u119883
u119883
No,ne bom dolga pri predstavitvi,saj mi spet teži ta bedak Harry. Verjetno se vam niti ne sanja o čem govorim. Govorim o svojemu sostanovalcu Harryu Stylesu. Moj oči Paul Higgins je tiste one direction privleku v našo luštno bajto. Nevem zakaj je naiven in se pusti biti varuška popularni skupini. Mah govorijo mi da sem lušna. Nevem kje so to pobral. Verjetno v dreku v katerega sem ji porinila prejšnji teden na kmetiji moje bake. Hec. Sam dejstvo je da nisem lušna. Stara sem 17. Let. Imam temnorjave lase,fru fru in pegice(slikca v nasljednem nextu...). Obužujem LIMFAO,s katerim skupi hodimo kadit. Spet Hec. Samo se res dobro poznamo in hodimo na žurke.
1.Del:
Uff kmalu bo 20.00 zvečer jaz pa še make upa nimam na sebi. Ka češ . Itak bova z Redfoojem spet zlooo prešvicana. Nataknila sem si salonarje. " Kako izgledam oči??'' "Ljubica si prepričana,da sta redfoo in sky blue dobra frenda? "" Bi me že pustili na miru?" Sem se zadrla. Jap ,res imam močan glas. Vsi so me pogledali. Takrat pa sta LIMFAO končno prišla. "Super kot vedno." Sta mi rekla. Nasmehnila sem se in šla brez pozdrava.
19. marec 2013
u119883
u119883
Nadeljevanje 1. Dela. Računalnik je rezu.
Usedli smo sse v avto. Kar naenkrat pa vidim pred vrati Harrya. "Hej, Jess (mimogrede,moje polno ime je Jenness Abby Higgins) lahko grem z vami?" " ne. " " Prosim?" " Naj ti bo. Samo drzi se stran od nas. (Sumnikov ni ker je tole iz mobija.) " Vsedel se je v avto. Bil je tiho. Na poti do kluba smo pobrali Zayna,saj je bil pri sebi doma. Zacela sva se poljubljati. Aja nisem vam povedala da je ON moj fant. " srci,kam gremoo?" Je vprasal Zayn . " v klub. "
*klub*
Zurka se kar traja. Jaz sem pijana do amena se zalizujem s Harryem. Oba sva pijana. O,pelje me v sobo...........
19. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg