Next
26. november 2016
Next
26. november 2016
Zjutraj so se zbudili,oblekli in odšli na zajtr. Za zajtrk so imeli kruh z marmelado in putrom, ter jabolčni sok. Keyti je prva pojedla, Kira pa druga tako kot vedno. Katy je pojedla tretja. Nato so se šle pred hišo igrati. Najprej so se šle skrivalnice, nato so se lovile in nazadnje šle raziskovalce. Keyti je vrgla Katy žogico, Kira pa frizbi za pse. Nato se je zbudila starejša sestra Mina. Mina je stara 17 let. Ima fanta Luana.
sestra Mina:

Minin fant Luan:

Mina je tretji letnik. Igra kitaro in klavir. Ukvarja se tudi z petjem.
Minina kitara:

Minin klavir:

Ima mikrofon.
Minin mikrofon:

Luan ima tudi kitaro. Tudi on jo trenira.
Luanova kitara:

Luan je pri Mini na obisku, ker je ostal zraven Mine doma. Mina ni hotela oditi na morje oz. na počitnice. Mina se je zelo razveselila novega družinskega člana. Seveda, da je to Katy. Psička Katy. Mina je v svoji sobi vadila kitaro, nato klavir in zraven je pela pesem od Adele( Hello). Vadila jo je za nastop. Zraven mine igra tudi Luan. Oba bota nastopala, zato se oba skupaj pripravljata na nastop. Luan bo igral na kitaro, Mina pa bo igrala klavir ter zraven pela. Bil je večer večerjali so nato pa so odšli spat. Keyti in Kira sta še pustili malo lučko gor in prebrali knjigo, nato pa sta jo ugasnile in zaspale.
26. november 2016
Meni je Minina kitara ful všeč.
26. november 2016
Next
26. november 2016
Next
27. november 2016
Zjutraj sta se ob 7.30 zbudila Mina in Luan odšla sta ven na sprehod. Gresta v park. Tam sedeta na klop in se poljubita. Nato gresta domov. Doma pozajtrkujeta in gresta gledati televizor. Gledata romantične filme ter serije. Nato se zbudi Mery. Pove jima da lahko gre Mina k Luanu. Mina in Luan sta vesela ker ima naslednji dan Luan rojstni dan. Mina je rekla da ima nekaj za opravit da mora oditi domov. Luan jo je objev in poljubil ter Mina je odšla. Mina je odšla v shoping po darilo. Kupila mu je Milko čokolado, obesek LOVE<3, ter mu zavila v moder papir in z zeleno mašno oz. pentljo. Mina in Luan sta imela prve tri najljubše barve čisto enake. Prva modra, druga zelena in tretja črna. Moder papir je imel narisane črne pike. Keytina oz. Minina družina mu je pa kupila 1 meter dolgo čokolado. Kejti in Kira sta narisali risbico njega Luana. Katy ma je pomočila tačke v črnilo ter hodila po risbici da so bile okrog Luana narisane tačke. Mini je bila risbica zelo všeč. Mina je komaj čakala da bo naslednji dan. Mery in Fredy sta kupila balone Mina pa je na nekaj balonov je napisala VSE NAJBOLJŠE LUAN, na nekaj pa VSE NAJBOLJŠE ZA 18. ROJSTNI DAN. Baloni so bili modri, zeleni, črni, srebrni, rdeči, oranžni, beli, roza, vijolični, zlati, pisani... glavno vseh barv. Bilo je kosilo. Za kosilo so imeli pohan kromper in pohane medaljončke. Zraven zeleno solato, za sladico pa čokoladni puding s smetano. Na smetani je bila češnja. Po kosilu so se odšle na dvorišče igrati Keyti, Kira in Katy. Mery, Fredy in Mina pa so pekli Luanovo najljubšo torto. Čokoladno, seveda. Na torto so posule mrvice in najprej pa okoli torte smetano. Na torto so napisali z jedilnimi barvami VSE NAJBOLJŠE LUAN, ZA TVOJ 18. ROJSTNI DAN. Dali so jo v hladilnik. Izgledala je slastno. Keyti, Kira ter Katy so odšle v hišo. Risale so risbice in ustvarjale. Bilo je zelo fino. K Keyti je prišla na obisk Lea. K Kiri pa je prišla na obisk njena BFF Olivia.
Kirina BFF Olivia:

Kira je bila zelo vesela Olivie, ker je že doolgo od šole ni videla. Keyti in Lea sta jo lepo pozdravile. Kira pa je švignila do nje in jo močno objela. Punce so se igrale flašo resnice. Počasi je prišel po Leo njen oče. Po Olivio pa sta prišla oče Rok in mama Amelinda.
Oliviina mama Amelinda:

Oliviin oče Rok:

Olivia ima brata Leona ki je star 9 let.
Oliviin brat Leon:

Vsi so se med seboj poslovili. In odšli so. Bila je večerja Minina družina je odšla na večerjo po večerji pa so vsi odšli spat.
27. november 2016
Next
27. november 2016
Next
28. november 2016
Next ali bi lahko dajala malo manj slik prosim, ker te prav zmedejo...
02. december 2016
Vsaj še en Next
04. december 2016
Neext!
04. december 2016
Juhuhu, je Mina na vzglas zakrivili zgodaj zjutraj. Juhuhu Luanov rojstni dan je tu!!! Mina je tako zakričala da je vse v hiši zbudila. Mery se je zelo vstrašila da je kaj narobe. Mina se je v 20. sekundah oblekla. Pripravila je zajtrk. Nato je odšla v sobo in napisala 1000 čestitk. Katy ni mogla verjeti. Nobeden da je lahko toliko čestitk naredila. Fredy je ostal z ostalimi puncami doma, Mina in Mery pa sta v trgovino odšli kupiti zelo lepo obleko za Luanov rojstni dan. Mini je bila obleka tako všeč da si je še kupila balerinke, mašo za na glavo, verižico,uhane,prstan in zapestnico. Ko je prišla domov je probala vse kar je kupila. Izgledala je kot da je najlepša punca na svetu. Vsi so se začutili in zdržali 1 minuto brez dihanja ker jim je bila Mina tako lepa. Nato so se še ostali oblekli. Vsi so izgledali zelo lepo najbolj pa Mina. Luanov se je doma zelo lepo oblekel. On pa je bil najlepši fant na svetu ker je izgledal super čokolade lepo. Tako kot Mina. Mina je bila nestrpna. Luanov starši pa so se tudi oblekli. Oni so tudi vedeli kaj pripravlja Minina družina Luanu. Nato je bila končno že ura tri. Zdaj so lahko odšli. Peljali so se z avtom. Luanov mama in oče sta Luanu odpeljala v park da so lahko Minina družina pripravili presenečenje za rojstni dan. Vsi so se skrili. Luanov starša sta Luana pripeljala v njegov dom. Hitro sta se skrila in rekla da lahko odpre oči. Vse je bilo temno. Kar naenkrat pa so vsi v en glas zavili: PRESENEČENJE. Mina mu je prva čestitala nato pa ostali. Mina ga je na koncu objela ter poljubila. Vsak mu je izročil darilo. Luan je bil zelo vesel daril in presenečenja. Pri Luanu imajo bazen in ćakuzi. Mina in Luan sta se oblekla v kopalke in odšla v ćakuzi. Vklopiti so se mehurčki in lučke v žakuziju. Mina ga je poljubila, Luan pa njo. Nato sta se spreoblekla in odšla pojesti kos torte. Luan jo je dobil prvi kot vedno za rojstni dan. Kmalu je bil večer. Minina družina je odšla domov. Mina pa je prespala pri Luanu. Luan je Mino poljubil na čelo in nato sta odšla v kopalnico se umivat. Potem sta se oblekla v pižamo in odšla v posteljo. Kmalu sta se poljubila in zaspala.
04. december 2016
Next
04. december 2016
Rabim vsaj še 2nexta
04. december 2016
u218695
u218695
Next, zanimivo pišeš...Ti lahko dam samo en nasvet?
Probaj se izogniti temu, da ponavljaš enake besed.
Tvoje besedilo: Mina ni hotela oditi na morje oz. na počitnice. Mina se je zelo razveselila novega družinskega člana.
Primer, da se izogneš ponavljanju besed: Mina ni hotela oditi na morje oz. na počitnice. ONA se je zelo razveselila novega družinskega člana.
Vem, da je to malo težko, ampak vsaj poskusi
p.s.: Oprosti, če sem te užalila...
04. december 2016
Nisi me mogoče samo js bi rada bol dne pisala zato tk pišem al
04. december 2016
Bolj dolgo pisala
04. december 2016
Še vsaj 1 Next
04. december 2016
Next
04. december 2016
Next
04. december 2016
Next
04. december 2016
Zjutraj se je Mina zbudila in še zbudila Luana. Mina je poljubila Luana na usta. Poljubljala sta se do kosila. Nato je Luaova mama pripravila kosilo. Za kosilo so imeli zelenjavno juho, makarone z sirom in za sladico sladoled z češnjo na vrhu. Bilo je okusno. Nato sta odšla Mina in Luan v park. Opazila sta ptice in metulje, nato pa še cvetlice. Metulji so letali okoli njiju. En metuljček se je vedel Mini na nosek. Mina je opazila sosedovo muco Kako. Kako sta vzela v naročje ter jo božala. Bila je puhasta kot kot kot mah... ne še bolj. Kratki se je na nosek vsedel majhen modro rdeč metuljček. Ona je kuhala. Metuljček pa je lepo rahlo odletel. Mina in Luan sta se zasmejala Katki ker je kihnala. V parku sta zagledala Kelti, Katy in Kiro, ki so se igrale z žogo. Mina in Luan sta odšla k njim in Katka je odšla čisto mirno nazaj domov. Katy je pritekla k Luanu in Mini in ju položaja po ličkah. Za njo sta pretekli Kira in Keyti. Skupaj so se igrali odbojko. Luan in Kira proti Mini in Keyti. Bilo je ena proti ena torej izenačenje. Mina jim je nato zapela pesem od Adele. Naslov pesmi pa je Hello. Tisto pesem jim je zapela ko jo vadi za nastop. Imela je tako lep in čist glas kot labod in pero. Pela je lepše od Adele. Stokrat lepše od nje. V park sta prišla Mery in Fredy. Mery je vprašala Mino in Luana če prideta k njim spat. Luanovi starši so mu dovolili. Odšli so domov ker je bilo že pozno. Tam so slekli jakno, kapo, šal in rokavice. Nato so se sezuli. Mina in Luan sta šla na večerjo ostali pa si se še malo igrali in odšli še oni na večerjo. Imeli so palačinke. Mina in Luan sta se odšla prva umiti nato Keyti in Kira nazadnje pa Fredy in Mery. Bilo je že pozno. Ura je bila deset. Vsi so bili zaspani, in nato so odšli spat. Vsi so spali kot top.
05. december 2016
Next
05. december 2016
Next
05. december 2016
Next
07. december 2016
Next
09. december 2016
Keyti in Kira sta se zbudili in spomnili sta se da je pojutrišnjem šola. Vzkliknili sta. Pojutrišnjem je šola, sta spet zmedeni dejali pojutrišnjem je šola!!! Keyti se dopade njen sošolec Max, Kiri pa Jackob. To vesta samo oni dve in njuni BFF. Takoj zardita in ju je sram pred njima. V svoj dnevnik sta napisali:
Dragi dnevnik,
pojutrišnjem je šola in spet bova videli s Kiro oz. Keyti svojega sošolca, ki nama je všeč.
Keyti oz. Kira
Keyti: Kaj bova naredili Kira?
Kira: Hm...čisto normalno se bova vedli.
Keyti: No prav.
Katyje z smrčkom pokukala iz odeje in ju gledala)
Keyti in Kira sta se zahihitali.
Mina: Hej punci, sta lahko malo bolj tiho! Mama, oče in Luan še spijo!
Keyti in Kira: (sta zašepetali) Ja, seveda sva lahko.
Vzhajalo je sonce. Mama, oče in Luan so se zbujali. Dekleta so se oblekla nato pa še fanta. Mery in Mina sta na računalniku(na internetu) našli obvestilo. Na njem je pa pisalo:

Draga dekleta in fantje, ki imate kužka,
v nedeljo oz. jutri je pasja rastava.
Izbrali bomo najlepšega psa
in mu podelili najbolši in največji
piškot ter največjo in najboljšo
kost. Lastnikom pa medaljo za prvo,
drugo in tretjo mesto.

Lp, vaš župan!

Katy ima zelo rada pasje rastave. Katy sta povedali veselo novico in Katy je naredila preval v zraku ter skočila in polizala Mino, Mery, Frediya,Luana, Kiro in najbolj pa Keyti in Kiro. Po zajtrku so odšli kupiti najlepše oblekice in to.
Kupili so:

Ko so prišli domov so po kosilali in oblekli Katy. Njej se je zdelo vse to zeloooo..lepo. Izgledala je pa kot najlepši kužek na svetu. In res je tako bilo.Nato so jo slekli s teh stvari in nato so se lovili Keyti,Kira in Katy.Lovili so se do večera. Bila je že večerja. Vsi so odšli večerjat. Za večerjo so imeli sendviče slastne sendviče.:

Nato so se osšli umit. Kira in Keyti so se šle igrati igro človek ne jezi se nato pa spat.
11. december 2016
jooj no, pa ne tolk slik dajat, vsi vemo, kaj je sendvič... Moteče je! Next
11. december 2016
Next
11. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani