Aaaaaa človeek!
Men si posvetla neeext?
Waaa navdušena, počaščena...!
Hwala, hwala, hwalaa!
Okej...čimprej neext!
1. z Niallom, zarad hrane
2. na koncu bota Zayn pa Ali skup itak!
3.Še vprašaš? Čimprej!
05. april 2015
NNNEEXTT!
06. april 2015
hejlaa girls neext je tu!<3 posvečam ga rock n roll<3
HOPE YOU LIKE IT!:*
******CHAPTER 6******
»Ali, kaj je narobe?« me je vprašala Emma, ki je stala pred vrati stranišča. Kako hudiča je vedela, da sem tu? »Nič.« sem rekla. »Nekaj je povej nama.« čakaj kaj? »Povej nama? Kdo je še zraven?« sem vprašala. »Jaz sem Lottie. Vsaj spusti naju noter.« je prosila. Odklenila sem vrata in stopili sta noter. Hitro sem jih zaklenila nazaj. »No?« je vprašala Emma. »Kaj?« sem vprašala nazaj. »Kaj je narobe s tabo?« me je zdaj vprašala že Lottie. »Zayn.« sem tiho rekla. »Kaj?« je vprašala Lottie. »Zayn.« sem še enkrat rekla. »Všeč ji je. On je prvi v njeni zgodovini, kateri ji je všeč.« je rekla Emma in pokimala sem. »Nikoli in res nikoli se nisem zanimala za fante. Izkoriščevalci so nič drugega, ne morem jim zaupati, preprosto ne morem. In najbolj kritično je to da mi je Zayn všeč, nočem da me prizadene, nočem da jaz njega prizadenem!« sem rekla in Lottie me je gledala kot da je videla duha. »Ja vem nisem všeč Zaynu, on ima Rebecco.« sem rekla z gnusom v glasu. »Sploh ne vem zakaj se sekiram zaradi tega!« sem rekla obupano in padla v jok. »Ali, morala si boš priznati da si zaljubljena v njega.« je rekla Emma. »Ne zaljubljena pa nisem, samo všeč mi je!« sem rekla malo glasneje. »Poglej, vem da je težko glede na to kakšno mnenje imaš o fantih, ampak si boš morala priznati.« je še zdaj rekla Lottie. Še bolj sem zajokala. »Group hug!« sem rekla v joku in obe sta me objele. »Gremo v mojo sobo?« je vprašala Lottie. Z Emmo sva pokimale. »V redu, samo Louisu in fantom povem.« je še rekla in odšla. Z Emmo sva počasi šle proti Lottijini sobi. Ko sva prišle v sobo sem se ulegla na posteljo.
»Party all night!« se je zadrla Lottie, ko je prišla v sobo. V rokah je imela viski, vodko v glavnem skoraj vso žgano pijačo. »To bo moja rešitev!« sem se zadrla in skočila k Lottie in ji iz roke vzela vodka. Z Emmo sta se le nasmejali. »Bomo začele ali ne?« sem vprašala in be sta pokimale. Emma je na youtube poiskala pesmi in jih dala zelo na glas. V sobi smo žurale bolj kot če bi šle ven. »Dekleta je z vami vse v redu?« je vprašal ne vem kdo. »Ja piki šiki miki.« sem rekla in ga poljubila na usta. »Alison pijana si.« je rekel ne vem kdo. »Ne nisem, jaz samo pijem.« sem rekla in tisti ne vem kdo se je nasmejal. »Pridi te bom nesel v kopalnico, kjer se boš umila z mrzlo vodo. »Emma posilil me bo, ne puščaj me same z njim!« sem zakričala in Emma je padla v smeh. »Pridi greva.« je rekel ne vem kdo in me dal na ramo. »Pusti me da ti ne bom skočila v oko in ti na boksala zenice.« sem se zadrla in padel je v smeh. »Padla sem v majonezo!« sem se zadrla ko sem šla mimo neznanih oseb ( vem čudno ). Ko sva prišla v kopalnico me je dal v tuš kabino in me polil z mrzlo vodo. »Glej ladjice! Se greva potapljat?« sem vprašala in spet je padel v smeh. Čez nekaj časa sem postala zaspana. »Jaz bi rada šla v svoj kinderpet!« (otroška posteljica). »Ja pridi greva.«. Odnesel me je v neko sobo me položil na posteljo, me pokril in v trenutku me je zmanjkalo.
Ko sem se zbudila mi je čez glavo šinila neznanska bolečina. Seveda včeraj smo z puncami pile. Upam da nisem kaj naredila! Prijela sem se za glavo in s počasnimi koraki odšla v kuhinjo. »O dobro jutro zaspanka.« je rekel Louis zelo naglas. Le grdo sem ga pogledala. »Boš palačinko?« me je vprašal Niall in se zadrl. »Pa kaj ste lahko bolj tihi!« sem se zdaj zadrla jaz. Vsi so se nasmejali. Usedla sem se med Emmo in Liamom in si vzela eno palačinko. Jedla sem jo zelo počasi. »Mi lahko kdo pove, kaj sem delala včeraj?« sem vprašala in vsi so se začeli smejati. »No, kje naj začnem. Louis je prišel v sobo in te videl pijano, rekel je da te bo peljal v kopalnico, kjer te bo polil z mrzlo vodo.« je rekla Emma in Lottie je nadaljevala »Nato pa si se začela dreti 'Emma pomagaj mi posilil me bo'« je rekla Lottie in me oponašala. Hotela sem se ugrezniti v zemljo. »Ko pa sem te nesel po stopnicah si mi rekla ' Pusti me da ti ne bom skočila v oko in ti na boksala zenice'.« je rekel Louis v smehu. »Ko pa si šla mimo nas pa si rekla 'Padla sem v majonezo'« je dodal Harry in se jokal od smeha. Pa ne no, kje je kaj kam bi se lahko skrila. Pred Zaynom sem šla to rekla grozno! Naredila sem si sramoto za vedno! »Omenjala pa si še ladjice in če bi se šla potapljat, pa da bi rada šla spat v kinderpet.« je še na koncu dodal Louis. Sramota živa sramota. »Nisem vedela kaj delam!« sem se začela opravičevati. Spet so se začeli smejati. »Saj nisi edina taka ko si pijana.« je rekel Niall in namenila sem mu hvaležen pogled. »Ali, danes ne greva na vaje.« je rekla Emma. »Zakaj ne?« sem vprašala. »Zato, ker imaš mačka oz. tigra, meni pa se ne da!« je dejala. »Pa veš kako bo Nikki jezna?« sem vprašala ogorčeno. »Sem že poklical in vaju opravičil.« je rekel Lousi in se mi nasmehnil. Nasmeh sem mu vrnila. Glava me je strašansko bolela. »Rabiš lekadol?« me je vprašal Liam in pokimala sem. Pogledala sem Zayna, ki je bil v svojem svetu. Verjetno je razmišlja o Rebecci. Zakaj sem spet ljubosumna? Saj je njegovo življenje! »Izvoli.« je rekel Liam in mi podal tableto ter vodo. »Hvala.« sem rekla in popila tableto.
»Gremo v shopping danes?« je vprašala Lottie in pokimala sem. Ko smo se najedli, sem odšla v sobo, kjer sem se ulegla na posteljo. Nekdo je potrkal na vrata. »Naprej.« sem rekla in pred vrati se je pokazala Liam. »Želiš?« sem ga prijazno vprašala. »Te še boli glava?« me je vprašal. »Ne več tako kot me je prej.« sem rekla in Liam je pokimal. »Glede Rebecce-« »Liam saj je vseeno.« sem rekla in ga prekinila. »No prav.« je rekel »Če kaj rabiš sem ti vedno na razpolago.« je še dodal in odšel iz sobe. V ušesa sem si dala slušalke in ob poslušanju glasbe zaspala. »Ali, vstani zaspanka.« se je nekdo zadrl na mojo uho. »Ja no, že prav.« sem rekla in se vstala. »V shopping gremo si pozabila?« me je vprašala Emma in za njo se je prikazala Lottie. »Obleči se. Čez pol ure gremo.« je rekla Lottie in obe sta odšle iz sobe. Hitro sem se oblekla, nanesla make-up in odšla dol.


»Gremo?« sem vprašala ko sem prišla dol in videla trenutek, ki si ga res nisem predstavljala. Zayn in neka punca sta se poljubljala. Hitro sem stekla ven, se naslonila na vrata in roke zakopala v lase. Zakaj se ti dogaja meni? Zakaj? Vstala sem se in počakala pred vrati, na srečo si make-upa nisem razmazala. »Gremo?« je vprašala Emma. Pokimala sem. »Louis, Niall in Harry grejo zraven. Zayn in Liam bosta ostala doma.« je rekla Lottie in spet sem pokimala. Ja kaj pa drugega! Zayn bo zraven te punce. Ne ne smem biti jezna! Ne smem biti ljubosumna! Usedli smo se v avto in se počasi odpravili. Ko sem prišla pred trgovski center sem zajela sapo. »Velik je ne?« je vprašal Niall in se mi nasmehnil. Pokimala sem. »Let's go!« se je zadrl Harry in dobesedno smo stekli v trgovski center. Z puncami smo se odpravile v trgovini z oblačili in takoj mi je v oči padla obleka. »Ti je všeč?« je vprašala Lottie, ki je ugotovila v kaj sem se zagledala. »Pomeri jo.« je rekla in mi prinesla obleko, katero sem pomerila. Ko sem prišla ven sem se obrnila in obe sta me gledale z odprtimi usti. »Wauu najlepša si! Moraš jo vzeti.« je rekla Emma in Lottie je pokimala. »Predraga je.« sem rekla ko sem pogledala na ceno. »Potem pa ti jo bova kupile midve.« je rekla Lottie in se z obleko že pognala k blagajni. »Lottie, da ne bi ki!« sem se zadrla in Emma se mi je le nasmehnila. »Izvoli.« je rekla Lottie in mi podala vrečko. »Najboljši sta. Hvala.!« sem rekla in ju objela. Dobre 3 ure smo se še sprehajale po trgovinah in ko smo prišle ven so fantje odprli usta. »Kaj?« je vprašala Emma. »Vsaka ima dobesedno 20 vrečk.« je rekel Harry in še kar naprej so buljili v nas. »Bo kateri gentleman in nam pomagal?« sem vprašala v smehu. Niall je hitro stekel proti meni in mi vzel nekaj vrečk, ter jih naložil v avto. »Hvala.« sem rekla in ga poljubila na lica. »Opaa Niall!« se je zadrl Louis. Niall je le zardel. 'Kak je luškan' sem pomislila. »Gremo domov?« je vprašal Harry in pokimali smo.

OBLEKA:****************************************************************************************************************
Kritike? Mnenja? Nadaljujem?
06. april 2015
Neeeeeeext
06. april 2015
omfg hahaahaha crkavala sem od smeha
Ali ma še hujše ko jaz ko malo preveč spijem hahaha xđ(nisem alkoholik no-.-)
Pusti me da ti ne bom skočila v oko in ti na boksala zenice. omfg hahahahh tu sem crkavala hahhaha
pa ono s potapljanjem hahaah :'D
prfekcija*~*
meni se zdi da bo nekej med Niallom in Ali xđ
NEXT OBVEZNO
06. april 2015
Neext poplno res
06. april 2015
u105006
u105006
Hahahaha
Majoneza?? Ladjice?? Kaj pa to da ga je poljubila?!!!!
Pa kaj zayn serje z tisto punco?!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saj zdaj bosta pa niall pa ali pa bo zayni lubosumen
Lepa obleka!!!!!
Neeeeeeeeeeeeext'!!!!!! Nujno
06. april 2015
next je tu in ga posvečam °stay in love° in hvala za pozitivna mnenja!:**
Hope you like it!<3

******CHAPTER 7******
»Doma smo!« se je zadrl Niall. Vstopili smo v dnevno, tam pa smo videli spečega Zayna, Liama in dve punci. »Kdo je to?« sem vprašala in pokazala na punci. Prej sem že videla eno punco z Zaynom, za drugo pa nisem vedela. »Rebecca in Sophia.« je rekel Louis. »Sophia je od Liama punca, Rebecca pa je pač Rebecca.« je rekel Harry in se ob besedi Rebecca skremžil. Tiho smo se nasmejali. »Že vem kaj bomo!« sem rekla in stekla v kuhinjo po 4 velike lonce. Prinesla sem jih nazaj in enega dala Louisu, Niallu in Harryu. Enega pa sem obdržala jaz. Odšli smo v kopalnico in v vsakega natočili mrzle vode. Lottie in Emma sta odšle v sobi, saj niste hotele imeti nič pri tem. Vsak se je postavil pred enega z loncem. »Tri,dva, ena ZDAJ!« sem se zadrla in polili smo jih. »Kaj da-fuck!« se je zadrla Rebecca. Zayn je še kar naprej spal. »Za to vam bo še žal!« je rekel Liam. Sophia pa se je le nasmehnila. Mirna duša ni kaj. »Kaj pa Zayn?« sem vprašala Harrya. »Ne bo se vstal za nič na svetu. Spi kot top.« je rekel. »Bomo že videli!« sem rekla in odšla v sobo po njegovo ogledalo. Šla sem pred njega in mu rekla »Zaynie, ogledalo je počilo.« »Kaj? Kdo je to naredil?« se je vstal in zadrl. Vsi smo popadali v smeh. Ko je pogledal ogledalo si je vidno oddahnil. »Se ti zavedaš, da si moker ljubček?« je vprašala Rebecca. Kako jo sovražim. »Becca, se bom že posušil.« je rekel Zayn. »Ne miško moj, prehladil se boš.« je zacvilila in Zayn se je moral preobleči. »In o tem ti pravim.« je rekel Harry in se nasmejal. Nasmeh sem mu vrnila.
»Hejla punci!« sem rekla ko se vstopila v sobo. »Ali nekaj ti moram povedati.« je rekla Emma. »Ja?« sem vprašala. »Jutri imava avdicijo.« je rekla. »Kaj? Kako je to mogoče?« sem vprašala. »Nič se nisva pripravile.« sem rekla zgroženo. »Zayn je hotel, da nastopata tudi vidve in tako se je Louis zmenil z Justinom za jutri.« je rekla Lottie. Pa saj to ni res! »Zakaj pa on?« sem vprašala. »Ti res ni nič jasno?« odkimala sem. »Zaynu si všeč!« se je skoraj zadrla Lottie. »To ni res, nista z Rebecco skupaj?« sem vprašala. »Ja sta spet! Samo si mu ti všeč.« je rekla Emma. Pa saj to ne more biti mogoče. Vem, da sem rekla da se nikoli ne bom zaljubila, ampak on je drugačen. »Priznaj mu!« je rekla Lottie. »Ne ni šans!« sem rekla in stekla iz sobe. »Kam greš Alison?« me je vprašal Niall. »Na sprehod.« sem rekla. »Lahko grem zraven?« »Ja seveda.« sem rekla in se mu nasmehnila.
Prišla sva v park in se usedla na klopco. »Alison všeč si mi.« je rekel Niall. Dobesedno se mi je zaletela slina. »K-kaj?« sem vprašala. »Alison, že od vsega začetka si mi všeč. Vem da ti je všeč Zayn, zato se ne bom vtikal med vaju, ker je moj prijatelj tako kot ti. Ampak te prosim, če lahko vsaj probava.« je rekel Niall in me gledal z upanjem v očeh. »Wauu Niall. No ne vem in Zayn mi ni všeč.« sem se zlagala. »Lahko bi poskusila, ampak ne zaupam moškemu spolu že od vsega začetka ne.« sem dodala in Niall me je še vedno gledal. »Prosim, bodi vsaj moja spremljevalka na rdeči preprogi!« je rekel Niall. »Seveda bom.« sem rekla in se mu nasmehnila. Objel me je in objem sem mu vrnila. »Hvala.« je rekel in pokimala sem. »Greva nazaj?« me je vprašal in pokimala sem. Celo pot domov sem razmišljala o Zaynu. On je prvi v katerega sem se zaljubila. On mi je postavil ves svet na glavo. »Ali, si v redu?« me je vprašal Niall in pokimala sem. »Tukaj sta!« je rekla Emma in mi skočila v objem. Zunaj je bila že tema. »Ja Emma živa in zdrava!« sem rekla in se ji nasmehnila. Odšli smo v dnevno, kjer sem spet videla Zayna kako se poljublja z to Rebecco. V meni je naraščal bes, ampak ga nisem smela pokazati. »Gremo ven?« je vprašal Louis. »Meni je prav!« sem takoj rekla. Emma in Lottie sta se mi nasmejali. »Gremo ali ne?« sem rekla in vsi so pokimali. »Gremo se pripravit!« se je zadrla Lottie. Emma, Sophia in jaz smo stekle za njo. »Rebecce ne rabimo!« je rekla Sophia in se nasmejala. Nasmeh sem ji vrnila. Ko smo se vse preoblekle in naličile smo odšle dol.

Moja oblekca:Emma:Sophia:Lottie:


»Wauu, punce!« je rekel Harry. »Ja Harry, svojo si poišči!« je rekel Liam in Sophia prijel pod roko. »Mojo sestro pusti pri miru tako kot Emmo!« je rekel Louis in vsako prijel pod roko. »Alison pa je moja.« je rekel Niall in me objel. Vsi smo padli v smeh razen Zayna. Pa kaj je s tem človekom?
»Let's go!« se je zadrl Harry. Hitro smo se vsi spravili v limuzino in se odpeljali. Ko smo prišli v klub, sem takoj odšla k šanku. »Lepotička, kaj boš pila?« me je vprašal simpatičen natakar. »Vodko.« sem rekla in takoj sem jo dobila. »Kako ti je ime?« sem vprašala. »Thomas in tebi?« »Alison.« sem rekla in mu namenila zapeljiv nasmeh. »Čez pol ure sem konec.« je rekel in pokimala sem. Pol ure je hitro minilo in sploh ni bil tako napačen fant. Čisto sem pozabila na to, da fantje znajo samo izkoriščati. Šla sva na plesišče in začela plesati umazan ples. Obrnila sem se k njemu in v tistem trenutku me je poljubil. Res se ni poljubljal tako kot Zayn, ampak vseeno. Na Lottie, Emmo in ostale sem čisto pozabila. Naenkrat je Thomasa nekdo odtrgal, mene pa je dal prek rame in me nesel ven.
**Zain Javadd Malik**
»Piškotek, mucek,..« in lahko bi še naprej našteval. Rebecca mi je že res šla pošteno na živce, sploh ne vem zakaj sem jo vprašal če bi bila moja punca, če pa me je ona prizadela. Verjetno zato, da bi pozabil Alison ampak ni šlo. Odšli smo v klub, kjer se je takoj zapodila k šanku. Tam se je spogledovala z natakarjem in bil sem jezen. Spila je zelo dosti, verjetno je bila že pijana. Čez pol ure sta šla na plesišče, kjer nista plesala navadnega plesa, ampak umazanega. V meni je naraščal bes. Naenkrat jo je poljubil. Stopil sem do njega in ga odrinil stran od nje, njo pa sem si dal čez ramo in jo nesel ven. »Kaj si nor? Kaj ti je sploh mar zame?« se je začela dreti. Nisem mogel več in sem jo poljubil. Na začetku mi verjetno zaradi šoka ni vračala poljubov, potem pa se je poljub spremenil v zelo strastnega. »Alison!« sem rekla ko sva prekinila poljub. »Prasec!« je samo rekla in stekla vstran od mene.
***************************************************************************
kaj se bo zgodilo? (zapleti..)
mnenja?
nextam?
06. april 2015
Rebeca upam, da te povozi tank iz 1.svetovne vojne
Awwwiiiii Zayn jo je poljubo:$$
Pa sem mislila da bo med Emmo in Niallom nekej xđ
Popolno*~*
Nextttt
06. april 2015
Next *.*
06. april 2015
u105006
u105006
Pa kaj najprej ja zayn mi je všeč zdaj je pa prasec!!???? Kaj ker ji je poljub ukradel??
Norci.
Hja zdaj bo niall žalosten pa zayn pa rebbeca alison bo pa nekaj naredila.....
hja perfect as always!!!!
Hvala za posvečen next!!! Res hvala
Seveda da moreš nextat!!
veš koliko nextov ti napišeš na dan *_*
perfect!!!!!!!!!!!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!
06. april 2015
u173906
u173906
kak si lahka taka do nialla, on nima
nikol sreče u lubezni

kaj se bo zgodilo? (zapleti..)
1000% bodo zapleti, pa rebeko bom posala
v prazgodvino pa jo bo dinozaver pojedu
mnenja? ful fajna zgodba pa ne je tak hitr končat tk ko si uno
nextam? čim prej tem bolje

perfect*o*
omg
next +__+
06. april 2015
Evoo next posvečam ga ..miska..
Hope you like it!:**


******CHAPTER 8******
»Prasec!« je samo rekla in stekla vstran od mene. Samo gledal sem namesto, da bi stekel za njo. »Kaj se je zgodilo?« je vprašal Liam, ki se je naenkrat prikazal pri meni. »Poljubil sem jo.« sem rekel tiho. »Zayn, zdaj pa se že res odloči s katero boš skupaj! Alison je zelo prizadeta, ko te vidi s to Rebecco. Všeč si ji in to zelo.« je rekel. »Všeč sem ji?« sem vprašal in pokimal je. Všeč sem ji, všeč sem ji. Takoj zdaj bom prekinil z Rebecco in se opravičil Alison. Hitro sem stekel v notranjost kluba in s pogledi iskal Becco. Videl sem jo kako se je poljubljala z nekim fantom. Vsaj imam dober razlog, da greva narazen. Stekel sem nazaj ven in se spomnil, da Alison ni trezna. Kaj če se ji kaj zgodi? Hitro sem v imeniku poiskal njeno telefonsko in jo skušal priklicati. Klical sem najmanj milijonkrat. »Šit!« sem se zadrl in stekel v avto. Vžgal sem ga in se počasi peljal po ulici. Videl sem jo kako se je prepirala z nekim fantom. Hitro sem stekel tja in fanta dvakrat močno udaril. »Alison, si v redu?« sem jo vprašal in objel. »Zayn bruhala bom.« je rekla in mi bruhala v naročju. Česa tako ogabnega pa še v življenju ne!
Odnesel sem jo v avto na zadnji sedež, sam pa sem še ostal zunaj in preklel vse kar je bilo možno. Ko sva prišla domov sem jo na hitro preoblekel in imela je res popolno telo. Dal sem jo v posteljo, jo pokril in v trenutku je zaspala. Tudi sam sem se odpravil spat v svojo sobo. Še prej pa sem se umil, saj sem smrdel po bruhanju.
Zjutraj sem se zbudil pred njo in ji v sobo odnesel vodo in dve tableti, saj sem vedel da jih bo potrebovala. Odšel sem nazaj v kuhinjo, kjer sem začel peči palačinke. »Kuhar, kaj bo za jest?« je vprašal Niall. »To, kar boš dobil na mizo.« sem rekel in se mu nasmejal. Le nejevoljno me je pogledal in odšel ven iz kuhinje. »Ti pomagam?« me je zdaj vprašal Harry. »Dobro jutro tudi tebi. In ja lahko mi pomagaš!« sem rekel in Harry se je nasmehnil. Hitro sva spekla palačinke. »Grem jih zbudit.« je rekel Harry in odšel. Med tem časom sem pripravil mizo. Prvi je seveda prišel Niall. »Izvoli.« sem rekel in mu podal krožnik palačink. Enako sem naredil ostalim. »Kje pa je Alison?« me je vprašal Liam. »Verjetno še spi, zelo hud glavobol bo imela.« sem rekel in se delno nasmehnil. »Je res, da ti je Ali bruhala v naročje?« me je vprašala Lottie. »Ja.« sem odgovoril na kratko. Vsi so se začeli smejati. »Kaj je smešno. Vsakemu se lahko to zgodi.« sem rekel jezno. »Opaa, nekdo nekoga brani.« je rekel Louis. Le grdo sem ga pogledal. »Jutro.« je rekla in se usedla za mizo. Vsi smo ji odgovorili. »In kako si spala trnuljčica?« je vprašal Niall in ji pomežiknil. »V redu in hvala da vprašaš.« je rekla in pojedla samo 3 palačinke. »Ne boš več?« jo je vprašala Lottie in odkimala je. Vstala se je, pospravila krožnik in odšla gor v sobo. »Ne boš šel za njo?« me je vprašal Liam. Pokimal sem on odšel gor. Potrkal sem.
**Alison Smith**
Glava me je neznansko bolela in zaprisegla sem, da ne bom nikoli več pila. »Naprej.« sem rekla, saj je nekdo potrkal in a nekdo je bil Zayn. »Motim?« je vprašal in odkimala sem. »Samo tišje govori.« sem rekla in se mu nasmehnila. Nasmeh mi je vrnil. Nekaj časa sva bila v nerodni tišini. »Oprosti, da sem te pobruhala.« sem rekla skesano. »Nič ni, to je že pozabljeno.« je rekel. Nasmehnila sem se. Pa kaj je danes z mano, da se samo smejim. »Vidim, da si popila tableti.« je rekel in gledal na nočno omarico. »Ja, hvala.« sem dejala. »Veš Alison.« je začel. »Oprosti da sem ti rekla prasec, res mi je žal.« sem ga hitro prehitela. Le gledal me je. Nobenega nasmeha ničesar. »No z Rebecco sem končal, ker je bila zelo neznosna in še plus tega sem jo videl poljubljati se z nekom ki ni jaz.« je dejal. 'A zato si prišel k meni? Da bi zvedel kako jo preboleti?' sem si mislila. »Alison, glede naju pa. Ne moreva biti skupaj.« je rekel in odšel. 'Kaj pa je bilo to? Kaj sem naredila narobe? Kdo mu je povedal, da mi je všeč?' sem mislila in začutila mokroto v očeh. 'Preklet bodi Malik! Prvi si v katerega sem se zagledala! Prvi si za katerega sem mislila, da nisi takšen kot ostali! Preket bodi!' sem se drla v svojih mislih. In jokala sem zaradi njega. Ne tega ni vreden preprosto ni! »Ali, kaj za vraga?« se je zadrla Emma, ko je vstopila v sobo. »Danes ne morem na trening.« sem rekla in se zazrla v okno. Izgubila sem še zadnjo upanje glede moških. Zadnjo! »Da mi takoj poveš kaj se je zgodilo!« je strogo rekla Emma in povedala sem ji vse kar se je zgodilo.
»Alison, ne jokaj zaradi njega ni vreden. Verjemi na svetu so boljši moški, čeprav se mi zdi, da si zaradi tega zgubila še zadnjo upanje. Pokimala sem. »Pridi greva domov.« je rekla in odšla spakirat najine stvari. Na hitro sem si umila obraz.
Ko sva prišle dol so se vsi nečemu smejali, tudi Zayn. 'Sploh mu ni hudo' sem pomislila in spet začutila mokroto v očeh. 'Alison Smith, ne joči zaradi tega kretena!' sem si prigovarjala v mislih. »Druščina midve greva domov!« je rekla Emma. »Zakaj?« je žalostno vprašala Lottie. Emma me je pogledala in Lottie je takoj vedela za kaj se gre. »Vaju pospremim?« je vprašal Louis. »Ne hvala.« je rekla in se poslovile od vseh. Nazadnje sem objela še Zayna in v srcu me je zapeklo. 'Zakaj mi je to naredil? Zakaj mi ni mogel povedati na prijazen način? Zakaj?'. »Ali greva.« je rekla Emma in me potegnila čez vrate. Ko sva prišle domov na srečo mojega očeta ni bilo doma. Stekla sem v sobo se vrgla na posteljo in solzam dala prosto pot. Na bolečino v glavi sem pozabila, večja je bila v srcu. »Alison, jaz nama bom skuhala kakav.« je rekla in odšla. Sploh ne vem kdaj sem zaspala.
**Emma Alicia Henderson**
Odšla sem v kuhinjo, da bi nama naredila kakav. Mleko sem dala na štedilnik, ko mi je zazvonil telefon. Bil je Louis. »Prosim?« sem se oglasila. »Kaj je z Alison?« je takoj vprašal. »Zayn.« sem na kratko rekla. »Kaj ji je naredil?« je vprašal in v njegovem glasu sem prepoznala jezo. »Z besedami jo je tako hudo prizadel, da še na trening noče, pa ji ples pomeni vse.« sem rekla. »Kaj pa ji je rekel?« me je spet vprašal. Povedala sem mu vse. »Kaj je nor? Ubil ga bom. Sam ve da je zaljubljen v njo, na koncu pa ji reče to, brez razloga!« se je razburil Louis. »O šit.« sem zaklela in hitro odstavila mleko, saj je že teklo prek. »Kaj je narobe?« me je vprašal. »Samo na mleko sem pozabila.« sem rekla in se narahlo nasmejala. »Bom se pogovoril z njim.« je rekel in odložil. Brez kakšnega 'adijo' ali pa kaj. Naredila sem nama kakav in odnesla gor. Vstopila sem sobo in videla kako spi. Kakav sem odložila na omarico in se ulegla zraven nje, ter jo objela. 'Zdaj vsaj vem zakaj je imela taki upor proti fantom' sem pomislila in tudi jaz zaspala.
***************************************************************************
mnenja, kritike, next? <3
07. april 2015
zakaj Zayn??-.-" omfg bedak si-.-"
kar pobruhala ga je hahahaha xđ
prfekcija*O*
NEXT
07. april 2015
next
07. april 2015
Zayn? WTF no!
Budalo si človek!
Zaljubljena sta pizda no!
Perfekcija človek!
N.E.X.T.!
07. april 2015
u105006
u105006
Grrr
Pa kaj mu mede!!!! Zaynu mislim. Prej je tako popolna da je tipa užgal nekajkrat potem pa ne moreva biti skupaj in red med nogo in au reviour (adijo)
Grr
Uuu louis prijazen!!
Čemu so se smejali???!!!
To many questions!!!!
Ok
Neeeeeeeeeeeeeeext!!!!
07. april 2015
omg zayn je taka budala
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. april 2015
še zadnji next danes in ga posvečam vsem:** hvala da berete mojo zgodbo! cenim<3
SO HOPE YOU LIKE IT!
******CHAPTER 9******
»Alison, glede naju pa. Ne moreva biti skupaj.« sem rekel in odšel ven iz sobe. Zayn bedak si! Kako si ji lahko to rekel, brez vsakega usmiljenja. Odšel sem nazaj v dnevno. »In?« me je vprašala Lottie. Le odkimal sem. »Jaz grem k njej.« je rekla Emma in odšla. »Harry tvoj maček je ubil mojega Kevina!« se je zadrl Louis in skočil na Harrya. »Ne pusti moje kodre!« se je drl nazaj Harry in nismo si mogli, da se ne bi začeli smejati.
»Druščina midve greva domov!« je rekla Emma. Pogledal sem Alison, katera je bila objokana. Zayn kaj si ji naredil? Zaradi tebe zdaj trpi! »Zakaj?« je žalostna vprašala Lottie. Emma je pogledala Alison in takoj ji je bilo jasno. »Vaju pospremim?« se je ponudil Louis. »Ne, hvala.« je rekla Emma. Poslovili sta se z objemi in nazadnje sva se objela z Alison. Zakaj sem bil tak kreten. Verjetno zato ker bi trpela z mano, ampak zdaj trpi bolj. Nisem je hotel spustiti iz objema. »Ali, greva.« je rekla Emma in jo potegnila čez vrata. V njenih očeh sem videl žalost. »Zayn kaj za vraga si ji naredil?« me je jezno vprašal Liam. Povedal sem jim čisto vse in hvala bogu Louisa ni bilo zraven. »Veš kreten si, ker si jo izpustil. Sploh ne veš, kako si ji všeč. Sploh ne veš kako bo zdaj trpela zaradi tebe.« je začel Liam. »Ja Liam. Trpela bi tisočkrat bolj, če bi bila skupaj. Nisem pravi za njo.« sem rekel in stekel v svojo sobo. Ulegel sem se na posteljo in solzam pustil prosto pot. Sam sem kriv za to! Nikoli mi ne bo oprostila. Še ko me je prevarala Becca se nisem jokal. Zakaj sem ji rekel to? Zakaj? Ne morem več. V roke sem vzel telefon in v imeniku poiskal staro zelo znano telefonsko številko. »Hej.« sem rekel v telefon. »Zayn dolgo se nisva slišala.« »Ja vem. Kdaj se lahko dobiva?« sem ga vprašal. »Danes zvečer ob 10.00 v samotni ulici.« je še rekel in prekinil. »Zayn, lahko vstopim?« je vprašala Lottie. Pokimal sem. »Ne bom ti očitala zaradi nje, ampak je moja prijateljica in te prosim,da ji poveš razlog. Samo to.« je rekla in odšla iz sobe. Ja, verjetno sem ji ga dolžen. Zakaj sem spet zapadel v stara pota? Mi res toliko pomeni, da se bom zaradi bolečine spet začel drogirati? Ja, samo to bo lajšalo moje bolečine, ki sem si jih zadal sam.
»Zayn kosilo!« se je zadrl Harry. »Ja takoj pridem.« Sploh mi ni do teka. Prišel sem v jedilnico, kjer sem se usedel na stol. »Zayn, zakaj si ji to naredil?« je vprašal Louis strogo. Nič mu nisem odgovoril. »Zayn odgovori mi!« se je zadrl. »Lou pomiri se.« ga je mirila Lottie. »Ne dokler mi ne pove zakaj ji je to rekel, brez kakšnega pojasnila!« »Veš Louis! Še sam ne vem.« sem se zadrl in stekel v sobo. »Si videl kaj si naredil. Ni mu vseeno!« je jezno rekel Liam in to je bilo vse kar sem še slišal. Prišel sem v sobo in se zaklenil. Poiskal sem telefon. »Lahko zdaj?« sem vprašal. »Od kdaj pa ti je tako do tega?« me je vprašal. »Od zdaj naprej!« sem se zadrl. Nisem več zdržal, vsi so mi samo spodnašali. Vem da sem sam kriv, samo vseeno. »Ja lahko v samotni ulici.« je spet rekel in odložil. Oblekel sem si jakno in se odpravil. »Zayn kam greš?« me je vprašal Niall. »Te nič ne briga.« sem mu rekel nazaj. Vstopil sem ven in se nadihal svežega zraka. S hitrimi koraki sem odšel proti samotni ulici. »Glej no glej. Dolgo se nisva videla.«
**Alison Smith**
Ko sem se zbudila sem hotela pogledati na telefon. Nisem se mogla premakniti saj me je nekdo držal okoli pasa. Pogledala sem nazaj in videla spečo Emmo. Tiho sem se nasmejala. Naenkrat sem se spomnila, vseh dogodkov. Ne vseeno mi je za njega. Začela bom znova in dobila bom fanta, ki bo drugačna različica njega. Ja ne bom se več upirala fantom. »Ali, s budna?« me je vprašala Emma. »Ja Emma sem.« »In kako si spala?« »Odlično ti?« »Super. Si v redu?« me je vprašala zaskrbljeno. »Veš kaj Emma pozabila ga bom in šla naprej. Na svetu je veliko fantov, kateri si me želijo. In sploh me ni vreden.« sem rekla s ponosom. »Se ti zavedaš kaj si rekla?« me je vprašala začudeno. »Ja sem se. Welcome to my new life!« sem rekla in jo objela. Objem mi je vrnila. Še vedno mi je hudo zaradi njega, ampak ne bom se jokala in sekirala zaradi njega ni vreden.
»Greva na trening?« sem jo vprašala. »Če greš ti grem tudi jaz.« je veselo rekla. »O šit Emma!« sem vzkliknila. »Kaj?« me je vprašala. »Pozabile sva iti na Justinovo avdicijo!« sem skoraj zakričala. »Ne no!« je žalostno rekla Emma. »In zato sem vsega kriva jaz!« »Ne nisi. Še veliko avdicij bo.« je rekla in me objela. Objem sem ji vrnila. »Greva jest?« me je vprašala. »Prvo morava nekaj narediti.« sem rekla in obe sva se nasmejali. Naredili sva čufte v omaki, pire krompir in solato. »Čez koliko časa imava trening?« sem jo vprašala. »Čez eno uro.« »Dovolj, da se pripraviva.« sem rekla in stekle sva v sobo. »Ali, jaz imam svoje stvari doma.« je dejala. »Idi si ponje.« sem rekla. »In vzemi si še nekaj oblačil zraven, ker boš pri meni.« sem še dodala. Emma je veselo pokimala in odšla. Odšla sem v kopalnico, kjer sem se stuširala. »Ljubica doma sem!« je zaklical očka. »Tukaj v kopalnici.« sem se zadrla. Hotela sem ne mislita na njega in po resnici povedano mi skoraj uspelo. »In kako kaj Zayn?« me je vprašal očka. Ja on je vedel glede njega. »Ne vem.« sem se zadrla. Hitro sem se oblekla in stekla očku v objem. To sem potrebovala, njegov objem. Vedel je da je nekaj narobe, a ni silil v mene. »Očka najraje te imam.« sem rekla in stekla v sobo. Preoblekla sem se in počakal Emmo. »Tukaj sem!« se je zadrla in v roki imela 2 veliki potovalki. »Ti se misliš preseliti k meni?« sem jo vprašala v smehu. »Če ti je prav.« je rekla in skomignila. Nasmejala sem se. »Greva?« me je vprašala in pokimala sem. »Očka midve greva na trening!« sem se zadrla. »V redu uživajta!« se je zadrl nazaj in stopile sva ven na svež zrak.
Ko sva hodile proti telovadnici sem vprašala Emmo »In kako kaj Louis?« sem rekla in ji pomežiknila. Zardela je. »Nič.« je rekla in pogledala vstran. »Meni se ne moreš zlagati.« sem rekla in se nasmehnila. »No prav, poljubila sva se!« je rekla in takrat sem skočila v zrak in začela cvilit. »Joj kako lepo Emma!« sem se drla. »Dobro no, ne rabijo vsi vedet.« je v zadregi rekla Emma. Umirila sem se in ji namenila nasmeh. Vrnila mi ga je. »O tukaj sta! Gremo potem na kavo?« naju je vprašala Beca. Pokimali sva. Hitro smo se preoblekle in stekle v telovadnico. »Zdaj ko smo vse tukaj, lahko začnemo.« je rekla Nikki in se mi nasmehnila. Vadile smo dobro uro in na koncu nas je Nikki vse pohvalila. »Bravo punce, tako naprej pa bomo prišle na državno.« »Alison, Emma lahko prideta za trenutek v mojo pisarno?« je vprašala Nikki. Spogledale sva se in pokimale. »Vaju počakam.« je rekla Beca.
»Prosim usedita se.« je rekla in usedle sva se. »Verjetno se sprašujeta zakaj sta tukaj. No naj preidem k bistvu. Vidve sta si zelo blizu fantov in zato bosta vidve sestavile koreografijo na njihovo pesem.« je rekla in pogledala sem jo kot da je padla iz Marsa. Emma ni bila nič boljša. »Nama zaupate koreografijo?« sem jo šokirano pogledala. »Ja Alison. Zelo izvrstni plesalki sta in oprostita mi, da sem bila tako nesramna do vaju.« Wauu Nikki se je opravičila. »Opravičilo sprejeto.« je rekla Emma in se mi nasmehnila. »Hvala.« je še rekla in odšle sva. »Emma resno?« sem jo vprašala. »Ja vsak si zasluži še eno priložnost ni tako?« je rekla in pokimala sem. Vedela sem na kaj cilja.
***************************************************************************
1. Kaj se bo zgodilo z Zaynom?
2. Kaj pa z Alison?
3. Mnenja, kritike?
4. Nadaljujem?
07. april 2015
u105006
u105006
1. v najslabšeb primeru bo šel v bolnico amapk upam da ne
2. ona bo pa postala največji možkar(ženskar-obratno)
3. perfekcija!!!!!! Omg perfect
4. seveda daaaaaa
Veš zaynova bivša pa od ali pa emma prijatlca sta obe becce
Neeeeext!!!!
07. april 2015
pado bo v depresijo al pa droge mogoče oboje nwm
ona pa ga bo probala pozabit pa ga ne bo mogla
prfekcija*O*
NEXTTT
07. april 2015
neeext
07. april 2015
O moj bog sploh nsm opazla ampak hvala za posvecen next popolno nextt <3
08. april 2015
u173906
u173906
1. Kaj se bo zgodilo z Zaynom? drogiral se bo
2. Kaj pa z Alison? ne vem
3. Mnenja, kritike? the best story ever
4. Nadaljujem? ja itaq, al pa pridm k teb domov in te prislim da napišeš next

next!!
08. april 2015
Next
08. april 2015
next is here! posvečam ga nina pušnik in MIX from europe
SO HOPE YOU LIKE IT!<3 love you all!:**


******CHAPTER 10******
**Zain Javadd Malik**
»Glej no glej. Dolgo se nisva videla.« je rekel. »Ja vem, daj mi že sem.« sem dejal. »Prvo plačilo.« »Na tukaj imaš.« sem rekel in mu podal denar. »In zakaj po 2 letih spet?« me je vprašala. »To pa se tebe nič ne tiče!« sem osorno rekel. »Dobro, dobro.« je rekel in dvignil roke v zrak. »Se še vidimo kaj.« je rekel in izginil. 'Seveda, vsak dan' sem pomislil. Potegnil sem prvi dim droge in občutek izpred dveh let se je vrnil. Čisto sem se predal drogi in pozabil na vse težave. Tam sem sedel dobro uro in užival ob vsakem dimu. »Zayn?« je vprašala oseba. »Ha?« »Kaj delaš?« je vprašala v skrbeh. »Kadim in uživam.« sem rekel in se zasmejal. »Nisi normalen, pridi te bom peljal domov.« »Nočem domov, tam so same težave. Punco ki jo ljubim, sem jo odvrnil od sebe. Vsi ostali pa so jezni zaradi tega.« sem rekel in se spet začel smejati. »Gremo!« je rekel s strogim glasom. »Že grem šefe.« »Zayn, ne delaj spet tega. Samo škodilo ti bo.« mi je začel pridigati, ko sva se peljala. »Meni škodi že samo to, da sem se rodil.« sem rekel in se spet začel smejati. »Zayn, nehaj!« se je zadrl. »In kdo sploh si ti?« sem ga vprašal in se spet smejal. »Austin.« je rekel. »Austin Mahone? O moj bog, moj idol si!« sem se zadrl sarkastično. Austin je le odkimal.
»Fantje, poglejte koga sem našel.« je rekel Austin, ko sva stopila v hišo. »Zayn! Si v redu?« me je zaskrbljeno vprašal Liam. Začel sem se smejati. »Ne reči mi, da si spet začel?« je rekel oz. vprašal Louis. Austin je le pokimal. »Šit.« je tiho zaklel Harry. Še bolj sem se nasmejal. »Pridi gremo v sobo.« je rekel Liam in vsi razen Louisa smo odšli v mojo sobo. »Zayn, bedak si!« se je začel dreti na mene Niall. »Kaj bi rad!« sem mu nesramno rekel nazaj. »Ne delaj več tega!« je še zdaj rekel Louis. »Še prav začel nisem.« sem rekel in se spet začel smejati. »Greva v kopalnico, kjer te bom polil z mrzlo vodo.« je rekel Liam in odšla sva v kopalnico, kjer me je posadil v banjo. Naenkrat je po meni začela teči mrzla voda, malo sem se spravil k sebi. Preoblekli so me in me dali v posteljo, kjer sem v smehu zaspal.
**Alison Smith**
»In kaj je rekla?« naju je vprašala Becca. »Nič, samo to da bova midve sestavile koreografijo za videospot.« je odgovorila Emma. »O moj bog! To je super.« je rekla in naju objela. Preoblekle sva se in počasi smo se odpravile proti Starbucksu. Med potjo smo se pogovarjale različne stvari, le imena Zayn in vsega kar se tiče glede njega smo se izogibale. Ja Becci sem povedala vse. In res je, da me je spominjala na tisto Rebecco, vendar ji ni bila niti malo podobna. Ko smo prišle v Starbucks, smo se usedle v kot kjer nas nihče ne vidi. »Zdravo, kaj boste pile?« je vprašal prijazen natakar. »Jaz bom kapučino.« je rekla Becca. »Jaz bom belo kavo.« je dejala Emma. »Belo kavo z veliko sladkorja.« sem še naročila jaz in natakar je pokimal. Čez 10 minut smo dobile naročeno in Becca je plačala takoj, ko smo dobile želeno. »In se bosta šle šolat naprej?« je vprašala Becca. »Ne vem, niti še pomislila nisem na to.« sem iskreno rekla in Emma je pokimala. »Ti?« sem jo vprašala. »Verjetno bom šla naprej za učiteljico matematike.« je rekla in obe z Emmo sva pokimale. Cel čas smo se pogovarjale in ugotovila sem, da imam najboljši prijateljici, zraven Lottie. »Prideš danes k meni Becca?« sem jo vprašala. »Ne vem. Moram vprašati starša.« je rekla in pokimala sem. »Do desetih, da si pri meni.« sem rekla in poslovile smo se.
»Saj te ne moti, da pride Becca ne?« sem vprašala Emmo, ko sva hodile proti mojem oz. že skoraj njenem domu. »Ne, odlična ideja je da se bomo začele družiti izven treningov.« je rekla in se nasmehnila. Nasmeh sem ji vrnila. »Očka doma sva!« sem se zadrla in zelo mi je bilo čudno, zakaj se ni oglasil nazaj. Odšla sem v njegovo sobo, kjer sem ga videla na tleh v mlaki krvi. »Aaaaaaaa očkaa!« sem se zadrla in hitro stekla do njega, kjer sem mu preverila utrip. Imel je komaj zaznavnega. »Ne očka, prosim ne!« sem se drla. »Ali, si v red-« je rekla Emma. »Pokliči rešilce! In to takoj zdaj!« sem se zadrla na njo. Ne zakaj se mi dogaja vse to! Zakaj? »Očka prosim ne!« sem kričala. Solz nisem mogla ustaviti. »Ali, rešilce so tu.« je rekla Emma in me povlekla vstran. Objela me je se tudi sama jokala, saj ji je bil kot drug očka. Pogledala sem po sobi in videla nož. Nekdo je zabodel, ampak kdo?! Temu bom prišla do dna! »Ali, pridi greva.« je rekla Emma in odšle sva v rešilca. »Očka moraš preživeti, moraš!« sem mu govorila in ga držala za roko. Emma me je objemala iz druge strani. Ura je bila 9 zvečer in čez eno uro bi naj prišla Becca. »Becca.« sem samo rekla. »Sem jo že poklicala.« je dejala in pokimala sem. Ne moj očka, ne smem izgubiti še njega! Prišli smo v bolnico in morala sem počakati v čakalnici. »Alison.« se je zadrla Lottie in me objela. spet sem jokala kot dež. Pogledala sem za njo in videla vse razen Liama in Zayna. »Lou.« sem rekla in ga močno objela. »Alison, vse bo v redu.« me je tolažil in me božal po hrbtu. Upam, ker če ne bom tistega ki mu je to naredil poiskala in lastnoročno ubila! »Ali.« je še zdaj rekel Niall in me objel. Harry pa je le tam stal in strmel pred sebe. Usedli smo se na stole in čakali. Nisem mogla ustaviti solz. »Smith.« je rekel zdravnik. Vstala sem se. »Moje sožalje.« je rekel in odšel. »Neeeeeee!« sem zakričala in padla na tla. Enako je bilo pri mami. Izgubila sem očeta in maščevala ga bom! »Neee!« sem še enkrat zakričala in Louis me je objel. »Ali.« je rekel in me še močneje objel. »Pridi gremo k nam domov.« je rekel Louis in me podprl. S pogledom sem ošinila Emmo, ki je tudi jokala kot dež.
»Ste že doma.« je rekel Liam in se nasmejal. A nasmeh mu je takoj izginil iz obraza. »O moj bog. Alison moje sožalje.« je rekel in stekel do mene ter me objel. Še bolj sem se razjokala. Izgubila sem še edino osebo, ki me je imela resnično rada. Odšla sem na kavč, kjer sem si roke zarila v glavo. Nekdo me je spet objel in ta nekdo je bila Emma.
»Emma.« sem šepnila in jo še močneje objela. Zakaj je moje življenje tako kruto? Zakaj mi je še zdaj umrl očka? Prisežem, da se bom maščevala tistemu ki ga je ubil. »Prisežem!« sem se zadrla.
***************************************************************************
What do you think? <3
1. Kaj se bo zgodilo z Alison?
2. Kdo je umoril njenega očeta?
3. Bosta Zayn in Alison na koncu skupaj?
4. Nadaljujem?
08. april 2015
u124578
u124578
OK TO JE PERFEKCIJA!
1. mogoče bo padla v depresijo, ali jo bo pa Zayn potolažu?
2. Em... oseba, ki je še ni blo v zgodbi!
3. Morta bit razumeš MORATA!
4. Saj se haceš ane?
N.E.X.T.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. april 2015
omfg...
Js jokaaam!
zakaj so ji mogli to naredit?
Idijoti, prasci, js bi tut maščevala očetovo smrt!
1. Nehala bo jokat in začela boksat in raziskovat detajle o očetovi smrti
2. Am...tisti, od katerih Zayn odkupuje droge? nwm..
3. Ja ddddddd! Itak!
4. šE VPRAŠAŠ? TAKOOOOOJ!
08. april 2015
u105006
u105006
Haaaaaaa pa si se le spomnila na becco hihi
I think this is awsome!!!
1.pravi detektiv bo postala!!!
Čak kdo je austin?!!
2.nevem en prasec od pujsa?!!!!!! :/
3.jaaa samo bo še trajalooo
4.da si ne bi upala nehat pisat!!!!!
Perfekcija malce žalostna ampak perfekcija
Zdaj se bo pa zayn še bolj zadrogiral ker jo je 'pustu' ravno pred smrtjo!!!
Zdaj mam pa jaz prošnjo! Ok?
Letos bo moj letnik izdal časopis in me je učitlca zadolžila za uganke. Tako da če veš kakšno težko uganko mi jo prosim napiši na zasebca. Plosim

Neeeeeeeeeeeeext!!!! Smrk smrk ;(
08. april 2015
še zadnji next danes posvečam ga Just**Me
SO HOPE YOU LIKE IT<3 love you girls:**


******CHAPTER 11******
Minil je en teden in še vedno ne morem verjeti, da ni očka. Zayn je zadnje čase zelo čuden in če priznam mi več ni všeč. V tem tednu se je zelo spremenil in takšnega fanta res nočem. Snemanje videospota smo predstavili za 1 mesec in z Emmo sva plesalke na Justinovi turneji. Ne vem zakaj, ne vem kako. Samo prišel je do naju in rekel 'Čez 3 mesce je turneja čez 2 mesca pa začnemo z vajami'. Res sem srečna, da se mi je vsaj nekaj uresničilo. »Alison, jaz grem v trgovino.« se je zadrla Emma. Ja Emma zdaj živi pri meni, saj njena oče in mama nista pustila, da bi bila sama saj bi si lahko kaj naredila. »V redu.« sem se zadrla nazaj. Slišala sem zapiranje vrat.
Zakaj so umorili mojega očeta? Sem česa kriva jaz? Še zdaj ga vidim v mlaki krvi in začutila sem mokroto v očeh. Ne ne smem se jokati. Obljubila sem Emmi in Lottie. In kot zgleda, se bodo njihove počitnice zelo podaljšale. Ura je bila 7 zvečer in 'kaj rabi Emma iz trgovine, tako pozno?' sem pomislila. 'Verjetno Nutello. Ja to bo!'. Odšla sem v njegovo spalnico, si prižgala luč in se ulegla na posteljo. Še zdaj je dišala po njem. Kako ga pogrešam! Kako pogrešam njegove nasvete, objeme! »Alison še žal ti bo!« se je nekdo zadrl in kuhinje. Srce mi je začelo biti hitreje. Naenkrat so vse luči pogasnile in seveda jaz nisem jaz če ne bi šla pogledat kdo je. Hitro sem vzela svetilko in jo prižgala. Počasi sem stopila iz sobe. »Kdo si?« sem se vprašala. »Nekdo, ki ti privošči smrt.« se je oseba zadrla nazaj. Kaj pa saj to ni mogoče. »Kaj hočeš?« sem vprašala s strahom. »Še prehitro ti bo jasno kaj hočem.« je rekla ta oseba in naenkrat so se prižgale luči. Kaj za vraga je bilo to? Kaj hoče kdo od mene? Zakaj? Usedla sem se na tla in zarila roke v glavo. Ta človek je ubil mojega očeta in vsemu bom prišla do dna! »Ali, si v redu?« je rekla Emma, ki se je naenkrat prikazala pri meni. »Ja, le spomnila sem se na očeta.« sem se zlagala. Nočem je obremenjevati še s tem. »Pridi greva dol.« je rekla in sledila sem ji. »Izvoli.« je dejala in mi podala kos pice. »Nisem lačna.« sem rekla in odrinila pico vstran. »Alison Smith, nekaj moraš pojesti!« je rekla strogo. »Če pa nisem lačna.« sem spet rekla nejevoljno. »Bo pa več ostalo za mene.« Le nasmehnila sem se. »Vseeno pojej vsaj en kos.« me je prosila. »Dobro, bom. Zaradi tebe.« sem rekla in ugriznila v pico. »Kam si šla?« sem jo vprašala. »K Louisu.« je dejala in se nasmehnila. »Aja. In kaj pravi?« sem spet vprašala. »Nič, pogrešajo te vsi.« je odgovorila. »Jaz pa njih.« sem rekla in žalostno pogledala. »Lahko pridejo danes k nam?« je vprašala Emma. Veselo sem pokimala. Vsaj pozabila bom na to, kaj se je zgodilo pred 10 minutami. Upam!
»Alison!« se je zadrla Lottie in me objela. »Lottie.« sem veselo rekla. »In kako si?« me je vprašal Louis. »No, za preživet.« sem dejala in se narahlo nasmejala.«Je kdo jedel pico?« je vprašal Niall. »V kuhinji jo imaš.« je rekla Emma in že ga ni bilo več. »Gremo v dnevno.« je dejal Emma. Odšli smo za njo. »Kje pa je Zayn?« je vprašala Emma. »Ne vemo. Rekel je da gre ven.« je odgovoril Liam. Samo pokimala je. »Bomo gledali film?« je vprašal Harry in vsi so veselo pokimali. »Druščina jaz grem na kratek sprehod.« sem rekla in vsi so pokimali. Moram razmisliti, kaj se je zgodilo. Ko sem prišla ven je vame pihnil svež mrzel zrak. Počasi sem se odpravila do parka. »Glej jo glej.« Obrnila sem se in videla »Zayn?« sem vprašala. »Ja, Zayn Malik osebno.« je rekel in se nasmejal. Ob smehu me je zmrazilo. »In kaj te je prineslo sem?« me je vprašal. »Hotela sem se nadihati svežega zraka.« sem rekla in se odpravila naprej. »Počakaj me grem s tabo, da se ti kaj ne zgodi.« je rekel. »Od kdaj pa je tebi mar zame?« sem vprašala. »Že od nekdaj.« je rekel in me poljubil. Poljub je bil popoln in namesto, da bi ga odrinila sem mu vračala poljube. Ko sem bila v njegovem objemu sem se umirila. Ja to sem potrebovala, NJEGA! »Alison oprosti mi za vse.« je rekel ko je prekinil poljub. »Za kaj?« sem ga vprašala, saj sem še vedno z večino misli bila pri poljubu. »Za tisto, kar sem ti rekel. Za to ker sem se tako obnašal do tebe zadnji teden. Vem, da si veliko pretrpela zaradi očeta. Res mi oprosti. In verjemi tisto nisem mislil resno.« je rekel Zayn. Se mi je Zayn izpovedal? Tega pa res nisem pričakovala od njega. Vsa čustva so se mi spet vrnila in spomnila sem se kaj je rekla Emma ' vsak si zasluži še eno priložnost'. »Še ena priložnost in zahvali se Emmi.« sem rekla in spet me je poljubil. »Ne bom te razočaral, ne bom.« mi je šepnil. Le objela sem ga. tako objeta sva bila v parku dobro uro. »Zayn, jaz moram iti.« sem rekla ko sem videla koliko je že ura. »S tabo grem.« je dejal in tako sva odšla z roko v roki domov. »Doma sem.« sem se zadrla in vsi pogledi so se ustavili, na Zaynovi in moji roki. Hitro sem spustila roko in zardela. »Misliš, doma sva?« me je vprašal Louis in se nasmehnil. »Ja Lou, doma sva.« sem rekla in se usedla zraven Zayna na kavč.
»Jaz grem v sobo, samo nekaj pogledat.« sem rekla in odšla v sobo. Tam pa me je pričakalo na ogledalu z rdečo barvo napisano:
'Poglej na mizo!'
Pogledala sem in videla list papirja, po katerem je tudi bilo vse napisano z rdečo. List sem vzela v svoje roke in bilo me je strah. Začela sem brati.
'Draga Alison!
Verjetno se sprašuješ kdo sem? No naj ti vsaj malo namignem. Se spomniš voznika, kateri je povozil tvojo mamo? Verjetno se! No jaz sem ta voznik in ubil sem tudi tvojega očeta. Zakaj? To boš pa morala sama ugotoviti. In verjemi, da bosta trpela tudi Emma in Zayn.'
List papirja mi je padel iz roke. »Nee!« sem zakričala. »Alison, kaj je narobe?« je prva vprašala Lottie. Z roko sem ji pokazala na ogledalo, nato pa še na list papirja ki je ležal na tleh. »O moj bog!« je samo rekla. »Alison!« se je zadrl Zayn in me objel. Ne morem več. Zakaj dela vse to? Zakaj? Nočem izgubiti več nobenega! Nočem! Na koncu so me objemali vsi. Jokala sem in nisem se mogla ustaviti. »Nočem izgubiti še vaju.« sem rekla in Zayn me je še močneje objel. »Nikoli naju ne boš.« je rekla Emma in me še močneje objela. »To moramo prijaviti policiji!« je rekel Louis. »Ne to bom rešila sama.« sem rekla in ga pogledala. »Ne Alison ne boš se izpostavljala nevarnosti.« je strogo rekel Liam. »Če bo zraven vpleta še policijo, bo verjetno še več žrtev.« je dodal Niall. Hvala ti, vsaj nekdo. »To bom rešila sama.« sem rekla. »Pustimo jo.« je rekla Lottie in ne prepričani v to so pokimali. Zayn se je vstal. »Ne Zayn ostani prosim.« sem rekla in pokimal je.
Ulegla sva se na posteljo in potegnil me je v njegov objem. »Ljubim te Alison. Vedno te bom, ne glede na vse!« je rekel in me nežno poljubil. »Tudi jaz tebe.« sem rekla. 'Zakaj to počne? Kaj sem mu naredila? Sta imela mami in oče kaj pri tem in hoče, da trpim zdaj jaz? Kdo sploh je?' s temi vprašanji sem zaspala v Zaynovem objemu.
***************************************************************************
1. Kaj se bo zgodilo?
2. Bosta Emma in Zayn preživela?
3. Mnenja, kritike?
4. Nadaljujem?
ps.: mogoče bom začela pisati spet novi fanfic, zraven tega in rabim nekaj idej.. <33 hvala vsem
08. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani