Hey! Pisala bom (izmišljeno) zgodbico o mojem najstniškem življenju..morda se sliši dolgočasno vendar se bom potrudila, da bo čim bl zanimva in da boste brali..

Ojla! Sem Ema, stara sem 15 let in končujem osnovno šolo. Večino svojega časa se dolgočasim in preživim za računalnikom kjer odkrito povedano, če se kar tako izrazim malo vohunim za fantom k mi je všeč(je moj sosošolec, on je 9.a , jaz pa 9.b). Vem..sliši se čudno vendar si ne znam pomagati, da bi računalnik ugasnila ne da bi prej preverila njegov facebook profil ali ask..vendar o tej temi še nekaj kasneje. Sem edinka in živim skupaj z mamo in očetom, ki pa je velikokrat na službenih potovanjih. Živimo v predmestju.

Jaz:https://favim.com/orig/201105/23/fashion-girl-hair-hipster-new-york-Favim.com-53908.jpg

Mami:https://collaborativetransitions.com/wp-content/uploads/2011/01/Business-Woman.gif

Oči:https://www.systemental.com/images/man_thinking.jpg

Ljubezen mojega življenja:https://31.media.tumblr.com/4e509b0d72c7b89b600ad948996903a9/tumblr_mm6bpwJkjr1rk0255o1_500.jpg

inn..moja bff Sanja s katero si poveva čisto vse..https://static.tumblr.com/yjt3mw7/3XElws9nh/tumblr_lr6g2qptgm1qi4du7o1_500.png

Pisala bom naprej,če dobim 3 nexte..upam, da je ok

Boš bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. marec 2015
nEXT
08. marec 2015
Čeprou nism dobila tok odziva sem se odločila nadaljevat zgodbico..

Ponedeljek!..Ja kot večina najstnikov tudi jaz ne skačem od veselja zaradi zgodnjega zbujanja in šole..komaj se spravim iz postelje in v zadnjem trenutku prihitim v šolo..No ampak pa le najdem eno dobro lastnost ponedeljka...Spet vidim njega!Mojo simpatijo-Marka, ki je moj sosošolec in ga poznam od lani, ko je prišel na našo šolo..vanj sem zaljubljena že eno leto in v tem času se najin odnos niti malo ni spremenil sva pač še vedno sosošolca, ki se občasno pozdraviva in to je to..jaz se preprosto ne morem zbližati z njim...tudi v družbi sem bolj tuha tako, da verjetno pri njem niti nimam veliko možnosti..vrnimo se nazaj na ponedeljek..ohh ta grozen dan! Zjutraj sem vstala, pojedla zajtrk in se pripravila za v šolo, oblekla sem nekaj vsakdanjega..nič posebnega-https://25.media.tumblr.com/tumblr_m18jesbsbM1qb4tg7o1_500.jpg..in s kolesom odhitela v šolo. Ko sem v šoli prišla do svoje omarice, je do mene prišla Sanja in mi skorajda ukazala naj pohitim..čudila sem se zakaj bi morala tako hiteti vednar sem jo ubogala in res tako pohitela, da sploh nisem vedela, če sem vse pospravila v omarico. Sanja me je nato hitro zvlekla do plakata, pred katerim je stalo kar nekaj mojih sošolcev in sosošolcev. Pogledala sem plakat in na njem je pisalo takole:
AVDICIJA!
Dragi devetošolci in devetošolke,
Vabljeni na avdicijo, za vlogo v gledališki predstavi Romeo in Julija, ki bo potekala 20.5.2015 v šolski telovadnici po pouku!
Vabljeni!
J-jaz, S-Sanja:
S:No kaj praviš bi šli?!?!?
J:Jazz..am ne vem, če bom imela takrat čas..
S:ahh daj no..nikoli se ne zabavaš!!..pridi noo..prosiiimmm...
J:Nevem..no..prav pa bom prišla..
Superr! Komaj čakam..torej v četrtek po pouku, velja?
Jk..
In začel se je pouk..zelooo sem se dolgočasila in ves čas gledala na uro, ko pa je zazvonil zvonec, ki je naznanil konec pouka sem kar se da hitro odhitela iz učilnice..
Šla sem do svoje omarice, da bi se preobula in čim prej odšla domov, vendar pa ključev omarice nisem našla nikjer v torbi Ha..seveda zagotovo sem jih izgubila, ko pa me je Sanja tako preganjala..začela sem jih panično iskati, ko mi je nekdo za mano rekel..Hejj..so tile tvoji? in pomahal z mojimi ključi v rokah..Skoraj mi je zastal dih, ko sem se ozrla in videla Marka..Komaj sem izdavila..jaa so, hvala..in nato samo buljila vanj, on pa je se je poslovil in odšel..Bila sm tako vesela, da sem mu v pozdrav samo nekaj zamomljala, srce pa mi je tako razbijalo, da sem mislila, da mi bo ušlo iz telesa..hitro sem se preobula in odhitela domov...
...............................................................
Upam, da bom dobila kej več nextov
09. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani