Pisala bom o najstnikih ki so se spoznali v šoli... na zabavah..( tipično najstniško življenje)... postali prijatelji..in tudi nekaj o ljubezni.

To sem jaz: MeganStara sem 15 let in imam brata dvojčka.
To je on: SamOba sva letos 1. letnik in tudi hodiva na isto šolo.

*Skupaj sva se odpravila v šolo. Ker smo se letos preselili sem, so naju v šoli lepo sprejeli. Spoznala sva nekaj sošolcev, ki so postali tudi najini prijatelji. Zazvonil je zvonec, zato smo se usi skupaj odravili v razred. Profesorca naju je predstavila in pouk se je lahko začel.

Med poukom pa je v razred vstopila Christina. Bila je zelo lepa, vendar tudi nesramna in zahrbtna. Ker sem morala na wc sem vprašala profesorco in dovolila mi je. Stekla sem po stopnica in ko sem hotel it na levo, sva se še z enim fantom zaletela. Padla sva tako, da je on bil nada mano. Bila sva si tako blizu, ko sem mi je nsmejal. Pomagal mi je vstati in se mi opravičil. Vprašal me je kako mi je ime in rekla sem mu: " Megan",,, ker me ni bilo lep čas v razredu sem morala hitro teč nazaj. Pozdravila sem ga in se odpravila. Bil je tako sladek, lep...pravi zame sem si mislila.

Christina
Ko je bilo konec pouka sem šla do omarice. Žal sva mela z Samom vsak svojo omrico na različem kocu, zato sva se zmenila da se bova vsak dan dobila čez cca. 5 minut na dvorišču pred šolo. Ko sem hotela zapreti omarico sem v njej videla majhen listek. Na njem je pisalo: " Hej. Danes sem te videl z bratom. Nova si, kajne?.. No,ammm... rad bi te nekam povabil. Se dobiva ob 18.00 pred šolo? .. Upam da prideš".. Bila sem vsa vesela hkrati pa tudi vznemirjena saj sem pomislila da je to tisti fant, v katerega sem se prej zaletela . Hitro sem zaklenila omarico in tekla do Sama ter mu use povedala. Bil je navdušen!! Odpravila sva se domov in takoj odšla v trgovino. Sam mi je pomagal pri izbiri oblek. Kupila sva eno majco, pajkice in najkice. Bila sem navdušenaaaaa!!!.. Ura je bila že 17. 40 zato sem se odpravila proti šoli. Ko sem prišla sem se usedla na klopco na dvorišču in ga čakala 15 min... nič; ni ga blo. Čakala sem še do 18. 10 ko mi je.........

Ali naj NEXTAM?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. junij 2011
Sošolci:
VanessaZacJessica


11. junij 2011
u28341
u28341
Next!!!
11. junij 2011
še usaj 3 nexte, pa pišem naprej
11. junij 2011
nextttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11. junij 2011
next
11. junij 2011
neext¨!
11. junij 2011
next hitr
11. junij 2011
bom ju3
11. junij 2011
ker grem zdej vija
11. junij 2011
next
11. junij 2011
.... ko mi je nekdo zaprl oči z rokami, in mi rekel: " ugani, kdo sem".. takoj sem vedela, da je fant v katerega sem se zaletela v šoli. Usedel se je zraven mene in se predstavil. Njegovo ime je Eric- bonbonček :Odšla sva v kino, kjer me je objel... čutila sem mehurčke v trebuhu. Ko se je film končal ( cca. od 10.20 ).. sva se odpravila prosti domu. Napoti sva se ustavila na igrišču in se usedla na veliko mrežasto gugalnico. Nato pa sva se ulegla in opazovala zvezde, ko se mi je približal. Ker je tak bonbonček sem se mu hotela prepustit in ko me je hotel poljubiti, mu je zazvonil telefon. Usa užaloščena sem se obrnila nazaj na hrbet in počakala. Ko je odložil slušalko je rekle da mora domov saj grejo njegovi starši na zabavo in da mora svojega mlajšega braata čuvat. Pospremil me je do doma, in me rahlo poljubil na lice.

Njegov bratec Justin:
Nextam??
11. junij 2011
neeeeXtttttttt
11. junij 2011
u29507
u29507
nexti napiš ful velik
11. junij 2011
next
11. junij 2011
Zelo je fajna! NexT čim prej! :Đ
N
E
X
T
!
11. junij 2011
netx
11. junij 2011
next!
11. junij 2011
Hej. Hvala usm . Jutri bom napisala naprej, ker me trenutno ni doma in ne morem pisat na računalniku od prijatla....un besoo**
12. junij 2011
u28341
u28341
Next ko bos lahko.
12. junij 2011
next
13. junij 2011
u50446
u50446
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. junij 2011
Odpravila sm se spat in čeučas razmišljala o poljubu. Kaj bi, če bi se zgodil? bila sem seveda žalostna.. Nism mogla zaspat. Zato sem šla na sprehod. Po poti pa sem videla Christino. Začela me je ozmerjat in govorit da Erik ne bo nikoli moj in da je on vanjo. Nisem se ozirala nanjo ampak le stežka hodila naprej. Naslednji dan sem ga v šoli videla. Tam je bil. Zakaj me ni niti pogledal??????? Na jok mi je šlo in zato sem takoj stekla ven. Tekla sem in tekla dokler nism prišla do klopce ki je bila v parku. Bila je bolj skrita , zato me skoraj nihče ni videl....planila sem v jok. Nism mogla več zato sem stekla proti domu a me je napoti videl Erik in hitro tekel do mene. Seveda sem tudi js bežala pred njim. Bilo se me je strah soočit z njim, vendar me je dohitel in podrl tko da sva oba spet skupaj padla v manjšo lužo .. Opravičil se je ker ni prišel do mene, ampak bil je tudi jezen. Nakar mi je pokazal pismo, na katerem je pisalo: " Hej Erik, nikoli več te nočem videt. Samo zafrkavala sem se da mi neki pomeniš. Ubistvu sploh nisi moj tip!!!! Ne išči me več"... osupla sm bla. Zajela sem sapo in mu pojasnila da to ni res, da nism js tega napisala in nato sm mu še pokazala listek, ki sem ga js zjutraj dobila v omarici. Pisalo je : " Megan, samo izkoristu sm te. Grda si, nevem kako sem nate sploh lahko pomislu. ".. enako je storil tudi on in verjela sem mu. Rekel je da ziher ni to on napisal!.. vedla sm kdo je.. Christina, kdo pa drug. Opravičla sva si ;; in nato me je spet objel in me spet hotel poljubiti. Innnn...... poljubil me je.

Bilo je nekja najlepšega kar se ti lahko zgodi. Pomagal mi je ustat, in ko sva ostala je prišla Christina. Začela me je žaliiit... vendar me je Erik branil. Še vedno ni utihnla zato ji je rekel: " Utihniii! Ne žali MOJE PUNCE!!! " strmela je v naju usaj minuto, ko se je obrnila in odšla. Še 1x me je objeu in.....Nextamm?
15. junij 2011
u28341
u28341
next!!!!
15. junij 2011
u50889
u50889
Jaaaaaa!!!!! N-E-X-T!"!!!
15. junij 2011
next
15. junij 2011
u50446
u50446
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15. junij 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15. junij 2011
NeXt
15. junij 2011
in pospremil me je domou. Zakaj me ni poljubil? Zakaj mi je rekel punca? Me ljubi?.. spet sem žalostna!.. Odpravim se spat in končno ob 1. 10 zjutraj zaspim. Ko sem prišla v šolo in odprla omarico sem v njej videla listek na katerem je pisalo: " Ob 18.00 pred kinom? " in spodaj " Erik".. Jeeeej! Končnooo!... usa upajoča sem se odpravila k pouku... in vidim ga tam, usedel se je u klop za mano... Ko je bilo konec je šel mimo mene in mi rekel Da se vidiva. Končno je le prišla ura 17.45 in odšla sem od doma. Ko sem prišla me je čakal tam, naslonjen na zid...
Joooj! Živčna sem bila in se kr tresla od veselja in straha, le kaj pričakovat?.. vendar ko sem prišla do njega in ko me je pozdravil sem se u trenutku sprostila. Šla sva v kino, in nato malo po mestu. Ker je bilo že pozno je malo ljudi hodilo po ulicah in barih.....po parkih....in na plažah. Ustavil se je na pou poti in mi rekel da mo mora zavezat oči.. Pustila sem mu, nato pa me je zače vodit... Ko sva prišla "na cilj" sem pod nogami čutla mivko in kamenčke,, ter zavohala vonj morja in mivke. Snel mi je ruto z oči in vidim da me je pripeljal na plažo... Rada mam plaže, še posebej od danes naprej..Usedla sva se na mivko in pojedla kar je prinesel s sabo.. ( hrana+ pijača)..nato sva se usedla na skale in opazovala zvezde. Videla sva tudi nešteto utrinkou.. in po prvem utrinku, mi je rekel : " Zdej pa si morava nekaj zaželet".. odkimala sm in si zaželela. ... vprašala sem ga če si je on že zažele in odkimal je... nato pa me je uprašal kaj sm si zaželela, vendar mu nism povedala. Zasmejala sem se mu in mu rkela :" Amm,, kaj pa si si ti??.. in takrat me je poljubil... nextam??
15. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg