nwm ti mi povej haha xđ
bosta preživela res moreta
popolno*O*
OBVEZNO NEXT*O*
am nwm ahhaha nimam idej ker nimam možganov *baje* hhaha
08. april 2015
3-stran 'krstila' hahaha
08. april 2015
u105006
u105006
Omfg!!!
Thats scary!!!!!!

1.nič težave več in več
2.ja mogoče se bo komu kaj zgodilo samo nič hudga
3. Perfekcija!!!!!!!!!!! Resno!!!
4. Še vprašaš če zdaj nehaš!!!!!!
Pa kdo je ta človek!!!!!!!!!!!!!!!!!! O moj bog!!
Neeeeeeeext!!!!!
08. april 2015
upam, da ne kaj groznega
ja moreta
the best zgodbica ever
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. april 2015
umfggg!
Mene je straah!
Bota preživela če ne nebi blo fore!
s strahom: N.E.X.T.
08. april 2015
u173906
u173906
1. Kaj se bo zgodilo? ne vem
2. Bosta Emma in Zayn preživela? ja morata
3. Mnenja, kritike? sam next piši
4. Nadaljujem? jaaa

next
08. april 2015
next is here! posvečam ga hemmings.girl in res hvala, da berete mojo zgodbo!:**<3
Hope you like it!:$


*******CHAPTER 12********
**Zain Javadd Malik**
Zbudila me je sončna svetloba. Hotel sem se premakniti, a sem se spomnil da Alison spi zraven mene. Nisem je hotel zbuditi, zato sem se previdno splazil iz postelje in odšel v kuhinjo, kjer so že bili ostali. »Dobro jutro.« sem rekel in vsi so me pogledali. »Kaj?« sem vprašala. »A vidva imata kaj?« je vprašal Harry. »Se vam zdi to zdaj najbolj primerno?« sem zdaj vprašal jaz. Odkimali so.
»Jutro.« je rekla Alison, ko je prišla v kuhinjo. Usedla se je na sredino med mano in Emmo. Ves čas smo bili tiho in to tišino je prekinila Lottie. »Lahko danes še ostanemo pri tebi?« je vprašala in Alison je pokimala. Spet je bila tišina. Pojedli smo in pospravili za sabo, na to pa odšli v dnevno sobo, razen Emme in Alison. »Zayn, jo ljubiš?« je kar naenkrat vprašal Liam. »Ja jo.« sem rekel in ga pogledal. »Potem pa nehaj.« je rekel in še bol sem ga pogledal. »Droge.« je samo rekel in se spet obrnil proti televiziji. Na srečo naju nihče ni slišal in zato, da še jih vedno jemljem ve samo Liam. In vedel sem, da tisto kar sem ji obljubil ne bo držala. Preprosto ne morem nehati. In kdo hudiča ji hoče škoditi? Če izvem ga ubijem prisežem!
**Alison Smith**
Z Emmo sva odšle gor. Lottie je odšla v trgovino, fantje pa so spodaj v dnevni sobi. »Alison se ti kaj svita kdo bi to bil?« me je vprašala. »Ne nimam pojma. In sploh ne vem zakaj mi to dela? Zakaj po 5 letih?« sem vprašala in spet sem bila na robu joka. »Alison, temu bova prišle do dna skupaj!« je rekla Emma in me objela. Objem sem ji vrnila. »Si pripravljena, da začneva?« me je vprašala. »Kaj?« sem jo začudeno vprašala nazaj. »Iskati dokaze, ki bi namignili na to osebo.« je rekla. Pokimala sem. Vedela sem samo to, da je moški-obraza nisem videla in smrt mame in očeta, bom maščevala. »Greva na sprehod?« me je vprašala. Pokimala sem.
Tiho sva odšle iz hiše, saj jih nisva hotela motiti in bili bi v skrbeh. »Ali, rada te imam.« je rekla in me objela, ko sva sedele na klopci v parku. »Jaz pa tebe.« sem rekla in jo objela nazaj. »Greva v Starbucks?« je vprašala in pokimala sem. Ko sva prišle in naročile, sem opazila pobritega moškega, ki se mi je nesramno nasmejal. »Emma, to je on.« sem rekla in pokazala v smer, kjer moškega več ni bilo. »Alison, nič ne vidim.« je rekla in se spet obrnila vstran. »Prisežem tam je bil!« sem se zadrla in vsi so se obrnili proti meni. »Alison, nikogar ni tam.« je rekla Emma in me potegnila iz Starbucksa. Spet sem ga videla, stal je na vogalu in se mi spet nesramno smejal. Nič nisem rekla, le gledala sem tja in vsa sem se tresla. 'Kaj sem mu naredila? Kaj so mu naredili moji starši? Zakaj jaz?' sem se cel čas vpraševala. »Pridi greva noter.« je rekla Emma. Šla sem za njo in se še enkrat ozrla nazaj. Na srečo ga ni bilo več.
»Kje sta bile?« je vprašala Lottie. Kot zgleda je že doma. »Na sprehod sva šle.« je rekla Emma. Še vedno me je bilo strah. »Tam je bil.« sem rekla tiho. »Kaj si rekla?« je vprašal Zayn. »Tam je bil.« sem rekla glasneje. »Kdo?« je zdaj vprašal Niall. »Tisti, ki je ubil mojega očeta in mamo.« sem rekla in stekla v sobo. »Alison!« se je zadrl Zayn in stekel za mano. Ko sem prišla v svojo sobo sem se zjokala. »Alison, prosim ne joči.« je rekel Zayn in me objel. »Zakaj mi to dela?« sem vprašala. »Ne vem Ali.« je rekel in me še močneje objel. »Emma mi ni verjela, da sem ga videla.« sem rekla tiho. »Jaz ti verjamem.« je rekel in me poljubil. Ta poljub je bil poln žalosti, iskrenosti… »Zayn ljubim te.« sem rekla, ko sva se ločila. »Alison, jaz pa tebe. Vem da to ni zdaj najboljše, da te vprašam, ampak bi bila moja punca?« me je vprašal. »Ja.« sem rekla brez pomisleka in za hip pozabila na vse. Cel dan sva bila v sobi, se objemala, poljubljala in ob njem sem pozabila na vse težave. »Alison, jaz moram iti.« je rekel Zayn me poljubil in odšel. Zakaj je odšel? Sploh mi ni povedal razloga, vem edino to da so fantje in Lottie še vedno pri meni. Šla sem dol in se usedla na kavč. »Kam je šel Zayn?« me je vprašal Harry. »Ne vem, rekel je samo da mora iti.« sem rekla in objela Emma in Lottie iz vsake strani, saj sem sedela na sredini. Liam je le zmajal z glavo. »Je kdo lačen, ker jaz sem zelo!« je rekel Niall in morala sem se nasmejati. »Kdo bo pico?« sem se zadrla in postala veliko boljše volje. Ne smem cele dneve samo jokati zaradi očeta, on bi hotel da sem srečna. Glede tega moškega pa, vsemu bom prišla do dna. Vsi so se zadrli. »Kdo bo pa šel ponje?« je zdaj vprašal Louis. »Lahko grem jaz.« se je javila Emma. »In jaz.« je še rekel Niall. »No torej pojdita!« se je zadrl Harry in ju natiral. Zdelo se mi je, da imata Emma in Niall nekaj, ampak nisem prepričana. »Louis, lahko prideš v kuhinjo za trenutek?« sem ga vprašala. Pokimal je. »Želiš?« me je vprašal ko sva bila v kuhinji. »Kaj imata z Emmo?« sem vprašala. »Nič, prijatelja sva in če še ne veš sem spet skupaj z Eleanor.« je rekel veselo. Objela sem ga. 'No vsaj nekdo je srečen' sem pomislila. Objem mi je vrnil in vrnila sva se nazaj v dnevno. »Jaz grem samo na vrt po blazino.« sem rekla in odšla ven. Nisem šla po blazino, usedla sem se na rob bazena in noge pomočila v hladno vodo. Razmišljala sem kako bi bilo, če bi še bila oba živa.

»Alison, pozdravljena.« ob tem glasu sem se stresla. Bil je on. Obrnila sem se in videla moškega ki sem ga videla prej pri Starbucksu. »Kaj želiš?« sem nesramno vprašala. »Tebe.« je rekel in se nesramno zasmejal. »Belo blago pa že ne bom!« sem rekla zgroženo. »Ne, ne belo blago Alison. Zmotila si se. Verjetno sploh ne veš ničesar o preteklosti tvojih staršev.« je rekel. »Kakšna preteklost?« sem vprašala. »Vse ob svojem času.« je rekel in izginil. Pa kaj je s tem človekom narobe? Kakšna preteklost? »Alison te ne zebe?« je vprašal Zayn, ki se je verjetno vrnil. »Ne ne zebe me, zdaj sem hotela nazaj noter.« sem rekla in se odločila, da bom o tem molčala. »No potem pa greva.« je rekel in me prijel za roko. Ko sva prišla noter sem videla, da sta se že vrnila z picami. »Vidva sta skupaj?« naju je vprašal Liam. Pokimala sem. »Stay.« je rekel in naju objel. Le nasmehnila sem se. »Greva jest?« sem vprašala Zayna, ki je deloval nekam zmedeno. In ja dodati moram, da je spet smrdel po cigaretih. »Jaz ne bom jedel.« je rekel in odšel v mojo sobo. Čudno zelo čudno. »Izvoli.« je rekel Louis in mi podal kos pice. Ugriznila sem »Mmmm, kako je dobra.« sem zamomljala. Niall je pokimal. Tega moškega, sem dala na stran ampak misli so mi zahajale k Zaynu. Zdi se mi, da je spet tak kot je bil. »Jaz grem spat.« sem rekla in vsakega objela. »Lahko noč.« se je zadrl Harry. Odšla sem v sobo. »Zayn?« sem vprašala in videla, da spi. Nasmehnila sem se. Šla sem v kopalnico, kjer sem se umila in preoblekla. Prišla sem nazaj v sobo, se ulegla na posteljo in objela Zayna. Takoj sem zaspala.
***************************************************************************
1. Kakšna je preteklost njenih staršev?
2. Se bo Zayn odrekel drogam?

mnenja, kritike?
3. Next?
09. april 2015
hvala za posvečen next<3*~*
am mogoče sta bla v kakih slabih poslih?kockanje?nwm haha xđ
zaradi Alison se bo, no nwm mogoče samo ziher se bo
POPOLNO*O*
NEXT*O*
09. april 2015
u105006
u105006
1. SKRIVNA AGENTA AF
Mogoče mal pretitavam!!!
2. Dvomim da. Ker je pač nasedel......
Perfekcija!!!!! Resno!!!!!!!!
3.nujno!!!!!!!!!!!
Omg kaj je s tem tipom?!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
09. april 2015
OMFG!!
Nwm, sam neki z drogami pa umori povezana, pa ropi mogoče? nwm..
More se, čene ga bom js prisilila!
Človek, perfectione!
Hitr neeext!
09. april 2015
nwm
more se
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. april 2015
u173906
u173906
next!!
09. april 2015
danes je next bolj pozno, ker sem prišla komaj pred pol ure domov. Športni dan! groza!
posvečam ga °stay in love° saj mi je dala dobro idejo
SO HOPE YOU LIKE IT!<3


*****CHAPTER 13*****
**Zain Javadd Malik**
»Alison te ne zebe?« sem vprašal. »Ne ne zebe me, zdaj sem hotela nazaj noter.« je rekla in vedel sem, da se laže. »No potem pa greva.« sem rekel in se odločil, da ne bom silil v njo. Prijel sem jo za roko in odšla sva noter. »Vidva sta skupaj?« je vprašal Liam in Alison je veselo pokimala. »Stay.« je rekel in naju objel. Spet se je veselo nasmehnila. »Greva jest?« je vprašala. Odkimal sem. »Jaz ne bom jedel.« sem rekel in odšel v njeno sobo.
Ko sem prišel v sobo, mi je zazvonil telefon. »Ja?« sem se javil. »Veš Zayn, verjetno ti ne bo všeč ampak ti moram nekaj priznati.« je rekel moj očka. »Ja?« sem vprašal. »Jaz sem tisti, ki je ubil od Alison starša.« je rekel in prekinil. Kaj pa saj to ni mogoče? Zakaj? Kaj mu je naredila? Kakšne veze ima on z njo? Torej to pomeni, da je tu ali? Ves šokiran, da je moj očka morilec in verjetno tudi straši njo, sem se šel stuširat. Preoblekel sem se in se odpravil v posteljo. Dobil sem sporočilo.
'Zayn, dobiva se jutri v Starbucksu ob 9 zvečer. Vse bom pojasnil in verjemi ni tako kot sem ti rekel.'
Mu naj verjamem? Kaj pa Alison, če bo izvedela, da je moj očka ubil njena starša in da vem jaz zato, mi nikoli ne bo oprostila. In droge? Globoko sem zabredel! S temi mislimi, sem zaspal. »Jutro mišek.« je rekla Alison in mi dala poljub na lica. 'Zakaj se mi to dogaja?' sem pomislil in se spomnil, na včeraj. »Preobleči se in pridi dol.« je še rekla in izginila. Preoblekel sem se in odšel v kuhinjo. »Danes gremo nazaj v naš dom.« je rekel Louis in pokimal sem. »Če hočeš lahko ostaneš.« je še dodal. »Ne morem, danes res ne.« sem rekel Alison, ki je pokimala. Zakaj mora biti tako razumevajoča? »Zakaj pa ne?« je vprašal Harry. Zakaj mora vedno vrtati v mene? »Zato, ker se dobim z očetom.« sem rekel in povedal resnico. Pokimali so. »Saj nisi jezna?« sem vprašal Alison in odkimala je. Poljubil sem jo. »Spravita se v sobo če mislita to delat.« je rekel Niall in se skremžil. Alison mu je pokazala jezik. Ko smo odšli je večina poti potekala v tišini. »Fantje čez en teden imate kratek koncert.« je rekel Simon, ko smo prišli domov. »Sami se odločite, katere pesmi boste peli.« je še rekel in odšel v kuhinjo. »Se bomo zdaj odločili ali jutri?« je vprašal Liam in vsi smo bili za jutri. Fantje so ostali v dnevni, jaz pa sem odšel v svojo sobo. 'Kako je lahko to naredil? Zakaj?' sem se spraševal. Cel dan sem preživel v sobi, le na kosilo sem šel. Ura je bila pol 9 in odločil sem se, da se bom počasi odpravil. »Kam greš?« je vprašal Niall. »K očetu, saj sem vam rekel zjutraj.« sem rekel in odšel, brez da bi počakal, če bi še kateri fant kaj rekel.
K Starbucksu sem prišel 10 minut prej. Usedel sem se v kot in si naročil kavo. Čez 15 minut je prišel očka. »Zamujaš.« sem nesramno rekel. »Oprosti, bila je gneča.« se je opravičil. »Zakaj?« sem vprašal. »Kaj zakaj?« je vprašal nazaj. »Ne delaj se norca.« sem rekel in bil res jezen. Kako je lahko to naredil? »Aja tisto. Naj počaka še malo.« je rekel in si naročil eno kavo. Pokimal sem. Ko je dobil kavo je rekel »No, glede njenih staršev. Nista mrtva, prek telefona sem ti rekel, da sem jih ubil zato ker smo tajni agenti in nas -ne bom ti še povedal kdo-, lovijo. Mamo sem 'ubil' pred petimi leti in tudi jaz sem 'mrtev'. Zato se nikoli ne prikažem v javnosti. In ko so njenem očetu začeli groziti, da jo bodo ubili če se ne ubije, je prikazal, kot da je naredil samomor, čeprav se je videlo kot, da ga je nekdo ubil. V bolnišnici imamo poznanstva in zato, smo lahko rekli da sta mrtva. Samo zaščititi jo hočemo.« je še rekel in iz sebe nisem spravil niti ene besede, še dihal sem komaj. »Zakaj pa jo strašite?« sem komaj vprašal. »Ne ne strašimo je. Zakaj?« me je vprašal. In povedal sem mu vse. »Torej se nesmempovedatikdo pretvarja kot, da je on ubil njena starša.« je zaključil in le gledal sem ga. »Pa saj to ne more biti res. Zakaj to dela? Sploh ne veste, kako ji je hudo zaradi očeta!« sem rekel zgroženo. »Verjemi vemo kako ji je. Oče in mama jo vsak dan opazujeta, ampak kot zgleda sta spregledala tiste dele, ki si mi jih povedal. In ja vem zakaj to dela, ampak ti ne smem povedati, še.« je rekel. Moj oče tajni agent? »Zakaj mi nikoli nisi povedal, da si agent?« sem ga vprašal. »Ogrožalo bi mojo varnost.« je odgovoril. »Poglej moram iti, se še bova kdaj dobila in takrat ti bom povedal vse.« je rekel in me objel. Vsa jeza do nejga je izpuhtela, ampak zakaj ji nista starša povedala? Mogoče zaradi istega razloga kot meni. »Pazi jo.« je še rekel in pokimal sem. Odšel je, jaz pa sem plačal svojo in njegovo kavo.

Preveč informacij sem danes izvedel, preveč! »Hej.« sem rekel ko sem ga videl. »O glej no glej. Boš?« je vprašal in pokimal sem. Spet sem užival, ampak danes nisem vzel takšnega odmerka kot ga po navadi. Plačal sem in odšel počasi domov. »Ne pusti me!« je zakričala punca. Alison! Hitro sem stekel proti glasu in videl moškega, ki jo je hotel dati v avto. »Ne, ne boš!« sem rekel in ga udaril. Udaril me je nazaj. In tako se je razvil pretep. »Alison teči!« sem zaklical. »Ne ne grem!« se je zadrla nazaj. Spet me je udaril in to točno v trebuh. Padel sem na tla in se zvijal, nisem imel več moči. Samo brcal je v moj trebuh in naenkrat sem videl samo temo.
**Alison Smith**
»Kam greš?« me je vprašala Lottie. Ja ona je ostala pri meni in Emmi. »Na sprehod.« sem rekla in odšla ven. Ura je bila 10 zvečer. Hodila sem dokler se ni pred mano ustavil kombi. Bilo me je zelo strah. Ven je stopil moški, kateri je hodil proti meni. Hotela sem steči vstran, ampak noge me niso hotele ubogati. Prijel me je in me hotel vreči v kombi. »Ne pusti me!« sem zakričala in se z nogami odrivala od vrat. »Ne, ne boš!« je rekel Zayn, ki se je naenkrat prikazal tu. Udaril ga je in to se je razvilo v pretep. Le gledala sem in se jokala. Hotela sem pomagati, a nisem vedela kako. »Alison teči!« se je zadrl Zayn. Ne ne bom ga pustila. »Ne ne grem!« sem se zadrla nazaj. Takrat ga je udaril v trebuh in Zayn je padel na tla. Še močneje ga je udarjal in Zayn je zaprl oči. »Neee!« sem zakričala in stekla k njemu. »Ne lepotička, ti greš z mano.« je rekel in me zvlekel v kombi. »Zayn samo ne umri, samo ne umri.« sem govorila tiho sama sebi.
***************************************************************************
1. What do you think?
2. Next?
10. april 2015
1. AAA! OMFGGG!
Wtf? Preveč informacij na nekrat...loading...
2. Daj že enkrat NEXXT, ne pa da sprašuješ!!!
10. april 2015
u105006
u105006
No saj sem počaščena da sem ti dala idejo ampak to je pa že skoraj preveč!
Eh saj ni
1. I think this is perfect
Ampak resno
Tud zame je preveč info!!
Športni dan jaz bom cel dan v šoli(trenutno sem v šoli) in pridem šele ob devetih iz šole
2. Se hecaš seveda da!!! Čim prej
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
10. april 2015
*O*
NEXTTTTT
10. april 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
the best zgodbica
11. april 2015
heeej girls:* next je kratek saj sem na roj.dnevu in pišem iz telefona, potrudila sem se pisati šumnike....<33 posvečam ga vsem..
SO HOPE YOU LIKE IT<3:$
******CHAPTER 14******
Vozili smo se dobro uro in na očeh sem imela prevezo, da ne bi ničesar videla. Bilo me je strah, upala sem da bo z Zaynom vse v redu. Kombi se je ustavil. »Gremo!« je osorno rekel moški, me prijel za roko in odvlekel ven iz kombija. Ves čas ko sem hodila, sem imela na očeh prevezo. Moški me je zelo močno držal za roko, naenkrat pa me je vrgel na nekaj mehkega. Kaj če me posili? Kaj če me bo mučil, potem pa ubil? Nič od tega ni naredil, samo prevezo mi je vzel iz oči. Razgledala sem se okoli in videla, da sem v sobi ki je res zelo lepa. Sedela sem na postelji. Pogledala sem k okni in videla, da je na njej tisto kar imajo v zaporih. »Počakaj tu.« je rekel in odšel. »Kam bom pa šla.« sem rekla sama sebi. Na strah sem že malo pozabila, le Zayn se mi je še vedno prikazoval v mislih. Je v redu? Bo preživel?
»Dober dan Alison.« zdrznila sem se. To je bil tisti glas. Pogledala sem in ga videla. »Kdo ste?« sem vprašala. »Zdaj ti bom samo jaz postavljal vprašanja, če boš pa pridna pa še bova videla. Jasno?« je vprašal in pokimala sem. Vedno sem bila glasna, nikoli nisem pustila drugim, da mi ukazujejo. Res ne vem zakaj nisem oporekala. »In kako se počutiš?« je vprašal. Resno? Ugrabi me, potem pa me vpraša kako sem. »Glede na to, da ste me ugrabili, pretepli mojega fanta, ki sploh ne vem če živi, ubili moja starša. Super.« sem rekla sarkastično. »Gospodična lepše se obnašajte.« je rekel. »In tvoj fant je živ, manjše posledice ima.« je še dodal. Od srca se mi je odvalil kamen. »Čez pol ure prosim, da prideš dol.« je rekel in odšel. »In kako vem kam moram iti?« sem spet rekla sama pri sebi. »Z vami bom šel.« je rekel en drugi fant. Zdrznila sem se. »Preobleči se.« je rekel in pokazal na omaro. Odšla sem proti nje in jo odprla. V njej je bilo polno oblačil. Bilo mi je čudno, saj glede na to da sem ugrabljena, bi morala biti v kakšni kleti ali pa kje, ne pa v sobi z polno oblačili. Preoblekla sem se in z fantom odšla dol. Na strah sem pozabila. Samo hotela sem izvedeti, zakaj je ubil moja starša in brez da bi se mu maščevala, ne bom odšla.


»Prosim sedi.« je rekel in mi pokazal na stol. Pogledala sem na uro in videla, da je polnoč. Usedla sem se. »Nič ti nočem.« je rekel po nekaj tišine. Pogledala sem ga in se nesramno nasmejala. »Slej kot prej boš izvedela vse o tvojih starših in verjemi pretreslo te bo.« je spet rekel. Le začudeno sem ga pogledala. »Boš kaj pila?« me je vprašal. Odkimala sem. Najmanj kar si želim je to, da sedim z njim in pijem 'čaj'. »Kakšne so tvoje sanje?« me je spet vprašal. Pa z njim je vse v redu? Ugrabi me, sprašuje pa me kako sem, kakšne so moje sanje. Naenkrat sem se spomnila odličnega načrta. Z njim bom zelo prijazna, da bom izvedela vse, nato pa bom udarila. Ne vem še kako, ampak bom se že spomnila. »Moje sanje so ples.« sem rekla in mu namenila nasmeh. »Ne samo ples.« je rekel in pogledala sem ga. »Petje tudi.« je rekel in mi pomežiknil. Kako pri hudiču pa on to ve? »Kako?« sem samo vprašala. »Že dolgo časa te zasledujem in verjemi slišal sem te.« je rekel in bila sem šokirana. Že dolgo? »Lahko ti pomagam uresničite sanje.« je dejal. Pa temu človeku se res meša! Za trenutek sem celo pomislila, da ni tako slabi ampak potem sem se spomnila, da je ubil moja starša in me ugrabil. Spet sem ga samo gledala. »Mislim da bo čas za spanje.« je rekel in odšel iz sobe v kateri sva bila. »Pridi greva.« je spet rekel tisti fant. Bil je zelo mlad in še simpatičen po vrhu. Ampak zakaj dela za njega? Mogoče ga je prisilil? Prišla sva v sobo »Kopalnica je tam.« je rekel in mi pokazal vrata. Pokimala sem si vzela majico, hlače in spodnje perilo, nato pa odšla v kopalnico. Stuširala sem se in zelo sem pogrešala njegove objeme, poljube, tolažilne besede. Pogrešala sem Emmo, Lottie v glavnem vse. Potočila sem prvo solzo in za njo jih je prišlo veliko več. »Si v redu?« me je vprašal. »Ja.« sem rekla si obrisala solze in prišla ven iz kopalnice. »Ti boš celo noč tukaj?« sem vprašala in pokimal je. Ne more biti celi dan in noč z mano, pa nič spati. Sploh ne vem zakaj se mi je zasmilil. »Pojdi spat, verjemi da ne bom odšla.« sem rekla in odkimal je. »Prosim, vsaj na tistem kavču.« sem ga prosila. Kako lahko tak fant dela za tega prasca. »No prav.« je rekel se ulegel na kavč in v trenutku zaspal. Čez nekaj trenutkov sem tudi jaz zaspala.
***************************************************************************
1. mnenja? kritike?
2. Kaj se bo zgodilo z Alison?
3. Nadaljujem?
11. april 2015
u173906
u173906
next!!
11. april 2015
1. OMFG keri prasec! Pretepla ga bom!
2. Nevem, tt ugrabitelj bo ful prijazen z njo pa to...pol pa nevem več!
3. OMFG še uprašaš? Yaaas!
11. april 2015
prfekcija*O*
lahko tega človeka povozi tank? pa naj seveda prej vse pove pol pa ga lahko povozi kaj hoče ahahahaha xđ
Allison bo pobegnila mogoče xđ al pa jo bo našla policija
OBVEZNO NEXT*O*
11. april 2015
u105006
u105006
1. Ooooooh perfekcija!!!!!
Spat!!!!
2.oče od zayna ji bo vse povedal potem bo še zayna pripeljal in potem bo srečala se svoje starše...
3.še vprašaš!!!! TI MORAŠ NADALJEVAT
Neeeeeeeeext!!!!!!! ;/
11. april 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. april 2015
Evo punce next..<3 posvečam ga laurič
SO HOPE YOU LIKE IT<3
******CHAPTER 15******
**Zain Javadd Malik**
Zbudil sem se in vse me je zelo bolelo. »Zayn?« me je vprašal Liam. Pogledal sem okoli in videl, da sem v bolnici. »Kako se počutiš?« je vprašal. »Vse me boli, drugače pa v redu.« sem mu odgovoril. Čakaj Alison! »Kje je Alison?« sem vprašal panično. Liam ni rekel nič. »Kje je Alison?« sem vprašal še enkrat, ampak tokrat jezno. »Veš Zayn….amm…izginila je.« je rekel. V tem trenutku se mi je podrl svet. »Alison.« sem šepnil. »Zayn vse bo v redu, našli jo bomo.« me je miril Liam. Vedel sem podatke, ki bi pomagali pri iskanju ampak nisem smel povedati. »Kje pa so ostali?« sem vprašal. »Pri policiji so.« je odgovoril Liam in pokimal sem. »Zayn so spet bile krive droge?« me je vprašal. »Kaj?Zakaj?« sem vprašal nazaj zmedeno. »So bile droge krive za pretep?« me je še enkrat vprašal. »Ne niso bile, čeprav sem jih vzel.« sem odgovoril in Liam je čakal, še preostanek odgovora. Povedal sem mu vse kaj se je včeraj zvečer zgodilo.
*Čez 1 teden*
Alison še zdaj niso našli, očka se ne javi na telefon da bi mi jo pomagal iskati, torej sploh ne vem več zakaj še živim. Droge sem komaj pustil s pomočjo Liama. »Hej Zayn, prideš jest?« me je vprašala Lottie, ki se je prikazala v moji sobi. Odkimal sem. »Zayn vsem nam je hudo, ampak moraš nekaj pojesti, tak si kot Emma.« je rekla. Ja Emma je čisto padla v depresijo. Joče se vsak dan in malo še ji manjka, da si ne bo kaj naredila. Nihče ji ne more pomagati.
**Alicia Smith**
»Jutro.« sem rekla, ko sem zbudila. Fant se mi je le nasmehnil. »Kako ti je ime?« sem vprašala, saj se še mi ni predstavil. »Jack.« je rekel in pokimala sem. Moje ime pa tako ali tako pozna. Vstala sem se in se odpravila v kopalnico, kjer sem opravila svojo jutranjo rutino. Nanesla sem rahel make-up in se oblekla. Ja tudi make-up imam. Na strah sem že čisto pozabila.


»Greva?« me je vprašal Jack in pokimala sem. Ko sva prišla v jedilnico sem ga videla, kako se pogovarja z neko žensko. »Njegova žena.« mi je šepnil Jack in spet sem pokimala. »Dobro jutro Alison.« me je pozdravil. »Jutro.« sem na kratko odgovorila. »To je moja žena Johanne.« je še dodal in namenila sem ji nasmeh. Pa kaj ta človek ve, da me je pred 12 urami ugrabil? Jack je izginil, mi pa smo se posedli za mizo. »Čez 5 minut bo zajtrk.« je rekel in spet sem pokimala. Pogrešam jih, najbolj pa moje starše, Emmo in Zayna. Zakaj se mora to dogajati meni? Ko smo dobili zajtrk, smo ga pojedli v tišini. »Je bilo dobro?« me je vprašal. In spet sem pokimala. »Jack!« se je zadrl. Takoj se je prikazal. »Prosim, da ji razkažeš hišo.« je rekel in pogledala sem ga. »Ne vem kdaj boš lahko šla domov, če sploh boš.« je rekel in z ženo sta odšla iz jedilnice. Pa saj to ne more biti res! Tudi jaz sem se vstala in odšla za Jackom.
»Zakaj si tu?« sem ga naenkrat vprašala. Nič mi ni odgovoril, torej se noče pogovarjati o tem. Ampak jaz nisem jaz, če nisem radovedna. »Zakaj si tu?« sem ga še enkrat vprašala. Vdihnil je in rekel »To je moj očka.« od šoka so mi oči skoraj ven padle. »Zakaj pa nisi sedel pri zajtrku z nami in zakaj moraš 'delati'?« sem še kar rinila v njega. »Stvar je zakomplicirana. No on ne ve, da sem jaz njegov sin. Mamo je zapustil še preden sem se rodil in ker je mamo veliko krat pretepel, se mu bom maščeval. Zaradi njega moja mama šepa, ne vidi na eno oko in polna je modric, ki nikoli ne bodo izginile.« je končal svojo pripoved. Začudeno sem ga pogledala. »Sploh ne vem zakaj ti to razlagam.« je še dodal. »Verjemi nikomur ne bom povedala.« sem mu zatrdila. »Lahko bi se mu skupaj maščevala, ubil je moja starša.« sem še dodala. Odkimal je. »Zakaj ne?« sem ga vprašala. »Ko bo prišel čas se tega sploh ne boš zavedala. Delati boš začela umazana dela za njega, tako kot jaz in verjemi uživala boš.« je dejal. »Nikoli in res nikoli ne bom delala za morilca!« sem rekla jezno. Jack se je le nasmehnil.
»Koliko si star?« sem ga vprašala, saj sem hotela spremeniti temo. »19 bom ti?« me je vprašal nazaj. »18 bom.« sem mu odgovorila in spet se je nasmehnil. Ko mi je razkazal hišo, sem spoznala da je pravzaprav dober fant in še simpatičen po vrhu, razen če odštejemo tisti pogovor na začetku.
*Čez 1 teden*
Izvedela sem kako mu je ime- Hendrick Black, ampak ga moram klicati gospod Black. Z Jackom sva postala zelo dobra prijatelja in ne vem zakaj, ampak jih vedno maj pogrešam. V sobi sem že lahko sama, čeprav včasih Jack stoji pred vrati. »Alison kosilo bo.« je rekel Jack, ko je vstopil v mojo sobo. Pokimala sem.
Jack:****************************************************************************************************************
1. Zakaj mislite je Alison tam res srečna?
2. Zakaj jih pozablja?
3. Bo res začela delati za njega?
4. Še sploh nadaljujem?
12. april 2015
u173906
u173906
1. Zakaj mislite je Alison tam res srečna?
ker ji dajejo kaka mamila
2. Zakaj jih pozablja?
ker jih sploh ne vidi, al pa je hrana zastrupljena
3. Bo res začela delati za njega?
ja dokler ne bo nekje srečala zayna
4. Še sploh nadaljujem? itaq, če ne pa k teb pridm pa boš next naprej pisala

next!!
12. april 2015
1. Zakaj mislite je Alison tam res srečna?ni srečna sam dela se
2. Zakaj jih pozablja?ker jih ne vidi več
3. Bo res začela delati za njega?ja in js tut mislim da ko bo enkrat spet srečala zayna ne bo več delala za njega
4. Še sploh nadaljujem?zaka sprašuješ če vsi vedno rečejo ja
12. april 2015
u105006
u105006
1. Veš zakaj?? Ker je jack isti kot zayn!!
Resno identična sta
2.ker se ima lepo ali so ji pa kaj dali v kri in pozabla?
Mogoče bi se do lahko dogajalo
3.ja in potem ko bo prišla nazaj bo popolnoma drugačna!!! O_o
4.samo probaj nehat!!!!! Saj ti ne bom nič naredila samo...........
To je tako napeto!!!!!!!
Neeeext!!!!!!!!!
12. april 2015
1. Zakaj mislite je Alison tam res srečna? Ni srečna...pogreša jih samo se tega ne zaveda najbolje...

2. Zakaj jih pozablja? Ker nima časa razmišljat o njuih...js jih nebi nikol pozabla, dobesedno...
3. Bo res začela delati za njega? Alo...nna sme čene te ubijem!

4. Še sploh nadaljujem? Jaaa, ker hočem prit temu do dna!
12. april 2015
nekaj ji dajajo v hrano? mogoče no nwm haha
am ziher ji nekaj dajejo za izgubo spomina al pa nekaj nwm hahah
zakaj se mi zdi da bo nekaj med Jackom in Alison?
Alison bo po mojem čisto pozabla na svojo prejšnje življenje in bo mislila da je nwm kdo in pol se bojo z 1d in Emmo spet nekje srečali nwm moja domišljija je čudna al ok-.-
ziher bo začela in pol bo nekaj in nekaj hahahaha
OBVEZNO NEXTAJ TO PRFEKCIJO!!
12. april 2015
1. Zakaj mislite je Alison tam res srečna? Ker se zabava z Jackom??...
2. Zakaj jih pozablja? Mogoče ji kej dajajo v hrano... Nwm
3. Bo res začela delati za njega? Mislim, da ne.
4. Še sploh nadaljujem? Itak, da ja!! To je toliko perfektno, da nimam besed za to!!
+NOVA BRALKA!!!
12. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani