u59458
u59458
'' Gospodična Moore kje vas odložim?'' '' Kar tukaj pri vhodu prosim'' sem odgovorila šoferju in se prpravila na odhod. Porpavila sem se obleko in počasi odšla iz limuzine. Smehljala sem se medijem in pomahala svoji mami. Nasmehnila sem mi je in skupaj sma odšli na podelitve nagrad. No naj se vam še predstavim.
Sem Lili Beth Moore. Verjetno poznate mojo mamo P!nk? No ne misliti da sem razvajena 18 letna smrklja. NO TO NE DRŽI tudi sami kujem svojo pevsko kariero in trenutno se pogajam s katero založbo naj podpišem. Vrnimo se v realnost. Vstopili sma v veliko dvorano samih znanih obrazov in v vsem tem ' neredu' sma komaj našle najna sedeža. Udobno sem se namestila na stolu in podelitev se je počasi začela. ...'' No in zdaj je na vrsti na Najstniška pevka'' je povedala Taylor Swift '' poglejmo nominirance'' jo je dopolnil Usher. Zazrla sem se v velik ekran na odru in začele so se predvajati slike nominirancev od Carly Rea Jepsen do Selene Gomez in na koncu Lili Moore'' nasmehnila sem se in čakala na trenutek resnice. '' In zmagovalka je....'' je rekel Usher. ''.................................................... LILI MOORE'' ga je dopolnila Taylor. Nasmehnila sem se in se vstala. Sprehodila sem se do odra in Taylor mi je podala nagrado. '' Si vesela?'' me je vprašala Pokimala sem. '' Bi nam zapela mogoče kakšno pesem?'' je vpršal Usher in se nasmehnil. Prijela sem mikrofon nagrado dala na stran in počakala na melodijo pesmi. Začela se je predvajati in s tem sem tudi jaz pela. Na koncu sem se še nasmehnila priklonila in vzela nagrado ter ponosno odkorakala nazaj na moj sedež. Čez kakšnih 15 minut je bilo podelitve konec in skupaj z mojo nagrado ter z mamo in njenimi 3 nagradami sma se odpravili v limuzino. Udobno sem se naslonila in šofer naju je odpeljal domov. Vstopila sem v hišo ter nagrado odnesla v svojo sobo. Položila sem jo na poličko ter odšla v kuhinjo. '' Gospodična kaj želite?'' me je vprašala Jenny ki je naša služkinja. '' pečen Toast in Kakav prosim'' sem ji odvrnala in odša v kopalnico. Stuširala sem se in se spreoblekla v piđamo. Nato sem si še sprala ličila in odšla v dnevno sobo. Pobožala sem Kitty ki je naša mucika in pojedla svoj Toast medtem pa gledala televizijo. Naredila sem še zadnji grižlaj ko zaslišim '' Ali je res da se je Cody Simpson zapletel z znano pevko Lili Moore?'' Dejansko sem vse kar sem imela v ustih izkašlala ven in posluišala novice. '' Več vam povemu čez 10 minut'' Stekla sem h mami in jo odpeljala dol. '' Ljubica ne skrbi bomo vse jutri uredili'' mi je odvrnala po poslušaju novic. Nasmehnila sem se pospravila krožnik in kozarec ter skupaj z kitty odšla spat.

Lili beth Moore:

p!nk

Jenny in Kitty

Nextam??
05. januar 2013
u87504
u87504
next
05. januar 2013
u59458
u59458
en next še in nextam
05. januar 2013
u94098
u94098
next
05. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
05. januar 2013
u59458
u59458
-Part One- I hope u like it

Počasi sem odpirala oči in jutrjani sončni žarki so mi sijali v obraz zraven okna pa se je smejala Jenny. '' Kaj želite gospodična'' me je vprašala Jaz sem jo samo debelo pogledala in se nasmehnila. '' Oprosti kaj želite Lili'' '' Tako je bolje'' rečem in se počasi vstanem iz postelje. '' Amm pa naredi mi hmmmmm palačinjke če lahko?'' sem rekla in jo pogledala z puppy facom. '' Karkoli želite'' reče in odide iz sobe. Iz omare sem vzela oblačila in odšla v kopalnico. Stuširala sem se se še naličla. Na koncu sem nase še navlekla modre jenas kratke hlače ter rozo majico brez rokavov ki mi je seghala do popka. Lase sem si še spela v kito in tako pripravljena sem odšla dol. Vsedla sem se za mizo in počakala na palačinke. Čez 10 minut so bile nared in na njih sem si namazala Nutelllo nato pa so slastno izginele v mojem trebuhu. S polnimi usti sem se zahvalila Jenny vzela torbico in odšla na sprehod. Hodila sem po parku ko je kar naenkrat množica kričečih fenov stekla za menoj. Tekla sem po parku in se skrila za grmovje. Tam sem počakala približno pol urce nato pa sem odšla naprej. Hodila sem proti domu ko mimo mene pripelje en črn kombi. Odprl je okno in vn je pokukal fant. '' Kam pa kam lepozička'' je rekel in se predrzno nasmehnil. '' NIkamor'' rečem in hočem oditi stran ampak me je prijel za roko '' Jaz sem Mike BDW'' ''me ne zanima'' zopet rečem in se mu uprem. Nato pa sem počasi začela teči proti domu.
nextam??
05. januar 2013
u110366
u110366
Neeext
05. januar 2013
neeeeeeeeeeext
05. januar 2013
u116630
u116630
next
05. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg