*Oĸeeej... мeɴe je мojα pιĸιcα - FυтυreLoυιѕ'GF - preprιčαlα, dα zαčɴeм pιѕαт ɴovι ғғ. Iɴ ĸer ѕo počιтɴιce ιɴ мαм čαѕ pα тo ѕeм ѕe odločlα dα вoм reѕ zαčelα ιɴ тυd ĸoɴčαlα ѕ тeм ғғ-jeм.

*Prevαjαм pα тυd eɴ drυɢ ғғ---> https://www.igre123.com/forum/tema/*teenage-dirtbag-%28harry-styles-fanfic%29-prevod*/70363/1

*Kαĸorĸolι, тυĸι je prvι del:
нope υ lιĸe ιт


Skyler's P.O.V.
"Skyler, prideš?" je zaklical moj najboljši prijatelj John. Ostali so se že odpeljali naprej, on pa je sedel na svojem že zagnanem motorju in me čakal.
"Ja, takoj!" sem zaklicala nazaj in si na glavo hitro dala čelado, potem pa še sama sedla na motor. Parkrat sem stopila na stopalko, da se je zagnal, potem pa se z vso hitrostjo pognala mimo Johna.
"Hej, počakaj" sem ga zaslišala za sabo, a sem se samo zasmejala in še bolj pritisnila na plin. Kmalu sem prehitela tudi ostale in se ustavila pred barom, v katerega smo bili namenjeni. Parkirala sem motor in počakala na ostale.
"Wow Skyler. Prepričan sem, da se boš s tako uvrstila na svetovno prvenstvo" je rekel Terrence, ko je ustavil zraven mene. Sledila sta mu še Brad in John.
"Itak, da bom" sem mu pomežiknila in se odpravila noter. Sedli smo za mizo in vsak si je naročil pivo.
"Družba, tekma je čez en teden. Zdi se mi, da smo vsi dobro pripravljeni, ampak bomo treninge vseeno imeli vsak dan. Okej?" je vprašal John. On je bil nekakšen vodja naše 'skupinice' oziroma kluba. Tekmovali smo v motokrosu, John in Terrence pa še v skokih z motorji. Tudi sama sem se jih učila, ampak še nisem bila dovolj dobra za tekmovanja.
"Fantje, jaz moram iti" sem zavzdihnila, ko sem pogledala na uro. Bila je pol sedem in takrat moram domov, da se pravočasno pripravim na trening, ki je ob pol osmih.
"Ok, čaw Skyler. Se vidimo jutri" je rekel Brad in prikimala sem preden sem sedla na motor in se odpeljala.
Torej stvar je taka. Moje ime je Skyler Jill Jones. Imam sedemnajst let in hodim v tretji letnik srednje šole. Skupaj s starši in sestro Brighit živim na Floridi. In ja, obožujem motorje. Ampak za mojo strast ne ve nihče razen članov našega kluba in moje sestre. Za vse ostale sem Skyler, odličnjakinja, pridna punčka in vse prej kot divja motoristka. Težko je vse skupaj skrivati pred vsemi, ampak za svojo ljubezen narediš vse kajne?
Motor sem parkirala v Johnovi garaži in se peš odpravila do doma. Ni bilo tako daleč, le par ulic stran. Splazila sem se na vrt in splezala na balkon svoje sobe. Vrata so bila odprta, točno tako kot sem jih pustila. Ko sem prišla v sobo sem se hitro spravila iz svojih strganih kavbojk in črne majice, ter jih nadomestila s spodobno belo oblekico. Dolge svetle lase sem spela v čop in pograbila šolsko torbo. Skočila sem z balkona in tokrat vstopila skozi vhodnja vrata.
"Oh, ljubica si že doma?" je vprašala mama, takoj ko sem vstopila. "Ja, z Caro sva naredile vse kar je bilo v načrtu za danes" sem se zlagala. Ja, mama je mislila da sem pri prijatleljici.
"Super, potem pa se kar pripravi za trening" je še rekla preden se je odpravila nazaj v kuhinjo.
Prikimala sem in stekla v sobo. Nase sem navlekla uniformo navijačic. Ja, kot da ne bi moglo biti še slabše. Seveda sem kot popolna punčka, morala biti navijačica. Ugh!
30. junij 2014
Neeeeeeeext zaakkkooppppn punca res odlicno pissess tko naprej )
30. junij 2014
OMG začela si pisat!!! jeeeeeeeej omg omg omg !!! hahaha
Tota zgodbica bo ziher TOP že začetek je <333
Bejbi čimprej mi nextaaj :*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
30. junij 2014
OMG že začetek je popoun ka šele bo
ful svetovno pišeš
NEEEEEEEEEEEEEXT
30. junij 2014
popoplno jee next
30. junij 2014
u142585
u142585
Neeeeeeeeeeeeeeext!
30. junij 2014
u60555
u60555
Next
30. junij 2014
u155253
u155253
next
30. junij 2014
Waw,začetek je amazing
Next
01. julij 2014
neeeext*o*
01. julij 2014
Wow, hvala vam za use nexte <3 LYSkyler's P.O.V.
"Okej, to bo to za danes" je zadihano rekla Crystal, kapetanka našega kluba in moja tako imenovana najboljša prijateljica.
Oddahnila sem si, da mi danes več ni bilo treba skakati naokoli v krilcu in premajhni majčki, s cofi v rokah.
Čimprej sem stekla v slačilnico. "Torej punce. Šola se začne čez en teden, prav tako nova sezona nogometa. Slišala sem, da ima naša šola novega igralca" je pomežiknila Julie. Zasmejala sem se skupaj s puncami.
Julie je obsedena s fanti. Vsak mesec ima drugega, pa tudi ko je v zvezi gleda za ostalimi. Še posebaj pa so ji všeč nogometaši. Govori se, da je spala že s polovico naše šolske ekipe, za kar pa samo me vemo, da ni res.
"Hej, gremo še na pijačo?" sem predlagala. Ne razumite me narobe - če sem motoristka še ne pomeni, da ne maram ženske družbe. Te punce imam zelo rada, niso mi všeč samo nekatere stvari tega 'popolnega življenja'.
"Itak. Samo preoblečem se do konca" je odgovorila Brooke. Ko smo bile vse urejene, smo se odpravile v nek lokal blizu telovadnice.
"Bi kdo tekilo?" se je od nekod prikazala Crystal z štirimi kozarci v roki. Ura je bila že deset zvečer, zato se je ta lokal počasi spreminjal v klub.
"Ne vem če je to pametna ideja" se je branila Brooke. Ona je bila 'ta odgovorna'.
"Eh, škoditi ne more" Crystal sem iz rok vzela kozarec. Ostale punce so ponovile za mano.
Čez nekaj časa nisem več vedela koliko kozarcev česa sem spila in koliko je ura. Vedela sem samo, da sem s puncami na plesišču in se plešemo na Animals od Martina Garrixa.
Ravno, ko se je zamenjala pesem sem v žepu začutila vibriranje telefona. Opotekla sem se iz kluba in v roke prijela telefon. "Halooo?" sem se zasmejala v telefon. "Kje hudiča si?!" sem zaslišala razjarjen glas svoje starejše sestre Brighit. "Bree? Oh, ja z puncami smo šle na pijačo v klub blizu telovadnice" sem veselo odgovorila. "Sky, sploh veš koliko je ura? Počakaj tam, pridem pote" je rekla in odložila.
Skomignila sem z rameni in se odpravila nazaj v klub. Crystal in Brooke sta plesale ena zraven druge, Julie pa zraven oziroma na nekem fantu. Zasmejala sem se in se pridružiila Crystal in Brooke.
Naenkrat sem začutila par rok okoli sebe in nekdo me je potegnil do bara.
"Hej lepotička. Kako ti je ime?" pogledala sem gor in videla nekega fanta mojih let. "Skyler. Tebi?" v roke mi je potisnil pijačo. Brez obotavljanja sem jo vzela. "Ryan, ampak to zdaj ni pomembno" mi je pomežiknil in me odvlekel na plesišče.
Začel se je premikati v ritmu glasbe in kmalu sem začutila njegove roke okoli bokov.
Takrat me je zadelo. Kot, da bi se mi glava naenkrat zbistrila. Ne! To se ne more dogajati!
Izvila sem se mu iz objema in stekla stran. Skozi glavo so mi šinile podobe noči pred 6 meseci.
*flashback*

"Teči Skyler, ampak skriti se ne moreš!" zloben glasovi je počasi prihajali za mano. Ne! Dalje sem tekla po temni ulici. Naenkrat sem se ob nekaj spotaknila in padla sem na tla. Dohiteli so me. "Lepotička, kaj če bi se skupaj malo pozabavali?" tri postave so se mi nevarno približevale. Zakaj!?

*end of flashback*

Bila sem zunaj kluba. Ravno takrat se je pred mano ustavil Brighitin avto. Kot nora sem skočila noter.
"Sky, kaj je narobe?" sem je rekla. "Sky? SKY!" končno sem jo pogledala. "Nek fant. Ne morem" sem zahlipala, komaj zdaj sem ugotovila, da jočem.
"Hej, hej. Vse bo še vredu" je rekla in me objela.
01. julij 2014
Omg! Omg! Omg!!!
Jas bom crknila tu! Bogaaa!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
01. julij 2014
neeeeext
01. julij 2014
u60555
u60555
Next
01. julij 2014
u142585
u142585
Neeeext!
01. julij 2014
gooooosh what the fuuck happened to her
vedno so krivi kreteni od fantou
neeeeeeeeeext!!!!!!!!
01. julij 2014
O,joj
Next
01. julij 2014
u153052
u153052
next-nova bralka
01. julij 2014
OMG boga Skyler
Men se ful ful smili
upam da bo vse vredu
ful popouno pišeš
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
01. julij 2014
boga skyler
neeeeeeeeeeext!
01. julij 2014
u155253
u155253
O bog, boga
Neext :$
02. julij 2014
Skyler's P.O.V.Zbudili so me sončni žarki, ki so prihajali skozi okno moje sobe. Zavzdihnila sem in se spravila iz postelje.
Nekaj časa sem razmišljala kateri dan je danes, ko sem ugotovila da je sreda. Zasmejala sem se sama sebi. Med počitnicami čisto izgubim občutek za čas. Na žalost se šola začne naslednji četrtek. Ugh!
"Dobro jutro!" sem veselo rekla, ko sem vstopila v kuhinjo. Opazila sem Brighit, ki je delala palačinke. "Jutro" je tiho rekla in me zaskrbljeno pogledala.
"Kaj je narobe?" sem vprašala.
"Sky, se ne spomniš kaj se je včeraj zgodilo?" odkimala sem, potem pa malo pomislila. Spomnim se, da smo s puncami šle po treningu na pijačo. Spomnim se, da smo spile malo preveč, ampak dalje se ne spomnim ničesar.
"Povej mi" sem jo prosila. "Ne, ugotovi sama. Mislim, da bo tako najboljše" je odkovorila in dalje pekla palačinke.
"Hej punci!" je v kuhinjo prišla mama. "Hej" sem jo pozdravila.
"Skyler, Brandon je klical. Zanima ga če greš z njegovo družino na izlet" je rekla. "Kaj? Aja, točno. Saj mi je nekaj govoril o tem. Um...ne, reči mu da mi ni do tega" sem odgovorila.
"To mu boš že sama povedala" se je zasmejala mama. Zagodrnjala sem - res se mi ni dalo ukvarjati z njim. Brandon je moj fant. Eno leto je starejši od mene, torej zdaj gre v četrti letnik. Je kapetan nogometne ekipe na naši šoli. Vsi pravijo, da sva popoln par - on nogometaš, jaz navijačica. Ampak jaz ne mislim tako. Problem je v tem, da ga ne ljubim. Niti všeč mi ni kaj preveč. Ja, je dober prijatelj, a nič več kot to.
Z njim sem samo, ker je to del moje vloge. Popolna punčka. Dopovedovala sem si, da če bom dovolj dolgo z njim, se bom začela zaljubljati vanj, ampak nič.
In to samo zaradi enega razloga - nisem sposobna ljubiti.
"Sky!" nekdo mi je z roko pomahal pred obrazom.
"Huh?" zmedeno sem se zazrla v Brighit. "Zajtrk je na mizi" se je nasmehnila.
Sedla sem na svoje stalno mesto in v miru smo jedli. "Kje pa je oči?" je vprašala Bree.
"V službo je šel. Saj veš, zdaj ko je dobil novo službo samo dela in dela" je rekla mama. To je bilo res. Očeta skoraj sploh več ne vidim.
"Kakorkoli punci, pomembno novico imam za vaju" obe z Brighit sva z zanimanjem pogledali mamo.
"Se spomnita Anne? Iz Londona?" najprej nisem vedela o kom govori, potem pa sem se spomnila mamine bivše najboljše prijateljice.
Včasih sta se ogromno družili, preden smo se mi preselili na Florido.
"Kaj je z njo?" je vprašala Brighit.
"Z družino se selijo sem"
"KAJ?!" je veselo zavpila moja sestra. Zdaj bo zagotovo ponorela, ker bo spet videla Gemmo. Včasih sta bili nerazdružljivi.
"Ja. Zaradi ločitve in vsega se ji zdi, da je najbolje da grejo iz Londona. Plus, Gemma je tu našla odličen kolidž za njo"
"To je super" se je še bolj navdušila Brighit.
"Samo ena stvar še. Dokler ne najdejo stanovanja, bodo živeli pri nas. Hvala bogu imamo dovolj sob" je še rekla mama.
"YEEES!!" Brighit je začela poplesavati po stanovanju, mama pa se je obrnila k meni.
"Skyler, kaj pa ti misliš o tem?"
"Ha? Um.. ja. Super" sem odsotno rekla.
Preveč zaposlena sem bila z razmišljanjem, da bom spet videla Harrya. Nazadnje sem ga videla, ko sem bila stara 13, pred selitvijo. Takrat sva bila neke vrste najboljša prijatelja.
Ko smo se preselili, je bilo najprej težko, ampak potem sem na Gemmo in Harrya pozabila. Zdaj pa se bosta kar naenkrat vrnila v moje življenje? Ne vem če bom to prenesla.
Lahko, da bodo spet odšli in že prvič je bilo težko, čeprav smo mi bili tisti, ki smo odhajali.
"Um... jaz grem z Brooke na sladoled" sem kar naenkrat rekla in se delala, da sem na telefonu brala sporočilo.
"Ok, bodi hitro nazaj" sem zaslišala mamo in odsotno sem prikimala.
Čez nekaj minut sem že sedela na svojem motorju. Seveda sem lagala o sladoledu in Brooke. Rabim nekaj, da si zbistrim misli.
Z glasnim rjovenjem motorja sem se zapeljala po potki, ki je vodila stran od mesta.
02. julij 2014
next!!!! popolno jee *___* <33333
02. julij 2014
neeeeeeeeeext!
02. julij 2014
u142585
u142585
Neeext!
02. julij 2014
Iiiiiiiii zdej se bo pa v Harrya zalubla pa pustila tistga svojga fanta čudnega
upam da se ne bo nič zgodil ji ko se z motorjem vozi
ful svetovno pišeš
upam da bo kmal next
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
02. julij 2014
u153052
u153052
next
02. julij 2014
Waaaaa *-*
Ja pa iiii zaj bo pa Harry prišo nazaj aww in bo ona ugotovila da morta bit skup hahahah
popouno je <3
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
02. julij 2014
Tole je popolno
Next
02. julij 2014
neeeext
02. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani