Upam da vam bo zgodba všeč, vsem ki berete hvala.
...
Life sucks, but in a beautiful kind of way. – Axl Rose

...

Danes ni bil najboljši dan. Ah, kateri sploh je. Edino dobro v tem dnevu je, da dežuje. Rada imam dež, ker se ob njem ne počutim potrto in drugačno. Dež je nekaj obstojnega. Pada čez vso leto. Sneg mogoče sploh ne zapade, sonca pa nemoja stvar. Dež je nekaj v čemer se najdem, ne tako kot v soncu. Dež je mrzel in ko pada me umiri. Nisem miren človek. Imam svoje probleme in napake. Bolje rečeno jih je kar veliko. Sem večkrat hiperaktivna in zato tudi na tabletah. Ampak pravijo, da po vsakem dežju pride sonce. Bedasta rimerjava v mojem primeru. Nevem kdaj bo posijalo sonce.
Zaklenila sem se v sobo in začela poslušati Gunse. Moja mama tega nima prav rada, no pavzaprav sovraži, očija pa ni doma. Živim bolj v 90-ih kot v danešnjem času in danes. Mene to ne moti, moti pa mjo družino. Nevem zakaj saj je sicer vse v redu. Rada imam mehek glas Axla, ki me pomiri. Meni izgleda popolno in sem včasih res malo preveč v njihovem času, saj sama vem ampak me ne moti. Besedila pesmi so tisto kar mi je všeč. Pomagajo mi skozi življenje. Stara bom 19 in tako bom tudi končala srednjo šolo, ki je nočna mora, ki se dogaja o dnevi. Vsi na šoli me sovražijo, čeprav ne vem kaj sem jim storila. Mislim, da je moj videz. Nisem takšna kot drugi na šoli. Imam svetlo modre lase in to mi je všeč. Nosim črno in sivo, nasploh temne barve in sem vesela. Nosim majice bendov, ki so mi všeč zato, ker jih poslušam in so mi všeč, ne zato ker bi želela izpasti kul. Te swagerke ne bodo nikoli razumele. Mečejo se na vsakega fanta, ki za polovico odstotka bolje izgleda, kot ˝povprečen˝ fant, ki sploh ni grd ampak izgleda kot model, ampak ga imajo one za povprečnega. So navadne cipe. Resnica pa je le, da nisem čisto brez prijateljev. Tu je še vedno Nick, ki je moj najboljši prijatelj. Ne bi dopustila, da ga ulovi kakšna cipa, pomeni mi preveč. Skupaj nameravava namreč po končani srednji šoli oditi v Veliko Britanijo. Vseeno, da ima stil kot jaz in da kadi, na njega pada Walery in njena družba, čeprav sovražijo kadilce.

Jaz:Nick (gif):Walery:...

2 nexta
28. december 2015
Sicer naslov bi naj bil Iden sam neka j*b*
28. december 2015
Next
28. december 2015
u204806
u204806
Next full dobro nadaljuj
28. december 2015
Hvala ker bereta
...

Zazrla sem se na uro in bila je že 16 in zazvonil je hišni zvonec. Popolnoma sem pozabila, da je petek in da pride nik vsak vikend prespat k meni. ˝Nick!!˝ sem se zadrla in stekla po stopnicah do vhodnih vrat in jih odprla. Padla sva si v objem in nato skupaj odšla v mojo sobo. Star črn, popisan nahrbtnik je vrgel na tla in se vsedel na mojo posteljo. Odšla sem do kavča na katerem spi ko pride, Hotela sem ga premakniti na mesto kjer sicer stoji, a ker je težek potrebujem zmeraj pomoč. Pogledala sem Nicka. Še kar je sedel na moji postelji in gledal vame. ˝Hej, se boš premaknil in mi pomagal?!˝ zem zakričala, da ga je vrglo iz postelje. Vstal se je, zavzdihnil in se počasi prizibal do mene. Sam je premaknil kavč in se nato vrgel na njo. Zmeraj sem bila osupla, da ima takšne mišice in tako postaven in lep z svetlo modrimi očmi in črnimi lasmi. Ob njemu sem se si zdela tako dolgočasna. Zdela sem se tako krhka in lomljiva, z mojimi dolgimi lasmi, sive bave in belo poutjo. Bila sem mala, zaradi česar nisem zgledala kot, da bi bila stara 19, ampak 15, zaradi česar mi je mama ves čas govorila, da je to dar boga, saj da, ko bom njenih let bom izgledala še vedno kot 25. Ta njena predavanja so me živcirala. Zmeraj je govorila z toliko ljubezni v besedah, da si ne bi mislil, da je lahko hkrati tako grozna in nerazumevajoča.
˝Greva v park?˝ me je vprašal Nick. Prikimala sem in odšla sva. Do parka je približno pol ure peš, zato sva imela veliko časa za pogovor. Hodila sva po cesti, mimo naju so vozili auti, sonce je pripekalo zaradi česar je bilo vroče, kot je navadno v poletji, ampak zaradi ceste se je vročina še podvojila. Zdelo se mi je kot, da se bom z čevlji zalepila na cesto.

...

5 nextov
28. december 2015
u204806
u204806
Next
28. december 2015
še 4 nexte
28. december 2015
u201358
u201358
Next!!!
Nujno
28. december 2015
še 3 nexte :*
28. december 2015
Next
28. december 2015
še 2 nexta
28. december 2015
Next
28. december 2015
Next
28. december 2015
u202401
u202401
Next
28. december 2015
Hvala vam ker berete <3
...

Ko sva končno prišla v park, sva se vsedla na klopco v senco in si malo odpočila od vročine. ˝Si slišala, da želijo Gunsi iti na turnejo?˝ me je potegnil k sebi in mi nežno rekel v uho. Nasmehnila sem se, kar je opazil. Odkimala sem z glavo. ˝Iden, poznam te, vem, da pri tako dobri novici ne bi smel dobiti samo nasmeška.˝ Zresnila sem se in mu zašepetala na uho:˝ Ne morem kričati tukaj, vsi bodo mislili, da sem nora.˝ Nic me je pogedala in se začel smejati. ˝Kaj je smešno?˝ sem ga vprašala. ˝To, da misliš da nisi nora.˝ Nasmehnila sem se. ˝Pa kaj če sem, sem pač malo bolj vesela!˝ sem rekla in se začela smejati. ˝Pridi, greva na sladoled.˝ prikimala sem, se počasi vstala in se počasi premikala za njim. Do stojnice kjer prodajajo sladoled ni daleč, saj stoji v parku. Vseeno pa sem prišla 2 minuti za Nickom. ˝Si se med potjo usedla in mislila, da te bo kdo nesel?˝ se je začel smejat jaz pa sem ga samo pogledla z mojim pogledom, ki mu je takoj sporoil, da me je razjezil. Še bolj se je začel smejat. ˝Mi boš kupil zdaj sladoled ali kaj?˝ sem namrščeno rekla in se vsedla na travo. Nick mi je hitro kupil sladoled in prisedel. ˝Ti pa res nisi v dobri formi.˝ se je zasmejal. Spet sem ga pogledala. Utihnil je. ˝Ja, vsi ne moremo biti všeč Walery.˝ zdaj me je on pogledal. Zasmejala sem se tako, da me je vrglo nazaj na travo. ˝Ja, ha-ha. Zelo smešno. Sploh mi ni všeč in po pravici ne vem kaj vidi na meni. Sploh pa mi je všeč druga.˝ Slišal se je žalosten in malo jezen. Pobrala sem se in se mu nasmehnila. ˝Daj vstani, preden da bom postala še jaz žalostna zaradi tebe.˝ Nasmehnil se je. Njegov smeh mi je bil zmeraj všeč. Bil je lep. Tako je bil zmeraj umirjen in zmeraj ko se je nasmejal so se njegov oči svetlikale. Njegove oči bi lahko gledala ure in ure , pa se jih ne bi naveličala. Tako lepo modre, zmeraj mi je vzelo dih, da so bile drugane modre barve, ko je bil jezen, žalosten, vesel ali kar koli drugega.

...

10 nextov
28. december 2015
u202401
u202401
Next
28. december 2015
Next
28. december 2015
še 8
28. december 2015
u204806
u204806
Next
28. december 2015
u201358
u201358
Next
28. december 2015
še 6
28. december 2015
u165947
u165947
Next
28. december 2015
še 5
28. december 2015
Next
28. december 2015
še 4
28. december 2015
Next
28. december 2015
Hah dej zdej napis ker je res dobr komej cakam plis
28. december 2015
Oky bom haha, res ste najboljši, prosim malo objavlite link da bo čim več braucev
...
Ura je bila že 19, zato sva počasi odšla k meni domov. Pot nazaj je trajala bolj dolgo kot prej. Bila je že noč in bila je polna luna. Vsakič, ko se je Nick obrnil proti meni sem gledala v njegove oči. Zdelo se mi je kot da so še lepše v mesečini. ˝Opazil je.˝ sem si mislila. ˝Pa saj vem, da sem lep, ampak, da sem tako lep, da me moraš ves čas gledati pa si nisem mislil.˝ začel se je smejati, jaz pa sem povesila glavo. ˝Fu*k!¨ sem si mislila. Med tem pa sva že prišla do moje hiše. Vstopila va. Hiša je bila temna, kot po navadi, saj je mojamama prava diva in mora hoditi v nočne klube. Zmeraj, ko jo vprašam zakj, pa odgovori, da zato, ker se želi počutiti mlado. Sram me je za njo. Vem, da me nebi smelo biti, ker je moja mama, ampak hočem samo, da bi se vedla svojim letam primerno.
Prižgala sem luči in z medlimi koraki odšla v kuhinjo. Nick pa je prišel za mano. ˝Si lačen?˝ sem bolj kot ne zaspano vprašala, z mislimi čisto drugje. ˝Ne, a greva v sobo?˝ prikimala sem in odšla sva po stopnicah navzgor. Odprla sem vrata in se nato vrgla na posteljo. Nick se je vlegel zaven mene. ˝Ta teden še. Se že veseliš, da neboš potrebovala videti svoje mame?˝ me je vprešal in se zasmejal. ˝Ja, si nor bolj srečna kot kdor koli prej!˝ vstala sem se iz postelje in odšla do računalnika. V google sem napisala airlines in gledala za lete v UK. ˝Kdaj pa bova odšla?¨ sem se zasukala na stolu z glavo naslonjenno na naslonjalo. Sprva je sedel na postelji potem pa se je vlegel, z rokami za glavo in gledal v strop. Nekaj časa je bila tišina, nato pa je rekel:˝ Kaj če bi odšla kar prvi dan počitnic, no za naju prostosti?˝ nasmehnil se je in tudi jaz sem se Nekako se moram zmeraj nasmehniti, ko se tudi on nasmehne. Čudno je, da samo takrat, ko je on v moji bližini ne potrebujem tablet ali kar koli da bi me pomirilo. Samo on mora biti v bližini in sem pomirjena. Zavrtela sem se z stolom spet naprej in gledala dalje. ˝Tukaj je let 26. junija ob 19. uri, bi bilo to ok?˝ pogledala sem nazaj. ˝Ja, to je super, dovolj časa imaš še čez dan in ... no pač meni je ok.˝ obrnil je glavo in me pogledal. Pokimala sem, ker nisem vedela kaj naj naredim.
...
Res hvala vsem ki berete lahko mi napišete kaj bi mogoče lahko pobolšala in bom pogledala kaj lahko naredim
28. december 2015
u165947
u165947
Next
28. december 2015
še 9
28. december 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani