u98479
u98479
Hei! To je moja nevemkera zgodbica in šla se bo o Lauri Lodie ki se iz sončne mamine hiše preseli v deževni Forks. Tam spozna družino posvojenih vampirjev in zaljubi se v edinega samskega.

1.DEL.
"Laura...Zrasla si" mi je prigovarjal oče. "Oči 5let me nisi videl. Imam 17let,ne 12" sem mu resno odgovorila. "Oh Laurica" se je nasmehnil. "Vedno si bila smešna." "NISEM BILA!" sem zavpila in ko sem izstopila iz avta sem zaloputnila vrata. Ko sem ustopila v svojo sobo in pogledala skozi okno sem zagledala senco. Mislila sem si da imam PAČ privide. Ampak ko sem naslednje jutro odšla v šolo sem ugotovila da je bila to ona.
.
.
.
.
"Hei,sem Rose." mi je rekla rjavolaska. "TI si Lara,ne?" mi je rekla. "Laura" sem rekla resno in Do kosila sva bile že dobri prijateljici.Ko pa so skozi vrata ustopili oni. "Kdo so to?" sem uprašala Rose. "Ta blondinka je Valerie. Ona je z rjavolascem, Tomom. Tista z kratkimi rjavimi lasmi je Emma. Ona je z blondincem Casperjem." "In kdo je TO?" sem rekla ko je ustopil bled rjavolasec. "Oh on....Edward. On je---Zanj ni nobena dovolj dobra.Ne trati časa." mi je rekla Rose.
27. julij 2012
u100845
u100845
next??
01. november 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani