u170602
u170602

Nekateri mi pravijo, da sem čudna, vendar to je zato, ker ne poznajo moje preteklosti. Drugi pravijo, da imam skrito ljubezen/prijatelja ali sestro/brata, ker ves čas obiskujem bolnišnico. Jaz bi temu rekla moja 'majhna skrivnost'. vendar osebe, ki me zares poznajo, me ne obsojajo po mojem izgledu in napakah. Ne, oni me spoštujejo takšno kot sem: Dekle z svojo 'majhno skrivnostjo'.
˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙
Hey,
jap, nova zgodba. Rada bi vas prosila, da daste tej zgodbi nekoliko časa (ter meni ), da vam nekatere stvari pojasnim, da boste imeli lažjo predstavo o čem se sploh gre. Pravila veljajo enako kot vsepovsod, brez oglaševanja in nepotrebne komentarje zadrži zase. Enyoj!
˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙Tнε Sεcяεт Kıʟʟεя ˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙

Chapter 1.
" Rose White, prosim, stopite k tabli." počasi sem vstala in se po polžje odplazila k tabli.
" Zdaj mi pa izračunaj tole enačbo." pogledala sem na tablo in videla najbolj preprosto enačbo vseh časov. Vzela sem kredo in hitro nakracala rezultat.
Učitelj je nekaj časa samo nemo strmel v enačbo, ki sem jo ravnokar rešila. Kredo sem še vedno imela v roki in jo med potnimi prsti živčno premetavala.
" Ne vem kaj naj rečem Rose. Te enačbe pred dobrim letom še sam nisem vedel izračunati, pa sem veliko starejši od tebe. " Živčno sem se mu nasmehnila in odšla na svoje mesto.
" Mislim, da imate za danes dovolj. Doma naredite še nalogo 5. f) Lahko pospravite." Vsi so se začeli veselo pomenkovati in pospravljati stvari. Iz gledalo je kot, da bi se vsem nekam mudilo.
" Goapodična White, imate minuto?" prikimala sem ter počakala na učitelja, ki je ravnokar zlagal še zadnjo bukvo v svojo že stokrat zakrpano aktovko.
" Še nikoli v življenju nisem srečal tako nadarjene učenke. Morala bi se poglobiti v ta predmet." Zasmejala sem se ter samo odkimala.
" Vse kar je pri tem predmetu pomembno je to, da vsako stvar preden jo začneš reševati do dobra preučiš. Pa tudi razumeti moraš snov. Ni ti treba hoditi celo življenje v šolo, da boš razumel matematiko." Še zadnjič sem mu namenila nasmeh, nato pa se obrnila in odšla k naslednji uri.
Ob petkih imamo zadnjo uro vedno razredno. Dobra stran tega je vsaj to, da nas včasih, ko nimamo kaj za početi, gospa profesor pusti veliko prej domov. Stopila sem še na zadnjo stopnico ter zavila levo v razred. Z sklonjeno glavo sem odšla do svojega mesta v zadnji klopi. Kot vedno, sem svoj pogled usmerila proti oknu. Vedno je bil enak prizor, pa vendar je bilo vse zelo drugače. Profesorica je vstopila v razred vendar hrup ni ponehal. Še naprej so klepetali, da je iz gledalo, kot, da se danes prvič vidijo in si imajo veliko za povedati. Po dolgih desetih minutah, je profesorica končno umirila ves razred. Mislim, da je to njen nov rekord.
" Torej, kot že veste se bliža spomladanski ples." zopet so si nekaj na hitro zašepetali in z tem mene ter njo spravljali ob živce.
" To pomeni, da na ples pridete fant in punca. Vse jasno?" Vsi naenkrat so prikimali jaz pa sem svojo pozornost zopet namenila igrišču, ki je bilo zunaj.
" Čez en teden mora vsak od vas imeti svojega soplesalca, drugače mu ga določim jaz!" slišali so se zdolgočaseni izdihi saj je večina mojih sošolcev že 'poparčkanih'.
" Ker ste tukaj zadnje leto, morate biti vzor mlajšim dijakom. Zato ste letos vi na vrsti, da okrasite našo dvorano primerno temi našega plesa." Nekateri so svoje roke stisnili v pesti, saj hočejo pripravljati dekoracijo za spomladanski ples Zavila sem z očmi, ter v roke vzela navaden svinčnik. Ko mi je dolgčas, vedno nekaj čečkam v zvezek.
" Tema letošnjega plesa pa je skrivnost!'' skrivnost, huh. Moja velika skrivnost je moj zaklad.
" Zdaj pa naj vsak napiše svoje ime na listek in ga vrže v tole škatlico." Ravnokar sem končala z risanjem mladega dekleta, ki sedi na pomolu z sklonjeno glavo. Mislim, da je to moje ime. List sem iz trgala iz mojega zvezka ,ga zmečkala ter vrgla v škatlico. Med tem, ko sem hodila nazaj do svojega mesta sem čutila sovražne poglede na meni. Trdo sem se v sedla na stol in opazovala profesorico, kako stresa škatlo in z tem meša listke. Počasi je iz škatle potegnila do dobra zmečkan listek.

" Rose White." Zaprla sem oči in si želela, da to ne bi bilo res. Slišiš lahko jezno mrmranje, saj si kaj takega res nisem zaslužila.
" In Jack Tomilson." Za trenutek sem nehala dihati. Zakaj ravno jaz in Jack?! On je največji kreten, ter za nekatere velik frajer. Vendar zame je samo Jack kreten. Že obnaša se tako.
" Oprostite, gospa profesor ampak obstaja kakšna možnost, da bi se jaz in Rose zamenjali? Prepričana sem, da si sama tega ne želi." prav ima, ne želim sodelovati z njim, še manj pa pripravljati celoten ples!
" Meni je prav." Sem hitro rekla in pri tem spodbudila Jackovo punco.
" Ne, mislim, da so pravila dovolj jasna! Škatljica se je odločila in tako bo tudi ostalo." zazvonil je zvonec in vsi smo se odpravili iz razreda. V omarici sem odložila nekaj zvezkov, ki jih ne bom rabila čez vikend. Vzela sem samo še slušalke, ter zaprla omarico. Začela sem hoditi proti parkirišču, ki je bil zraven igrišča, med tem pa sem si slušalke vtaknila v ušesa in navila glasbo na polno tako, da nisem ravno slišala kaj se dogaja okrog mene. Ravno sem hotela prečkati še zadnjih 10 metrov parkirišča, ko naenkrat zaslišim škripanje zavor.
˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙
15. julij 2014
u175719
u175719
next
15. julij 2014
u176001
u176001
next
15. julij 2014
u175839
u175839
neeeeeeeeeeeeext<33
15. julij 2014
Neeeext!
Že začetek je zanimiv (: Komaj čakam, da nadaljuješ.
15. julij 2014
neext !!
15. julij 2014
next
15. julij 2014
u175616
u175616
Perfect! ♥
Neeeeeext
15. julij 2014
u169268
u169268
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext ;S

I am in love with your story already <3
se spomniš, ko je učitelj prebral tisti del ... z nošenjem
TA ZGODBICA JE DBEST ... naslovnica je tak al tak perf ... in najin triler je še zmeraj v delu (se še učim ) na žalost si zamudila 11.33 min ... tako da moraš prej nextat ;S

Rose White mi je že zdaj zanimiv karakter ... če bi meni šla tako matematika in če bi mene učiteljica tako pohvalila bi bil konec sveta. In ta naš Jack Tomilson ... kdo ga igra??
in zakaj mislim, da bo kmalu ljubezen v zraku :3 Samo stavim, da bo Jack na začetku tako pr*** ...
omg kaj se dogaja ?! Zaškripanje zavor ni zmeraj uredu *panicing* ... zakaj si končala pri najbolj zanimivem delu ... grhhh

Jaz ne bi nikoli šla na ples s osebo, ki je ne maram .... ampak pri tej zgodbici sem vesela zaradi tega xđ ... prekeleta škatla I love you
Že prvi del me je 'navdušil' ... THIS IS TOOOOOOOOOOO PERFECTION AT ONCE ...
IN S TO ZGODBICO SPADAŠ POD MOJE NAJLJUBŠE PISATELJICE ;p

za zdaj se ne morm razpisat, ker je komaj prvi del tako, da se spravi pisat že drugega :3 *puppy eyes*
15. julij 2014
u160233
u160233
OMFG, kak popolen začetek. *o*
Nisem si mislila, da tako dobr pišeš, ej.
Čist brez besed sem ostala.
Ful dobr opisuješ čustva, pišeš zanimivo in vse...prfect. ^o^
Ne morem verjeti, da si končno objavila to zgodbo.
Tako sem vesela, da si začela pisat.
A veš, da berem čez 40 zgodb?
Ja vem, veliko, ampak oky.
Tvoja je menda zdaj 50.
Ampak ne skrbi, nekaj se jih je že končalo, tko, da mam čas šem za tvojo.
Dajte no ljudje, lahk napišete še kaj drugega, kot samo next? -.-
Tale prfekcija si zasluži več!
Komaj čakam, ko bo ta spomladanski ples.
In upam, da bosta na koncu z Jackom.
Oky, mogoče res prehitevam, saj je komaj prvi del, ampak si ne morem pomagati.
NEEEEEEXT!
15. julij 2014
u160233
u160233
Hej, Ana, več si napisala, kot jaz. Ughhh. -.-"
15. julij 2014
u169268
u169268
Tyašyy - all for you my darling :3
15. julij 2014
u160233
u160233
Tjašyy sem in ne Tyašyy. -.- Sovražim te!
15. julij 2014
u174601
u174601
Neext!! <33
15. julij 2014
u169268
u169268
NInči si slišala neeeeeeeeeeeextiiiii !!
15. julij 2014
u170602
u170602
Hvala za vse nexte Ker je prvi dan in po zaslugi Tjašyy ter Ash's banana dobite nov next že danes
˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙Tнε Sεcяεт Kıʟʟεя ˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙

Ravno sem hotela prečkati še zadnjih 10 metrov parkirišča, ko naenkrat zaslišim škripanje zavor. Povozil me bo, povozil me bo. Zaprla sem oči in čakala na tisti trenutek. Vendar se ni zgodilo to kar sem pričakovala.
" Mislim, da zdaj lahko odpreš oči." Sem zaslišala nežen glas.
Z muko sem počasi odprla oči in videla, da se je avto ustavil največ centimeter pred mano. Izdihnila sem ter neznani osebi padla v objem. V nos mi je udarjal moški parfum, ki je bil samo še dodatni razlog, da neznanca nisem spustila iz objema.
" Hvala, da me nisi povozil." nasmehnil se je.
" Saj to prijatelji počnejo, pomagajo drug drugemu." namenila sem mu enega izmed tistih sramežljivih nasmeškov.
" Torej sva prijatelja?" Samo skomignil je z rameni.
" Drugega nama ne preostane, glede na to, da bova zdaj nekoliko več skupaj." Prikimala sem ter zopet gledala v tla.
" Mislim, da je že čas, da se odpravim domov." Nerodno sem dvignila roko, da bi se poslovila. Obrnila sem se ter začela hoditi v smeri mojega doma.
" Lahko ti ponudim prevoz." odkimala sem.
" Bom kar peš odšla." slišala sem glasen vzdih ter odpiranje vrat.
" Ne prisili me, da pridem pote." zasmejala sem se.
" Res vedno dobiš vse kar hočeš, kajne?" ponosno je prikimal.
" Lepo, ampak ne tokrat." Pospešila sem svoj korak. Kmalu sem bila na robu šolskega posestva, ko naenkrat čutim, da mi je zmanjkalo tal pod nogami. Iz sebe sem spustila kratek krik.
" Jack, daj me dol! Jack!" zasmejal se je in me spustil na trdna tla.
" Nikoli več ne poskusi narediti kaj takega!" Obrnila sem se in z hitrimi koraki odšla domov.

*CLICK*
Vstopila sem v notranjost hiše in vrgla lahko spomladansko jakno na obešalnik.
" Zamujaš natanko 10 minut!" Zavila sem z očmi in se povzpela po stopnicah navzgor.
" Jack me je zadržal." Sem rekla in zaprla vrata sobe za sabo. Torbo sem vrgla v kot, sama pa trdo pristala na postelji. Sploh ne morem verjeti, da sem se pogovarjala z njim! Okey, tokrat je bila izjema, ker bi me lahko povozil, vendar me ni. Ampak naslednjič, Rose, glej, da se boš obnašala situaciji primerno! Kosila ne bo vse dokler se ne prikaže Simon. In jaz moram še kako uro stradati. Res hvala, Simon! Prižgala sem radio. Vrata, ki so vodila na balkon so bila na široko odprta. Iz predala sem vzela še ošiljen svinčnik ter moj blok z risbami. Risanje je hobi v katerega vložim vso mojo dušo. Pri risanju sem SVOBODNA! Nihče ne ve kaj je moj hobi. Nikoli mi nihče nič ne reče. In to je pri tem najboljše.
V sedla sem se na neke vrste počivalnik, ki je bil na mojem balkonu. Čeprav sem tukaj že zadnjih 12 let, se mi ta razgled, ki se vije pred mano še nikoli ni zdel tako čaroben. Prav posebno se sveti. Kot, da bi se nekaj premaknilo na boljše. Svoj blok sem naslonila na skrčena kolena ter potegnila prvo črto. Prvič sem se odločila narisati nekaj, kar ni žival ali človek. Črta za črto. Podoba za podobo. Počasi je nastajala slika, ki se mi je zdela še kar dobra. Naenkrat pa me za rame stresejo močne roke in namesto kratke črte počečkam celotno sliko. Z jeznim pogledom se zazrem proti vratom v mojo sobo. Simon. Pogledala sem ga še bolj jezno. Najraje bi ga zabodla z tem svinčnikom.
" Kosilo je.'' je hladno naznanil ter odšel. Boljše zanj.
Pogledala sem svoje delo. Bilo je uničeno. Zakaj se vse slabo vedno zgodi samo meni? Po licu mi je spolzela solza. Prišla je iz nekega kota, ki je očitno bil še pri sebi. Res moram jokati, ko pa sem že toliko let močna, da sploh več ne vem kakšnega okusa so?! Hitro sem si obrisala solzo ter stekla na kosilo.
*
'' Si se že odločila kam boš odšla študirat?'' Je po dolgih minutah tišine pri kosilu vprašal Simon.
'' Definitivno nekam, kjer tebe ne bo!'' Sem mu hladno odgovorila.
'' Če sem te nekaj lepo vprašal, pričakujem tudi lep odgovor!'' zavila sem z očmi.
" Zakaj si uničil mojo sliko?'' sranje, zakaj sem ravno to morala vprašati?!
'' Nisem vedel, da ti to toliko pomeni.'' jeza v meni se je še povečala.
'' To pa zato, ker ničesar ne veš o meni! Nisem jaz kriva, da sem pristala ravno tukaj, pri takšnem bedaku! Se me hočeš rešiti, to je tvoj cilj? Mislim, da ti je uspel!'' Vstala sem ter odšla od mize.
Ni mi mar, če me bo pozneje premlatil, ali bova imela besedno vojno. Dovolj sem stara, da poskrbim zase.
Vzela sem svoj kovček ter vanj zmetala vse svoje obleke, kozmetiko in podobne stvari, ki bi jih naj potrebovali v življenju. Vzela sem še telefon ter hitro poklicala že preveč znano osebo.

˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙˙·٠•●♥ ♥●•٠·˙
Kdo je Simon?
Kaj se je zgodilo Rose, da je tako 'nesrečna'?
Nadaljujem?
15. julij 2014
omg *o* svetouno pišeš<3
neext
15. julij 2014
next
15. julij 2014
u170602
u170602
Hvala
15. julij 2014
Kdo je Simon? Mislim, da je Rosin očim vsaj tako kaže....drugače pa brat :'D
Kaj se je zgodilo Rose, da je tako 'nesrečna'? Mogoče ločitev njenih staršev? ;P
Nadaljujem? Jaaaaaaaaaaaa

Next!
15. julij 2014
Neext !!
hm... nekdu k jo je posvojuu . ?
jaaaa!
15. julij 2014
u174601
u174601
Če ne nextaš boš vidla česa je zmožna fuzbalerka!! (Js)
15. julij 2014
u160233
u160233
Kdo je Simon? Njen očim?
Kaj se je zgodilo Rose, da je tako 'nesrečna'? Pojma nimam.
Nadaljujem? Ne sprašuj bedarij, itak, da!
OKEJ, ZDAJ PA TAKOLE. KER ME JE PRI PREJŠNJEM NEXTU PREMAGALA ANA. SEM SE ODLOČILA, DA BOM SE TOKRAT MAL BOLJ RAZPISALA.
NA VSE ALI NIČ! cx
NO OKEJ.
PA ZAČNIMO.
NE MOREM VERJETI, DA JE ROSE RES TAKO DOBRA V MATEMATIKI.
PA ZAKAJ RAVNO PRI MATEMATIKI? BLEEEH.
NO OKEJ, PAMETNA JE, AMPAK OČITNO NE VEDNO.
PA KAJ JI JE BILO, DA JE ŠLA JACKA OBJEMAT?
DAJ PROSIM TE.
A NI NAJVEČJI KRETEN NA ŠOLI? xP
RES SEM JEZNA NANJO.
PRIČAKOVALA BI, DA BI GA NADRLA, KER JO JE TAKO PRESTRAŠIL.
OKY, NAJ JI BO OPROŠČENO.
AMPAK ŽELIM, DA IMA ROSE BOLJ MENI PODOBEN ZNAČAJ. (:
ČE TI KDO TEŽI GA PAČ NABRCAŠ V JAJCA.
HEHEHEHEEE.
NE RESNO.
VESELA SEM, DA RADA RIŠE.
JAZ TUD OBOŽUJEM RISANJE, ČEPRAV MI NE GRE NAJBOLJE.
IN OPROSTI, ČE SEM TE UŽALILA S TEM, DA BI RAJE VIDELA, BI ROSE JACKU ENO PRIMAZALA.
DA ME NE BOŠ RAZUMELA NAROBE - POPOLNO PIŠEŠ.
AMPAK TA JACK JE TAK KRETEN.
ZAKAJ MISLI, DA MORE VSE IMETI?
AMPAK OKEJ, ROSE NIMA MOJEGA ZNAČAJA - NA ŽALOST xĐ - AMPAK TUDI PRAV.
VSEENO JE POPOLNO.
ŠE DOBRO, DA SE JE ROSE ODLOČILA, DA BO NASLEDNJIČ BOLJ MENI PODOBNA.
A SI MI POSVETILA NEXT? JEEEJ, HWALA. AMPAK BOLJ MENI, KOT ANI, NE? HECAM SE. đx
NO, BOM KONČALA Z MOJIM NAKLADANJEM. KONČNO, NE?
UPAM, DA HITR OBJAVIŠ NASLEDNJI NEXT. *0*
15. julij 2014
u175719
u175719
next
15. julij 2014
u176001
u176001
next
15. julij 2014
u169268
u169268
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext :3
Tjaša is on ….
No na tem forumu smo se zbrali, da beremo zgodbico od popolnice Ninči ;S
Na začetku sem morala čakati 11.33 min, da si napisala 1.del za drugega pa kar celo večnost -.-“ just kidinn’ ampak se je splačalo zato, ker smo potem dobili tako popolnost *-*
In s tem, da si začela pisat tako popolnost si pri meni dobila en velikanskiiiiiiiiiii + ali pa +krat … omg še v počitnicah uporabljam matematiko -.-
Simon my dear is her step father ? … do not know
omg s to zgodbo sem se povezala pri risanju *__________* če bi se to meni zgodilo ne bi jokala jaz bi šla do te osebe in jo zadaula in ga ubila ter ga dala morskim psom in ko bi ga oni pokakali bi ga dala v neko restavracijo in tako dalje xđ … spet sem odšla s teme
omg PROCRASTINATING AND STORIES ARE MY LIFE :3
THIS STORY IS TOOOOOO PERFECT FOR MY EYES ….
My dear she is sad because her mother died :’( maybe it is true

Jack je sweetheart hoče biti več v njeni družbi awwwwwwwwwwwwh :3
ampak je hkrati tudi jackass, ker vedno dobi kar hoče … tako, da ji dajem dovolenje, da ga udira ampak ne v obraz je malo prelep in ne v telo … mislim v telo ga lahko, ker ima po vsej verjetnosti six-packe

V GLAVNEM THIS STORY IS TOOOOOO FU**ING PERFECT AND YOU BETTER WRITE THIS NEXT NEXT FAAAAAAAAAAAAAST
NINA LOVE YOU MORE THAN EVER <333333 … AND YOU ARE A GRET WRITER DON’T YOU EVER FINK OTHERWISE OK?

Sorreh, ker ni ena Wordova stran -.-“
15. julij 2014
u175616
u175616
neeeeeeeeeeeeext
15. julij 2014
u169268
u169268
in tisti del zamujaš natanko 10 minut mislim omg pa saj je najstnica ... naj bo srečen če pride domov ob 5.00 zjutrah ... :3
15. julij 2014
u160233
u160233
Ana, please brzdaj se, drugače te ne bom nikoli premagala. Grem štet, kera je več besed napisala.
V tem se pa strinjam.
15. julij 2014
u174615
u174615
next
15. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani