Pozdravljeni vsi! Moje ime je Alya in hodim v zadnji letnik gimnazije. Sem med bolj pupolarnimi puncami. Na to gimnazijo hodim že od vsega začetka. Aja pozabila sem vam povedati da je ta gimnazija v Londonu!! Sem pa edinka in imam fanta seveda.Danes smo v šolo dobili neko novo dekla. Na pogled je še kar vredu in mogoče bi se celo začeli družiti vendar Kate (glavni punci na šoli) ni všeč. Verjetno zaradi tega, ker je punca zelo talentirana razrednik nam je namreč povedal, da odlično riše . Po vrhu vsega pa je njen brat še tisti fant iz skupine one direction Liam. »To dekle je tako čudno. Mislim poglejte jo kakšna hodi po šoli.« je rekla Kate v jedilnice malo preveč na glas. »Njena majica, hlače, frizura. In njena barva las. Na daleč se vidi, da se barva.«. »Kate nekaj« sem ji rekla. Dekle je povesilo pogled dolj in hotelo oditi do mize. Ko je prišla mimo naše mize jo je Kate »po nesreči« polila z neko omako. Deklejo je pogledalo Kate pa: »Pazi kjer hodiš krava«. Dekle je dobilo solzne oči in steklo na stranišče. Nisem mogla gledati več tega. Vstala sem se in hotela oditi za njo. Kate me je prijela in rekla: »Kam pa misliš, da greš. Če odideš zdaj se ne vračaj več nikoli!!«. »Za njo. Raje sem z njo kot pa z osebo kot si ti.«. »Še žal ti bom!!!« Stekla sem v stranišče kjer sem srečala dekle. »Hey. Kako ti je ime?«. »Ashley«. »Pozdravljena Ashley. Nseskrbi za Kate samo ljubosumna je.«. »Ampak še nikoli ni bil nihče tako nesmramen do mene.«. Objela sem jo in zjokala se je. Posodila sem ji svojo majico (ki sem jo imala v omarici) in odšle k pouku. Od tistega dne sva postali neločlivi.
--
1) next?
2)boste brali?
3)všeč?
02. marec 2013
next
02. marec 2013
u70306
u70306
Neeexxššt... :*

KUl..začetk..
02. marec 2013
neext
02. marec 2013
next
ja
ja
a bi lahko dala se slikce!!
02. marec 2013
okeeej
02. marec 2013
Kate:(za Ashley pa bo dala BelamiaRose)
02. marec 2013
Neext!!!
02. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
02. marec 2013
u82874
u82874
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
02. marec 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. marec 2013
u121396
u121396
neeeeeexxxxxtt
02. marec 2013
neext
02. marec 2013
u123195
u123195
Neekšt :3
02. marec 2013
Hej! Moje ime je Ashley. Obiskujem zadnji letnik gimnazije v Liverpoolu, kjer je moje življenje čudovito. Živim z mamo in očetom. Oče je ves čas na službenem potovaju. Mama pa ves čas dela v pisarni. Imam brata Liama, ki poje v skupini One Direction. Že dolgo ga ni domov. Saj veste turneje in vse to. Kje bo pa našel čas zame. Čeprav ga imam zelo rada, se trudim, da ga ne bi preveč pogrešala. Vedno me vsi hvalijo, kako lepo rišem. Sama pri sebi pa si mislim, da rišem obupno.
To sem jaz:(brez pirsingov!)
Sedim v avtu in z mamo se peljema proti Londonu. Preselili se bova, zato grem tudi na drugo šolo. Pogrešala bom vse prijateljice. Ko sva prispeli sem odšla razpakirat in spat. Zjutraj sem zgodaj vstala in odšla v šolo. Najprej sva šli z mamo k ravnateljici. Ta mi je dala zemljevid, da se ne bi zgubila. Poslovila sem se od mame, ki je že hitela v novo službo. Vstopila sem v razred in učitelj me je predstavil. Povedal je tudi, da lepo rišem. Ko pa je irekel priimek Payne sem zaslišala šepete. Pri pouku sem sedela sama in čisto vzadaj. Kmalu je bil odmor za kosilo. Gledal sem proti mizi, kjer so sedela dekleta. Hotela sem se jim pridružiti, a sem zaslišala:˝ To dekle je tako čudno. Mislim poglejte jo kakšna hodi po šoli. Njena majica, hlače, frizura. In njena barva las. Na daleč se vidi, da se barva.˝ Dobila sem občutek, da ne spadam med njih. Tri mize za njimi je bila prazna miza. Odšla sem mimo njih, ko mi je na majico priletela omaka. Pogledala sem punco, ki je to naredila. Naenkrat je zakričala:˝Pazi kjer hodiš krava˝. Moje oči so postale solzne. Pladenj je padel na tla in stekla sem na stranišče. Sem res tako grozna? Saj nisem nič naredila. Pogledala sem se v ogledalo. Moj obraz je bil rdeč, oči solzne. Vsedla sem se v kot in se začela jokati. Naenkrat je skozi vrata prišla ena izmed punc, ki so sedele pri tisti mizi. ˝Hey. Kako ti je ime?˝me je vprašala. ˝Ashley.˝sem odgovorila prestrašeno. Veselo me je pogledala in rekla:˝Pozdravljena Ashley. Ne skrbi za Kate samo ljubosumna je.˝ ˝Ampak še nikoli ni bil nihče tako nesmramen do mene.˝sem rekla in začela še bolj jokati. Objela me je in takrat sem se čisto zlomila. Posodila mi je majico in skupaj sva odšli k pouku. Tako sva postali najboljši prijateljici.
*************************************************************************************************
Next?
03. marec 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. marec 2013
nextttt
03. marec 2013
u111528
u111528
NEXT
03. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!
03. marec 2013
Danes je zadni dan šole oh kako čudovito! Končno smo končali s srednjo! JUHU! Potem pa nas čaka študij. Ashley gre SEVEDA na oblikovalno in sicer smer oblikovalca prostorov. Jaz pa sem odšla na psihološko fakulteto. Pred tem pa seveda party hard! Ashleyin brat Liam in njegova skupina imajo namreč turnejo po sveto in , ker se že tak dolgo nista videla jo je povabil, da gre z njo na turnejo! In ona mu je seveda tako dolgo gnjavila, da sem lahko odšla zraven. Njen razlog je bil: »Pa nemorem cele počitnice preživeti z samimi fanti«. Končno je popustil. Z Ashley se ponavadi nisva pogovarjali o njenem bratu prav tako še ga nisem spoznala kajti strah jo je nilo, da bi se z njo družila samo zaradi tega. O njem sva se pogovarjali samo enkrat. In to takrat, ko mi je povedala, da grem z njo. Rekla mi pa še je »Upam, da tvoj najljubši član skupine ni Zayn saj ima namreč že punco. Njeno ime je Rose in je eno leto mlajša od naju. Torej sedemnajst.«.
Rose (Ima črne lase in zelene oči):Verjetno vas zanima kaj se je zgodilo med tem v četrtem letniku. Kate in ostale so se začele spravljati še name vendar ne za dolgo saj so jo zaradi nasilja izključili iz šole. Jaz sem se razšla z svojim fantom, ker je zaačel hoditi s Kate. Vendar po tem ko je odšla je življenje postalo precej lažje. Z Ashley sva se vpisali k dramskemu krošku in tam s svojo skupino ostali do konca leta.Zjutraj sem se vstala in se oblekla in z Ashley sva odšli v šolo. Tam smo dobili spričevala in tako dalje. S prijatlji smo odšli še na pijačo in se poslovili. Ashley je odšla že prej saj je k njej prišel na obisk bratec. Dogovorili sva se še ob kolkih se jutri dobiva. Po nekem času sem domov odšla tudi jaz. Pogrešala bom vse sošolce in sošolke vendar sem vseeno vesela, da je to poglavje mojega življenja mimo...
1) next?
2) piševa dalje?
3) všeč od 1 - 5?
03. marec 2013
u113639
u113639
1) next?ja
2) piševa dalje?jaaaaaaaaaa
3) všeč od 1 - 5?500000000
03. marec 2013
u111528
u111528
nexttt....
jaaaaaa
5
03. marec 2013
u123195
u123195
Neekšt :3
Daaa :3
5oooo+
03. marec 2013
u70306
u70306
Neextt..!
jap..
5
03. marec 2013
next
ja
4,99++
03. marec 2013
1) next? jaaaaaaaaaaaaaa
2) piševa dalje? jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3) všeč od 1 - 5? 5
03. marec 2013
1)nexttttttttttt
2)jaaaaaaaa
3)99,9
03. marec 2013
1) neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
2) nujno!!!
3) 5+++
03. marec 2013
Ashley:
Končno zadnji dan šole! Aleluja... in seveda moram dalje, ampak malo prostega časa res ni odveč. Po tistem, ko so Kate končno izključili, sem končmo zadihala. Vse se je spremenilo. V glavnem. Zadnji dan šole!!! Z Alyo sva odšli v šolo, kjer smo dobili spričevala in druge stvari. S nekaj prijatelji smo odšli na pijačo, ko sem dobila Liamov sms. Od vseh sem se poslovila, Alyi pa povedala kdaj se jutri dobiva. Odšla sem domov. Ker ga še ni bilo, sem odšla v svojo sobo. Malo sem zadremala. Čez kakšne pol ure me je zbudila mama. Najprej je trkala po vratih, a ker nisem odgovorila, je prišla v sobo in me odkrila. ˝Spala bi!˝sem zagodrnjala. ˝Nekdo je prišel!˝je rekla in odšla iz sobe. Hitro sem stekla v dnevno sobo in kričala:˝AAAAAAAAAAAAAA!!!!Liam je doma!!!!! Liiiiiiiaaaaaaaam!!˝ Pogledala sem ga in se dobesedno vrgla v njegov objem. Z njim so bili tudi ostali. ˝Hej moja sestrica! Si me kaj pogrešala?˝je vprašal. ˝Seveda sem te, ti norec! Sploh ne veš kako!˝sem rekla in ga še močneje objela. ˝Sedaj pa, da ti uradno predstavim moje najboljše prijatelje. To so Louis, Harry, Zayn in Niall.˝mi jih je predstavil. Vse sem pozdravila. ˝Veš, naša turneja se še ni zaključila...˝je rekel in pogledala sem v tla, nato pa je nadaljeval:˝In ker se že dolgo nisva videla, poleg tega imaš počitnice, te vzamem sabo.˝ Pogledala sem ga in skočila od veselja. Takoj sem pomislila na Alyo:˝Am... Liam...˝ Pogledal me je in jaz sem nadaljevala:˝Lahko vzamem koga s sabo...da ne bom sama...medtem ko boš ti na odru...˝ Pogledal je ostale in rekel:˝Mislim, da to ni dobra ideja.˝ Žalostno sem pogledala v tla in rekla:˝Ampak Liam....ne morem biti sama...˝ Očitno me ni slišal, zato sem rekla:˝Ampak Liam, ne morem preživeti počitnic z samimi fanti.˝ Pogledal je ostale in končno je rekel:˝Okej... Ampak samo eno!˝ ˝Okej! Zlat si! Hvala ti!˝sem rekla in ga še enkrat objela. Fantje so odšli v njegovo sobo, jaz pa v svojo. Alyi sem poslala sms in odšla spat. Zjutraj sem se zbudila, se preoblekla in stekla v kuhinjo.Mama je očitno spet v pisarni. Fantom sem v zahvalo naredila sendviče. Prvi je v kuhinjo pritekel Louis, za njim Harry, ki je kričal:˝Boš že videl!!˝ Čudno sem ju pogledala in za njima je pritekel Niall:˝Zavohal sem hrano!!!! Muahaha...˝ Še bolj čudno sem pogledala, nato pa je za njimi pritekel Liam:˝Fantje počakajte!˝ Za na konec pa je v kuhinjo počasi prilezel Zayn. ˝Dobro jutro!˝so me pozdravili. ˝Hej! Samo, da vas obvestim. Danes pride moja prijateljica. Tista, ki bo šla z mano na turnejo.˝sem rekla in vsi so gledali okoli. Pojedli smo zajtrk in kmalu sem zaslišala zvonec. ˝Prišla je!˝sem zakričala in vsi so se postavili v vrsto.
****************************************************
Next?
komentarji....?
03. marec 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani