Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
to temo sm že nardila samo sem si premisila ker se mi nikol neda pisat zgodbic ampak lets try it haha...
Na temi bom povedala moja mnenja o stvareh ki se dogajajo itdsmile
lah tud poveste svoja mnenja tko da ja
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oki začnimo o tem referendomu za zakonsko zvezo v sloveniji. Včasih sem mela več o temu povedat samo sm nehala mislit na to ker me samo razjezi. Žalostno je da smo sploh mogli voliti za ljubezen oz. proti nje. Še bolj sem pa razocarana nad cerkvijo. Ko sem bila pri Sv. maši kar se ne zgodi velikrat... so o homoseksualnih ljudeh govorili same laži. Pač grozno.
Nekaj pizdarij ko so govorili:

-otroka ki ga bodo posvojili bodo zafrkavali,

-Otroka ki ga bodo posvojili ga dobo posilili starši,

-Da si vsak otrok zasluži mati in očeta (kar je res samo dva fanta ali dve punce sta lahko nadomestek mati in očeta se vam nezdi)

-Da se geji pretvarjajo da so geji ker je zdej to trend

-Da biti homoseksualec ni naravno.

- Da vsi ki so ''zares homoseksualci'' so proti temu zakonu..

Ljudje so temu verjeli, pač slovenija je polna unih starčkov ki vrjamejo v vse...
WHERE THE FUCKING FUCK JESUS SAID THAT BEING GAY IS BAD?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zdaj pa hočm vedet še vaše mnenje za geje in za ta družinski zakonik!
01. april 2016
Pac nismo vsi kristjani taki, jst bi glasovala za, da se loh poročijo sam pač za otroka nisem lih prepričana, ker naravno sta starša ženska pa moški in pač če sta recimo dve ženski skp pa ma ena otroka pa ga vzgajata in gre u šolo pač loh šele tam izve,da ma tut očeta in je loh zarad tega tud diskriminiran pa ga zajbavajo pa to, čeprou se mi pa podrugi strani ne zdi neki ful narobe idk
01. april 2016
Rendezvous. dobr ja te štekam hahasmile samo itk smo zdej 21 stoletja in je že vse navadn in ga nebi tko zajebaval sicer pa ja
01. april 2016
u208710
u208710
Jaz-če bi lahk bi glasovala ZA, ker sej nam vedno pravijo naj smo kar smo. Sej dosti slavnih je gejev npr. Neil Patrick Harris ali Queen Latifah ali Elton John pa še drugi, ampak v sloveniji pač ni tega da bi lahko posvojili otroka kar je res brezveze.
To kaj pa so govorili v cerkvi pa -.- Če pa tam vedno govorijo da nas ma ''bog'' vse rad, pa če so črnci, belci, zakaj pol nebi mel rad gejev???
Jaz sem ful proti temu in ne vidim napake v tem da je nekdo ''drugačen'' čeprav je normalen človek z normalnimi težavami. Tud on mora plačat položnice, tud on mora jest, tud on rabi streho nad glavo, tud on mora spati-torej ne vidim nič posebno drugačnega
01. april 2016
u208710
u208710
pa Next smile_xd
01. april 2016
.America čist se strinajm s tabo... hecno je vse skp haha
01. april 2016
u209605
u209605
Jz sem kristjanka, ampak če to umaknem. Meni so OK lahko se poročijo zaradi mene ampak, če bi jz k bi imela otroke umrla, in bi otrovi odšli k dvema gejema, bi lahko to pustilo posledice na njunem obnašanju..
Next
01. april 2016
u208710
u208710
.Uiverse sej nerabiš umret sej bi to že samo po sebi pustilo posledice. Pač če kdo daruje otroka oz. kak naj to povem...
01. april 2016
u209605
u209605
Pa sej vem sam primer sem dala..
01. april 2016
u210238
u210238
Ok.. men je to ful fajn če so pač geji.. moji starši pa ful sovražijo to nevem zakaj.. meni to sploh ni čudno. čist naravno je.. sploh pa saj niso sami krivi.. taki pač so.. taki so se rodili.. nemorejo izbirat v koga se bodo zaljubili.. pač so se zaljubili v isti sploh.. pa sploh nevem zakaj je bilo potrebno v SLOVENIJI glasovanje za ljubezen? čist lepo je če sta dva zaljubljena pa magari da sta isti spol. družina je lahko kdorkoli..
moje mnenje
01. april 2016
u208710
u208710
Se totalno strinjam
01. april 2016
u209605
u209605
Oa.America BTW sem .Universe ne pa .Uiverse
01. april 2016
u208710
u208710
Sorry pravopisna napaka nisem gledala sad sorry
01. april 2016
Hvala za menja zelo je zanimiu brat k mate take drugačna menjasmile jutri bo Next al neki
01. april 2016
u208710
u208710
smile_xd
01. april 2016
men so geji nasploh čist ok mam velik prjatlou tko pa niso neki drugačni.folk govori kao če se z lezbo družš kao ''kako te ni strah kaj pa če te hoče pof****?'' like wtff dude to je tko kokr d rečš k se družta sošolca (punca pa fnt) pa rečš punci ''kako te ni strah da te pof***'' lol folk ma tok napačno mnenje o nekaterih stvareh da je bolš da so tih.
sploh pa nevem no če bi vi al pa kdorkol mel bolnega otroka pa nebi blo druge rešitve kokr to da tvojmu otroku en gej daruje idk ledvico al pa kej a bi pustil da otrok umre al da uzamete ledvico pa tut če je od geja?

anyway Next hahahah smile_xd
03. april 2016
Maynard ♡ agreed.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No zdaj pa o hejtanju in podobnih stvari

Na teh igrah je vedno bol hejta in na vseh socjalnih medijih ampak zakaj?
Naj vam odgovorim na to uprašane! ker se ljudje vtikajo v življenje drugih. ste že kdej pomislile na to da bi v vseh ljudeh našle nekaj dobrega oz lepega ne samo slabe stvari...
Pa tud če vam je človek naredu neki slabga pa vas klicu po imenih ne mu vrnit, ne ga hejtat pa podobno. Probite bit samo prjazni z nemu pa boste ugotovil da je lahko ta človek tud zelo vredu!

No dobr zdj sm mal zašla hhahaha.... Dobro

-Če je človeku ušeč da nardi velik fejk profilov naj nardi če ga veseli (ja govorim o Aneji)

-Če se nekdo rad oblači v oblačila ki niso po trendih... ja in! če mu je tako všeč naj bo tak!

-Če punca/fant objavlata slike na fb al pa insta naj če ga nardi veselo/veselga!

-Če ima nekdo povno mozolov lj ni on kriv ne ga zafrkavat zarad tega!

-Če nekdo rad drugačno glasbo od vas naj posluša! vsak ma svoj okus

-Če je nekomu ušeč nekdo ga ne zafrkavat pol.

-Če je en homoseksualen ga ne zafrkavat ok?
KAJ SM HOTLA S TEM POVEDAT?

Vsi ljudje smo različni in ne zajebavajte ljudi zarad negove različnosti. Vsak je lep na svoj način noben ni lep.. in ja.. probite bit do vseh prijazni in nobenga obsojat wink

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menja oz se strinjate?
03. april 2016
u208710
u208710
ja se
Next!!
03. april 2016
u188013
u188013
čisto se strinjam, neext
03. april 2016
u207019
u207019
nexttttttt
use je faking enako
nebom se nek razpisvala ker si pač že napisala
drgač pa nadaljuj tko naprejj *-*
zadnič sem nek podobnega začela sam sem prelena za nextanje smile_xd
nexttt <3
03. april 2016
u209605
u209605
Ja jz se strinjam ampak včasih ti gre res kakšna oseba na živce in si bil tokrat prjaznnn...
No Next!!
03. april 2016
Sj jst dejansko spoštujem ljudi ampak preprost nekateri ne razumejo, pa če jim stokrat razložim, da nemaram tega pa nemaram onega preprost si nemorjo ubit u glavo da je usak drugačen. Pač jst ne sodim neki lih pa to ampak mi gre naživce kadar kdo nekoga opraula kao da nezna tega, da nezna nevem kaj delat in ja prou maš, da se hočemo utikat u življenja drugih, lih prej sem brala na twitterju k sta se dve kao bestice kregale zarad tega ker ena spodbuja geje in pol jo je druga začela kr žalt kaj ji je pa da nj gre v svoj klan kamor spada pa ta bullshit pa je ta k jo je žalila prstala tolk nizko da je žalila njeno familijo sam zato kr je mela drugačno mnenje..mislm ugh
04. april 2016
u32379
u32379
- Jaz se čist strinjam s tabo glede tega. Pa ko se eni po igrah neke prepirajo pa kujneke.
- Pa s tistim kaj si prvo objavla o gejih se tudi popolnoma strinjam s tabo, samo se tudi nena preveč rada o tem pogovarjam, ker me fejst razjezi
- Ful dora tema, keep it up!!
04. april 2016
Hvala za mnenja in use(:
Strinjam z usemi!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobro pjmo na ljubezen in zveze in podobno... Kot sama bi mogla tole ubogat kar bom napisala ker velik jokam za tipi pa je nepotrebno. Ampak sm razmišlala a je sploh potrebno to? A je sploh potrebno met tipa u osnovk? Se zaljubt pri 13 in več oz manj čeporov ja nemoreš nič pri tem pač maš do nekoga čistva nemorš nič. Pa sm pršla do odgovora DA to ni potrebno, ker zveza nebi zdržala več kot par mescov. In ja na začetku je fino ker imaš fanta čist vesela sam nakoncu itak ustaneš brez čustev do njega al pa heart broken. Uživi v svojih ''najbolših'' letih dokler še lahk! brez solz(:

~napisala bom sva mnenja ker sta oba ful kratka in ja~

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kot sama sem Feministka (če neveste kaj je to: borec za enakost žensk neznam razložit yolo).
Punce smo čist preveč obremenjene.. Odpreš fejsbuk povsod slike od punc z lepo postavo, lepmu obrazam... Kakršno koli revijo odpreš povsod so lepe suhe punce. In kak naj bi ble me zdj samozaveste koži če so povsod te slike:

In zdj še fantje gledajo samo joške in riti in zahtevajo da smo suhe čene pač nismo normalne.. To mi ni uredu! mi smo ble rojene s tem telesom.. nimamo vsi to srečo da nam zrasejo velike sise pa guza.. Namesto da nas bi ljudje učil ljubit naš telo nas učijo samo kak naj bi biu naš telo.
Kot jst pravim: Its better to have beautiful mind then beautiful face.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bol mal sm napisala ker sm ful zmatrana ampak jaa(:
Menjaa?
04. april 2016
u207019
u207019
fulll se strinjam spet (:
je res,da smo pr teh letih tok zaljubljeni da nemormo brez njega.. ubistvu se nam to sam zdi, pol se bomo pa smejal s čim smo se obremenjeval haha
če je zdej tko kko bo pol?
in ja tut men gre na k, da tipi gledajo samo uno.. je pa tutres (smo enkrat govorili tko o valeti tut s sosolci), da jm ni ušeč da je punca preveč suha (ker je posledično največkrat ravna) but yh haha
nexttt (:
04. april 2016
se strinjam kaj je fora da maš tipa v osnovni?!?
hah zdele sm se spomnla na en quot k sm ga zanč najdla: https://www.pinterest.com/pin/95490454577795304/
anyway pač se strinjam kaj pa lah takrat počneš z njim? nč kvečjemu za roke se lah držiš pa mal kušuješ pa še to če si ufuran k drgač te tip še povoha ne.
pa tut pr teh letih hormoni delajo na polno in ti je lah ušeč vsak tip k mem pride pa tut če je sam luškan in ga ne poznaš. alpa sm sam js taka?
04. april 2016
HalfBlood o ne jst sm ista in pol dobiš un filing k je en tok hud in ga nikol več nauš vidla hahaha

babyslut. Yaaaas!
04. april 2016
jaaa vemmmm. glih zanč mi je bil en ušeč in poj sam js tm si mislm NEEEEE,NIKOL VEČ GA NE BOM VIDLA.
04. april 2016
mislm js sm bla poj še ceu vikend zmedena.
04. april 2016
u32379
u32379
Saaameee! Meni je tudi ful nesmiselno ko se včasih taki ful mladi podajo v neki 'relationship' ker mislijo da so kul pa da dejansko ljubijo to osebo. Meni pa se zdi da so bolj zaljubljeni v dejstvo da imajo par, kot pa v osebo samo.
Pa ono drugo tudi ja. Mislim da bi nasplošno ljudje mogli bolj gledat na karakter osebe kot pa če ma vlke zize, rit pa take fore...
04. april 2016
tema je zaklenjena