~Lana~

Živjo! Moje ime je Lana. Stara sem 18 let in prihajam in Bradforda . Ja najbrž vsi mislite da poznam Zayna Malika ja poznam ga. Ko sva bila majhna sva se veliko igrala. Pred 2 leti se je prijavil na avdicijo za X faktor. Seveda sem bila zelo vesele da mu je uspel tako velik dosežek saj so jih sodniki združili v skupino 5 članov. Ki jih sestavljajo Liam Payne, Harry Syles , Louis Tomlinson Niall horan in Seveda ON. Od takrat se nisva več nikoli toliko družila. Ponavadi sva si rekla sam živjo ali pa kako si in to je bilo to saj so bili on in fanti zelo zaposleni. Nisem pa še imela možnosti da bi jih spoznala saj so vedno nekje kot napr na turnejah intervjijih nastopih .
Imam tudi najboljšo prijateljico Anjo. Vse si poveva in zaupava.. Seveda pa iman tudi domačo žival. KUŽKA po imenu Rex. Je zlati prinašalec star je 4 mesece….. pred 4 meseci sem ga dobila za svoj 18 rojstni dan…………. Imam pa tudi simpatijoin to je Zayn. On to seveda ne ve. Saj zakaj bi mu bila JAZ useč saj sva SAMO PRIJATELJA ampak jaz do njega čutim malo več.

~V PONEDELJEK ZJUTRAj~
»OHH, spet šola« sem si mislila . na hitro pogledam na uro » ŠIIIIT« bila je že pol osmih.( šola se začne ob 8 ih) odhitela sem v kopalnico si nanesla malo make upa in odšla po stopnicah v spodnje nadstropje. Tam je dišalo po kakavu in nuteli. Nisem imela ravno velika časa zato sem nahitro pojedla in se odpravila do Anje. ( jah sva sosedi). Skupaj sva odšle v šolo. Ravno sva se zatopile v pogovor ko je zavonilo.
»oooo škoda« sva rekli naenkrat. Odhitele sva v razred. Tam pa je profesor rekel. » na našo šolo bo prišlo 5 mladih fantov«… za Anjo sva se spogledali in se nasmejali po koncu pouka sva se z Anjo spraševali kdo bi lahko to bil…….

za začetek malo bolj kratek del ampak obljubim da bodo naslednji deli daljši.
19. december 2012
u94098
u94098
next, bodo 1D?
19. december 2012
Maybe
19. december 2012
++Lana++

Ko sva z Anjo hodile domov so mi misli uhajale k Zaynu. Sploh nisem vedela ampak imela sem zelo čuden občutek.

'' Kaj če ga bom videla '' , '' Mogoče on in ostali 4 pridejo na našo šolo ''……. Samo take misli so mi rojile po glavi. z Anjo sva se poslovile. Ko sem se malo zavedla sem se spomnila da jutri pišemo test iz zgodovine..

» HAH, jst pa zgodla = 0 « sem si rekla. Odločila sem se da usaj malo odprem zvezek da bo vsaj pozitivno. Po zeloo dolgočasni uri '' učenja'' sem se spomnila da veliko o zgodovini ve Anja, zato sem se nahitro oblekla, obula čevlje in odhitela po cesti proti njeni hiši in pozvonila.
++Anja++

Ko je profesor v šoli rekel da dobimo 5 novih učencev sem si v mislih rekla » Hudo mogoče bojo kkšni lušni «.

Po koncu pouka, ko sva z Lano odhajale domov je bila ona zamišljena . raje je nisem spraševala, ker nisem vedela ali bo potem postala slabe volje. Ko sem prišla domov sem se samo vrgla na posteljo in zaspala.

~~1 uro kasneje ~~
Naenkrat je zazvonilo, pri nas ni bilo nobenega doma zato sem šla odpret in pred vrati je stala Lana. Povedala mi je da se je spomnila da jutri pišemo zgodovino…. » ŠIIIT « sem zaklela in ona me je malo čudno pogledala. Rekla sam ji da sem tudi jaz čisto pozabila in se zasmejala , enako tudi ona.

Nekaj pa sem vendarle vedela o Zgodovini in zato sem Lani razložila vse kar ni razumela in učili sva se skoraj do desetih, zato sva samo še 2- krat ponovili vso snov in se prepričali če res nekaj znava. In res sva » timsko delo je najbolše« sem rekla, ona pa me je objela in se mi zahvalila, potem pa je odšla proti domu.

Zjutraj okoli 7 – ih sem se zbudila uredila frizura nanesla malo make – upa odšla dol na zajtrk ter počakala da bo prišla Lana

++Lana++

Zelo sem bila vesela ker sva se z Anjo veliko naučile. Ko sva pogledali na uro je bila že deset zato sva še 2- krat ponovili vso snov in se prepričali če res vse znava. Zahvalila sem se ji in jo objela. Odpravila sem se domov, kjer sem se samo zapodila v sobo se odšla stuširat in šla direktno v posteljo…… Ko sem se zbudila se odšla v kopalnico in se uredila ter odšla v kuhinjo na zajtrk. Mama me je vprašala če znam kaj Zgodovine in jaz sem ji samo veselo pokimala. Ko sem pojedla sem še odpeljala Rexa na sprehod potem pa se uzela šolsko torbo in se odpravila do Anje, ki me je čakala pred njeno hišo.
Ko sva prispeli do šole odšle do garderobnih kjer sva se preobuli. Pred ravnateljevo pisarno pa sem zagledala pet postav. Eden se je obrnil inn '' OMFG'' saj to je on…………

ali je sploh vredno nadeljevat
20. december 2012
next
20. december 2012
++Lana++
Še enkrat dobro pogledam in ja res je on. Pogledal je mojo smer ampak jaz sem se skrila za Anjo » kaj pa je « je rekla » poglej tja« ij ji s prstom pokazala na Zayna. Ko je videla njega in ostale fante je samo zavila z očmi. Na kratko povedano '' sovraži jih''. Sploh nevem zakaj. Najbrž zato ker vse punce na šoli norijo za njimi.

Ko je zazvonilo smo vsi odšli v razrede. Imeli smo pouk geografije. Tam je nam učencem predstavila fante, ko pa je rekla da se morajo usesti sem se malo ustrašila saj nisem vedela da se bo Zayn usedel zraven.

++Zayn++
»pogrešam jo, tako zelo ali jo bom lahko sploh še kdaj videl«. Zaradi moje pevske kariere ses zelo zaseden, saj imamo turneje in intervjuje, zato se izgubil skoraj vse stike z njo. Še njene telefonske nimam. Iz moje ga razmišljanja me je zbudil Harry, ki je rekel da nam mora Simon nekaj povedati.
Odšla sva v dnevno kjer smo bili vsi zbrani vključno s Simonom. Začel je govoriti: » no fantje imam dobro novicoˇ« vsi smo se spogledali nato pa je nadeljeval.: » imeli boste nekaj časa prosto, to pa ne pomeni da boste samo poležavali ampak se boste učili saj sem vas že upisal na srednjo grafično šolo«. Malo sem se zamislil in se nato spomnil da na to šolo hodi Lana. Samo upal sem lahko. Simon nam je še rekel, da se odpravljamo danes, zato smo vsi odšli pakirat.

~~2 uri kasneje~~

»končno« sem rekel ko smo spakirali, ostali pa so se mi nasmehnili in skupaj smo odšli do taksija, ki nas bo odpeljal na letališče saj smo ravno danes imeli nastop v New Yorku. Karte smo imeli že kupljene zato smo marali počakati samo še na let.
»let za London, vsi potniki se vkrcajte na letalo« se je zaslišalo iz zvočnikov. Odhiteli smo in se posedli na svoje sedeže ter s fanti čakali da letalo vzleti……………
» zayn zbudi se za 10 min pristanemo« mi je nekdo govoril, ko sem se dokončno zbudil sem videl da me je zbudil Niall, ki je veselo jedel svoj nevem kateri sendvič.
Ko je letalo pristalo smo odnesli kovčke v avto, ki nas je potem odpeljal do naše nove hiše.
Bila je ogromna in nadvse čudovita tako na zunaj kot navznotraj.
Priboril sem si edino sobo, ki ima balkon, ostali so mi bili malo nevoščljivi ampak so se nakoncu sprijaznili ter raje odšli dol delat večerjo , jaz pa sem šel na balkon in razmišljal o Lani.

»VEČERJA«. S SVETLOBNO HITROSTJO SEM PRITEKEL DO JEDILNICE KJER JE BILA NA MIZI SLASTNA LAZANJA………. » res je odlična« sem rekel s polnimi usti, za mano pa še Harry »se strinjam« , to sta seveda rekla tudi Lou in Niall.
»hvala, hvala« je rekel Liam. » vesel sem da vam je ušeč« .
Ko smo v miru pojedli smo se odločili a si pogledamo en film. Danes je bil na vrsti Liam samo uganete lahko kaj je izbral '' TOY STORY 3'' kaj pa drugega. Raje se nismo pritoževali da ne bi postal slabe volje……
Ko je bilo filma konec smo vsi odšli v svoje sobe. Šel sem se tuširat in spat. Vtrenutku sem zaspal. '' sanjal sem o Lani in toliko o tem sanjal sem da sva se srečala''

Ko sem se zgodaj zjutraj zbudil sem se takoj spomnil na moje sanje in se nasmehnil » mogoče se mi bojo uresničile samo newem ne vrjamem v deja-vu« sem govoril sam s sabo ko sem se gledal v ogledalo in si urejal pričesko.
V jedilnici je že dišalo po svežih palačinkah, ampak ko sem prišel dol se opazil da je skoraj vse palačink zmazal kdo drug kot Naill.
»NIALLLL«, »kaj j e zayn«, » nič ti meni kaj je Zayn, točno veš kaj mislim« , » pa saj sem jih pojedel samo 8« , » hahha samo osem« sem se zasmejal. Ni mi preostalo drugega kot da si sam spečem nove.

Ko sem v miru pojedel smo se skupaj s fanti odpravili proti šoli. ( z avtom seveda). Ko smo prispeli ni bilo še skoraj nič učencov samo nekaj punc ki smo jim dali avtograme in se slikali z njimi..
Počakali smo pred ravnateljevo pisarno dokler seveda ni prispel. Razložil nam je kako se moramo obnašati ampak jaz ga nism dosti poslušal. » prvo uro imate geografijo« , » OK« smo vi naenkrat rekli in skupaj z ravnateljem smo odšli do razreda kjer nas je prepustil učiteljici.
Predstavila nas je jaz pa sem malo gledal po razredu. Ampak nekdo se mi je zdel zelo znan in ja to je bila Lana <3 '' to ne more biti res''. Še enkrat pogledam da se prepričam če je res in ja sanje so se mi uresničile.
» lahko se posedete« sem zaslišal profesorico. Jah takoj sem odšel do Lane in se usedel zraven nje in jo pozdravil » živjo« ona ona pa me je pogledala s svojimi prelepimi modrimi očmi.

v naslednjem delu dodan še slikce
Vam je sploh všeč?
20. december 2012
u110644
u110644
next
20. december 2012
neeeeeeeeeext ja
21. december 2012
++Anja+++

Ko mi je Lana pokazala na fante sem samo zavila z očmi. Preprosto nisem marala One Direction. Vse punce na šoli so norele za njimi ampak jaz nisem tak tip človeka.

Zazvonilo je.

Prvi pouk smo imeli geografijo. Profesorica nam je predstavila vseh 5 fantov, potem pa je rekla da se lahko usedejo kamorkoli želijo. K meni se je usedel kodrasti newem kako mu je ravno ime. Lana mi je nekaj govorila o njih in mislim da je to Harry. Ko se je usedel zraven mene sem samo zavila z očmi, in profesorico poslušala ko je nekaj razlagala.
https://weheartit.com/entry/29609430?group=B&imgres=tumblr+girls#
(Lana na sliki)

++Harry++

( že v Londonu ->na poti v šolo)

Ko smo se peljali proti šoli sem bil malce živčen, saj nisem vedel kako nas bodo tam sprejeli..

Prispeli smo, vsi smo se '' skobacali'' iz avta in odšli do ravnateljeve pisarne.

Ko je prišel nam je razlagal kako se moramo obnašati, sem pogledal vse fante in opazil Zayna, izgledal je zelo zamišljen, newem zadnje čase se zelo čudno obnaša.

Zazvonilo je.

Prvo uro smo imeli geografijo. Ko nas je ravnatelj predal profesorici na je nahitro predstavila. Malo se pogledoval po razredu pogled se mi je ustavil na zelo lepi svetlolaski.'' Nujno jo moram vprašati za telefonsko''sem si rekel.

» lahko se posedete« sem zaslišal profesorico.. pograbil sem priložnost in se usedel zraven ''nje''. ''OHH tako lepa je bila'' ko sem jo pogledal pa je samo zavila z očmi. No, malo sem bil užaljen vidim da moj pogled ne uspe pri vseh puncah, ampak bom že nekako ''samo upam da nima FANTA''.

Ura je potekal mirno samo malo sem bil žalosten, ker m ni niti pogledala…. Nekajkrat me je profesorica celo opozorila saj sploh nisem sledil. Po koncu pouka smo se s fanti počasi odpravljali domov, ko sem zagledal Zayna kako je tekel do en punce, mislim da do Lane. Vedno je govoril da ko sta bila majhna sta se veliko igrala potem pa ko je odšel na X faktor pa sta kmalu izgubila vse stike, rekel je še da je zelo zabavna, prijazna in lepa. Pa še res je bila.

'' čakaj malo''…. Zraven nje je stala ''ona'' ( nisem je še uprašal za ime in to moram čimprej narediti ).

++Lana++

~~~~ malo sem se ustrašila saj si nisem mislila da se bo Zayn usedel zraven mene~~~~
»živjo« je rekel jaz pa nazaj »hoj«, »kako si«, »super ti«, »AH malo utrujen od nastopov, intervjujev, aja in ali imaš popoldne kaj časa« me je še vprašal, » imam ga, zakaj?«…. »no,ummm no mogoče bi šla z mano malo na sprehod po Londonu« me je tako ljubko uprašal, …….. » OK lahko kdaj pa« sem ga uprašala » no ob petih te pridem iskat zato bodi pripravjlena.« mi je rekel nato pa……

»ZAYNN! LANAA!, ljubezenske pogovore lahko opravita po pouku« je zaklicala profesorica, midva z Zaynom pa sva se samo spogledala in se zasmejala…….

Po pouku sva z anjo odšli na kosilo potem pa sve odšli do garderobnih omaric in se preobuli.

Potem ko sva se počasi odpravljali proti domov je k meni ves zasopihel pritekel Zayn.

»Ali še velja«, »sevedaa« mu odvrnem in se nasmhnem. V ozadju sem opazila Harry-ja, ki je naskrivaj opazoval Anjo. Sama pri sebi sem se nasmehnila.

Ko sva z prispele do Anjine hiše, sva se poslovili jaz pa se vsa zamišljena odšla domov.

~~~~16.30~~~~
(popoldne pol ure pred ''zmenkom'')
»OHH, ne KAJ naj oblečem«, odprem omaro….. » NE; NE ne to tudi ne«, »JOOJ«…. Nato pa š malo pogledam in vendarle najdem preprosto oblekico s potiskom rož. Potem pa si še skodram malo svoje lase, nanesem malo make-upa…. »OOO ura je že 10 do petih, kmalu bo prišel«. Nahitro sem še pogledala kje je moj mali REx… našla sem ga na kavču v dnevno sobi kjer je mirno spal, potem pa je ZAZVONILO!!

upam da vam je ušeč!

vprašanje :kako mislite da se bosta Lana in Zayn imela na '' zmenku''.?
21. december 2012



(Anja)
21. december 2012
neext
21. december 2012
nekdo bo prišo pa jima bo pokvaro ''zmenek'' .. pa NEEEEEEEEEXT!!!!!!
21. december 2012
tukej pred vami nov del

++Lana++
Zazvonilo je odšla sem odpret in pred vrati je stal preprosto najlepši človek na svetu
'' SEVEDA ZAYN ''.
»WOOW, kako si lepa« je rekel , » Daj no ne pretiravaj, ti si tudi « sem mu rekla in oba sva se nasmehnila, potem pa sva se odpravila proti avtu kjer mi je kot pravi '' kavalir'' odprl vrata.

Odpeljala sva se. Po poti sva se veliko pogovarjala, na mojo željo mi je zelo podrobno opisal vse ostale člane, da sem že zelo veliko vedela o njih, čez približno 10 min sva prispela. Najprej sva odšla do Starbucksa, kjer sva kupila kavo. Že sem hotela plačati ko…..

»Ne,ne jaz bom plačal«, »ne jaz«, » še vedno vztrajam da bom plačal«. Pogledal me je s svojimi puppy eyes, tako da sem na koncu vendarle popustila. Odšla sva do najbližje klopce ter se usedla in počakal da sva oba v miru popila do konca..

» Kam bi rada odšla zdaj« vpraša, »newem«, »No…….. potem pa zapri oči, saj te čaka presenečenje«. Čez oči mi je dal ruto in odšla sva do nekega stopnišča, kjer sva potem pot nadaljevala po dvigalu. Dvigalo se je ustavilo , še nekaj časa sva hodila potem pa sva se ustavila, Zayn pa mi je ruto počasi ruto odstranil z oči.

»OMG, kakoooo lepooo« sem rekla in ga pogledala on pa se sladko nasmehnil.

++Zayn++
Stojim pred njeno hišo. Malo oklevam potem pa le odidem do njenega vhoda ter pozvonim. Nekaj časa čakam nato pa se vrata odprejo, kar izbuljil sem oči '' Lana je bila preprosto nepopisno prelepa''. Odpravila sva se proti avtu odprl sem ji vrata potem pa sva se počasi odpeljala. Med potjo sva se veliko pogovarjala, ena iz med njenih želj pa je bila da ji predstavim še ostale 4, saj jih še ni imela možnosti spoznati, kar veliko sem ji povedal o njih tako da je že ''skoraj'' vse vedela o njih..

Prispela sva. Prvo sva odšla do Starbucksa, kjer sva kupila kavo. Po nekaj časa prepiranja kdo bo plačal je na koncu ona popustila zato sem plačal jaz. Odšla sva do najbližje klopce kjer sem medtem premišljeval kam bi lahko odšla naprej in na misel mi je prišla zelo dobra ideja.
» Lana zapri oči«, »Zakaj pa« je spraševala » Boš že videla« sem ji odgovoril in ji čez oči prevezal ruto.
Hodila sva nekaj časa, se peljala s dvigalom dokler nisva prispela. Vdihnil sem in ji ruto odstranil z oči. »OMG, kakooo lepo« sem jo slišal reči , jaz pa sem se ji nasmehnil.
» vesel sem da ti je všeč, to je moj skrivni kraj«, »Zayn resno tukaj je prečudovito še v sanjah nisem videla tako lepega razgleda kot tukaj« , potem pa me je ''objela'', ''OH'' kako sem si želel njenega objema. Nekaj časa vsa še ostala objeta, potem pa sva se počasi začela vračati. Proti dnu stavbe (z dvigalom).
Ko sva pripela sem se še odločil da jo odpeljem na romantično večerjo . »Lana pridi še eno presenečenje imam zate«, » ali bo kdaj sploh konec presenečenj« je v smehu rekla .
»boš že videla » sem rekel in se tudi jaz zasmejal. Z avtom sva se odpeljala so restavracije '' MY LOVE '' (izmišljen naslov), kjer sem seveda tudi parkiral.
Izstopila sva. » Zayn, saj ne bi bilo treba«, »O ja pa je treba, ZATE vse« sem še rekel ko sva hodila v notranjost restavracije. Tam naju je že čakala miza in seveda šampanjec. Usedla sva se in počakala da do naju ni prišel natakar '' samo upal sem da me ne bo prepoznal'' »Želite«, »No midva bova bolonjske špagete za 2 osebi prosim« naročim , » še kaj drugega«, »Hvala« mu še odvrnem, potem pa počasi odide '' na srečo me ni prepoznal''.
Medtem, ko sva čakala da nama prinesejo večerjo sva še malo poklepetala. Lana je malo zbijala šale in jaz sem se ob njih pošteno nasmejal. '' tudi zato mi je bila zelo všeč''.
Čez dobrih nekaj minut pa sva že dobila večerjo……. Oba sva užitkom pojedla, najini pogledi pa so se velikokrat srečali….
Ko sva končala sva še naročila še sladico '' Čokoladni sufle''…. » zelo je okusen« , » MHM« veselo odvrnem. Ko sva v miru pojedla sem še plačal in počasi vsa se odpeljala proti domu…
Prispela sva do njene hiše, odšla je proti vhodu jaz pa se nisem mogel zadržati zato sem stekel za njo in jo poljubil, malo je bila presenečena a mi je poljub vrnila.
»Lana, to je moj najboljši trenutek mojega življenja«, »tudi moj« mi je odgovorila med poljubom, nekaj sva se še poljubljala , potem pa sva se počasi poslovila.

mene ful neki zanima ..... mn noče slikc pokazat a mi lahko kera ppomaga pa mi pove kko morm to nrdit k jst sm že probala pa ni šlo. Sej pr prejšnjem delu mi je naložil sam n pokaže tko slike morš kliknt.. prosim pomagite mi
21. december 2012
neext
22. december 2012
u110644
u110644
next
22. december 2012
pred vami novi del mogoče bom dons še kkšnga napisala sam nič ne obljubim
upam da vm bo ta del ušeč ~~ UŽIVITE~~
++Lana++

'' resnično to je bil najboljši dan v življenju''. Zayn se je ravnokar odpeljal jaz pa sem odšla po mojega Rexa, ter ga odpeljala malo na sprehod, vmes pa sem se ustavila še pri Anji in pozvonila……
Noben ni prišel odpret. »čudno« rečem in počasi odpravim nazaj proti domu. Odšla sem v hišo Rexu dala za jest, potem pa sem se odšla stuširat. ''ohh kako mi je prijala hladna prha''.
Oblekla sem se v pižamo, ter z mislimi na današnji popolni zmenek z nasmehom na ustnicah zaspala.
~~ZJUTRAJ~~

''imate novo sporočilo od osebe Anja''. Nahitro pogledam in pogledam sporočilo kjer piše….

'' če si bila včeraj slučajno zvonila, oprosti mene ni bilo doma, saj sem šla z Gary-jem (njenim fantom) v kino, še enkrat oprosti, P.S. oglasi se kaj danes XOXO''. Malo sem si odahnila, saj sem že mislila da se ji je kaj zgodilo.

''imate novo sporočilo od osebe Zayn'' spet zaslišim.

''Hojla, si že vstala , poljubček Zayn :*''Preberem in se nasmehnem.

'' ja ravnokar <3'' odpišem nazaj, čez minuto spet zapiska

''OO oprosti sem te zbudil?'', '

' ne nisi me ne skrbi <3'', odpišem in spet zapiska

''Aha, ok imam eno zelo dobro idejo'',

''Povej'' napišem nazaj…… malo čakam in spet zaslišim pisk za sporočilo

'' Kaj če bi ti in tvoja prijateljica Anja prišle k nam na kosilo'',

''lahko kdaj pa'' vprašam

''ob dvanajstih bodita pri nas <3 P.S. saj veš kje stanujemo''

'' Ja, ja recimo da vem , ok bova prišle <33*''

''Ok zmenjeno See ya''.

Nasmehnem se in že začnem študirati kaj na oblečem saj je ura že deset…..

Preoblečem se iz pižame v udobne kavbojke in preprosto majico brez rokavov ter odhitim do Anje, ter pozvonim. Nekaj časa čakam potem pa le pride Anja in odpre.

»Hej« jo pozdravim

» Hojla« , » Kaj pa ti tukaj?«

»Zayn me je vprašal če bi odšle k njim na kosilo ,saj naju je povabil« rečem

»Ja lahko za kdaj pa sta se zmenila«še vpraša

»ob dvanajstih« veselo odgovorim

»Ok, samo nahitro se grem še uredit potem pa lahko v miru greva«

Anja se je hitro uredila, potem pa sva se odpravile. Peljale sva se z mojim avtom, saj ga Anja zaenkrat še nima…. Peljali sva se nekaj časa , dokler nisva končno našli njihovo hišo. Bila zeloo velika in povrhu še lepa.

Odšli sva proti vhodu ter pozvonili, odprl pa nama je Harry.

++HARRY++

Danes sem se zgodaj zbudil, saj sem imel grozno nočno moro. Odšel sem v kopalnico in se šel stuširat. Po prhi sem se še oblekel in šel v kuhinje kjer sem si skuhal kavo potem pa odšel v dnevno ter prižgal televizijo. Malo sem gledal MTv potem pa me je zmanjkalo….

Zaslišal sem, ko je nekaj zapiskalo, v hipu sem se zbudil ob meni pa je sedel Zayn, ki je z nasmehom nekaj tipkal v telefon.

»kaj pa je da si tako vesel« vprašam

»Lana in njena prijateljica Anja prideta k nam na kosilo« reče

'' čakaj malo ANJA , ali je to mogoče tista prelepa svetlolaska, ki sem jo videl v šoli, '' UPAM DA'' sem si mislil.

» Kdaj pa prideta« še vprašam

»ob dvanajstih bota tukaj« še odvrne potem pa odide v kuhinjo počasi že pripravljati za kosilo. Jaz pa še malo poležavam na sedežni. Zelo sem bil na trnih ko je naenkrat zazvonilo.
Šel sem odpret in pred vrati sta stali Lana in Anja. '' Čakaj malo saj to je ona, končno sem izvedel njeno ime in upam, da jo bom lahko tudi bolje spoznal''.

upam da vam je ušeč ...
22. december 2012
kako se gor nalaga slikce men neki ne dela a mi lahko kera napiše kako morm to nrdit
Hvala
22. december 2012
neeeeeeeeeeext
23. december 2012
next!
23. december 2012
++Anja++

''DING DONG'' zaslišim zvonec. Odhitim do vrat kjer je stala Lana. Povedala mi je, da naju je Zayn povabil k njim na kosilo. Zdela se mi je super ideja, samo pomislila sem na Gary-ja. Takoj sem pomislila da bo postal ljubosumen če ga pokličem zato ga raje nisem.

Hitro sem se preoblekla , potem pa sva se počasi odpeljali. Kar nekaj časa sva se peljali dokler končno nisva našli njihove hiše, samo izbuljila sem oči '' Hiša je bila prelepaaa'', nisem se je mogla nagledat. Počasi sva odšli do vhoda. Lana je pozvonila. Slišala sem korake in odprl nama je kodrasti ja mislim da Harry, ja on nama je odprl.

»Hej, dobrodošli pri nas !« reče

»Živjo« odvrneva

Povabil naju je v hišo. Vsi fantje razen Zayna so bili zbrani, tudi on se nam je kmalu pridružil. Niall je nekam izginil (ja zdaj vem vsa imena, saj mi je Lana vse povedala).
Vrnil se je s prazno plastenko.
»Kdo je za flašo resnice« vpraša
»Mislim da kar vsi« reče Harry in me pogleda
»ja tudi jaz sem za« odvrnem
»OK pa začnimo« reče Liam
»ČAKAJ!!!! Kdo bo začel« vpraša Zayn
»Naj bo Anja, saj je najmlajša« reče Lana
»No prav pa bom« rečem in zavrtim.
Steklenica se ustavi na Harry-ju '' Pa ravno na njemu'' si mislim
» No Harry, kaj boš izbral resnico ali izziv« vprašam
»no pa naj bo za začetek resnica«
»ok potem pa povej če imaš punco« vprašam '' JOJ Anja kaj je s tabo zakaj ga to sprašuješ, saj imaš vendar FANTA''
Še vedno ni bilo odgovora. »NO, bo kaj« vprašam
» nimam punce, zaenkrat še ne« reče ter se nasmehne s svojimi smaragdnimi očmi
'KAJJJ!!!! Ali me mogoče osvaja s svojimi očmi, o ne Harry tako se pa ne bova šla'' si rečem seveda v mislih. Potem zavrti zavrti Harry in steklenica se ustavi na Zaynu.

++ZAYN++

Pripravljal sem kosilo, ko je zazvonilo. Odpret je šel Harry. Prišli sta Lana in njena najboljša prijateljica Anja, gledal sem Harry-ja, ki jo je kar požiral z očmi (ANJO, da ne bo pomote). Odšli sta v dnevno, kmalu sem se jim pridružil. Niall je nekam odšel vrnil pa se je s prazno plastenko, takoj sem vedel na kaj misli '' seveda na flašo resnice''.

Na koncu so se vsi strinjali, da se gremo in igra se je začela. Vrtela je Anja, ker je bila najmlajša. Zavrtela je in flaša se je ustavila na Harry-ju '' HAH to bo še zanimivo'' sem si mislil.

»Resnica« sem slišal Harry-ja
»povej če imaš punco«vpraša Anja, čudno zakaj tako vprašanje saj ima fanta, ubistvu pa je čisto vseeno saj je samo igra, sprašuješ lahko kar koli hočeš.
»nimam punce, zaenkrat še ne« slišim reči Harry-ja, ko konča z odgovorom zavrti
'' upal sem da se steklenica ne bo ustavila na meni'' '' Hah dajal sem si lažno upanje vseeno se je ustavila na meni''.
»No, Zayn, resnica ali izziv« vpraša Harry
»izziv« bolj nesigurno rečem
»poljubi Lano« kar naenkrat izstreli Harry
»OKej…….« rečem in počasi približam Lani , ter jo nežno poljubim ''OH kar pojedel bi jo, te njene ustnice«
»KHM!« nekdo reče midva pa se hitro odmakneva drug od drugega. Seveda ni šlo brez vzklikov in mislim da sva oba z Lano malo zardela.
Še nekaj časa smo se igrali, dokler ni bil čas za kosilo, jaz se malo prej zapustil igro, saj sem moral še pripraviti mizo....
»KOSILOOO!« pokličem vse
»Že gremoo!«slišim Harry-ja
Čez dve minutki smo bili že vsi zbrani v jedilnici, ter jedli in smejali……….
»BTW kosilo je bilo odlično vsa zahvala gre glavnemu kuharju« reče Lana in me pogleda.
»ostanita še malo« še rečem
»saj veš da bi radi, samo en moreva ker morava narediti še nalogo in se učit« reče Anja
»ok potem pa drugič« rečem potem pa počasi odideta proti avtu in se odpeljeta.

nextam?
24. december 2012
neexti
24. december 2012
eeeeeeeeeeeeeeeeeext
24. december 2012
++LANA++

Ko sva z Anjo prišli smo se posedli krog in se šli flašo resnice. Prva je vreta Anja, saj je bila najmlajša, steklenica je pokazala na Harry-ja. Izbral je resnico. Vprašala ga je če ima punco, in on ji je rekel da jo zaenkrat še nima. Potem je zavrtel steklenico on in pokazala je na Zayna ''OJOJ to pa ne bo dobro'' sem si mislila.

»Poljubi Lano!« slišim reči Harry-ja. Zayn se je malo obotavljal pote pa se mi mi je počasi približal in me nežno poljubil '' OH kar pojedla bi ga, želim si ga takoj zdaj''

»KHM!« slišim nekoga reči zato se kmalu odmakneva. Seveda ni manjkalo vzklikov in oba z Zaynom sva malo zardela, še nekaj časa smo igrali, ko je Zayn odšlel. Mislim da v kuhinjo.

»KOSILOO!« zaslišim

»Že gremo« reče Harry in vsi se odpravimo v jedilnico medtem pa se z Louisem malo zafrkava …..

Vsi smo se posedli in začeli jesti.'' Kosilo je bilo božansko, se vidi da je bil Zayn kuhar''

Med kosilom smo se zelo veliko nasmejali, saj je Niall pojedel kar 6 krožnikov. ''joj sploh newem kam spravi toliko hrane''. Ko smo pojedli sva se z Anjo morali počasi odpraviti.

»Ostanita še malo«prosi Zayn

»saj veš da bi samo ne moreva, ker morava narediti nalogo in se učit« mu pove Anja

»OK potem pa drugič« še reče midve pa se nasmehneva in se odpraviva proti avtu in se odpeljeva.

Med potjo sva se zalo zabavali in smejali. Počasi se še peljeva proti Londonu, saj sva še nameravali ustaviti v Starbucksu, ko Anja kar naenkrat opazi da nama nekdo sledi.
»Lana!! Poglej v ogledalo« reče prestrašeno, jaz pa pogledam in opazim da nama sledi velik črn kombi.




»kako se ga bova znebili« vsa prestrašena kriči Anja

»newem« še jaz začnem kričati.

Peljeva se čisto po nepoznani poti in ploh newm kaj naj še zavijem, čisto sem panična zato se odločim poklicati Zayna. Vtipkam njegovo številko in pritisnem tipko kliči……

»ta številka trenutno ni dosegljiva« reče tajnica

»FAAK« na ves glas zokolnem

»kaj pa je da si še bolj razburjena kot prej« vpraša Anja

»Zayn se mi ne oglasi« odvrnem že skoraj v joku

»Lana, ne jokaj bova že kako« me skuša pomiriti

»upam da samo ne verjamem, poglej še vedno nama sledijo« rečem…………….

~~10 minut pozneje~~

»LANAAAAA!!!! Pospešili so« zakriči Anja na ves glas

»ŠIIT!! Anja newm kam naj zavijem« v strahu rečem

» že vem« reče

»kaj povej hitrooo!!«

»vstavi stekli bova v gozd in upam da naju tam ne bodo našli« pove njen načrt.

»OK«, hitro vstavim pred zaraščenim gozdom ter se z vso svojo močjo poženeva v notranjost.

''Upam da naju ne bojo našli'' upam sama pri sebi. Tečeva in tečeva po neznanih poteh ko naenkrat zaslišim, ko nekaj zašumu.

»PŠŠT« rečem , obe utihneva, kar naenkrat pa se iz grmovja prikaže gromozanski MEDVEDD!!!

»ANJA?!!?«

»BEŽIII!!!!« zakriči

Obe se poženeva v beg, tekli sva kolikor so naju nesle noge.

Tečem, tečem potem pa malo pogledam če mi Anja sledi.

»ŠITT, kje je Anja« rečem

»LANAA!!! Pomagaj« zaslišim Anjine glasove v daljavi.'' oH upam da je niso ujeli''

Sledim njenim glasom, ko me kar naenkrat nekdo močno zgrabi. Zakrije mi oči me z nečem'' vžge''po glavi, vse kar se spomnim je bila tema, slišala sem samo neke oddaljene glasove, ki jih nisem mogla razločiti.

++Anja++

Peljali sva se proti Londonu, kjer sva se nameravali nahitro ustaviti v Starbucksu, ko naenkrat opazim da nama nekdo sledi in to v velikem črnem kombiju. Lani vsa panična povem da nam nekdo sledi in zato ona zelo močno pritisne na plin, ampak vseeno se jih nikakor nisva mogli znebit. Zato sem začela premišljevati kaj lahko storive.
»že vem« kar naenkrat rečem
»KAJ, povej hitro« vsa panična reče Lana.
»ustavi stekli bova v gozd in upam da naju tam ne bodo našli« povem moj načrt.
Ustavi pred zaraščenim gozdom z vso močjo stečeva v notranjost. '' upam da bo načrt uspel''
Pogledovala sem še nazaj, če nama slučajno sledijo ampak nisem videla saj so mi vse zakrile drevesne veje………

Tečeva po čisto neznani poti, ko Lana nekaj zasliši
»PŠŠT!« reče
Obe utihneva ko naenkrat zagledava velikanskega MEDVEDAAA!!!!!!
Poženeva se v beg , kar naenkrat pa me nekdo spotakne, jaz pa padem in se udarim v glavo in z še svojimi zadnjimi moćmi pokličem LANo potem pa padem v nezavest……. Vsa omotična se zbudim '' Kaj se je sploh zgodilo, kje sem''. Dotaknem se svojega čela, ko pogledam roko vidim da krvavim, šele zdaj opazim nezavestno Lano in ob njej zamaskiranega moškega, ki je v rokah držal zelooo oster nož.
Hotela sem steči do nje ko me je nekdo zgrabil in padla sem nazaj na tla.
»O NE, NE , NE nikamor ne greš« slišim grozen glas
»ker, če ne se ti bo zgodilo to…« in s pištolo nameri naravnost v mojo glavo.
24. december 2012
vesel božič vse mojim bralkam
24. december 2012
nextt
24. december 2012
neext enako
24. december 2012
++ZAYN++

» pusti Niall« zakričim

»O, ne pa ne bom in poda moj IPHONE Harry-ju, a on ga ne ujame ob pravem času zato se razleti po tleh.

»Pa kaj je z vama idiota« zavpijem

»NIČ; NIČ« se skušata potuhniti

»Kupila mi bosta novega, SE RAZUMEMO!!!«…

»Naroči ga božičku, mogoče ti ga bo on prinesel« v smehu reče Lou

»HAHA, Lou samo še ti in tvoje izjave so manjkale ob vsem tem!!« še rečem

»Joj oprosti« reče in se naredi užaljenega a na koncu smeha ni mogel zadržati in so ga najbrž slišali po celi ulici…….

»Jaz grem na sprehod, gre kdo z mano« vprašam

»JAZZZ!!« zavpije Harry

» no potem se pa obleci in greva«

»OK«…. Harry se hitro obleče in počasi sva se odpravila na sprehod….. ko sva se sprehajala sem imel zelo čuden občutek, kot da bi se nekaj zelo hudega zgodilo. ……Harry mi je kar naenkrat tlesknil pred očmi.
»HALOO!!« ZAYN?, kje si ti z mislimi v drugem svetu ali kaj!« vpraša

»malo pa res«

»ZAYN?!«

»kaj je?«

»Lana ti je všeč kajne?«

»Ni mi všeč ''več kot to ''mislim da sem zaljubljen vanjo« rečem

»OPA; OPA« vzklikne Harry

»Ti bodi pa samo tiho videl sem te kako gledaš Anjo, samo ne boš je tako hitro dobil kakor ti misliš zato , ker ima fanta« še rečem Harry pa postane malo žalosten

»Fanta ima?!« vpraša

» ja že kar nekaj časa, to mi je povedala Lana« rečem in potem se spomnim da bi me morala Lana poklicati ko prideta domov. '' kako pa me naj pokličeta saj imam telefon razbit in sem zato dosegljiv''

» kaj ko bi se počasi vrnila nazaj« predlaga Harry

» ja lahko bi se ja« rečem in počasi hodiva in ko prispeva do hiše vidim Liama objokanega s telefonom v rokah. Stečeva do vhoda in Liam medtem že odloži telefon in steče proti nama in naju objame. »ZAYN;HARRY!!!!! Nekaj groznega se je zgodilo« začne

»POVEJJJJ!!!« zakričim na ves glas.

++HARRY++

»FAAK!!« rečem ko ne ujamem Zaynovega telefona in zato pade po tleh in se seveda raztrešči. Zelo je bil jezen, saj je bil čisto nov. Rekel nama je, da mu morava kupiti novega in Lou se je spet malo pošalil, saj je rekel naj ga naroči BOŽIČKU. Malo je bil jezen potem pa je vprašal če gre kdo z njim malo na sprehod. Javil sem se jaz saj sem rabil malo svežega zraka da si zbistrim misli. Sprehajala sva se že kar nekaj časa in z Zaynom nisva spregovorila niti besedice zato sem mu tlesknil pred očmi. Takoj sem pomislil na Lano in ga vprašal če mu je všeč. Rekel da mu je zeloo všeč in da mogoče zaljubljen vanjo. Seveda sem ga malo zafrkaval ampak nisem bil žaljiv. A on mi je to seveda vrnil. Rekel je da je opazil da mi je Anja všeč a ko je omenil da ima fanta sem postal zelo žalosten samo nisem hotel pokazati. Zayn je spet postal nekoliko zamišljen, jaz pa sem bil z mojimi mislimi pri Anji imel sem zelo čuden občutek kot da bi se nekaj zgodilo ''SAMO KAJ'' sem si ponavljal. Ko sva bila že blizu hiše sem opazil objokanega Liama s telefonom v roki. Stekla sva skoraj do vhoda a Liam je medtem že odložil slušalko in ko naju je opazil je stekel k nama v objem. Zaupal nama je da je zgodilo nekaj strašnega zgodilo »POVEJJJ!!!« zakriči Zayn, rekel je naj se raje premaknemo v dnevno da ne bo cela ulica slišala kar naj bi se zgodilo. V dnevni sta bila tudi Niall in Lou, ki mislim da tudi nista vedela kaj se je zgodilo……

++LIAM++

Zayn in Harry sta odšla na sprehod newem kam, sam pa sem odšel v kuhinjo si skuhat čaj,saj sem se malo slabo počutil. Niall je kmalu prišel za mano in si seveda pripravil tako velik sendvič, da newem kam ga bo lahko dal., Lou pa je v dnevni igral PS3…. Odidem v dnevno, kjer se ravno lepo namestim na sedežno, ko zazvoni telefon hitro odhitim od njega in se oglasim:

»Prosim«

» Sem dobil prijatelja Lane( Parker) in Anje ( Stewart)« slišim moški glas

»ja, ste ali je kaj narobe« zaskrbljeno vprašam

»da ne bo pomote, jaz sem policist Robert Gomez in sporočam vam žalostno novico« reče

»POVEJTE!!« bolj glasno rečem in grem ven

» Lano in Anjo so ugrabili, njune ugrabitelje pa iščemo že skoraj eno leto« reče

» kaj pa je z njima sta v redu« še vprašam

» zaenkrat še ne wemo samo to naj vam bo za informacijo znajo biti zelo nasilni« še reče

» hvala vam za to informacijo« rečem in prekinem

V daljavi zagledam Harry-ja in Zayna in jima stečem v objem

» Nekaj groznega se je zgodilo« rečem

»POVEJJ!!!« zakriči Zayn , odidemo v dnevno potem pa začnem:….

»Lano in Anjo so ugrabili in newejo še če sta še živi« povem

»KKKKAAAAJJJJ!!!!« zakričita Zayn in Harry naenkrat.
25. december 2012
next...
26. december 2012
next!
26. december 2012
++Anja++

Zamaskiran moški mi pištolo nameri v glavo jaz pa zamižim, saj sem mislila da je z mano konec, ko reče:

»Danes še ne« reče in odmakne pištolo jaz pa si seveda oddahnem. Potem odide. Raje se nisem veliko premikala da ne bi mislila da poskušam slučajno pobegniti. Moje misli so uhajale h Gary-ju imela sem zelo čuden občutek kot da bi se nekaj čudnega dogajalo, seveda pa nisem pozabila na načrt za pobeg.

~~DAN POZNEJE~~

»tako načrt je skoraj končan« rečem Lani, ki je bila že ''SKORAJ'' čisto v redu. Ugrabiteljev ni zato imava najboljšo priložnost da točno v tem trenutku pobegneva.

»Pridi Lana greva« rečem

»Misliš da je to dobra ideja«

» SEVEDA, no mislim reči ja saj vidiš da ju ni«

»Kaj pa če imata pomočnike mogoče so jima naročili da naju opazujejo ko njiju ni in to seveda na skrivnem mestu«

»na to pa nisem pomislila« rečem

»misliš da naju Zayn in ostali fantje iščejo« vpraša Lana

»Ja najbrž ja samo ne bo naju ravno najti saj smo v zelo velikem in razraščenem gozdu, kjer je veliko poti« še rečem potem pa pogledam če je zrak čist.

» Vse je v redu nobenega ne vidim« rečem

»Ok potem pa raje pojdiva hitro da se prej ne vrneta« reče Lana in čez par minut že tečava prostosti naproti,ko……….. kar naenkrat zmanjka tal in zato padeva v dokaj mehko veliko luknjo.

»ŠITTT, zakaj ravno midve ZAKAJJ!!!« se je spraševala Lana, ki je bila videti zelo jezna in obenem žalostna.

»Mislim da je to ena od njunih pasti« rečem

»Misliš?«

»Nisem čisto prepričana, samo mislim da je ker sta najbrž vedela da bova poskušali pobegnit ko ju ne bo«

»Fak, to ne bo dobro« zelo potiho reče Lana, ko zaslišim SMEJANJE mislim da dveh moških.

»Lana?« rečem

»Kaj je ali je kaj narobe?«

» si slišala«

»amm me nič nisem slišala« še reče potem pa zagledam dve senci. Čez nekaj časa nekdo začne nekaj govoriti:

»pa poglejmo kdo se je ujel tukaj notri hahah« reče nekdo z zelo poznanim glasom

»oooo najini dve punci« reče drugi in takoj sem ugotovila da sta to onadva tista ki sta naju ugrabila.

»sta mislili da bosta kar pobegnili?«

» to se ne bo dobro končalo« zašepetam Lani ona pa samo prestrašeno pokima, za nekaj časa nekam odideta vrneta pa se z lestvijo. Ko prideta do naju zelo močno zgrabita in odneseta gor.'' MOGOČE PA LE NI BILA DOBRA IDEJA DA POBEGNEVA''



klikni
++Zayn++

»KAJJJ!!!, Lano in Anjo so ugrabili« zakričiva s Harry-jem,

» ja tako mi je sporočil policist« reče Liam v joku

»takoj ju moramo poiskati, odpravimo se kar zdaj« predlaga Harry in jaz se seveda strinjam a Liam reče da moramo še en dan počakati saj zdaj tisto območje raziskujejo policisti. Vsi smo raje upoštevali Liama a jaz bi jih vseeno šel iskat. Na koncu pa sem upošteval Liamov predlog saj so me ostali prepričali.

~~DAN POZNEJE~~

Ravno se odpravljamo na ''reševalno Akcijo''. Upam da jima niso kaj naredili….. posedli smo se avto in se odpeljali. Peljali smo se kar nekaj ko sem pri nekem gozdu zagledal avto..''ČAKAJ MISLIM DA JE TO OD LANE AVTO'' sem si mislil nato pa rekel..

»Louis ustavi in to takoj« mu rečem in on to seveda naredi

»poglejte tja« ter z roko nakažem na avto in vsi stečemo do njega

» ali ni to od Lane avto« reče Niall

»ja Niall to je od nje avto in mislim da smo na pravi poti«

» upam da res« slišim reči Harry-ja

»Harry misli pozitivno« on pa smo pokima

Hodimo že zelo dolgo in ne duha ne sluha ni o njiju, ko naenkrat zaslišimo smejanje nekih dveh moških. Skrili smo se za drevo da nas ne bi opazila. Vse kar sem zasledil od pogovora je bilo da pričakujeta da se bosta v eno luknjo ujeli dve punci..''ČAKAJ MALO, DVE PUNCI!!!!''

»fantje« zavpijem, ko sta dva moška že izginila v gozdu.

»kaj je Zayn«

»mislim da smo na pravi poti« rečem

»kako to misliš« vprašajo

»saj boste videli« rečem in potem se počasi odpravimo naprej. Nekaj časa smo hodili ko sem spet zaslišal enaka moška glasova. Pogledal sem izza drevesa in vidim da stojita pri veliki in globoki luknji. Za nekaj časa izgineta pote pa se vrneta z lestvijo. Splezata v luknjo vrneta pa se dvema puncama. Dobro pogledam in potem ugotovim da sta to LANA in ANJA.

»to sta onidve« rečem

»dobro zdaj pa hitro za njimi« reče Liam

Malo smo počakali da so bili malo pred nami potem pa smo jim sledili. Kmalu smo pripeli do nekega taborišča tam pa sem zagledal strašen prizor.




what do you think .......
26. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani