u159660
u159660
hei moja druga zgodbica! upam,da vam bo všeč. ovorila bo o dekletu,ki je imelo popolno življenje nato ji pa samo en zabava spremeni življenje na glavo.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
sem ema, stara 14 let in v šoli odlična, prav tko sem tudi v športu.
bilo je hladno pomladno jutro.tekla sem a bila sem prepozna zamudila sem avtobus.''šit'' sem jezno rekla a mi nič drugega ni preostalo,kot da grem peš.saj ni deleč sem si tiho rekla.stopala sem po premočenih tleh in listje pod mano je cmokljalo. nad mano je bila gosta megla. tiho sem stopala naprej. bilo je zares tiho,čeprav živimo na robu mesta je vsako jutro veliko prometa. ko sem prišla v šolo je ravno zvonilo.
hitro sem se šla preobuti v razred sem prišla še pred učiteljico,imeli smo matematiko in vedno zamuja vsaj 10 min.''ema.'' sm zaslišal in se obrnila, k meni je priletela ana.''hei,kje si bila zjutraj? mislila sem že,da te nebo.'' in me objela.nasmehnila sem se ji.''zamudila sem avtobus, še dobro da imamo matematiko.'' zasmejali sva se nato je v razred stopila učiteljica in v roki je imela teste. še dobro,da mi matematika gre in se vsedla v klop. nato smo imeli še kemijo, 2 uri angleščine in biologijo. po pouku sva z ano ošli v bljižo kavarno in si naročili prigrizek.
24. januar 2014
u152046
u152046
next <33
24. januar 2014
next<3
24. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg