OSNUTKI - NE ODPIRAJ
Res prosim ne odpiraj.. Če si že pa proosim zbriši od tle..
29. april 2016
†Yᴏᴜ, Mᴇ Aɴᴅ Yᴏᴜ... Zᴀʏɴ Jᴀᴠᴀᴅᴅ Mᴀʟɪᴋ ғғ.†
29. april 2016
†Heeei

†To bo spet ena nova zgodba od mene in upam da bom s tem zbudila ostali dve:
http://www.igre123.com/forum/tema/td-ns-t/183820/
http://www.igre123.com/forum/tema/problematic-one-direction-ff/183330/
29. april 2016
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
†Zayn Javadd Malik as himself

†... as Alexia Rozman

†... as Avrelia Dolinar

†... as Adam Dolinar

†... as Daniel Rozman

†Nekaj pomembnih oseb
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
†Part 1†
[Alexia Rozman]
29. april 2016
"Aleeeex zamudila si svoj rojstni daaan!" me je nekaj stepalo za ramena.. "Kaj? Resno? Kje sem?" sunkovito sem se dvignila in zagledala Zayna kako se skoraj valja po tleh. "Zayn!!" sem ga nadrla in si pomela oči. Pogledala sem na kolendar in očitno je bilo da je moj rojstni dan čes en mesec! "Veš kako si izgledala.." se ni mogel nehat smejat. Prijela sem se za glavo in se poskušala zresniti. Srce mi je razbijalo kako sem se ustrašila. "Zakaj si to naredil??" sem ga vprašala ko se je valjal po tleh. "Zaaayn Javadd Malik! Prosim da se zresniš." sem zavila z očmi in odejo potisnila ob steno. Vstala sem in se pretegnila medtem ko je Zayn zajemal sapo. Samo zavila sem z očmi ko se je kot pijanec vstal in končno zresnil.. "Oprosti ampak res si izgledala čudno." si je komaj opomogel od smeha. "Ja Zayn.. Poznam tvoje šale.." sem rekla in se mu poskušala nasmejati. On je in vedno bo moj najboljši prijatelj. "Kako to da si že tu?" sem ga vprašala ko sva hodila po stopnicah navzdol. "Dolg cajt.. " je rekel in se nasmehnil. "Poznam te tvoje 'dolg cajte'.." sem rekla in se zasmejala. "Zagotovo sta te tastara vrgla vn ali pa si se skregal z njima.." sem rekla in ga izzivala z vsako besedo posebaj. "Povem ti da veš več o meni kot pa jas. Ja re smo se malo ampak zares malo skregali.. Saj veš da te ne marajo.." je rekel in jaz sem mu zamo pokimala v odgovor. Njegova družina me ni nikoli marala. Zmeraj so mislili da kadim, pijem in se drogiram in s tem zvlečem njega v slabo družbo kar pa sploh ne drži. Nikakor ne pijem in se ne drogiram ali pa kadim.
29. april 2016
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
†Part 2†
[Alexia Rozman]
(Her mom Magda Rozman)
29. april 2016
"Oči jutro!" sem ga pozdravila in ga objela. "Jutro Alex." je rekel in me stisnil poljub na čelo. Z njim sem se zmeraj imela najbolje. Saj imam tudi mamo ampak ni enako kot oči. Z Zaynom sva vstopila vkuhinjo kjer je mama že kuhala kosilo.. Kot ponavadi sem jaz vstajala pozno.. "Danes se bo vsa dryžina zbrala pri kosilu.." je dejala in lonec potisnila na štedilnik. "Toraj Zayn nesme biti zraven?" sem radovedno vprašala in stikala po hladilniku. "Saj on je že naša družina.." je rekla in jaz sem jo začudeno pogledala. "Mama?" sem jo vprašala. "Saj sta vendar fant in punca." je dodala. Zaloputnila sem hladilnik. "Mama! Samo ampak samo prijatelja sva." sem rekla in zavila z očmi. "Naj ti bo." je rekla mama in kuhala dalje.
29. april 2016
†To bo danes samo Next ker je že bil.. In predstavila vam bom družine.. Če ste opazili je podobno Usodnemu Vinu
29. april 2016
DRUŽINA ROZMAN
Babica od Alex in mama od Daniela
Marta Rozman

Daniel Rozman je sin Marte Rozman in mož Magde Rozman
Alexia Rozman je hčer od zakoncev Rozman (Magde in Daniela) in ima dva bratain je vnukinja Marte
Alexei Rozman je brat od Alexije in sin od zakoncev Rozman ter vnuk Marte in ima sestro dvojčico in starejšega brata
Alexei

Patric Rozman je najstarejši sin zakonca Rozman in je vnuk Marte ter ima enega brata in sestro
Patric

Diana Rozman je poročena z Patricom Rozmanom in imata sina
Diana

Matic Rozman je sin Patrica in Diane

Katrin Stašič je zaročenka Alexeia Rozmana
29. april 2016
DRUŽINA DOLINAR
Dedek od Avrelie in oče od Adama Dolinarja
Markus Dolinar

Adam Dolinar je sin Markusa in ima dve hčeri in enega sina
Meta Dolinar je žena Adama in mama dvema hčerkama in enemu sinu

Avrelia Dolinar je hči Adama in Mete in ima sestro in brata
Eris Recer Dolinar je hči Adama in Mete ter ima moža ter hčer
Eris

Rado Recer je mož Eris Recer Dolinar in ima hčer

Laura Dolinar je hči Radota in Eris

Sašo Dolinar je sin Adama in Mete ter ima punco

Irina Hrovat
29. april 2016
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
†Part 3†
[Avrelia Dolinar]
30. april 2016
Zakaj se mora to dogajat ravno meni? Zdavnaj bi morala biti na delavnem mestu. Nahitro sem nase navlekla neko črtasto majico ki mi je prva padla pod roke in raztrgane krstke hlače. Obula sem si še dokolenke in zdrvela v kopalnico. Nahitro sem si umila obraz in si ga že brisala z brisačo. Nakoncu srm si počesala lase in si okoli vratu obesila verižico. Upam da je ok. Oddrvela sem v kuhinjo in spila nekaj vode ter se šla obut. Črne vanske, klasika. Kakor hitro sem mogla sem oddrvela v službo..
30. april 2016
30. april 2016
[Alexia Rozman]
Vedela sem da je mama na take družinske dneve zeeelo živčna. Zato sem Zaynu raje predlagala da greva na hamburger. Nebi prenesla še ene mamine zgodbe o tem kako lep par sva z Zaynom. Noče razumet da sva SAMO prjatla.
"Paziiiiiiiiii" sem se zdrla ko je Zayn namesto na cesto gledal vame. "Shit." je rekel in stopil iz avta. Sončna očala je nataknil na oči in odšel pogledat koga je podrl. "Odpri zadnje vrata. Takšno nemoreva pustiti nikamor!" je rekel in jo prenesel na zadnje sedeže. "Kaj je narobe z njo?" sem ga vprašala in upala na odgovor. Kolikor vem je študiral za medicinskega brata! "Odrgnine.. Ampak lahko se okuži zato morava jo hitro prepeljati domov.." je eekel in prestavil v naslednjo brzino. Bila sem panična in nisem vedela kaj naj. Ko sem zaslišala zavore sem takoj skočila iz avta. Odnesla sva jo na kavč in on ji je prinesel mikre krpe da dem jih namestila na odrgnine glave in tok ter nog. "Si vreru?" sem klicala neznano dekle ona pa je samo zmajevala z glavo. "Bo vse uredu z njo!" sem dekoncentrirala Zayna pri delu. "Ja.." je rekel. Pot mu je tekel po čelu in roka se mu je tresla. "Di zaljubljen?" sem ga vprašala neumno vprašanje. "Ja Alex veš kako sem srečen da me motiš.." je zavil z očmi in nadaljeval. "Bom pa tiho!" sem rekla in odšla do očeta. "Alex! Kdo je to?" sem vedela da ga zanima. "Zayn je zbiu eno in ima odrgnine.. Nevem kdo je.." sem rekla in se vsedla. "Si zmešana? In ti vzameš to kot neko eno peško? Si resna?" je začel paničariti. "Oči.. Vse bo vredu.." sem ga mirila in si nalila sok. "Aleeeex!" se je začel dret Zayn. Pustila sem kozarec z sokom in odhutela k njemu. "Zbudila se je.." je rekel tiše..
30. april 2016
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
†Part 4†
[Eris Recer Dolinar]
30. april 2016
Ker imam nekaj časa, saj še moja hčerka spi, vam bom povedala nekaj o meni.
Sem Eris Recer Dolinar in sem sestra od Avrelie.. Saj jo poznate menda? Imam očeta Adama vendar je moja mama že pokojna. Zbolela je za boleznijo srca in tako tudi umrla.. Od žalosti saj je nekdo, po novinarskih mnenjih Daniel Rozman, izdal očeta saj je tihotapil zdravila zanjo. Ampak to je že zgodovina. Imam preljubko hčerko Lauro ki je prikupna majhna rjavolaskain je nora na sladoled. Lahko bi rekli da ima nekaj po meni.. Imam pa tudi moža.. S katerim se ne razumeva najbolje.. Zadnje čase me..
"Mamiiii" je zakričala Laura in se obesila name od odzadaj. "Jutro Larči..." sem rekla kakor sem jo zmeraj klicala. "Danes grem k očiju ne?" je bila radovedna. "Točno, čisto sem pozabila!" semrekla in panično vstala in
30. april 2016
"Pridi da te oblečem in da spakirava." sem v živčnem rekla. Vedela sem kaj bo sledilo če pride in nebova pripravljeni. "Ja mami." me je ubogala in skočila iz postelje. Iz omare mi je prinesla oblekico ki bi jo hotela nositi in štumfe. Oblekla sem ji jo in ji lase spela v čop. Vedela sem da bo zagotovo jedla sladoled in bi si oprane lase spet umazala. Vzele sva nahrbtnik in van zložile dve majci in dvojne hlačer ter medvedka za spanje. Pa telefon seveda. Ko sva vse končale je pozvonilo. "Takoj pridem.." sem se zadrla in odšla do vrat. "Živjo Rado." sem ga pozdravila. "Kakšna pa si.. Vsa razcapana.." se je smejal in me porinil. Na srečo nisem padla. "Veš da med nama ni nič več in da si samo hčer še deliva..." sem rekla in poklicala Lauro. "Adijo mami.." je rekla in me objela. Seveda sem se bala kaj bo z njo, ampak nisem morala nasprotovati temu da je on njen oče.
Ko je Laura odšla, sem se sprostila in odšla preoblečt. Oblekla sem belo majico in oranžne kratke kavbojke ter se odpravila v kopalnico. Tam sem si okrog vratu obesila verižico in nadela enake uhane.. Potem sem si ogrnila še rozasto jopico in se odpravila na kavo..,
30. april 2016
Js nevem kk bi blo punci v glavni vlogi ime -.-
01. maj 2016
Moški bi lihk bil Cloe tisti policist ki bi jih iskau..
01. maj 2016
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
†Part 4†
[Eris Recer Dolinar]
01. maj 2016
"Jutro Markus.." sem ga pozdravila in se z skodelico kave namestila na fotel. "Eris.. Da bi se ti enkrat dokončno uredila.." je gnjavil. "Lahko bi se vsaj počesala." "Oprosti.. Čisti sem pozabila.." sem rekla, spila požirek vroče kave in se odpravila v kopalnico. Z glavnikom sem si razčesala lase. Če sem tukaj bi se lahko naličila.. Vzela sem maskaro ki je opravila vsakdanje delo..
"Eriiiis telefon!" se je zdrl Markus in pridrvela sem. Klical me je oče, Adam.
-Živjo oči..
~Živjo Eris..
-Je kaj narobe? Slišati si zelo zaskrbljen..
~Eh firma je v težavah saj veš.. Mogoče veš kje je Avrelia?
-Ja, pred kake pol ure je odhitela z svetlobno hitrostjo na delo..
~Ampak do sedaj je ni bilo na spregled.
-Našla jo bom..
Sem rekla v paniki in prekinila. "Kaj je narobe?" je vprašal Markus. "Avrelie ni na delu." sem rekla in iskala kaj za obuti.. Nataknila sem si prve japonke. "Saj sem pri moj duš videl vso živčno.. Niti pozdravila me ni." je godrnjalz "Ja vredu.." sem rekla, pobrala denarnico in telefon ter zaloputnila z vrati.

"Pa še ena bres pozdrava.." je zagodrnjal Markus.

Vsedla sem se v avto
01. maj 2016
† † † † † † † † † † † † † † †

†7. D E L

"Nimalo pozno?" je rekla Jade in se odlepila od Jordya.. Jordy je pogledal na telefon. "Ura bo pičasi devet." je rekel. Spogledala sta se, oba sta vedela kaj morata storiti. Obrnila sta se in se prijeta za roke pognala v tek proti domu.
Pribežala sta skozi vrata in se sunkovito sezula. Brez da bi si obula copate sta se oba vrgla na kavč. Jade je prižkala PlayStation, Jordy pa televizijo. 'Zatopila' sta se v igrico Dr. Mario in bila tiho kot miški. "Jade? Jordan? Sta doma?" se je pri vratih drla mama. "Ja mami.." se je zadrla Jade in z Jordyjem sta si podala petico..
01. maj 2016
"Sem vedela da sta pridna.." ju je pohvalila mama in torbico odložila na fotel. "Lahko se greva kartat v mojo sobo?" je rekla Jade. Spogledala sta se. "Oči naju že bolijo od igric, zaspana pa nisva." je še dodal Jordy. "Seveda ljubčka.." je rekla mama in se vsedla. Zdrvela sta najprej po copate, potem pa v sobo, kakor hitro sta mogla.. Počitnice so pred vrati torajso že tu in imata veliko časa. Jade je zaklenila njeno sobo. "Ljubim te Jade.." je rekel Jordi in ji pritisnil poljub na usta. "Jas tudi tebe Jordy." je rekla Jade in ga poljubila nazaj. Začel jo je strastno poljubljati in padla sta na posteljo. "Jordy.. Kartava se.." je rekla Jade in se nasmejala. Karte je razmetala po tleh in se vrnila k njemu. Poljubljala sta se kar dolgo dokler ni nekdo potrkal. "Ja, takoj!" se je zadrla Jade, Jordy pa je sedel na tla in nekaj iskal po kartah. "Ja?" je rekla Jade v pričakovanju mame. "Amm kje je Jordy?" se mu je obraz nakremžil ko je njo zagledal na drugi strani. "Kaj bi rad in kdo si?" ga je najprej vprašala. Jordy je stopil do vrat da bi pogledal kdo je. "Ojla Johanes." je rekel Jordy, potem sta naredila tisti frajerski pozdrav. "Pridi naprej.." je rekel Jordy ampak Jade ni bila ravno kaj preveč navdušena. Samo stala je pri vratih dokler ni do nje stopil Jordy. "Kaj je pikica?" je je vprašal in njej ni bilo prav nič všeč ta vzdevek. "Če se mislita po 'moško' pogovorit lahko kar gresta v tvojo sobo." je rekla osorno in odšla mimo njega in se vsedla na stol od pisalne miza. "Johan.. To je moja sestra Jade.. Saj veš da sem ti že nekaj namignil." je rekel Jordy in vsedla sta se na posteljo. "Hei, Jade.." je rekel Johanes in istegnil roko proti Jade. Jade se je zavrtela na stolu in mu roke ni dala. "Jade.. On ve vse o vsem.." je rekal Jordy. "Nesmeš biti jezna na njega ker je prišel ravno zdaj." jo je začel pomirjati. "Lahko bi vedel da sovražim družbo." je rekla Jade in se še kar vrtela na stolu. "Jade.." je rekel Jordy in jo ustavil. "Želiš?" je hotela biti ušabna. Jordy ni rekel ničesar.. Samo poljubil jo je.. "Tudi za to ve.." je rekel. "Pusti me!" je rekla Jade ter ga odrinila.
01. maj 2016
➢➢➢➢➢➢
{Maya Ally Tomlinson}
02. maj 2016
"Toraj greva pakirat?" je rekel Niall in jaz sem samo prikimala. Pod pisalno mizo sem imela dva velika kovčka.. Vzela sem ju in ju odprla po tleh. "Torej.. V enega hlače vseh vrst, majce in modrci.. V drugega pa obleke in ostalo obutev. Nakit pa to pa bom dala v en rukzak.."
02. maj 2016
"Okej šefica.." je rekel Niall in začel zlagati majce, jas pa obleke.. Pomojem jih neve zložiti.. Hodila sva drug mimo drugega in sva kar hitro pospravila vse.. Nakoncu je on spakiral hlače in moje spodnice, jas pa modrce. "Moram še po čevlje.." sem rekla in že stopila skozi vrata ko me je Niall prijel za roko. "S tabo grem." je rekel in skupaj sva se držala za roke in odšla po stopnicah dol. "O golobčka!" se je zadrl Harry po hofniku. Spustila sem Nialla in se obrnila do njega. "Molči.." sem rekla in ga potisnila do stene. Držala sem ga za vrat z obema rokama in ga rahlo zadavljala. "Obljubi da boš molčal.." sem dikala skozi zobe in ga še bol prijela. "Ja." je komaj izdavil. Spustila sem ga in odšla nazaj k Niallu. "Opravljeno.." sem rekla in vzela še preostanek mojih čevljev.. Ko sva jihpospravila sva kovčke odnesla dol. Potem pa se odpravila še k njemu. Zanimivo, vse sva zbasala v en sam kovček... Čevlje sva pospravila v njegov nahrbtnik.. Potem pa se prepustila stilski preobrazbi.
02. maj 2016

02. maj 2016
"Okej.. Imava natanko eno uro.." je rekel Niall.. "Predlagam da se ti stuširaš zgoraj jas pa skočim dol.. Samo v boxarcah bom prletu gor.. Zdaj se bova vse že pripravila da se potem preoblečeva skupaj.. Ok?" je rekel. "Toraj te jaz počakam v spodnicah in modrčku?" sem vprašala.. "Jap.." je rekel in že izginil dol. Počasi sem se slekla in odvrgla z sebe vse v koš za oblačila. Spomnila sem se da nisem pripravila oblačil. Okoli sebe sem ogrnila veliko brisačo. Najprej sem iz moje sobe prinesla moje stvari in nisem pizabila na čevlje.. Potempa še vse njegovo. Brisačo sem odložila na polico in se predalavroči prhi.. Z head&shouldersom sem si nahitro umila lase. Oprisala sem se z brisačo ki sem jo uporabila že prej. Potem sem se oblekla v spodnice in modrc. "Lahko vstopim? je vprašal Niall. "Jap!" sem se zdrla in stopil je noter. Zdel se mi je takooo čudovit. Čakaj.. Nisem rekla da je čudovit ok? Res nisem tega nameravala rečt. "Najprej ti.." sem rekla in on je skomignil z rameni. Vsedla sem se na umivalnik in prekrižala noge.. Niall si je nase potegnil riped heans in majico. Seveda si je nakoncu obul še štumfe in vans čevlje. "Pristaja ti.." sem rekla ko je rotiral okoli svoje osi. "Zdaj pa še ti.." je rekel. "Ne še.. Tvoja frizura ni za nikamor.." sem rekla in iz zgornje police vzela žele. Frizuro sem mu sicer zalizala dol kot kakšna Miley ampak meni je bil ušeč. "Popoln si.." sem rekla in bila navdušena nad sbojim izdelkom. "Zdaj pa res ti.." jerekel in se vsedel na moje prejšnje mesto. Najprej sem nase s težavo navlekla kavbojke.. Potem sem si oblekla še majco.. "Še čevlji.." me je opomnil Niall.. Tega dela sem se najbol bala.. "Najprej se bom naličila pa rfizura pa to.." sem našla izgovor in s police vzela torbico ličil in nakita. Postavila sem se pred umivalnik polek katerega je sedel Niall. "Če me misliš gledat kot tele v nova vrata nevem če se bom lahko zbrala.." sem se zasmejala.. Tudi on se je zasmejal. Najprej sem si nanesla nekaj zelene barve na veke in lepo razmazala. Potem sem si z eyelinerjem potegnila črto in za piko na i dodala maskaro.. "Je ok?" sem bprašala Nialla.. "Popolna si.." je ponovil moje besede. Napudrala sem si še obraz in ustnice namazala z temnordečo šminko.. Lase sem si posušila na eno stran in na žalost sem bila končana.. "No sedaj pa še čevlji.." me je nasmejano pogledal Niall. Počasi sem si jih obula. Res so bili udobni. "Pozabila sem nakit!" sem rekla in se prujela za umivalnik. Iz torbice z nakitom sem vzela srebrne uhane z zelenim perjem ter enako verižico. "Zdaj sem kompletna.." sem se pokazala Niallu. "Prelepa si.." je rekel in skočil dol. "Jaz nesem ličila ti pa nakit ok?" sem rekla in mu pomolila torbico nakita. Ko sem prikokodakala do vrat sem skoraj padla.. Tele pete so grozne... "Se lahko uprem nate? Težko je hoditi v tem." sem rekla. "Seveda.." je rekel Niall. Prijela sem se mu za ramo in bilo mi je lažje..
02. maj 2016
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
†Part 5†
[Eris Recer Dolinar]
03. maj 2016
03. maj 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani