u205890
u205890
»I sᴇᴇ ᴛʜᴇ sᴛʀᴇᴇᴛs ʙᴜʀɴ ᴇᴠᴇʀʏ ᴛɪᴍᴇ I ғᴀʟʟ ᴀsʟᴇᴇᴘ. I·ᴍ ʟᴏsɪɴɢ ᴀʟʟ ᴍʏ sᴀɴɪᴛʏ﹐ I ᴄᴀɴ·ᴛ ʜɪᴅᴇ ғʀᴏᴍ ᴛʜᴇ ᴠᴏɪᴄᴇ ᴛʜᴀᴛ sᴘᴇᴀᴋs ɪɴsɪᴅᴇ ᴏғ ᴍᴇ.«

Zɢᴏᴅʙᴀ ᴘᴏ ɴᴀᴠᴅɪʜᴜ ᴘᴇsᴍɪ Hᴏʟʟʏᴡᴏᴏᴅ Uɴᴅᴇᴀᴅ~ Sᴛʀᴇᴇᴛ Dʀᴇᴀᴍs ﹠ Aɴɢᴇʀғɪsᴛ~ Sᴛʀᴇᴇᴛ Fɪɢʜᴛᴇʀ

〤▬▬▬▬▬▬▬▬▬●〤●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●〤●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●〤●▬▬▬▬▬▬▬▬▬〤

✞⁰¹

Roxanna Colt (me)


Danes bi dan moral biti, kot vsak drug četrtkov večer. Sproščen v družbi dobrih prijateljev; da grla nebi ostala suha skozi vso pestro debato, bi ga mazali z požirki hladnega pira, drugi bi si spet hladili živce z vdihljaji žganega tobaka. Ne vem ali sem ravno nocoj blažena oziroma v tem primeru prekleta z ženskim šestim čutom: adrenalin se mi pretaka po krvi, kot tisti dirkalnega konja, trebuh je pa trenutno kletka metuljem v velikosti orlov. Neznana sila me vznemirja s tem tudi bega glavo. Vzroke tako imenovane nestrpnosti bi si lahko razlagala z nenavadno prošnjo prijateljice Alexis za obisk zapuščene železniške postaje.

Alexis Reigns


Mona mi bo še dolgovala, že pred prvim korakom na nasmetene stopnice je vonj zaudarjal po bakru, vendar sem prepričana, da spodaj ne ležijo palete te kovine. Namenila sem ji zaskrbljen, neprijeten pogled, ki ji je bil dovolj za njen odgovor: »Obljubim takoj greva od tu, le dobiti moram Setha.« Po njeni štimi sem spoznala, da tudi njej ta prostor nabija strah v kosti. Strme stopnice so naju vodile skozi ozek zatemnjen tunel, ki se je potlej le odprl v veliko dvorano, postajo, ki te dni služi bolj za zabave in prepovedano preprodajo. Tam je bila že zbrana gruča ljudi, vendar se niso niti malo zmenili za naju. Reignsova je svoje oči napenjala ter škilila na vse kote, da bi našla znan obraz. »Tamle je Rollins.« Naposled skomigne z glavo naj ji sledim do njenega dolžnika.

Seth Rollins


Izmenjali smo pozdrave, čeprav ga jaz poznam le po videzu. Za njun pogovor se nisem zmenila, tudi namena nisem imela slediti. Padla sem v svoj trans, medtem ko sem živčno obračala oči po prostoru, kot je prej moja prijateljica. Začela sem z rahlimi gibi glave, da bi lažje zajela sliko ter premlela mnenje o njem. Moja radovednost me je stala nenadnega prikaza komolca pred obrazom, ki je pot končal z udarcem v moj nos. Sprva se sploh nisem zavedala točno kaj se je zgodilo v tem preblisku. Nagnila sem se v nasprotno stran od koder je prišel udarec ter svojo dlan položila na nos. Ta je takoj bila namočena od krvi. Odmaknila sem se od množice, isti čas je Alex videla, da je nekaj narobe z mano. Sledila mi je v wc, kamor sem se zatekla. »Rox si ok?« Me zaskrbljeno vpraša. Nagnila sem se čez lijak in začutila bolečino. »Ne. En model me je derekt v nos pribil. Pička mu materna.« Tolažila sem se z preklinjanjem, saj so se mi solze že ne nalašč nabirale. Sklonila se je čezme: »Misliš, da je zlomljen?« In roko položila na moj hrbet ter nekajkrat podrgnila. »Ne.. samo boli me.«
»Si uredu?« dosegel me je tuji glas, moje oči so se uzrle na obraz zaskrbljenega neznanca.

〤▬▬▬▬▬▬▬▬▬●〤●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●〤●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●〤●▬▬▬▬▬▬▬▬▬〤
S ᴛᴇᴍ ʙᴏᴍ ᴋᴏɴčᴀʟᴀ sᴠᴏᴊ ᴘʀᴠɪ ɴᴇxᴛ. Mᴏɢᴏčᴇ ɴɪ ʀᴀᴠɴᴏ ᴢᴀɴɪᴍɪᴠ ᴀ ᴏʙʟᴊᴜʙɪᴍ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ʟᴇ šᴇ sᴛᴏᴘɴᴊᴇᴠᴀʟᴏ. Vᴇsᴇʟᴀ ʙɪ ʙɪʟᴀ﹐ čᴇ ʙɪ ᴘʀᴇᴊᴇʟᴀ ᴠsᴀᴊ ₅ ɴᴇxᴛᴏᴠ ᴢᴀ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴇ. Tᴏʀᴇᴊ Next?
+ᴘʀᴠɪ ᴜᴛɪs﹐ ᴍɴᴇɴᴊᴇ c:
05. januar 2016
Next
Am mogoče nebi rabla pisat pič**ti ma*****
Mnenje pa mam kr dobro
05. januar 2016
Next
12. januar 2016
Next, ful dobrthumbup
12. januar 2016
neext (:
12. januar 2016
u200355
u200355
Next, ful dobr
12. januar 2016
Next !!! Pa jebeš vzorno pisanje brez kletvic...smile_xd
12. januar 2016
u200427
u200427
Next
13. januar 2016
Next
14. januar 2016
Next
17. januar 2016
u170729
u170729
Next
14. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani