Next
19. februar 2016
huhhh punce hvalaa : )
in summer night13 ja razmišljam o novi v bistvu že imam napisan začetek in prvi del : )
19. februar 2016
u193093
u193093
Next
ti se hecaš ne? to ne more bit že konec prosim vsaj še 2-3 nexti
19. februar 2016
Jej, nova zgodbica bo!!!!!
19. februar 2016
sem ponosna na tebe, da ti je po dolgem času uspelo dokončati zgodbo
komaj čakam da še preberem zaključek
19. februar 2016
Drage moje punce
Tako pa je pred nami zaključek zelo sem vesela da sem to zgodbo zaključila tako kot bi morala vse ostale ampak mi nekako ni uspelo : ) Čeprav sem to začela pisati že poleti lani nisem verjela da bo nekako doživela zaključek toda mi je uspelo : )
Mirjana Mutvar ƜιηɗуωσяƖɗ summer night13 ʂɳσσρყ.♥ ∞...OƁƲǀOUS...∞ ✌80s-THE BEST✌
Smeškoo hvalaa lepa za vse čudovite komentarčke, ki so me vedno spodbujale seveda hvala tudi vsem ostalim, ki ste brali, komentirali, zavijali s očmi… : )
✌80s-THE BEST✌ napisala sem jih 66 : ) Nič se ne bi spremenilo če bi napisala dva dela še no mogoče je tale dolg ampak vseeno sem se odločila da bo samo en : )
Nives hvala tebi ker si vedno brala moje zgodbice : )
summer night13 ja nova zgodbica bo, v njej bo polno sovraštva med dvema slaščičarjama v majhni vasi. V bistvu sem za SLADKO SREČO razvila čisto novo zgodbo. Morda pa zato nisem morala je že nadaljevati prej : )
No sedaj pa je tukaj zadnji 67.DEL

______________________________________________________________________________
67. DEL

Eno leto kasneje

»Danes imam zate presenečenje« mi šepne na uho Kevin in me stisne k sebi. Z zanimanjem se zastrmim v njegove oči, niti sanjalo se mi ni kaj ima v mislih. »Torej kaj bova počela« vprašam radovedno. »Rezerviral sem veliko večerjo« odvrne in mi s prsti razmrši lase. Nasmejim se »a res? Nas bo veliko?« »Seveda. Katarina, Kevin, Alina, Renata, Matej, tvoja mama, Maria« našteva. »Misliš resno?« »Seveda, želim si da je ta večer nekaj posebnega. Zato obleči nekaj lepega« doda in me utiša s poljubom. Večer se je že hitro približeval, zamišljeno strmim v omaro nikoli mi ni bilo tako težko izbrati oblekico. »Tale mi je všeč« reši mojo zadrego Uroš in mi nakaže na belo rumeno oblekico s črnim paščkom. Oči mi zažarijo »res je popolna« odvrnem in jo vzamem iz omare. Pritisnem mu poljub na ustnice nato pa se na hitro uredim, naličim in obujem čevlje. »Moja lepotička« reče ko vstopi v sobo, s pogledom zdrsne po meni, čutim kako zadrhtim. Tudi on je bil lep v kavbojkah in beli srajci, vidim da mu bo večer pomenil veliko saj se po navadi ni tako obremenjeval kaj bo oblekel. »Res morava kam iti najraje bi strgala tale oblačila iz tebe« odvrnem malce razočarano. »Pššš, počakaj do večera« me zopet utiša s poljubom.S roko v roki stopiva v prestižno restavracijo, bili so že zbrani vsi, sedeli so za mizo in se veselo pogovarjali. Vsakega posebej pozdraviva in objameva. Čeprav sva sedla za mizo opazim še dva prazna stola. »Si mi kaj pozabil povedati« šepnem Urošu na uho. »Nisem ti še omenil da se nama bosta pridružila starša« reče in se mi rahlo nasmehne. »Kaj« zašepetam v šoku. Tega nisem pričakovala, po eni strani sem se veselila po drugi pa sem bila prepričana da še je Uroš vedno skregan s njima. »Vse prepire smo rešili. Rabili smo ogromno časa toda sedaj nam je uspelo.« »Zakaj mi nisi povedal?« »Ker si imela veliko dela s svojo mamo, v službi samostanu in ko sva bila skupaj mi je bilo najbolj pomembno da sva midva« mi razloži. »Niti s besedico mi nisi omenil« kar ne morem verjeti. »Moja starša sta ponosna name, povedal sem jima da imam čudovito punco katera me je spravila k pameti.« Nasmehnem se »če ti tega ne bi želel se to sigurno ne bi zgodilo« dodam še nežen poljub na njegove ustnice nato pa se ozrem po vseh ostalih. Še vedno so govorili med seboj, imam občutek da oni veliko bolje vedo zakaj so danes tukaj kot pa jaz sama. »Se opravičujeva ker zamujava« naju prekine moški glas. S zanimanjem se ozrem proti njima, bila sta čisto drugačna kot sem si ju predstavljala. Predstavljala sem se ju kot zvišana, toda navzven nista tako delovala.

KEVINOVA IN KATARININA STARŠA -MAMA TANJA IN OČE BEN»Zdravo mami, ati« ju veselo pozdravi Uroš in vsakega posebej objame. »Ne morem verjeti« reče Katarina, solze ji drsijo po licu kolikor videti tudi ona ni vedela kaj se dogaja. »Princeska moja tako zelo vesela da te zopet vidiva« reče Ben in k sebi stisne Katarino. Imeli so skoraj vsakodnevne stike toda so se v tem času videli samo trikrat na leto. Uroš me predstavi in oba se rokujeta s mano. »Rosie o tebi sva slišala same lepe stvari najbolj vesel pa sem da si spametovala Uroša« reče Tanja in me objame. Usedemo se nazaj za mizo in začnemo pogovor, ki se kar ne konča. Imamo si toliko za povedati vmes pa jemo večerjo, ki se je že skoraj ohladila toda nobenega izmed nas nikogar ne moti. »Čas je še za sladico« reče prijazno natakar in odnese prazne krožnike. Vsem prinese jagodni tiramisu le meni pred mano postavi krožnik s pokrovko. Presenečeno se zastrmim v Uroševe oči. Nisem vedela kaj se dogaja? Hočem ga upreti toda ujame mojo roko. »Uroš« zašepetam zmedeno. »Dovoli meni« mi šepne na uho in pritisne poljub na lice. Rahlo ploskne s rokami da usmeri pozornost na naju. Vsi utihnejo in naju z zanimanjem pogledajo. »Danes zvečer, ko smo že vsi ki nama največ pomenijo tukaj zbrani si želim da se zgodi nekaj posebnega« začne govoriti. Zazrem se v njegove oči, ki so mi govorile da naj mu zaupam. »Rosie Anderson že takoj ko sem te srečal si mi padla v oči. S svojo zunanjo in notranjo lepoto si zmeraj znala pokazati da si nekaj posebnega. Želim ti povedati da sem srečen da si moja punca. S tabo sem spoznal drugačen svet, s tabo se jokal in veselil. Spoznal sem da je s tabo moje življenje popolno. Bi postala moja žena?« Odpre pokrov, pred sabo zagledam čudovit poročni prstan s diamantom na rdečem krožniku v obliki srčka. Solze mi zdrsnejo po licu. Počutim se kot v najlepših sanjah.


»Ja, z veseljem bom postala tvoja žena« komaj spravim iz sebe. Vstanem in se mu vržem v objem, bila sem resnično srečna. Strastno me poljubi, za nekaj minut pozabiva na okolico. Najin poljub zmoti glasno ploskanje. »Vedi da si zaslužiš veliko več kot samo ta prstan. Naredil bom vse da bova skupaj resnično srečna« govori ko mi ga nadane na prst. Zagledam se vanj. »Obljubim da ti tega ne bo nikoli žal« odvrnem s nasmeškom na obrazu. Vse ženske padejo v smeh. »Nazdravimo moji edini hčerki s katero sva zopet obnovile stike in Urošu. Naj njuna ljubezen živi večno« zaslišim mamin glas. Vzamemo kozarce in jih dvignemo. »Naj ljubezen vlada tudi med Katarino in Kevinom« doda Tanja. »Med vsemi nami« rečem ponosno, ko trkamo s kozarci. Občutek imam da končno nekam pripadam in sem našla svoj košček raja na tem svetu!

Dve leti kasneje

Najino življenje je bilo proti vsem majhnim prepirom, ki so se končali v objemu drug drugega čudovito. Zgodilo se je toliko stvari, poročila sva se, kupila hišo in pred dvema dnevoma sem rodila najino punčko. Ja, prav ste prebrali končno sva starša. Stopim skozi vrata najine hiše. »Tako Zala pa smo doma« rečem na glas in jo nežno položim v zibelko. Solza sreče mi zdrsne po licu, čeprav sem bila še na smrt utrujena sem bila resnično srečna. »Kaj ti pomagam« me zaskrbljeno vpraša Uroš. »Zaspala je. Samo prosim objemi me. Potrebujem malo tvoje energije« odvrnem po tihem. Nekaj minut skupaj opazujeva Zalo in jo božava po obrazu in prstkih. Nato pa se brez besed usede v udoben stol in me povleče k sebi v naročje. S prsti zdrsne po mojih lase. »Hvala ti ljubezen moja« mi šepne na uho in me nežno poljubi na ustnice. »Zakaj hvala?« »Imava najlepšo hčerko na svetu in zato se morem zahvaliti tebi« odvrne. »Brez tebe ne bi bilo tako lepo kot je« odvrnem in glavo naslonim na njegove prsi. »Proti vsemu kar sva v življenju doživela ne more biti lepše.« Svoje prste na roki prepletem s njegovimi, čez ustnice se mi razpotegne nasmešek. »Res je, sedaj smo končno družina« se strinjam. »Vedno sem želel čutiti kako je…« »In kako je« vprašam radovedno, čeprav sem že sama poznala odgovor na vprašanje. »Ne znam ti opisati, lahko ti samo pokažem.« Njegov odgovor me preseneti. »Kako mi boš pokazal?« Brez besed me odnese v najino sobo, zagledam najlepši prizor. Na postelji je bil šopek vrtnic, po posteljnini pa posuto nekaj vrtnih lističev, ob robu sta bila dva kozarca in šampanjec.Položi me na posteljo in stisne k sebi. Njegove ustnice zdrsnejo na moje, lačno zahtevno mu vrnem poljub. Nisem hotela da neha. »Najlepše, ob sebi imam najbolj pozorno ženo in čudovito punčko.« »Ljubim te Uroš, čudovito je« mu šepnem na uho. »In jaz tebe zmeraj bolj in bolj« s dlanjo se sprehaja po mojem telesu. Čeprav sem bila utrujena so mi njegovi dotiki prijali. »Kaj praviš na to da bi nazdravila na najino življenje« reče s nasmeškom na obrazu. »Ne smem piti alkohola« rečem. »Vem, brezalkoholni je« odvrne in mi poda kozarec, vzamem ga. »Nazdravljam na vse najlepše stvari ki so se zgodile v najinem življenju…« »Nazdravljam na najino Zalo, najine starše, prijatelje« nadaljujem. »Na najino družino in vso ljubezen ki mi jo daješ.« Trčiva s kozarci, brez besed se stisnem k njemu. Solza mi zdrsne po licu. Nikoli si nisem mislila da me bo življenje tako presenetilo. Ponudilo mi je čisto vse, bolečo preteklost, čudovito sedanjost in željo po najlepši prihodnosti!

ZALA

TAKO ZGODBA JE ZAKLJUČENAŠE VEDNO LAHKO BERETE Zgodba mojega življenja za njo še imam tudi ideje : )

https://www.igre123.com/forum/tema/zgodba-mojega-zivljenja/156527/

Pozdravček vsem ****
20. februar 2016
u193093
u193093
yay kak lepi konec
20. februar 2016
Next, ful lep konec!!!!!
20. februar 2016
HVALAAA punce : )
Tukaj pa je že link nove zgodbice *

Zala in Danijel sta »stara« znanca tokrat oba v SLAŠČIČARSKEM poslu. Ljubosumje in zavist ju pripelje do mnogih nerazumljivih dejanj. Toda njuno sovraštvo hočejo ljudje, ki jo imajo radi ukrotiti. Jim bo uspelo?

https://www.igre123.com/forum/tema/sladka-sreca-in-amp-sladki-greh/182350/
20. februar 2016
super je, kot vedno
20. februar 2016
Waw!! Kok cute !*-*<33
20. februar 2016
u205800
u205800
smrk smrk kolk lepo (ta zgodba k se je zdej končala)...
suuuper pišeš
21. februar 2016
Hvalaa tudi jaz sem vesela da sem tako uspela končati zgodbo kot sem jo

moje zgodbice katere pišem
https://www.igre123.com/forum/tema/sladka-sreca-in-amp-sladki-greh/182350/
https://www.igre123.com/forum/tema/zgodba-mojega-zivljenja/156527/
21. februar 2016
u143259
u143259
Omg ne morm vrjet da je že konc tko dobra zgodba je bla
21. februar 2016
z veseljem bi naredila Next ampak ne morem
23. februar 2016
Hvala punci : )
I ♥ Torres obljubim da se bom tudi pri drugih dveh potrudla : )
Kayice na žalost ne več : ) hvala ke si brala
brez takih bralk kot ste vi ne bi blo lahko pisat
23. februar 2016
Želim vam lep dan žena : )08. marec 2016
hvalaaa punce
tako pa sem našla naslov za mojo novo zgodbico najdete jo na tej povezavi AVANTURA MOJEGA ŽIVLJENJA *

https://www.igre123.com/forum/tema/*avantura-mojega-zivljenja*/183762/
28. marec 2016
nova zgodbica : ) hvala vsem ki boste brale *
http://www.igre123.com/forum/tema/*-avantura-mojega-zivljenja-*/189786/1
15. november 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg