
Next
25. december 2012
u115305
u115305
neeeeeeeeext!!!!
29. december 2012
u115305
u115305
Prooosim čimprej!!
29. december 2012
u115305
u115305
Pa ja fuul dobra je in vššeč mi je kr je not 1D!!!
29. december 2012
u117656
u117656
Neeext ,res dobro pišeš !
30. december 2012
u115542
u115542
nexxt...
04. januar 2013
u42446
u42446
neeeeeext
04. januar 2013
Hvala usem k ste next napisale
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
4.DEL
...''In Harry kera punca ti je kej ušeč ha?'' ''Joj Niall!'' ''Odgovori haha'' ''No mogoče Courtney'' Pogledala sem ga in rekla ''PRIJATELJI Harry PRIJATELJI sem rekla!'' in odvirala iz hiše kar v svoji pižami. Pred hišo je bil Joe parkiran z limuzino. ''Kam pa greš?'' ''Domov!'' ''V pižami? Saj se boš prehladila.'' ''Pa kaj.'' ''Haha, kaj si bodo meščani mislili... Pridi pa te bom zapeljal. Tako ali tako 1D prevažam cel čas zakaj nebi še tebe?'' '' Prav no!'' Prisedla sem in zaloputnila z vratci limuzine. Pred vhodnimi vrati bloka v katerem živim, so se pojavili paparaci. SI TI COURTNEY SHALL CARTHSON? KAJ DELAŠ V LIMUZINI 1D-JEVEGA ŠOFERJA? SI BILA PRI ONE DIRECTION? KAJ SE JE ZGODILO DA SE VRAČAŠ? STE SE SPRLI? KAJ SE JE SPLOH ZGODILO TAM? So letela vprašanja. Jaz pa sem hitro stekla v stanovanje. Ulegla sem se in zaspala. Zjutraj sem pojedla zajtrk, se oblekla in razmišljala ''Kako sem lahko harry-ju všeč po enem dnevu? Jojj kaj naj naredim? Nisem pričakovala..'' Pretresena sem bila, ker se bojim zapletati v razmerja pa tudi če mi je kdo neizmerno všeč ker nimam več upanja pri fantih ker me jih je preveč prizadelo ali celo pretepali so me. Nekaj dni sploh nisem šla v službo,a sem se odločila da se vzamem v svoje roke in kaj popravim. Zrihtala sem se z namenom, da grem nazaj v Starbucks. Nisem želela pustiti Kim na cedilu. Poklicala sem jo. ''Hej Kim, jaz prihajam nazaj.'' ''Super, samo se je od takrat veliko spremenilo'' Skomignila sem z rameni in odložila. Pograbila sem torbico in želela oditi, ko sem slišala zvok televizije. Hitro sem jo šla ugasnit. Skoraj sem jo že ugasnila, pa sem na TV-ju videla... NEXT?
A je uredu? Kok bi jo ocenil od 1 do 10? hvala usem ki berete < 3
05. januar 2013
Neext
Ocenla bi z 10
05. januar 2013
u115542
u115542
nexxttt
05. januar 2013
u42446
u42446
neext
06. januar 2013
Hvala vam trem.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
5.DEL
.... One Direction. Želela sem se delati da mi je vseeno,ugasniti in oditi a moje trapasto srce ni hotelo nehati biti tako hitro. Usedla sem se pred kavč.
''Danes so na velikem odru nastopili One Direction! Njihove oboževalke so obsedeno poslušale. Pesmi so bile
» "Live While We're Young"
» "Kiss You"
» "Little Things"
» "C'mon, C'mon"
» "Last First Kiss"
» "Heart Attack"
» "Rock Me"
» "Change My Mind"
» "I Would"
» "Over Again"
» "Back for You"
» "They Don't Know About Us"
» "Summer Love"
Na koncu pa so zapeli posebno pesem,ki je 'baje' nekomu namenjena. Naslov je ''I'm sorry i didn't know'' Komu le? Pa poglejmo kaj je povedal Harry ''pesem je namenjena punci kateri bi se rad opravičil'' '' Zasmejala sem se in pogledala skozi okno. Videla sem Joea. ''Joe kaj počneš tu?'' ''Haha že tako si smešna pa še televizije ne gledaš ha-ha'' ''Zakaj sem pa čudna. Seveda da gledam televizijo.'' ''Potem pa prisedi.'' Čeprav se je prejšnjič obneslo slabo sem vstopila v avto a sem se tokrat skrila. Bila sva pred hišo. Izstopila sem iz avta in potrkala skozi vrata odprl je Zayn. ''O moj bog, Zayn obleci si hlače in majico! Kaj bodo pa ostali mislili,ko si le v spodnjicah ha-ha'' '' Baje je to zdaj v modi haha. Saj bom. K komu si prišla?'' ''Ni očitno?'' ''Ja,ja vstopi.'' ''No prvo naj ti predstavim Jessico'' ''O živjo Jess, jaz sem Courtney, lahko Cou'' ''Okej Cou '' ''No Zayn kje je Harry.?'' ''Ammm mislim da si ga ravno zgrešila...'' ''Jojj..... Kam je šel?'' ''Na most se mi zdi.'' ''Okej,hvala.'' Odšla sem in peš hodila do mosta. Videla sem kodraste lase in takoj sem videla da je Harry.'' ''HARRY!'' ''Ja? O Court'' ''Hejj... Amm oprosti za tisto ampak.... veš, imela sem nesreče z fanti...'' ''Kakšne?.... O. am ne ni treba povedati..'' ''Haha. Ja saj lahko. No najprej je bil William ali Will. Kater me je izkoriščal tako rekoč. Potem James ki me je prevaral z bivšo najboljšo prijateljico, Azar iz Turčije, ki me je prevaral z neko butasto punco. Luke,ki je pretepel mojo sestro in jo ustrahoval ter jemall droge. Pa še Mike ki je bil POROČEN! Nisem imela zaupanja v moške, NIKOLI VEČ in zato sem tako reagirala. Oprosti.'' ''Ah ne, jaz sem bil neumen haha.'' '''NE! Nisi ti kriv jooj.... Ampak veš, vseeno si mi vrnil zaupanje v moške ali upanje. Hvala.'' Zardel je, prav tako jaz. Spogledala sva se in se *poljubila*. Doma je Zayn seveda prvi izvedel Louis pa kot nor ''HARRY MA PUNCO, HARRY MA PUNCO,HARRY MA PUNCO AAAA!!!!'' Tako je bil navdušen haha. Spala sem pri Harryju. Bilo je **AMAZING**. Zjutraj sem še šla v svoje stanovanje. Takrat so sosedi pazili na Aiko. Zahvalila sem se jim in jo vzela. ''Živjo srčica, kako si se imela ? Jaa jaa jooj jooj miška moja.'' Odnesla sem jo k fantom. ''O kako prikupna psička. Je tvoja?'' ''Ja Niall, moja je hah.'' Odložila sem jo in šla pogledat Harryja. Objel me je in rekel če bi šla na pico s fanti. ''ahaha ja pa jade ahah. Niall je nebo prepustiu.'' ''Ne, ne tokrat bomo naredili nekaj drugega.'' Vseh 5 sem naličila in oblekla tako da si res niso bili podobni. Ker so bili tako čudaški sem spremenila še sebe, da si nebi kdo kaj mislil. Ko smo bili nared smo peš šli do restavracije. Obnašali smo se prav neumno, res. Hahaha kot da bi bili malo psihično bolani. Haha. Vseeno je bilo najbolš! Pojedli smo kar 4 pice,pili pa smo pepsi. Smejali smo se,se pogovarjali in spet smejali... Res je bil odličen dan. Ko smo prišli domov nas je pot vodila samo še v posteljo. Zaspali smo kot crknjene muhe. Zjutraj sem šla v moje stanjovanje po Aikino hrano. Ko sem prišla nazaj me je čakalo lepo presenečenje.... Next? Je ok? Hvaaaaaalaa usem
09. januar 2013
Haha,neext
10. januar 2013
u42446
u42446
neeext
10. januar 2013
next!!!!
10. januar 2013
u110011
u110011
next
10. januar 2013
u115542
u115542
nexxt
11. januar 2013
Že pišem Ubistvu sm mela ze napisan pa sm dala pošlji in mi je napisal če želiš poslati sporočilo se prijavi ali včlani... in se mi ni tist dan dal še enkrat pisat zdej pa bom....
19. januar 2013
Joj se oprawicujem. Zwecer bom next napisala
19. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani