Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u210321
u210321
ne, sm res se strinm s tabo.. enostavno nm ne pustijo do svobode in izbire svojega telesa... mislijo, da če smo nore na njh in mislijo da hočemo biti z njimi u svakem primeru, mislijo, da nm lahk ukazujejo, kakšni smo. dvomm, da je on tok popoln, kot hoče, da smo me. v videzu seveda. a notranjost jih pa boli k****! nekštt<33
04. april 2016
u208710
u208710
ja se ful strinjam, saj so modeli ki so malo bol močni. Samo lahk bi nardili barbiko ali disney princeso s tako postavo. Pa nas punce tak skrbi vse, teža, velikost....... ampak vseeno je pa lepo da bi nas mel nekdo rad iz ljubezni in iz tebe samo ne pa na izgled.
najbolj pa sovražim mojga sošolca ki vedno govori da mormo bit to kar smo pa neke kr to vedno pri pouku govori sam v resnici nas punce skos zajebava pa neke nas prijame pa govori: špeh,špeh.....
Sorry za gušenje
05. april 2016
HalfBlood jaa sj too... tko si lajk coome back stanger.

∆Teenage Weed∆ pač smo 21. stoletje.. Karakter več ni pomemben nekaterim.

Zarja's bae.❤ točn tako!

.America Ja..fantje govorijo čist drugače kot pa delajo. lahko rečejo da spoštuje punce sam pol jih pa zafrkavajo zarad njihove teže in podobno upam da kontaš.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okei... Opazla sm da mate neki problemov nekatere s prijatelcam in prijatli, da vas izdajo, odjebejo in podobno.
Tud sama mam take prjatle... Mam tud take ko mi govorijo slabe stvari u obraz da sm debela, grda in opazjo vse napake na men in nič dobrega.. in sm pršla da tega da je brez veze met take prjatle, da te spravijo v slabo voljo in spravjo do tega da še bol sovražiš telo v katerem si. Stran od takih ljudi. Ker ljudi s katerim se družiš bi te mogl nardit da se dobr počutiš v samem sebi ne lih obratno sj me štekate ane?

Pol so tle frendice k te izdajo in opravljajo z drugimi al pa vas ponižajo pred usemi.. in ja seveda kot usak normaln človek jim hočte vrnit use kar so vam nardil/nardile ampak ne tega nardit ker bo še huj. Začel se boste kregat in to nebo nikamor pripeljalo. Probite jih samo ignorirat in ja vem da je težko samo probite! resno lajf bo lažji!
In še preveč nepotebnega časa boš zapravu s kreganjem namesto da bi uživu vsako sekundo ki živiš!

Ljudje smo pač zajebana bitja.

aja pa itak bojo osnovno šolski frendi pozabljeni.. Neboste se več družil u sredni šoli in faksu z nimi boste najdil bolše in bol ''zrele'' po obnašanju
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mnenja in oprostite za napake:3
05. april 2016
u210321
u210321
Next + se strinm
05. april 2016
u208710
u208710
Next
OMG tema za mene. Moja ''BFF'' je kao bla z mano od vrtca in zdaj me še na hodniku ne pozdravi sad ker sma pač v različnih razredih. Samo ko recimo vedno(ne pravim da ona meni nikol ni sim mi je rdko) jaz njej pomagam...
Sej jz bi jo rada ignorirala kr se nočem neke kregat sam kr hodma skup na bus pa dol vedno me nekak prepriča. Neznam razložit kaj. Ko jaz njo vprašam: lahk prideš k meni/jaz k tebi
ona: nene
en drug dan
Ona: pridi k meni
Jaz pač nemorem rečt ne, nwm zakaj???
Drgača pa spet sorry za neko brezvezno pisanje pa nextt
d best tema *-*
05. april 2016
.America o hvala in ni bezvezno. Te štekam čist
05. april 2016
Lah poveste kaj hocte da bo naslednic hh
05. april 2016
u207907
u207907
Pa jaz mislim da so frendi zlo pomembni....
Sej tud nate vplivajo! In tut nwm- če se bojiš BFF povedat neko skrivnost ker misliš da se bo norčevala iz tebe ali te izdala- kaka prijateljica je to???
Imam tudi s takimi "prijatlji" izkušnje.. No sem jih imela, sedaj že 4 leta imam prijateljico ki mi je res fajna, sploh zato, ker mi resnico pove v obraz, ne pa da ko npr.:neki obupno narišem skače pred mano od naavdušenja ker je koda ful lepo, zamano pa vsem govori kok je grdo...
No, nwm meni je boljše da mi BFF reče, da naj znova nardim da ni najlepše- in to tud nardimo!
Moje mnenje je, da taki prijatli ko širijo slabe govorice o tebi niso pravi prijatli... Mislim, da so ljudje ki se obračajo proti vetru, to pomeni da delajo in govorijo to, a v drugi družbi obratno....
.............
Oprosti, jz nisem pisateljski talent ampak tako je moje mnenje... smile_xd
05. april 2016
js pa tko sm mela v vrtcu isto BFF kukr jo mam zdej v osnovni sam tko sva se tm v petmu klasu nekak nehale pigovarjat pa družt in živiva tko petso metrov narazen. sam letos se spet pogovarjava pa vse sam ni isto...
sam sm si pa letos najdla eno družbo kjer sm lah čudna in me ne bo nihče čudn gledu (ok razn drugih iz razreda)...
neeeeeeeext
05. april 2016
Oki glih sem zacela brat tvoj blog in mi je zlo vsec <3
O gejih se zelo strinjam ker je zelo glupo da dovolijo met in posvojit otroke mami in ocetu, pa tudi ce otroke tepeta, sta zakajena, pijana ker se tega ponavadi ne vidi. Ni pa dovoljeno in je narobe v mislih vecine kristjanov met dve mami ali dva oceta.
Zdi se mi zelo glupo ko recejo da so uredu z geji ampak se bojijo da bi njihovega otroka v soli zafrkavali, otroke bi rajse naucili da se sprejema drugacnost in da ni treba ljudi zaradi nje zafrkavat ko pa da preprecis dvema clovekoma ki po naravnem postopku pac nemoreta met otroka da bi ga imela.

Sem tut sama zlo vlka feministka in sem hotla sam povedat da se feministke bojujejo tudi za moske in za vse druge spole da bi bili vsi enako pravni ne da bi bile zenske bolse od drugih.
pri feminizmu se gre tudi da zenske zasluzijo manj, da so zenske v svetu videne kot spolni objekti za moske pa za 'dvojne standarde' in sicer moski lahka imajo dlake in so z tem vsi uredu ne vidijo problema, ce jih ima zenska je vse narobe ceprav imamo naravno vsi dlake na telesu.

Enako je da pri puncah je 'fake' ce nosijo make up ce ga ne nosijo pomeni da se ne tredujo kar si mela ze v prejsnjem nextu ce pa ga nosi fant pa je spet vse narobe in ga imajo ljudje za geja ker povezejo stereotipe.

Oprosti da sem se razpisala :') mogoce napises se kaksen Next v veri, me zanima tvoje mnenje
Drugace pa super in neext <3 <3
06. april 2016
Ja vse štekam hhh se strinjam
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
In ja o veri sm hotla pisat samo bodo kere užaljene ker poznam velik ZELO vernih ljudi pa če rečeš kej prot veri te bodo nadrli samo sm se odločila da bom napisala moj mnenje o veri
Kaj jst menim o veri...
Pravzaprov nevem velik, ker noben neve! Noben neve kaj se je zares zgodil oz. se ni.. Imam več mnenj ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

Samo po mojem mnenju je Jezus za res obstaju ampak ni biu bog ali podobno ampak je biu človek ki je biu prijazen, dobra useba in je usem pomagau da so mu rekli da je bog.

Da so se ljudje zmislili boga da bi meli ljudje svojo mejo. Da nebi usi ubijali in kradli. S tem zapovedim ki omenjajo vse stvari ki jih nebi smeli početi kristjani se ljudje bojijo da nebi šli v nebesa oz. da vi šli v peku al neki haha.. Ker če nebi blo tega bi ljudje svobodno delal prekrške in ja

Sploh pa ja.. Pomiselte zakaj obstajajo drugačne vere. Npr eni častijo Alaha nekateri Budo. Pol bi mogli usi Nekristjani Iti v peklo. Zdi se mi nenormalno.

Ampak ja nemorm nič rečt ker res nevem kaj se dogaja po smrti(: ker res neobstaja razlage. Nevemo kk so planeti nastal, nevemo nič glede tega kako je vesolje natastalo, Nevemo kako je človek nastal oz. živali.. Nič nevemo.. To so res deep thoughts..

TA SLIKA PREVEČ POVE..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sama tud neverjamem u nebesa oz peku... Verjamem pa v Živetje po smrti.. da ko umerš se še enx rodiš.. Kot en krog ki se nikoli nekonča. Umreš..se še enx rodiš kot čist dtugačna oseba..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
07. april 2016
Nism velik napisala ker bi ble nekatere užaljene ker mam še več mnenj ki jih bom pisala enx v prihodnosti in ja hahaha
07. april 2016
u210321
u210321
se strinm z usem, razen zadnjim, no če ti verjameš v to, ne morem nič pripovedovat, logično. ampak js pa u vse to ne vem! to vedo samo uni, ki so živeli ko je jezus živel. no ubistvu je tako. js verjamem v 'boga' oz. jezusa, kot normalnega človeka, ki je bil fejst prijazen, pač tko k si ti napisala. ne verjamem pa NIKAKOR v cerkev! pač ne verjamm v to kar cerkev uči, KER TO SPLOH NI RESNICA! nekateri hodijo v cerkev ker mislijo, da bojo pol kaoo šli v nebesa!
07. april 2016
Ja dobro sj sm rekla d nism use napisala pa nimam clear head in mam prevec u mislih hahah... no kak pa ti misles kaj bo po smrti? drugace pa ja se strinjam
07. april 2016
js pa provzaprov sploh ne vem kaj nej si mislm o tej temi pač o smrti pa kaj nej bi se zgodl po njej. Se pa strinjam da neki se zih zgodi,ker ne moremo sam-puf-izgint. Včasih razmišljam kaj če so nebesa in pekel resnična ampak drugačna. Naprimer pekel si predstavljamo kot nekakšen grozn kraj kar verjetn je ampak kaj pa če so sam ogromn kraj kjer si čist sam in podoživljaš svoje življenje,vse slabe dogodke znova in znova dokler ne ugotoviš kaj si naredu narobe in ti je za to dejansko žal in ne mislm žal zato ker pač zdej si na tem kraju in si želiš nekaj drugam ampak si želiš to napako popravt.
Za nebesa pa ne vem kaj nej rečem. Vsi pravjo da je tm zihr super pa vse sam kaj pa če je isto kukr pekel sam da si tle z vsemi osebam k jih imaš rad in sploh ne veš da si mrtev. uglavnem uživaš.
sam je pa dost šanse tut za reanrknacijo-sorry ni prov napisan sam se mi res ne da iskat kuko se prov napiše.
in Zarja's bae.❤ se strinjam da Cerkev ne govori resnice. pač mi pa kukr ene budale verjamemo vse kar rečejo sam lej eni so dobesedn od kar so mejhni obkroženi z vero. in ne morejo drgač. to je globoko v njih.
07. april 2016
u210321
u210321
daša, saj nimam nč prot tem ka si napisala in kaj nis x'd
js kaj mislim? prowzaprow nimam misli o tem, ker nimam pojma...
in vem da zveni kruto, ampak se niti smrti ne bojim, vsaj bom vedela, kaj bo v drugem življenju.
07. april 2016
u210321
u210321
in HalfBlood, se strinjam s tabo. nekaj se 99% zgodi. ampak useen mi 1% govori, da mogoče nič. takrat si MRTEV!
07. april 2016
u208710
u208710
nextt
si že vse povedala
07. april 2016
Rajš nebom razlagala svojga mnenja hh
Next
07. april 2016
Randezvous svobodno...kr povej me zanima
07. april 2016
u209605
u209605
Kz se ne ni preveč strinjala ampak ok če imaš svoje mnenje. Jz ne mislim o tistem da gredo nekristjani v pekel. Mene so pri vereuku učili da gremo baje vsi v nebesa smile_xd pa Alah pa Buda je drugo ime za Jezusa al neki tazga sam baje drugi noçjo priznat smile_xd
07. april 2016
Pač sj pr nam v vereuku učijo d gredo nekristjani u peku tko da bruuuh
07. april 2016
mi smo mel glih ta tedn to temo pač a grejo nekristjani v nebesa ali pekel. In je reku ta k ns ma da tisti ta dobri nekristjani grejo v nebesa če se poj pred smrtjo spokorijo alpa da so poj v vicah pač neki na to foro kar pa je men blesav. Mislm zkj vsi misljo da je sam njihova vera pravilna in da se vsi drugi motjo razn tega mi pa tut ne gre v glavo kuko lahko kao podpirajo drugače spolno usmerjene ne podpirajo pa porok med njimi pa da bi lah mel otroke. Js osebno mislm da bi mogu met usak priložnost da ma otroka in ne vem kuko sm pršla na to temo....
uglavnem pač neumno je sklepat da pa eni ljudje ne bojo pršli v nebesa ker pač niso verni.
08. april 2016
Oki pisala bom od rezanja in vam bom povedala mojo zgodobo pa prosim brez obsojanja ker je res neramno! 1sm že napisala samo se mi je zbrisalo smile
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oki moja zgodba...

Biu je nek fant ki mi je biu zares ušeč, ki sva se z nemu pogovarjala vsak dan in noč ampak ni blo vse svetlo.. kmalu sva se skregala in zgubila sm osebo ki mi je bla najbol pri srcu:'c
Tis dan ko sva se skregala sm se jokala celo noč, na ovtobusu.. V šoli sm se zaklenila na šolski wc in jokala.. Minuto pred odmorom sem si popravla maskaro, pogledala v ogledalo se nasmehnila in kot brez bolečin odšla v razred z fake smilom.. Vsakič ko sm ga vidla mi je šlo na jok in sm pogledala v tla... Njegove oči, res wau ampak on me je zaničvau in odrivav stran. Enx pod tušam sem dobila panic attack in sem dobila mešane občutke.. kmalu so se občutki spremenil v jezo in žalost, potem pa v deprissijo. Vzela sm britvico in probala v nogo..1x..2x...3x... v četrto je šlo in sm nardila ogromno ureznino v nogo.. Kri je tekla tako kot solze.. Vzela sm robček in obrisala kri.. Šla sm v sobo, pod kovter in se jokala, dobila sem tudi premiselke da bi skočila iz okna, celo predstavlala sm se kako počasi padam na trdna tla. Samo sem si hitro premisila ker nisem taka da bi boličine prenašala iz sebe na moje sorodnike in prijatelje. Vsak dan sem imela rutino..Tuš, rezanje potem pa kovter in jokanje dokler nisem zaspala. Čez 1 teden sm se usedla na rob pojstelje in razmišlala kaj sm nardila iz sebe... Ratala sm punca ki sm rekla sebi ko sm bila 8 let stara da nikoli nebom, da se bom rezala.. niti pomislila nism na to ko sm bila mlajša. Tako sm počasi nehala in zdaj se počutim bolje kot prej, ampak na žalost imam še vedno ureznine ki me spominjajo na moje trplenje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prosim nikoli nikogar neobsojajte , ker neveste njihovo zgodbo in kaj vse je preterpev!
03. junij 2016
aaammmm.... ok lej js vem da ni dobr obsojat ljudi ker nikol ne veš njihove zgodbe. moja sošolka se je rezala in to vem sam zato k sm mela že prej dva prjatla k sta se rezala in sm vedla kašni so znaki in kje je treba gledat za urezninam poleg tega pa sm tut čist slučajn vidla da je mela na roki en povoj,tko da ja. ampak mam neki za sporočit tistim k režejo: ne režite se zarad problemov z nasprotnim spolom. oziroma se sploh ne rezat ker noben ni vreden tega. poleg tega: predstavljajte si žalost vaših najboljših prijateljev če bi izvedeli. ne veste kakšna je ta nemoč k ne veš kaj narest ko se komu ki ti je blizu kej takega naredi oziroma si to sam dela.
plis tega ne jemat kot da vas kritiziram ampak sam povem svoje mnenje. neeeeeeeeeext. super pišeš.
03. junij 2016
u211555
u211555
OKAY MOTHA FUCKIN Next KER SE STRINJAM Z USEM S TABO INJA ZA TA ZASNJI Next FEELAM TE SE NE VES KAKO ZAU MOREM LRIZNAT DA JS SPLOH NEMOREM NHAT TEGA KAR SI TI LOCELA SO YH DAJ NEEEXT♡
03. junij 2016
u212238
u212238
Nextt +novi bralec smile
Jaz bi samo pripomnil nekaj glede tiste teme ko si govorila o bogu...
Imaš prav, Jezus je res živel- DOKAZANO!!
toda mnogi se ne strinjamo- je bil dober človek ali res bog... Jaz sicer verjamem, da bog obstaja ampak to je moje mnenje smile
03. junij 2016
u192644
u192644
Next glede rezanja pa pač če človeku rezanje olajša bolečino naj se reže če hoče.Pa me je že dolgo zanimal a rezanje ostane za skos?
03. junij 2016
attracted. um ja.. če globoko vrezes ostane, velik brazgotin je šlo že stransmile
03. junij 2016
omgg nexxt dašaa sploh nism vedla da kj tazga pišeš ampk je lajf, ful te razum, sm haha js pa tko se preveč bojim da bi se rezala, enkrt sm probala (mela sm razlog, nism sm probala za hec ljol) in sm tko eno brazgotino nrdila to je vse, k men omg js nevem kako se lahko ljudje vsak dan režejo, ampk ti u tvojih mislih si razmisljala čist dragč, sj vrjetn če bi bla tut js v depri bi se znala začet rezat, čeprou zdj govorim da se nikol nebom, ja ofc nexxt.
04. junij 2016
tema je zaklenjena