Kelly Anna Smith je na videz običajna 16-letnica. Živi običajno najstniško življenje. Ima enega najpopularnejših fantov v šoli, najboljšo prijateljico in starše, katerih večino časa ni doma. Lahko dela, kar hoče. Popolnoma normalno življenje mar ne? Ali pač? Njeno prečudovito življenje se obrne na glavo, ko ji umre prababica, s katero si je še najbljižje od vseh. Starša delata, zato z njo deli najčudovitejše, čudaške in sramotne trenutke njenega življenja. Ne mine veliko časa, ko umre tudi njen fant. (poleg prababice) najpomembnejša oseba njenega življenja. Da pa še to ni dovolj, vidi njuna duhova.
******************************************************************************
Kelly Anna Smith:
http://www.highsnobiety.com/news/wp-content/uploads/2012/05/musique-graphique-tumblr.jpeg

Valerie Ary White (najboljša prijateljica):
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVrGQOWCny0yWK7H-wLYF9eMImIU5AO_EN-vKJ5mSWj2t7wXRU

Edward Williams (njen fant):
http://static.tumblr.com/293908ad93bec8d00460d40dd407cce2/kahylyg/B8Smot3zj/tumblr_static_tumblr_luzb5it3td1qj1a61o1_1280.jpg
18. maj 2015
next
18. maj 2015
Hvala za next
**********************************************************************
"Kelly... ljubica, zbudi se..." sem zaslišala mamin šepetajoči glas. Odprla sem eno oko in videla, da strmi vame.
"Lahko samo še malo? Prosim.." sem proseče vprašala.
"Ne. Zamudila bom v službo. Pojdi se oblečt in zbudi Aly." poljubila me je na čelo.
"Adijo, ljubica!" je odvihrala skozi vrata. Spravila sem se v sedeči položaj in se pretegnila. Skoraj odplazla sem se do sosednje sobe. Aly je moja mlajša sestra, stara 12 let. Čeprav je še mlada, razume "odrasle" reči. Zato ji lahko vse zaupam. Kljub temu, da je zelooo tečna, je ena najljubših oseb mojega življenja. Sunkovito sem odprla sestrina vrata, odšla do njene postelje, jo prijela za ramena in jo začela stresati.
"Aly... Zbudi se! Zbudi see!!" sem zaklicala. Ni bilo odziva. Ker sem videla, da to ne bo užgalo, sem šla po plastenko vode. Ko sem jo že hotela sestri vlit na glavo, je sunkovito odprla oči, skočila s postelje ter dvignila roke v znak predaje.
"Ne, prosim... budna sem. Budna sem ... prosim ne polij me.." se je začela upirati.
Skomignila sem z rameni in vodo odložila na nočno omarico.
"Čez deset minut bodi pripravljena." sem rekla in odšla iz sobe v kopalnico. Umila sem si obraz in počesala lase, katere sem si spletla v kito. Iz omare sem potegnila svetlo modro majico s kratkimi rokavi in "jeans" kratke hlače.
"Kelly, si že?" je zaklicala Aly iz predsobe.
"Prihajam!" odvrnem.
Po stopnicah stečem v predsobo in si obujem modre allstarke. Skupaj se odpraviva proti avtobusni postaji.
"Katera bo prej!" reče Aly in začne teči.
"O, ne pa ne boš!" rečem in se poženem za njo. Pred avtobusno postajo zagledam Ary (Valerie kličem po drugem imenu samo jaz), njen fant Nick in ... Edward! Ko ga zagledam, "šprintam" proti njemu in prehitim Aly. Edwardu skočim v objem, ta pa me poljubi na lice.
"Ni fer! Goljufala si!" reče Aly, ko pride do nas. Začudeno jo pogledam.
"Kako?" vprašam. "Pri teku sploh lahko goljufaš?"
"Ja! Pogon si imela, spodbudo, katere jaz nisem imela." je rekla. Aly je pametna, res je. Ko sem zagledala Edwarda, sem samodejno povečala hitrost, da bi bila čimprej pri njem. Aly sem pokazala jezik, ona pa mi je vrnila. Začnem jo žgečkat.
"Ne... Neha... Nehaj! Ne... Neh...Nehaj." skuša zajeti sapo. Tako je smešna! Zaradi njenega smeha sem se še jaz začela smejati.
**************************************************************************
Je ok? Se opravičujem za napake (če so).
Aly (sestra):
18. maj 2015
next
23. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani