evo punce kratek next<33 posvečen je novi bralki KittyCat***
ps.: ta next je mogoče malo brezvezen
SO HOPE YOU LIKE IT!<3

******CHAPTER 17******
**Čez 1 mesec**
»Alison, nalogo imam za tebe.« je rekel gospod Black. »Prosim?« sem vprašala. »Izvoli.« je rekel in mi podal liste s podatki. »V redu?« me je vprašal. »Ja, ampak me zanima kdaj?« sem ga vprašala. »Jutri ob 9 zvečer.« je rekel in pokimala sem. Usedla sem se za mizo in začela preučevati papirja. »Ljubica.« je rekel Jack. »Ja?« sem ga vprašala. »Veš kaj nisem dobil že od jutra?« me je vprašal. »Kaj?« sem ga vprašala nazaj. »To.« je rekel in me poljubil. Med poljubom sem se nasmehnila. »Kdaj bo kosilo?« sem vprašala. »Čez pol ure.« je rekel in odšel.
**Zain Javadd Malik**
Alison še zdaj niso našli in sploh več ne verjamem, da je še živa. Oče se je dobesedno ugreznil v zemljo, Emma pa tudi počasi vse dojema. »Ljubček.« je rekla. »Ja?« sem jo vprašal. »Kosilo bo.« je še rekla in odšla iz sobe. Nekako jo moram preboleti, ne morem vse dneve preživeti v sobi, zato sem si našel zelo prijazno punco Becky, katera me popolnoma razume in mi jo pomaga prebolevati. Res je zelo razumna. Vstal sem se in odšel v kuhinjo. »Zayn čez 1 mesec gremo na turnejo, saj veš prestaviti smo jo morali zaradi nje.« je rekel Liam in pokimal sem. Usedel sem se za mizo in začel jesti kosilo. »Ljubček razmišljala sem, da bi šli jutri v lunapark. Lahko bi vsaj malo pozabil oz.vsi.« je rekla in pokimal sem. Ideja mi je bila zelo všeč. Lottie je odšla domov k staršem, ker ni prinesla pritiska zato je Becky edina punca v teh hiši. Tudi ostali so se strinjali. Res je dobra punca, čeprav nikoli ne bo nadomestila Alison.
Nekdo je potrkal po vratih. »Grem jaz!« se je zadrl Niall. Čez 5 minut je prišel nazaj. »Zayn nek moški te rabi.« je rekel in se usedel nazaj za mizo. Odpravil sem se do vrat. »Lahko prosim stopite ven?« je vprašal ta moški in pokimal sem. »Stvar je taka. Jaz sem prijatelj od vašega očeta in res moje sožalje.« je rekel. »Kaj?« sem vprašal šokirano. »Tvojega očeta in starše od Alison je nekdo zdaj res ubil.« je tiho rekel. Ne to ni mogoče! »Že veste kdo je bil?« sem vprašal jezno. »Ne ampak še delamo na tem. Verjetno je bil Black.« je dejal. »Kdo?« sem vprašal. »Black, tisti za katerega ti očka na začetku ni hotel povedati in verjetno ima tudi Alison.« je rekel se poslovil in odšel. Pa saj to ni res! Moj očka je mrtev! Tega Blacka bom ubil prisežem! Vzel mi je dve ljubljeni osebi. Zaloputnil sem z vrati in se odpravil v svojo sobo. Ulegel sem se na posteljo in solzam pustil prosto pot. »Zayn si v redu?« me je vprašala Becky, ki je prišla v sobo. »Me lahko pustiš samega prosim.« sem rekel. Pokimala je on odšla iz sobe. Reči da sanjam, povej da so to vse sanje!
**Alison Smith**
»Je bilo dobro?« me je vprašal Jack in pokimala sem. Res dobro kuha. Gospod Black je izvedel, da je njegov sin in zelo lepo ga je sprejel. Jack je čisto pozabil na maščevanje. Tako kot jaz. Izvedela sem da si je Zayn našel novo punco, da je Emmi čisto vseeno za mene, da so se vsi samo pretvarjali da so moji prijatelji, mama in oče sta mi lagala. Zdaj se bom maščevala njim. In ja z Jackom sva skupaj. Res je čisto drugačen od Zayna. »Greva v sobo?« me je vprašal in spet sem mu pokimala. »Prosim?« sem se javila, saj mi je zazvonil telefon. »Za jutri je vse zmenjeno. Nasedli so.« je rekel glas in prekinil. Sama pri sebi sem se nasmehnila.
***************************************************************************
1. Mnenja kritike?
2. Kaj se je zgodilo z Alison?
3. Kaj se bo zgodilo v naprej?
4. Next?
13. april 2015
the best zgodbica ever
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
13. april 2015
1. Mnenja kritike? Človek, perfektnooo!

2. Kaj se je zgodilo z Alison? Maščevala se jim bo, pa Zayn jo bo rešu, če bo sploh hotla it z njim, nevem...NEEEXT!

3. Kaj se bo zgodilo v naprej? Emma se bo zjokala, tako tudi Zayn in vsi po vrsti, pol jih bo pa Alison razžalostila in jih povedala, da se jim bo maščevala...nwm, sorry bedno je!

4. Next? TAKOOOOOOJ!
13. april 2015
u105006
u105006
Holly shit!!!!
Neee pa ne to!!!
1.zdaj nas pa že mučiš no!!!!
Drgač pa ja perfektno!!
2. Maščevala se jim bo ker so jo tok hit pozabil?
Torej zdej alison že ve za starše? Ne razumem tega dela
3.nevem zayn bi se lahko začel spraševat zakaj je verjel nekemu človeku ki ga sploh ne pozna. Kaj ga starša nista naučila da se ne pogovarja z neznanci??!!!! Drgače pa se jim bo maščevala samo najprej ne bodo vedl potem kasneje bodo pa izvedeli
4. Samo probaj ne nextat!!! Jaz se bi požrla!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!! NUJNO!!!!!!!!!
13. april 2015
pa zakaj je z Jackom?!?!?! ga prosim lahko kaj povozi? tank?letalo(če je mogoče hahaha)?avto? kajkoli prosim? hahaha
pa zakaj je tak glupa da misli da so se samo delali da so njeni frende??-.-
Zayn pusti to Becky in začneš iskati Alison?
prfekcija*O*
OVBEZNO ZAHTEVAM NEXT
okay?
okay.
13. april 2015
Hejlaa girls:* next je tu in ga posvečam vsem!<3
SO HOPE YOU LIKE IT and thanks that you are reading my story!<3

******CHAPTER 18******
*FLASHBACK*
»Alison prideš malo v kuhinjo!« se je zadrl gospod Black. Počasi sem šla v kuhinjo, kjer sem padla v šok. Pred mano sta stala očka in mami, zraven njiju pa še en moški. Ne sanjam-moja starša sta mrtva! »Alison, poglej koga sem našel.« je rekel in se nasmejal. »To ni mogoče.« sem rekla šokirano. »Alison, starša sta ti lagala. Uprizorila sta svojo lastno smrt.« je rekel. Še bolj šokirano sem pogledala. »Alison ni tako kot misliš.« je rekla moja 'mrtva' mama. »Sploh ne vesta koliko sem pretrpela zaradi vaju! No očka ve, koliko sem zaradi tebe. Ampak ne vesta pa koliko sem zaradi očeta!« sem se drla in bila že na robu joka. »Alison prosim umiri se.« je rekel očka. »Ne.« sem dejala in prva solza mi je spolzela po licu. »Vemo kako ti je, ampak moraš nas razumeti.« je rekel moški. »Kdo sploh si ti?« sem vprašala. »Ne smem ti povedati, ker te bo prizadelo.« je dejal in sklonil glavo. Moja starša sta mi lagala skoraj 7 let. Jezno sem jih gledala, na Blacka sem čisto pozabila. »Alison lahko ti vse razložimo.« je rekel očka in stopil proti meni. »Ne ne dotikaj se me! Za mene več ne obstajata.« sem dejala. »Alison sama si kriva! Če bi takoj prišla za mano se to ne bi zgodilo.« je rekla mami in šokirano sem jo pogledala. A je zdaj obtožila mene za njeno domnevno smrt. »Oprosti, ampak meni je gospod Black rekel, da vaju je on ubil.« sem rekla šokirano. »Jaz sem mislil, da sem jih ubil, ampak zgleda da jih je rešil.« je rekel in pokazal na tistega moškega zraven. Res mi več ni nič jasno. »Alison.« je spet rekla mama. »Ne pusti me!« sem rekla in stekla v sobo. Naenkrat sem slišala strel in vedela sem, da jih je gospod Black dokončno pokončal. Zajokala sem v blazino. Zakaj se to dogaja meni! Ne ne bom se maščevala Blacku.
*END OF FLASHBACK*
Z Jackom sva objeta ležala na postelji in gledala komedijo. »Alison, zakaj si sploh to sprejela?« me je vprašal Jack. »Samo to sprosti mojo jezo in razočaranje zaradi staršev.« »Pa veš da lahko greš zaradi tega v zapor?« me je spet vprašal. Pokimala sem. »Alison.« je rekel in me poljubil. Ko sva vsa zadihana prekinila poljub, sem se nasmehnila. Vem, da to kar delam ni prav, ampak le tako sprostim jezo in vse kar se nabira v meni. To je že moja 7 naloga in komaj v tej nalogi se jim bom lahko maščevala. Zakaj si bili tako zahrbtni do mene? Zakaj se je Zayn samo igral z mano?
*FLASHBACK*
»Alison, prideš malo v kuhinjo.« je rekel Black. Prišla sem in se usedla zraven njega na stol. Pred mano je položil nekaj listov in ko sem bolje pogledala me je šokiralo. Na slikah je bil Zayn objet z neko punco. »Ne to ne more biti res!« sem rekla zgroženo. »To še ni vse.« je rekel in mi pokazal posnetek, ko se moji bivši najboljši prijatelji pogovarjajo o meni. »Hvala bogu, da je ni več.« je rekla Lottie. »Sploh ne vem kako sem zdržala z njo. Vedno je bila tako tečna.« je rekla Emma. »Pa korenčki, samo prilizovala se mi je.« je zdaj rekel Louis. »Sploh je nisem ljubil. Hotel sem jo samo spraviti pod rjuhe.« je rekel Zayn. Lahko sem slišala še druge nesramne besede o meni in na koncu nisem mogla več. Razjokala sem se.
*END OF FLASHBACK*
»Jutro ljubica.« je rekel Jack in me poljubil. »Jutro.« sem rekla nazaj. »Si prepričana?« me je vprašal in vedela sem kaj hoče povedati s tem. Pokimala sem in tudi on je pokimal. »Zajtrk čaka.« je rekel, mi pomežiknil in odšel iz sobe. Odšla sem v kopalnico, kjer sem se stuširala, nanesla rahel make-up in se preoblekla. Počasi sem šla v jedilnico. V jedilnici še ni bilo nikogar, razen Jacka. »Pa nisi rekel, da čaka zajtrk?« sem vprašala. »Ja samo danes zajtrkujeva sama.« je rekel, se vstal in prišel k meni. »Ljubim te.« je rekel in nasmehnila sem se.
Ko sva pojedla zajtrk, sva odšla v dnevno sobo kjer sva gledala filme. »Alison ura je 7 in mislim, da se moraš pripraviti.« je rekel Jack. Pogledala sem na uro in pokimala. Odšla sem v sobo, kjer sem iz omare povlekla moja oblačila. Šla sem v kopalnico, kjer sem nanesla popolnoma temen make-up, se oblekla in obula v črne škornje, nato pa odšla nazaj v sobo. Pogledala sem se v ogledalo. »Maščevanje se je komaj začelo.« sem rekla in se sama pri sebi nasmejala.
**Zain Javadd Malik**
Že ob 8 zjutraj smo odšli v lunapark, kjer sem se res sprostil in pozabil na vse težave. »Zayn, lahko gremo še na kratek sprehod?« me je vprašala Becky, ko smo se odpravljali iz lunaparka ob 8 zvečer. »Fantje in punci, še gremo na kratek sprehod?« sem vprašal in vsi so se strinjali. »Pridite za mano, pokazala vam bom res lep kraj. Najraje ga imam že od otroštva.« je rekla Becky in odšli smo za njo. Ko smo prišli smo stali na pečini in videlo se je vso mesto. »Wauu Becky!« je rekel Louis. Objel sem jo in res sem lahko srečen, da jo imam. Pogledal sem na uro in videl, da je že 10 do 9. »Gremo počasi?« sem vprašal in pokimala so. Vodil sem jih po bližnjici. »Glej no glej.« je rekel glas za nami. Obrnil sem se in pred nami je stala ženska.
***************************************************************************
1. Kdo je bila ta ženska?
2. Kako se jim bo Alison maščevala?
3. Mnenja, kritike?
4. Next?
14. april 2015
a zdaj pa je Zayn srečen da ma to Becky-.- bravo Zayn ploskam ti Alison pa je gospod zrak?
zakaj se mi zdi da je tisti posnetek ponarejen ko so nekaj pravli za Alison?
meni se zdi da je bla ta ženska Alison na svoji misiji hahah
PRFEKCIJA*O*
OBVEZNO NEXT*O*
14. april 2015
u105006
u105006
1.hmmm le kdo!!!! Freaking ALISON
2.nevem.... Kaj jim bo rekla kaj nareda nevem nič lepega verjetno :/
3.ok perfektno!!!!! Resno. Pa tako napeto aaaaaagh!!!!!!!!! Jaz se bom požrla.
-Torej sta njena starša mrtva ali ne. Dokončno??
-Pa ti kar piši nexte ker sem bolna in rabim nekaj za brati!!!
4. Se hecaš ti tule?!!!!!!! Resno. Seveda da!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!
14. april 2015
u105006
u105006
Aja pa se popolnoma strinjam z hemmings.girl da je ona zrak
14. april 2015
100% alison
nwm
hmmmm TO JE PRFEKTNO ČLOVEK
ZAKA TO SPRAŠUJEŠ
14. april 2015
alison
nwm
the best zgodbica
meni se fuuul zdi , da je tisti video ponarejen
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. april 2015
1. Kdo je bila ta ženska? Ja ALISON! DDDDD!!

2. Kako se jim bo Alison maščevala? Nevem čisto...igrala se bo z Zaynom..ne vem res...

3. Mnenja, kritike? Kritike? A SI TI RESNAA? NE NISI, ZATO SI TO NAPISALA! PERFECTTT!

4. Next? Nnna s takimi bolanimi in rajš napiši še dans next!
14. april 2015
evo še en res kratek next posvečam ga ana_styles <3
SO HOPE YOU LIKE IT!<3

******CHAPTER 19******
»Glej no glej.« je rekel glas za nami. Obrnil sem se in pred nami je stala ženska. »Kaj hočeš?« je vprašal Liam. »Jaz nič. Ampak žal vas moram zadržati za eno posebno osebo.« je rekla. Pogledal sem okoli in videl, da Becky ni nikjer. »Kje je Becky?« sem vprašal. »Mislim, da je šla v trgovino tebi po darilo.« je rekla in se nesramno nasmejala. »Kdo si?« je zdaj vprašal Niall. Videlo se mu je, da ga je strah. »Še predobro me poznate.« je rekla in se nesramno nasmejala. Nismo je mogli videti, ker je bila zamaskirana. Naenkrat je od nikoder prišla druga ženska. »Hvala G. Od tu naprej pa bom prevzela jaz.« je rekla druga ženska in glas je bil čisto podoben njej. »Ni problema.« je rekla in odšla. »No in kako ste?« je vprašala. Vsi smo bili tiho. Nikamor nismo mogli iti ker smo bili v slepi ulici, sploh ne vem kdaj nas je spravila tja. »Z vami se pogovarjam!« je rekla strogo. »No glede na to, da nas je ujela nora ženska. Kar v redu.« je sarkastično rekel Liam. Kako si sploh upa. Upam, da je Becky doma in se ji ni nič zgodilo. »Obnašaj se.« je rekla in stopila bližje k nam. Videl sem, da ima srednje kratke lase. Bila je zamaskirana in drugega nisem mogel videti. »Se me spomnite?« je vprašala. »Ne. Kdo sploh si?« je še enkrat vprašal Niall. »Vaša nočna mora.« je rekla stopila do Louisa in mu z nožem naredila na roki ne globoko črto. »Auu.« je rekel Louis in ona je odšla. »Kaj je bilo zdaj to?« je vprašala Emma, vsa prestrašena. »Ne vem, ampak glas mi je bil zelo znan.« je zdaj rekel Harry. Alison ne more biti, nikoli ne bi bila takšna.
**Alison Smith**
»Doma sem.« sem rekla in prišla v dnevno. »In?« je vprašal Black. »Prestrašila sem jih in maščevala se jim bom zelo počasi.« sem rekla in se nesramno nasmejala. »Kje pa je Jack?« sem vprašala. »Spi.« je rekel in odšla sem v najino sobo. Ko sem prišla noter, sem ga videla kako spi. Bil je kot angel. Res je prava različica Zayna. Čeprav še mi je vedno všeč, ne morem. Preprosto ne morem, saj me je izkoristil. Slekla sem se in se stuširala, nato pa se tudi jaz odpravila spat.
***************************************************************************
next?
14. april 2015
next
14. april 2015
u105006
u105006
uuuuuuuuuuuuuuuuu
zmotili smo se ni bila alison ampak G.??
ok dve `nori` (drugače ne) ženski
kako je lahko niso prepoznali?? pa saj ima ja isto barvo las pa isti glas pa oči..
kje je becky???? saj ne da me skrbi samo malo strašljivo je pa še vseeno!!!!
PERFEKCIJA!!!!!!!!!!!!
se ti sploh zavedaš kako perfektno pišeš?!!!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
p.s. čim prej ker me zelo zanima
14. april 2015
Waaaaaw!
Kera žleehnobaa!
Ej...ful fajn resno!
Komi čakam, da vidim, ka bo napreej!
Ćimprej next!
Kdo da fak je G?
Je res niso preopznali?
Keri luleki!
V glavnem..perfektno kot vedno ne..
ČIMPREJ NEXXXT!
14. april 2015
u173906
u173906
next!!
14. april 2015
Neeeeeeeexxxxttttt nova brallka
15. april 2015
Hejla girls:** danes dobite samo en kratek next, ker sem v šoli (SPET!) do 7, ker imamo športni dan. posvečam ga moji novi bralki live life:* in hvala, da berete mojo zgodbo<3
SO HOPE YOU LIKE IT!<3

******CHAPTER 20******
»Dobro jutro.« sem rekla ko sem prišla v kuhinjo. »Jutro ljubica.« je rekel Jack in me poljubil. »Khmm..« je naredil Black in nasmehnila sem se. »In?« me je vprašal Jack. »Kaj?« sem ga vprašala nazaj. »Včeraj zvečer.« je rekel in pokimala sem. »Prestrašila sem ji, to je bil moj namen in maščevanje se je komaj začelo.« sem rekla. »In Gabrielle mi je na začetku pomagala.« sem še dodala in Black se je zadovoljno nasmehnil. »Kdaj pa bo naslednjič, ko jih boš prestrašila?« me je vprašal Black. »Ne vem, ti določi tako kot prvič.« sem rekla in pokimal je. »Gabrielle, pride danes zvečer mogoče k nam.« je rekel se vstal in odšel. »In zato imava lahko celo dopoldne in še malo popoldneva.« je rekel Jack in se nagajivo nasmehnil. »Tepček.« sem rekla in ga poljubila na nos. Od Blacka žena je odpotovala na neko potovanje, zato smo v veliki hiši samo mi trije in nekaj služkinj, ter 'varnostnikov'. Ja to je moje novo življenje, ki se utaplja v samem maščevanju do drugih.
**Zain Javadd Malik**
Ko smo prišli domov, so bila odprta vhodna vrata. »Becky?« sem poklical. »Ja?« se je zadrla nazaj iz kuhinje. Vsi smo si oddahnili. »Kje pa ste bili tako dolgo?« nas je vprašala. »Tebe smo iskali. Kje za vraga si bila?« nas je rešil Harry. »Presenečenje.« je rekla in odšla v kuhinjo. Sledili smo ji in na mizi videli pravo večerjo. »Wauu Becky hvala.« je rekel Niall in ji stekel v objem. »Emma prideš malo v dnevno?« je vprašal Liam in pokimala je. Le kaj ji ima za povedati?
Ko smo se najedli, smo vse skupaj pospravili in se odpravili v svoje sobe. »Ljubim te.« je rekla Becky in me objela. »Tudi jaz te imam rad.« sem rekel in ji objem vrnil. Čeprav Alison več ni, še vedno nekaj čutim do nje in še hitro ne bom mogel drugi punci reči tisti dve besedi. »Vem.« je rekla in me poljubila. Poljub sem ji vrnil. Oba sva se zadihana odmaknila drug od drugega. »Becky samo stuširati se grem.« sem rekel in se odpravil v kopalnico. Tam sem se stuširal in mislil, nato kar se nam je zgodilo danes. Kdo sta ti dve ženski? Zakaj nam je rekla, da jo še predobro poznamo? Kaj smo ji naredili? »Ljubček si konec?« me je iz misli zdramila Becky. »Ja samo minuto še.« sem rekel in si oblekel majico. Pogledal sem se v ogledalo si popravil moje lase in nato odšel k njej. »Končno, sem že mislila da bom rodila.« je rekla v smehu in se tudi ona odpravila v kopalnico. Ulegel sem se na posteljo in v roke vzel fotografijo nje. 'Res sem lahko srečen, da imam Becky ampak ni to kar je Alison' s temi mislimi sem zaspal.
**Liam James Payne**
»Emma prideš malo v dnevno?« sem vprašal in pokimala ja. »Prosim?« je rekla. »Tale Becky, nekaj je na njej ne zaupam ji in tista ženska me je spominjala na Alison.« sem rekel. »Liam nisi edini.« je rekla. »Sploh ne vem, kaj se je zgodilo z Alison.« je še dodala. »Ja in če hočeš, lahko temu prideva do dna.« sem rekla in pokimala je. »Moja najboljša prijateljica je bila in res nikoli si nisem mislila, da jo bom izgubila.« je rekla in potočila eno solzo. »Ne joči Emma, vse bo v redu. Našla jo bova.« sem rekel jo objel in počasi sva odšla nazaj v kuhinjo.
***************************************************************************
1. Mnenja, kritike?
2. Bosta Emma in Liam odkrila, kaj se je zgodilo z Alison?
3. Je Becky res to za kar se izdaja?
4. Nadaljujem?
15. april 2015
u105006
u105006
Oh my god!!!!!
Perfekcija!!!!
1.kot sem že rekla PERFECT!!!!
2.nep no saj jaz upam da ne
3.nee mogoče je policajka pa dela pod krinko da bi ugotovila kdo pobiva ljudi??
Spet pretiravam
Škoda da bo danes samo en next
Neeeeeeeeeext!!!!! Čim prej nujno!!!!
15. april 2015
u105006
u105006
Aja in kako oni poznajo to gabriello??
15. april 2015
1. Mnenja, kritike? Waaaaw...komi čakam nadaljevanjeee!

2. Bosta Emma in Liam odkrila, kaj se je zgodilo z Alison? JA bota...mislim moretaa!

3. Je Becky res to za kar se izdaja? NE! Pomojem dela za Blacka in hoče Zayna odvrnat od Ali!! Ubijem jo če je to reees!

4. Nadaljujem? Okej, nehat boš mogla sprašvat to, ker je JASNOO da nadaljuj, če ne nebi bralee! NEXT ŠE DANEES!
15. april 2015
1. Mnenja, kritike?woooow to je prfektno
2. Bosta Emma in Liam odkrila, kaj se je zgodilo z Alison?jaaaaaaaaaaaa morta in to že v naslednjem nextu
3. Je Becky res to za kar se izdaja?ne js tut mislim da dela za blacka
4. Nadaljujem?ja itaq
15. april 2015
ja Emma pa Liam morta odkrit, pa becky je ta gabriella tak mam filing
pa ka se dogaja z Alison??!! kak lahko kar pozabi Zayna pa je zdaj slaba oseba ratala? :'o
neeeext<3 popolno *.*
pa ka alison nič ne pogreša plesa?
15. april 2015
nexttt
15. april 2015
Hvala za posvecen next<3
Neeexttt
15. april 2015
next
15. april 2015
Next
16. april 2015
heejla girls:** next je tu! <3 posvečam ga anika99
SO HOPE YOU LIKE IT!

******CHAPTER 21******
**Alison Smith**
»Alison, naslednji teden v soboto ob 10 zvečer.« je rekel Black in začudeno sem ga pogledala. »Maščevanje.« je dejal in takrat sem pokimala. »Že veš, kaj boš naredila?« me je vprašal in odkimala sem. Res še ne vem, kaj bo naslednje kaj bom naredila, ampak bom šla zelo počasi. Sploh ne vem zakaj so se samo izdajali, da so moji prijatelji. Ne vem kako me je lahko Zayn prenesel okoli, vedel je da sem ga ljubila oz. mi je še zdaj všeč. Zakaj so mi naredili to?
»Dobro razmisli.« je rekel in odšel. »Ljubica, jaz grem.« je rekel Jack, ko je prišel v dnevno. »Kam?« sem ga vprašala. »Služba.« je rekel in pokimala sem. Stopil je do mene, me poljubil nato pa odšel. Sedla sem nazaj na kavč in takrat mi je zazvonil telefon. »Gabrielle, kako kaj?« sem jo vprašala. Res sva se zbližale v tem 1 mescu. »Hej Ali. Ti je Black povedal?« me je vprašala in pokimala sem. »Ja.« sem rekla ko sem se spomnila, da me ne vidi. »Dobro, torej se vidiva.« je še rekla in prekinila. Spet bom sama celo popoldne. Lahko samo razmišljam, kaj bom naredila. Spet sem vzela telefon v roke in šla pod slike. Vse slike ki so bile, so bile od Emme in mene. Ja včasih jo res pogrešam, ampak je ne smem ker je bilo to lažno prijateljstvo. Nekaj mi je manjkalo! Šla sem naprej po slikah in ugotovila, kaj je to. Ples ja to mi manjka. Šla sem v svojo sobo, kjer sem dala na glas radio in se prepustila plesu. Zdaj sem se spomnila vsega. Black me je ugrabil, ubil prav moja starša in me zamotil z ne vem čem, da sem mu zaupala. Najbolj grozno pa je to, da sem mu verjela za moje prijatelje in Zayna. Ne niso takšni. Nikoli ne bi bili. Zakaj sem se jim začela maščevati? Prvo se bom prepričala, če je to res kar so baje govorili. Potem pa še bom videla. Sploh ne vem, kako sem prišla z Jackom skupaj. Res je dober in simpatičen fant, ampak..ni to kar je Zayn. Ja omamljal me je. Preklet bodi Black! Zakaj sem mu verjela, da je dober? In Gabrielle? Verjetno se samo izdaja, da je moja najboljša prijateljica. Ugasnila sem radio in pogledala na uro. Bila je 9 zvečer. Oblekla sem si jakno in se obula nato pa šla ven. Prvo nisem vedela, kaj narediti nato pa sem se odločila.
**Zain Javadd Malik**
Cel dan sem preživel v dnevni sobi in to sam. gabrielle je odšla ne vem kam, Emma je šla domov, fantje pa so šli k Simonu. Bilo je res brez veze, ampak še vedno se mi je pred očmi prikazovala ženska, ki je bila zelo podobna Alison. Naenkrat je pri vratih pozvonilo. Počasi sem šel do vrat in ji odprl. Ne to ni mogoče! »Alison?« sem vprašal šokirano. »Ja Zayn, jaz sem.« je rekla. Živa je! Ne morem verjeti. Čeprav sem prvo podvomil, da je duh. »Ampak ka-« sem rekel, ampak nisem mogel dokončati stavka, saj me je prekinila. »Zayn vse ti bom razložila, zato sem tu.« je rekla in odšla v dnevno. Usedla sva se in bila nekaj časa v neprijetni tišini. »Vem, da me boš po tem kar ti bom povedala zasovražil in res mi je žal res! Ampak nisem vedela, kaj počnem.« je rekla in začudeno sem jo pogledal. »Kako misliš?« sem vprašal in še vedno nisem mogel verjeti, da je živa. »No začelo se je tako…« in je začela pripovedovati.
»Kaj ne morem verjeti!« sem se zadrl. »Kako si lahko to naredila? Vedel sem, da si ti! Vedel!« sem se še kar naprej drl. »Zayn omamljena sem bila, nisem vedela kaj počnem in ko mi je pokazal tisti posnetek, sem začutila maščevanje. Res mi je žal!« je rekla v joku. »In zakaj nisi preprečila uboja svojih staršev? Zakaj si šla v sobo?!« sem se še kar naprej drl. »Ne vem Zayn. Verjemi, da preklinjam tisti dan. Ne vem zakaj jim nisem pomagala.« je rekla še vedno v joku. »Njim?« sem vprašal z malo manjšim tonom. »Ja nek moški še je bil zraven.« je dejala. Ne! Moj oče je bil in ona je delno kriva, da je umrl. Torej se ni zlagal. »Alison tisto je bil moj oče! Umrl je zaradi tebe!« sem se spet zadrl. Zakaj je postala takšna. »Zayn žal mi je! Res!« je hlipala. »Ne! Prosim pojdi in se ne vračaj!« sem rekel in ji odprl vrata. »Zayn.« je rekla in odšla. Počasi sem spolzel ob vratih in se sesedel. Ne zakaj je to naredila? Zakaj? Roke sem zarinil v lase. Bil sem jezen nase, na njo, na cel svet!
***************************************************************************
1. Mnenja, kritike?
2. Bo Zayn oprostil Alison?
3. Kaj se bo zgodilo v nadaljevanju?
4. Next?
17. april 2015
1. Mnenja, kritike? Nema kritik, same pohvale...vse je z eno besedo: POPOUNOO!

2. Bo Zayn oprostil Alison? More, če ne te zadabim!

3. Kaj se bo zgodilo v nadaljevanju? Ne vem točno, sam Ali se jim bo maščevala,ker jo je Zayn zapustu...nimam pojma!

4. Next? Prosim, sam nextaaaaj!
17. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani