Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u211706
u211706
Ok
Jz glede vere. Sama sem verna, pa ne vem če lih verjamem v nebesa in pekel. Glej kok ljudi (duš), bi blo poj tam. Verjamem, da se človek po smrti reinkreira (mislim, da se tko reče). Lahkl rečem, da verjamem, da je lahko posmrtno življenje podobno tistemu, ki je nekako opisano v knjigi Onkraj.
Neeext
04. junij 2016
Next
11. junij 2016
u206876
u206876
neext
11. junij 2016
okey zdj pa ful resna&deep tema.
Zadnje čase ful razmišlam o prihodnosti, o mojih starših.. Kako se bom preselila, šla od njih in jih malkrat vidla, ko se bodo postaral pa težje stvari delal in bomo mi za njih moral skrbet. Najbol me podre beseda na smrt mami in atija, poznam jih celo življenje, mami me je rodila, plačevala račune, oblekla,učila,delala use da bi nam pomagal . Ampak nemoremo drugače enx jih nebo več med nami. Nebomo več slišal njihov glas in jih lahko objeli.Res mi je žalostno k morjo osebe ki jih maš najraje umreti. ni pravično, že pri pomili na to jokam. (mogla sm se razpisat ker sm dlje časa mela to useb)

11. julij 2016
se strinjam. ful je žalostno k veš da jih enkrat ne bo več,prej so pa zmeri bli tukaj da ti pomagajo in te spodbujajo...
neeext
11. julij 2016
Se strinjam..to clouk precej casa rap da preboli..
Next
11. julij 2016
u206876
u206876
neext
jz se tut strinjam
13. julij 2016
tema je zaklenjena