*PROLOGUE*
Alison Smith je navadna 18 letnica, kateri ples pomeni vse. Z njeno najboljšo prijateljico Emmo Alicio Henderson, trenirata ples že 11 let. Šolo sta končale pred 2 mescema in zadnje čase se posvečata samo plesu. Alison je pred 4 leti izgubila mamo, kar jo je še posebej zaznamovalo, z očetom živita sama in zaradi mame se je plesu posvetila še bolj. Zelo nasprotuje temu, da bi imela fanta. Ima zelo veliko 'oboževalcev' vendar se ne zmeni za nobenega, saj meni da fantje znajo samo izkoriščati. A kaj se bo zgodilo, ko bo spoznala fanta v katerega se bo zaljubila na prvi pogled? Bo svoja čustva dajala na stran ali se bo odprla?
***************************************************************************
Next?
Perrie Edwards as Alison SmithJade Thrilwall as Emma Alicia HendersonMembers of One Direction ( 5/5 )

03. april 2015
še ena tvoja prfekcija*~*
yaaaay*O*
ful dobro je*~*
+všeč mi je da boš mela v zgodbi vseh 5 članov ne 4 xđ
NEXT
03. april 2015
prvi next je tu:* posvečam ga hemmings.girl in hvala, da bereš tudi moj drugi fanfic
HOPE YOU LIKE IT!

*****CHAPTER 1*****
»I can't be tought, I can't be strong but with you is not like that all..« so me zbudili prvi takti moje najljubše pesmi. V postelji sem še ležala 10 minut, nato pa sem se odpravila v kopalnico, kjer sem se stuširala in zjutraj je to edino kar me zbudi. Mrzla voda! Postavila sem se pred ogledalo in se dobrih 5 minut gledala, nato sem si nanesla rahel make up in odšla nazaj v sobo. Postavila sem se pred omaro in izvlekla, prvo kar mi je prišlo pod roke: črne pajkice in ohlapna kratka majica z napisom 'DANCE'. Lase sem si spustila, saj sem si figo naredila prej kot sem šla v tuš, da si ne bi zmočila las nato pa sem odšla v kuhinjo, kjer me je čakal krožnik poln ameriških palačink, Nutella in moj najljubši jagodni sok. Zraven zajtrka je bil še listek.
'Alison, prej sem moral oditi v službo! Da bi se ti oddolžil, sem ti pripravil tvoj najljubši zajtrk. Rad te imam! Xoxo'
'Najboljši očka!' sem pomislila, se nasmejala in se usedla za mizo, kjer sem začela jesti svoj zajtrk. Uživala sem vsak grižljaj, dokler ni pozvonilo pred vrati. In kar najmanj nisem hotela se je zgodilo. Prišla je oseba pred katero ne moreš skriti hrane. Ja govorim vam o Emmi. »Dobro jutro Emma.« sem jo lepo pozdravila in namesto, da bi me pozdravila je rekla »So to ameriške palačinke? Obožujem jih!«. Ko sem že pri tem, da bi do konca uživala ob hrani sem se zmotila. »Postrezi si. V kuhinji so.« sem rekla in se sarkastično nasmejala. Hitro je stekla v kuhinjo in ko sem prišla za njo palačink ni bilo več. Res nimam pojma, kam ta človek tako hitro spravi vso hrano, zraven pa ima še tako popolno postavo. »Si vakumski sesalec?« sem jo vprašala smeje. Le skomignila je. Nekaj trenutkov sva bile tiho, dokler te tišine ni raztrgala Emma. »Danes nimamo vaj. Toliko da veš.« je rekla in pokimala sem. »In zakaj si prišla?« sem jo vprašala. »A ne smem obiskati svoje najboljše prijateljice?« je rekla zgroženo. Samo nasmejala sem se, mislila pa sem si 'tu si samo zato, da mi poješ vse palačinke'. »In ko smo že pri tem, da nisem zaželena, grem.« je rekla. Upam da nisem jaz kriva zato. »Zakaj? In kam?« sem jo previdno vprašala. »Luke mi je napisal, da naj pridem v Starbucks!« je veselo rekla. Le zavila sem z očmi. »Ne zavijaj z očmi! Še žal ti bo, da ne daš priložnosti nobenem fantu!« je rekla jezno. »Pač nisem dobra v zvezah tako kot ti!« sem ji rekla nazaj. »Če ne boš poskusila,res ne boš vedela. Grem zdaj! Objemček!« je rekla in me objel tako močno, da sem mislila, da mi bodo popokale vse kosti. »Adijo in uživaj.« sem rekla in že je ni bil več. Ja ljubezen! Naj kar sanja, da bi jaz imela fanta. Nič drugega niso kot izkoriščevalci, zahrbtneži, nesramneži….in še lahko bi kaj rekla prek njih. Ne omenjam očeta, ker je on najboljši!
Ko sem pospravila krožnik, Nutello in kozarec sem odšla v dnevno sobo, kjer sem prižgala TV in na televizijo ni bilo nič pametnega. Ko sem mislila ugasniti televizijo sem zaslišala oglas:
'Vsi ki ste strastni plesalci in bi radi nastopali na Justinovi prihajajoči turneji, se prijaviti na plesno avdicijo do 18.00, ki bo danes teden ob 17.30 uri!'
'Lahko se mi končno uresničijo sanje!' sem pomislila. Vzela sem telefon in poklicala Emmo, potiho pa sem upala,da je ne bom zmotila pri čem zelo pomembnem. »Heej, Alison. Kaj bo dobrega?« me je vprašala. »Hej, ko boš imela kaj časa hitro pridi k meni! Pred 6 zvečer prosim!« sem rekla in upala,da se bo strinjala. »Lahko že zdaj!«. »Nisi z Lukom?« sem jo vprašala začudeno in komaj zdaj sem zaznala njen zlomljen glas. »Pustil te je ne?« sem reklo jezno. »Ja pustil me je!« je rekla in se začela jokati. »Pridi k meni!« sem rekla in odložila. Sem vam rekla kakšni so moški in tega prasca bom ubila prisežem!
Čez pol ure je pozvonilo pri vratih, odprla sem in zagledala objokano Emmo. Objela sem jo. Objem mi je vrnila. »Emma pridi v dnevno« sem rekla in sledila mi je. »Povej mi vse!«. »Ko sem hodila proti Starbucksu, sem videla Luka ki se je poljubljal z drugo. Šla sem k njemu in ga vprašala zakaj mi je to naredil. Odgovoril mi je, da me je imel samo za seks. Mislila sem,da sva srečna, no vsaj jaz sem bila. 3 prekleta leta sva bila skupaj in 3 prekleta leta me je varal!« je na koncu že kričala, potem pa se je popolnoma zlomila. »Emma, ne vem kaj naj rečem, nimam izkušenj« sem rekla malo žalostno. 'Ko bi ji le lahko kako pomagala'. Objela sem jo in objem mi je vrnila. Dobro uro sva ležale objete nato pa sem rekla »Emma, nekaj ti morem povedati. Danes sem zasledila plesno avdicijo za Justinovo prihodnjo turnejo in mislila sem,da bi se prijavile. Do 6 zvečer se morava prijaviti, vem da ni pravi trenutek,ampak ali naju lahko prijavim?« sem vprašala upajoče. »Alison tako ga bom lahko edino pozabila in veš,da meni ples tudi pomeni vse! Seveda naju lahko in si lahko misliš da bova spoznale Justina Bieberja?« je že zdaj veselo rekla. Veselo sem jo objela in objem mi je vrnila. Ko sem naju prijavila (seveda vsako posebej), sem vprašala Emmo »Greva jest ven ali bova skuhale kosilo sami?«. »Skuhajva kosilo same!« je rekla veselo in mislim,da je Luka že malo pozabila. Pokimala sem in se ji nasmehnila.
Naredile sva juho, zrezke v omaki, pire krompir, solato in sladico. Ko sva kuhale kosilo sva se zelo zabavale in očka bo jezen, ko izve da sva razbili 2 kozarca, krožnik in skledo. Ko sva se najedle, sva pospravile in se odpravile v mojo sobo. Tam sva naredile 1000 selfijev in izmed njih je bil le en najboljši. Tega sem objavila na Facebook in napisala 'Z najbolšo!<33'. Že v 1 minuti sva dobile 100 lajkov, ja lahko rečem da sva neke vrste popularne.


Ko je bila ura že 9 zvečer je Emma še vedno bila pri meni, očka pa je tudi že prišel domov. »Greva ven?« me je vprašal Emma in pokimala sem. Oblekla sem si bundo in bele All-starke in hitro stekla ven, kjer me je že čakala Emma. Ko sva prišle v park, sva se usedle na prvo klopco in se začele pogovarjati o vsem možnem. Emma je preostanek dneva čisto pozabila na Luka.
Ko sva sedele na klopci je v park prišlo 5 fantov in upala sem, da naju ne opazijo saj sva same in še tema je, lahko naju posilijo. »Emma tiho bodi. 5 fantov je prišlo, lahko naju vidijo in posilijo!« sem rekla prestrašeno. »Ah daj Alison, ne bodi smešna!« je rekla in se začela smejati. Nisem se mogla zadržati in zato sem tudi jaz padla v smeh. »Dober večer. A nam lahko prosim povesta kje je '5 stars' hotel?« je vprašal en fant in bilo mi je čudno zakaj imajo vsi kape in očala v temi. »Zdravo, za tem parkom je hotel.« je rekla Emma, mene pa je bilo malo strah. Kaj če so serijski morilci?! »Hvala vama!« je rekel drugi fant in odšli so. »Ali so se samo meni zdeli čudni?« sem vprašala in še vedno me je bilo malo strah. »Alison če ti po resnici povem so bili res čudni.« je rekla Emma. »A greva?« sem jo vprašala. Pokimala je in ko sva se odpravile iz parka me je Emma vprašala »A lahko danes prespim pri tebi?«. »Ja seveda lahko tepka!« sem rekla in se nasmejala.
***************************************************************************
nadaljujem?
03. april 2015
u173906
u173906
ja čim prej
next!!
03. april 2015
jaaaa
next
03. april 2015
Next spet bo ena super zgodba
04. april 2015
next je tu in ga posvečam Laura Podbregar
HOPE YOU LIKE IT<3


*****CHAPTER 2*****
Zjutraj me je zbudilo nekaj mrzlega in mokrega. »Emma a si nora?« sem zakričala in pogledala okrog sebe. Vsa postelja je bila mokra. »Me nisi mogla zbuditi na drugačen način?« sem jo vprašala jezno. »Oprosti Ali, ampak sem se ti drla na uho, dobesedno sem skakala po tebi! Nič, čisto nič in na koncu mi je ostalo samo to.« je rekla in se nasmejala. Nasmeh sem ji vrnila, ampak ni bil kaj vesel nasmeh. »Čez eno uro bo zajtrk, tako da ne poležavaj in spravi to leno rit iz postelje!« je še rekla in izginila iz sobe.
Odšla sem v kopalnico, kjer sem opravila svojo vsakodnevno rutino in se počasi odvlekla v kuhinjo. »Dobro jutro zaspanka.« me je pozdravil oče in me objel. Objem sem mu vrnila. »Dobro jutro očka. Danes greš v službo?« sem ga vprašala. »Ja, ob 10.« je rekel in se obrnil proti štedilniku. »Ali, danes imamo vaje. Lahko počakam pri tebi in greva skupaj?« me je vprašala Emma. »Ja, lahko ampak danes ne boš prespala pri meni, ker nočem imeti takšne budnice kot sem jo imela danes.« sem rekla in ji namenila nasmeh. Nisem bila več jezna, še več bilo mi je smešno. Pokimala je in mi vrnila nasmeh. »Dekleti, jaz se grem pripravit, zajtrk imata že pripravljen.« je rekel očka in izginil. Pogledala sem v smeri, kjer je prej pokazal očka in videla vaflje. Sline so se mi začele cediti. »Katera bo prva tam!« se je zadrla Emma in hitro stekla do mize, kjer so bili vaflji. »To ni fer!« sem rekla narejeno žalostno. »Na tukaj imaš.« je rekla in mi podala 1 vafelj. »Kaj boš pa z ostalimi?« sem jo vprašala in odgovor na vprašanje sem že poznala. »Jaz jih bom pojedla.« je rekla in začela jesti. Le nasmehnila sem se. »Alison, Emma jaz grem! Uživajta.« je rekel očka in odšel. »Same sva, kaj bova počele do 4 popoldan?« me je vprašala Emma.« Prvo greva na kratek sprehod in v Starbucksa po kapučino, nato pa lahko greva domov in imava filmski maraton!« sem ponosno rekla in Emma je pokimala. Ko sva pojedle zajtrk oz. ga je pojedla Emma, saj sem jaz dobila le 1 vafelj, sva se odpravile na sprehod v park. »Veš Ali? Če si ti ne boš poiskala fanta ti ga bom jaz!« je strogo rekla Emma. »Emma, se ti je utrgalo? Jaz nikoli in res nikoli ne mislim imeti fanta. Samo izkoriščajo te!« sem ji rekla v šoku. Samo nasmejala se je in vem kaj je ta nasmeh pomenil. »Emma, da si niti drznila ne bi!« sem dejala. »O pa si bom!« je rekla in hitro stekla vstran od mene. »Emma, ko te dobim se me pazi!« sem se zadrla za njo in tako sva se lovile v parku dobre pol ure. »Ne morem več!« je rekla Emma in se usedla na klopco. Pridružila sem se ji.
»Greva v Starbuckusa?« sem vprašala in pokimala je. Ko sva prišle tja je zunaj pred vhodom bilo zelo veliko punc najine starosti. »Pa kaj ste srake ali kaj?« sem jezno vprašala, saj so se drle tako hudo, da so me začela boleti ušesa. Emma se je le nasmejala. »Kam pa kam dekleti?« me je vprašal nek nabit moški. »Pa kaj si še po kapučino ne smem iti?« sem ga osorno vprašala. Odkimal je. »Pa kaj je danes z vami folk?« je vprašala Emma jezno. »Oprostita punci, ampak vem kakšen je vajin namen!« je rekel nabit moški in se nasmejal. »Veš kaj ti? Kaj misliš, da je Starbucks tvoj ali kaj? Veš kakšen je moj namen!?« sem se že zdaj drla. »Moj namen je, da si grem s prijateljico po dve prekleti kapučini in jih v miru spijem! Nikomur ne bom naredila nič takega, če si grem samo po kapučino!« sem še dejala. Možakar je še kar stal tam in se ni nikamor umaknil. »Pa kaj tebi ni jasno?« se je še zdaj zadrla Emma. »Vesta kaj? Prosim odstranita se in pridita bolj potem po kapučino!« je rekel in se obrnil vstran od naju. »Ne bova se umaknile, dokler ne dobiva svojega kapučina! In še zdaj ne vem zakaj vse punce delajo tako paniko! A delite kaj zastonj?« sem ga vprašala in v obraz je postal rdeč. »Zdaj pa mi je dovolj!« je rekel in si vrgel Emmo na eno stran rame, na drugo pa dal mene. »Ste nori!?« sva se z Emmo drle in ga tolkle po hrbtu. »Spustite naju dol! In to takoj zdaj!« sem zakričala in še ga bolj tepla v hrbet. »Dame izvolita in pred 2 popoldne se ne vračajte!« je rekel in odšel. »Kaj pa je bilo zdaj to?« je ogorčeno vprašala Emma. »Nimam pojma! Kaj misli, da je!« sem rekla jezno in prhnila kot kakšen konj. »A greva domov?« me je vprašala Emma in pokimala sem. »Pred treningom si lahko greva po ta preklet kapučino, če ga zdaj nisva dobili!« sem rekla in po trenutku tišine, sva se z Emmo obe začele smejati.
Ko sva prišle domov, sem se ulegla na kavč. Isto je naredila Emma. Pogledala sem koliko je ura in ugotovila, da še imava dobre 4 ure do treninga. »Veš kaj ti poišči film, jaz pa grem po kokice.« sem rekla in stekla v kuhinjo. Kokice sem iskala dobrih 10 minut. »Končno, sem že mislila da bom prej rodila!« je rekla Emma in se začela smejati. Usedla sem se na kavč in pogledala, kakšen film bova gledali. Seveda kaj pa drugega 'Titanic'. »Emma to sva gledale že stokrat!« sem zatarnala. »Ali, veš da se nora na ta film.« je rekla veselo. »Jaz pa sem zaspana!« sem rekla in Emma je v mene vrgla blazino. »Da ne bi kje zaspala!« je rekla in me začela žgečkati. »Emma takoj nehaj!« sem kričala. »Nehala bom, ko se boš usedla in gledala film zraven mene.« je rekla in me še naprej žgečkala. »Okeej! Predam se.« sem rekla se usedla in dve uri gledala film, katerega sem dobesedno znala že na pamet. »Emma ne jokaj, ti prinesem medvedka?« sem vprašala v smehu, ko je bilo filma konec. Začela se je smejati in spet sva dobile napad smeha. »Emma, dve uri še imava časa. Se bova oblekle in šle v Starbuck po kapučino?« sem vprašala in pokimala je. Hitro sva stekle v sobo in se oblekle.
Ko sva prišle do Starbucksa, na srečo ni bilo več nobenega nabitega moškega in na srečo tudi deklet. Z Emmo sva si oddahnile. »Prosim, dve kapučini s smetano.« sem rekla in počakala, da je fant pripravil, nato pa plačala in počasi sva odšle proti dvorani za treninge. »Hojlaaa!« me je pozdravila Beca, ki se me je objela in mi stisnila poljubček na lica. Enako je naredila z Emmo. Beca je bila moja druga najboljša prijateljica in poznamo se že od malih nog. »Heej!« sem jo pozdravila. »Veš, trenerka je rekla da ima presenečenje za nas!« je veselo vzkliknila Beca. »Res?« je začudeno vprašala Emma in Beca je pokimala. »Hitro se pripravita, čez 20 minut začnemo!« je še rekla in hitro odšla iz garderobe. Z Emmo sva se preoblekle in počasi kot megle odšle v telovadnico.
Alison:

Emma:


»Alison, Emma!« naju je veselo pozdravila trenerka Nikki. »Zdravo!« sva rekel obe naenkrat in se zasmejale. »No, kje naj začnem? Danes zjutraj sem bila v Strabucksu z pomembnimi osebami. Ne bom vam še izdala, katere osebe so to ampak vam lahko samo povem da bomo čez en teden nastopale v videospotu.« je rekla Nikki. »Kdaj pa?« sem vprašala. »Cel teden Alison!« je rekla. »Kaaaj? Ne ne morem ni šans!« sem začela protestirati. »Zakaj pa ne Alison? Razlog?« je vprašala in me grdo pogledala. »Zato, ker sva se z Emmo prijavile na avdicijo za Justinovo prihajajočo turnejo! Zato!« sem rekla in bila ogorčena. »In? Pač ne bosta šle!« je rekla preprosto. »Ne, to so moje sanje že od otroštva!« je rekla jezno Emma. »Ne bosta šle in pika!« je rekla in začela razlagati nove korake. V meni je naraščala jeza, žalost vse kar je negativno! In v tistem trenutku bi trenerko obesila na klin in jo imela za boksarsko vrečo. »Ali se bova že kako znašle!« je rekla Emma in me objela. Pokimala sem. Takšnega dneva pa še v življenju nisem imela.
Beca:


Nikki:


****************************************************************************************
1. Bosta z Emmo šle na avdicijo?
2. Kdo je bil v Starbucksu?
3. Mnenje?
4. Nadaljujem?
04. april 2015
hvala za včerajšni posvečen next xđ
popolno je*o*
meni se zdi da bosta šli
one direction so bli in ziher je nikki njih mislila
NEXT*O*
04. april 2015
u105006
u105006
Wow
To je še bolj perfektno kot prejšni!!!!!!!!
04. april 2015
u105006
u105006
1. Ja izmuznili se bosta
2. One directon ali kaj!!
3.perfekcija
4.jaaaaaa 100%
Neeeeeeext!!!!
04. april 2015
ne nesta šli
1D je bil v Starbuksu
04. april 2015
next
04. april 2015
u173906
u173906
1. Bosta z Emmo šle na avdicijo? jaaa
2. Kdo je bil v Starbucksu? trenerka pa one direction
3. Mnenje? great story ever
4. Nadaljujem? itaq, kako trapasto vprašanje
pa hwala za posvečen next, upam da mi ga
boš še kdaj posvetila.. ka si ti od justina fanica?
zato kr je že u prejšnji zgodbi nastopal..
nič nimam proti, sam zanima me..

next!!!!

p.s. kdaj bo nasledn next???
04. april 2015
neext+nova bralka
04. april 2015
evo next hvala vsem za dobre komentarje! Laura Podbregar ja neke vrste sem fanica-nekatere pesmi ima realne:* drgac pa sem directionerka<3
SO HOPE YOU LIKE IT<33
*****CHAPTER 3*****
»Alison bolj živo!« se je drla trenerka. »Nisem jaz kriva, da imamo čez en teden snemanje videospota in da sem morem vse naučiti v 3 dneh.« sem rekla sarkastično. »Alison, zelo si popustila!« se je spet drla na mene trenerka. »Ja in veste zakaj? Ker mi ne pustite na avdicijo za turnejo Justina Bieberja!« sem se še zdaj jaz drla na njo. »Ali, pusti jo. Bova že nekako.« mi je prišepnila Emma. Le pokimala sem in zadnje pol ure nisem spregovorila ničesar. »Emma, greš k meni?« sem jo vprašala, saj nisem hotela biti sama. »Ja seveda!« je rekla in se nasmehnila. Ko sva se preoblekle, sva hitro odšle iz garderobe saj nisem hotela poslušati trenerke Nikki.
Ko sva hodile proti mojemu domu, se je Emma spotaknila in skoraj padla. »Pazi malo! Nikki ne bo vesela, če boš imela nogo v povoju.« sem rekla in Emma se je začela smejati. »Alison!« se je nekdo zadrl za mano. Obrnila sem se in videla Charlotte. »Lottie! Kako sem te vesela, da te vidim!« sem rekla in ji skočila v objem. Videle se nisva že dobrih 5 let, od takrat ko je njen brat postal slaven. Bila je moja sošolka v osnovni šoli, Louis ni bil ampak smo bili zelo dobri prijatelji. »Ali, kako sem te pogrešala!« je rekla in me še naprej objemala. »Khmm..« je rekla Emma. »Joj, oprosti! Lottie to je Emma. Emma to je Charlotte.« sem rekla in ju predstavila. S Emmo sva se spoznale v srednji šoli in tako postale najboljše prijateljice. »Me veseli.« je rekla Emma. »Enako in kliči me Lottie.« je rekla. »In kako da si tu?« sem jo vprašala. »Fantje so prišli sem na neke vrste počitnice in so me vzeli zraven, saj sem te hotela videti.« je rekla in se nasmehnila. »Lottie jaz pa sem že mislila, da si me pozabila. In kako je kaj Louis?« sem vprašala. »Še kar v redu, čeprav te tudi on na čase zelo pogreša.« je rekla in nasmejala sem se. »Še vedno ima rad korenčke?«. Pokimala je. »Na tukaj imaš vrečko korenčkov.« sem rekla in jih potegnila iz torbice. Ja tudi jaz jih obožujem. »Darilo od mene.« sem rekla in pomežiknila. Lottie je vzela vrečko. »Hvala, zelo se jih bo razveselil. Gremo jutri zjutraj na pijačo?« me je vprašala Lottie. Pogledala sem Emmo, ki mi je pokimala. »Ja lahko. Kdaj pa kje?« sem vprašala. »Ob 9 pri Starbucksu. Tam kje smo se vedno dobivali, ko smo še bili majhni.« je rekla in pokimala sem. »Grem zdaj! Uživajta in zelo vesela sem da sem te srečala.« je dejala in me objela. Objem sem ji vrnila. Na koncu še je objela Emma in tako smo se ločile.
»To je ta Lottie ne?« me je vprašala Emma. Pokimala sem. O njej sem velikokrat razlagala Emmi in bila sem srečna da sem jo videla po tolikem času. »Lepa je in glede na to, da ima slavnega brata je čisto preprosta.« je rekla Emma in spet sem pokimala. Ko sva prišle domov, očeta ni bilo. Odšle sva v sobo, kjer sem šla na Facebook in ugotovila, da ni nič zanimivega. »In kaj bova delale?« me je vprašala Emma. »Ura je 7 zvečer, zato bi lahko spekle palačinke!« sem rekla veselo. Emma je pokimala. Prvo sva se še preoblekle, nato pa odšle v kuhinjo. Emma je iz predala vzela veliko skledo, jaz pa sem poiskala sestavine katere rabiva. Ko sva naredile maso, sem po pomoti Emmi nekaj mase zlila na nogavice. Bile sva bose. »Alison si nora? Nove nogavice so!« mi je rekla žalostno. »Oprosti.« sem se hitro skesala. »Nič oprosti!« je rekla vzela z žlico maso in mi jo vrgla v obraz. »Emma, pazi se!« sem se zadrla in začela se je bitka z maso od palačink. Ko ni bilo več mase sem pogledala okoli in bilo je res grozno. »Emma, hitro pospraviva to! Prej kot pride očka!« sem rekla in hvala bogu sva pospravile prej kot je prišel očka. »Ali, kaj če bi se šle umit?« me je vprašala Emma in pokimala sem. Maso sem imela vsepovsod na oblačilih, najhujše pa je bilo to da sem imela maso tudi v laseh. Prva se je šla stuširat Emma, nato pa še jaz. Še prej pa sem ji naročila naj pripravi novo maso.
Ko sem se stuširala sem se preoblekla in nato odšla v kuhinjo, kjer je Emma imela pripravljeno maso. »Katera bo pekla?« sem vprašala. »Kaj če bi obe?« me je vprašala nazaj Emma. »Ja ni problema, pa še prej bova!« sem rekla in res v pol ure sva imele spečene vse palačinke. Pomila sem posodo, ki sva jo umazale nato pa sva se spravile na palačinke. Ko sem jaz jedla komaj drugo palačinko je Emma v sebe spravljala že 8. »Ti pa res nimaš podna.« sem rekla v smehu in Emma se mi je nasmejala nazaj. »Dekleti nazaj sem!« se je zadrl očka ko je vstopil v hišo. »Očka.« sem rekla in mu stekla v objem. »Moja princeska in zdravo Emma.« je rekel. »Boste palačinke?« je vprašala Emma. »Ne hvala. Sem bil z sodelavci na večerji.« je rekel me poljubil na čelo in odšel v spalnico. »Ali, veš kako te imam jaz rada!« je rekla Emma. »Emma je s tabo vse v redu?« sem jo vprašala začudeno. Sploh mi ni odgovorila le stekla mi je v objem. Danes se mi zdi zelo čudna. »Kaj je narobe, rabiš kaj?« sem jo vprašala. Le odkimala je. Pogledala sem na uro in videla, da je že 10 zvečer. »Emma, počasi bova mogle it spat.« sem rekla in jo gledala, ko si je v usta nesla verjetno že 20 palačinko. Res ne vem kam ta človek vse spravi. Pokimala je. Pojedla je še 2 palačinki in jaz sem med tem časom pospravila po kuhinji. »Greva?« je vprašala in pokimala sem. Ko sva prišle v sobo, sva se ulegle in Emma je v trenutku zaspala. Zadnja 2 dni njenega bivšega fanta sploh ni omenjala in upala sem, da vsega ne zadržuje v sebi. S temi mislimi sem tudi jaz zaspala.
»Alison zbudi se!« je kričala Emma. Vrgla sem ji blazino v glavo. »Tvoj očka je odšel in čez 1 uro in pol greva na pijačo z Lottie.« je rekla in takoj sem se vstala. »Obleči se.« je še rekla in odšla, verjetno jest. Šla sem v kopalnico kjer sem se stuširala, nanesla sem si rahel make-up, nato pa sem se še oblekla. Imele sva še pol ure časa, zato sem tudi jaz pojedla nekaj malega. »Greva?« me je vprašala Emma in pokimala sem. Vzela sem jakno, si obula all-starke in se počasi odpravila ven na svež zrak. Emma je prišla ven minuto za mano. Pogledala sem jo 'češ kaj si delala še eno minuto' in kot zgleda je razumela ta pogled. »Vzela sem si še čokolado.« je rekla in pomahala z roko, kjer je imela veliko čokolado. »Zredila se boš.« sem rekla in Emma se je le nasmehnila. Ko sva hodile proti Starbucksu je Emma jedla čokolado, jaz pa sem razmišljala kakšni bi bilo življenje, če bi še imela mamo.
**FLASHBACK**
»Mami kam greva?« sem vprašala veselo. »Presenečenje.« je le rekla. Ko sva prispele pred veliko zgradbo, sem vedela kaj je bilo to presenečenje. Prijavila me je na zelo znano plesno avdicijo. Kar stala sem tam in se nisem premaknila. »Boš prišla ali te naj odjavim?« me je vprašala mami, ki je hodila čez prehod za pešce. Naenkrat sem slišala samo cviljenje gum, nato pa mamo ki je zakričala. Pogledala sem in videla mamo, ki je krvavela vsepovsod. Hitro sem stekla do nje. »Mami, mami!« sem kričala. Nič! Čez nekaj minut so prišli rešilci in jo odpeljali. Bila sem prestrašena, jezna na voznika…
Ko sva z očetom čakala v čakalnici je prišel zdravnik. »Ste vi družina gospe Smith?« z očetom sva se vstala. »Moje sožalje!« je še rekel zdravnik in takrat se mi je svet podrl.
**END OF FLASHBACK**
Vem, da bi zaradi tega morala sovražiti ples, ker če me mami ne bi peljala na avdicijo se to ne bi zgodilo. Ampak želja po plesu je postajala vedno večja! Zakaj? Zato ker sem vedela, da mami ne bi hotela, da prekinem z plesom samo zaradi tega.
»Alison!« se je zadrla Lottie in ugotovila sem, da sva že prišle. Objela sem jo in objem mi je vrnila. »Emma.« je rekla Lottie in še njo objela. »Pridita gremo noter, zunaj je mrzlo.« je rekla in odšle sva za njo v Starbucks. Ko sem pogledala v katero smer hodi sem videla, da ni sama. Zraven je bil še Louis. »Louis!« sem se zadrla in mu stekla v objem. V zraku me je zavrtel, nato pa me je spustil. »Alison, kako si se spremenila. Če bi te kje videl te ne bi prepoznal.« je rekel in se nasmehnil. »Louis to je Emma, Emma to je Louis.« sem ju predstavila in podala sta si roke. Usedli smo se za mizo. »Še mene se ni tako razveselila, kakor tebe!« je rekla žalostno Lottie. Objela sem jo. Z kotičkom očesa sem zaznala, da se Louis spogleduje z Emmo, katera zardeva. »Lou in kako kaj ko si slaven?« sem ga vprašala. »No, saj veš. Še vedno sem srečen da lahko pojem, ampak mediji-to pa so hudič od hudiča!« se je na koncu malo razburil Louis. Nasmehnila sem se. »Hvala za korenčke!« je rekel in mi pomežiknil. »Ni problema Lou.« sem dejala. »Gremo k nam domov?« je vprašal Louis in namesto, da bi katera od naju z Emmo odgovorila je rekla Lottie »Ja itak da gresta!«. Naša stara Lottie.
Ko smo se odpravljali k njim domov, sva z Lottie ostale od zadaj, Louis in Emma pa od spredaj. »Se vidi neka iskrica.« je rekla veselo Lottie in pokimala sem. »Imaš fanta?« me je vprašala Lottie. »Ne nimam.« sem rekla. »In ti?« sem dodala. »Ja imam ga in zelo sem srečna, da sva skupaj. Tako pozoren, romantičen je.« je rekla in se zasanjano nasmejala. »Zakaj ga pa nimaš?« me je vprašala in ko sem hotela odgovoriti, je rekel Louis »Prišli smo.«

Lottie:


****************************************************************************************************************
1.V katerega fanta se bo zaljubila Alison?
2. Bo Emma s Louisom skupaj?
3.Next?
04. april 2015
u105006
u105006
1. Mmmm nevem
2. Ne emma bo z niallom. Ali pa ne
3. Itak da!!!!!!!!!! Butasto vprašanje
Jaz sem mislila da bosta ali pa louis skup ;(
Haha
Neeeeeeeeeext!!!!
04. april 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. april 2015
next
05. april 2015
1.V katerega fanta se bo zaljubila Alison?zayna
2. Bo Emma s Louisom skupaj?ne z niallom bo
3.Next?ja dddd
next
05. april 2015
Neeexxxttt
05. april 2015
heejla girls next posvečam vsem, ker sem včeraj pozabila napisati komu ga posvečam:*
SO HOPE YOU LIKE IT<3


******CHAPTER 4******
»Doma smo!« se je zadrl Louis. Pogledala sem po hiši in dobesedno mislila, da sem prišla v otroški vrtec. »Kje je moje ogledalo?« se je drl fant z črnimi lasmi. »Hrana!« se je drl blondi. »Glej mačko!« se je drl fant z kodri. »Se boste umirili!?« se je drl fant, Liam se mi zdi. O njem sem slišala, da je daddy directioner. »Se privadiš.« je rekla Lottie in mi pomežiknila. »Fantje! Doma smo!« se je še enkrat zadrl Louis. »Hej.« so rekli vsi naenkrat. »Oprostita za to.« je dejal Louis in se obrnil proti nama z Emmo. »Fantje, to je Alison.« je rekel in pokazal name. »To pa je Emma.« je še pokazal na njo. »Jaz sem Harry.« se je predstavil fant s kodri. »Jaz sem Niall.« je rekel blondi. »Jaz sem Liam.« se je predstavil še drugi in prav sem predvidevala. »Jaz pa sem Zayn.« je rekel še fant s črnimi lasmi in mi podal roko. Z Emmo sva pokimale. »Pestro življenje ni kaj.« sem prišepnila Emmi in ona je le pokimala. Seveda, ko se gre za fante je ona takoj prva, ampak se mi zdi da ji je všeč Louis.
»Lottie, greš po čips in sok?« jo je prosil Harry. Pokimala je in že izginila iz dnevne sobe. »Usedita se.« je dejal Louis in z Emmo sva se usedle na kavč. »In počutita se kot doma!« je še dodal Liam. Nasmejala sem se mu in nasmeh mi je vrnil. »Se lahko predstavita bolj podobno?« je vprašal Harry in pokimale sva. »No, jaz sem Emma Alicia Henderson, stara sem 18 let čez 3 tedne bom pa 19. Obožujem ples in sem samska.« je prva začela Emma in Louisu so se zasvetile oči, ko je omenila da je samska. »No, jaz pa sem Alison Smith, kličite me Ali. Stara sem enako kot Emma in čez 2 mesca bom stara 19 let. Imam samo očeta, mamo je povozil pijan voznik.« vdihnila sem in nadaljevala »Obožujem ples in z Emmo sva se prijavile na plesno avdicijo, na katero ne moreva ker nastopamo v nekem videospotu in to cel preklet teden. Sem samska.« sem še zaključila jaz. »Pa že vesta v katerem videospotu?« je vprašal Harry. »Ne, vem edino to da se je najina trenerka sestala v Starbucksu.« sem rekla. Vseh 5 je na široko odprlo oči. »Kdaj točno?« je vprašal Louis. »Pred 3 dnevi.« je dejala Emma in takrat so jim oči padle ven (ne dobesedno). »Kaj je kaj narobe?« sem vprašala prestrašeno. »No mislim, da bosta morale nastopati v našem videospotu.« je rekel Liam. Šokirano sem jih pogledala. Pa saj to ne more biti res! »Kakšno avdicijo?« je bolj potiho vprašala Lottie. »Za Justinovo prihajajočo turnejo!« je Emma rekla malo bolj jezno. »Če nočeta nastopati v videospotu in bi raje šle na avdicijo, se lahko z vašo trenerko zmenimo.« je predlagal Niall in obe sva veselo pokimale.
»Se gremo flaše resnice?« je vprašal Louis. Pokimali so vsi razen mene. »No ne vem. Louis vedno daje grozne izive!« sem se hotela izvleči ven. Ampak na koncu sem popustila. »Začne Emma.« je rekel Louis in jo zapeljivo pogledal. Emma se je skoraj stopila. Zavrtela je in prišlo je na Nialla. »Resnica ali izziv?« je vprašala. »Resnica.« je rekel. »Ti je Lottie všeč?«. »Ne ni mi, midva sva samo prijatelja.« je rekel in se obrnil k Lottie, katera je pokimala. Naslednji je vrtel Niall in prišlo je na Liama. »Resnica ali izziv?« je vprašal. »Iziv.« je kratko in jedrnato odgovoril Liam. »Pokliči Sophio in jo pusti.« je rekel Niall. »Kaj ti si nor? Ne tega pa ne bom naredil!« je dejal zgroženo. »To bi bilo res preveč nesramno.« sem pritrdila in Liam mi je namenil hvaležen pogled. Čeprav nimam izkušenj z fanti in z zvezami, vem da bi to bilo nesramno. »Potem pa boš danes nag spal na kavču.« je rekel Niall in takrat ga je še le zgroženo pogledal. »Niall, ne moreš no!« je v šoku rekel Liam. »Saj ne bo deklet, razen Lottie ki te je že videla nagega.« je dejal Niall. »No v redu.« se je na koncu predal Liam. Liam je zavrtel in plastenka je prišla na Zayna. »Resnica ali izziv?« je vprašal Liam. »Resnica.« je rekel Zayn. »Ti govoriš?« sem vprašala začudeno. Ja celo 1 uro in pol, sem že bila pri njih pa ni spregovoril ničesar-do zdaj. Vsi so se začeli smejat, Zayn pa je pokimal. »Katera ti je najbolj všeč? Emma ali Alison?« je vprašal Liam. Waauu tega vprašanja pa res nisem pričakovala. Vedela sem, da bo rekel Emma saj je prava lepotica proti meni. »Alison.« je odgovoril. Čakaj kaj? Ne narobe sem slišala! Zardela sem in to prvič v bližini fanta. Fantje so spuščali 'ooo-je' in 'uuu-je'. Res mi je bilo neprijetno. »Zayn zavrti.« je rekel Louis in plastenka je pokazala na njega. »Resnica ali izziv?« je vprašal Zayn. »Resnica.« je zamrmral. »Ti je všeč Emma?« je vprašal in Louis je pokimal ter zardel. Emma pa je bila kot kuhan rak. Spet so začeli spuščati podobne glasove kot prej. Louis je zavrtel in plastenka je pokazala name. »Izziv.« sem rekla in ga prehitela. Nesramno se mi je nasmejal. 'To pa ni dobro' sem pomislila in dojela, da sem naredila veliko napako. Emma mu je nekaj prišepnila in veselo je pokimal. »Alison poljubi Zayna.« je rekel in mi spet namenil nesramni nasmeh. »Tega pa ne bom naredila!« sem se branila. »Boš.« je ponosno rekla Emma. Kar naj se me pazi. Zayn se je premaknil bližje k meni in se mi vedno bolj približeval. Nežno me je poljubil in po resnici povedano, sem se poljubljala prvič. Njegove ustnice so bile tako mehke, sladke. Vrnila se mu poljub in šlo mi je kar dobro. »Dobro najemita si sobo!« je zgroženo rekla Lottie in vsi so se začeli smejat. Zardela sem in pogledala v tla. Nisem si ga upala pogledati. On je bil prvi s katerim sem se poljubila in začutila sem metuljčke v trebuhu. 'Ne ne sme mi biti všeč! Preprosto ne sme, samo izkoristil me bo' sem pomislila. Pogledala sem na uro in videla, da je 3 popoldan. »Emma, bova šle počasi. Čez eno uro imava trening.« sem rekla in pokimala je. Poslovile sva se od fantov in odšle.
»Emma prisežem ubila te bom!« sem siknila takoj ko sva prišle iz hiše. »Ti je všeč ne?« je rekla in mi pomežiknila. »Ne ni mi, samo čuden občutek sem dobila ko me je poljubil.« sem rekla. »Všeč ti je. Naši Alison je prvič v zgodovini človeštva postal všeč en moški.« je ponosna rekla Emma. Le zavila sem z očmi. Ko sva prišle domov sva se hitro stuširali (vsaka posebej), se preoblekli v sveža oblačila, si spakirale torbe za na trening, nato pa hitro odšle do telovadnice. »Ali!« je zaklicala Beca in mi stekla v objem. »Emma!« se je spet zadrla in tudi njo objela. »Beca, kako si kaj?« sem jo vprašala. »Napeto! Komaj čakam, da izvem v katerem videospotu bomo nastopali!« je skoraj zakričala. Z Emmo sva se nasmehnile. »Čez 10 minut začnemo.« je rekla in odšla. Ona naju vedno spomni, kdaj začnemo drugače bi midve čisto pozabile. »Pozdravljeni Alison in Emma. Danes imamo goste in zato vaju lepo prosim, da sodelujeta in se obnašata!« je rekla osorno in nama namenila srep pogled. Včasih smo se zelo dobro razumeli, ko pa sva se z Emmo postavile proti njej zaradi avdicije, pa smo si vedno v laseh. »Prosim lepo pozdravite skupino s katero bomo snemali videospot!« se je zadrla in fantje so prišli v telovadnico. Dekleta so kričala in norela kot nora. »Zakaj niso preprosto povedali, da pridejo tudi oni? Lahko bi naju peljali!« je malo jezna rekla Emma. »Ne vem.« sem rekla in pogled mi je cel čas zahajal k njemu. »Alison, o moj bog! One Direction!« je zakričala Beca in se mi vrgla v objem. »Kaj nisi nič vesela?« me je vprašala začudeno. »Ne zaradi tega ker jih poznam.« sem rekla, se nasmejala Beci, Emmi pa sem pomežiknila. »T-t-ti jih p-p-poznaš?« je komaj izdavila Beca. »Ja Louis, je moj prijatelj že od otroštva in včeraj sva z Emmo, bile pri njih.« sem rekla in Beca je dobesedno omedlela. »Beca si v redu?« sem jo vprašala ko se je prebudila. »Pa saj to ni mogoče!« je še rekla in odšla. Z Emmo sva se le nasmehnile.
»Dobro dekleta, pokažimo koreografijo!« se je zadrla Nikki in tako smo odplesali ples. Louis se mi je pohvalno nasmehnil. Nasmeh sem mu vrnila. »Ne flirtaj z njim!« je rekla Nikki na mojo uho, ko se je naenkrat prikazala za mano. Le nesramno sem se ji nasmehnila. »Punce to je bilo odlično!« je rekel Niall in spet so začele kričati. Mislim da mi bodo bobniči popokali.«Lahko greste.« je rekla Nikki in počasi smo se odpravile v garderobe, ko sem hodila proti garderobi sem ga pogledala in v tistem trenutku sva imela očesni stik. Njegove čokoladne oči, popoln je! Nasmehnil se mi je in nasmeh sem mu vrnila. »Pridi že no!« je rekla Emma in me potegnila v garderobo.
***************************************************************************
mnenja?
next?
05. april 2015
*O*
sem vedla da se bo v Zayna zaljublaa*~*
prfekcija*O*
NEXT OBVEZNO*O*
05. april 2015
u105006
u105006
Oooooo
Nekdo je pa zaljubljen!!!!!!!!!!!!!! Iiiiiiiiii cuteka
Toooo je zakon perfektno
Jaaa itak da
Neeeeeeeeeext!!!
05. april 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. april 2015
OMFGGG!
Tale zgodba je popouna človek!
Popouno pišeššš!
In hitr nextaaaj!
Kjutija sta tale dvaa!
Sam Emma pa Niall bi mogla bit skupi, če sta oba za hrano!
V glavnem: NEXT ŠE DANS!
05. april 2015
Neeeexxt
05. april 2015
še zadnji next danes in posvečam ga ana_styles <3
ps.: hvala da berete mojo zgodbo!<3
SO HOPE YOU LIKE IT!


*****CHAPTER 5*****
**Zain Javadd Malik**
»Zayn, gremo?« me je vprašal Louis. »Ja, samo majico si še preoblečem!« sem zaklical nazaj. Res ne vem, zakaj nismo mi peljali Alison in Emme. »Lottie, kje so korenčki?« se je Louis, zadrl ko smo čakali našega šoferja. »V shrambi!« se je zadrla nazaj. Hitro je stekel v shrambo in prišel nazaj z celo vrečko korenčkov. Ob tem dogodku mi je čez obraz šinil nasmeh. »Zayn te lahko nekaj vprašam?« se je prikazala Liam za mano. Obrnil sem se in mu pokimal. »Alison. Všeč ti je ne?« je vprašal in takrat sem obnemel. Ničesar nisem rekel. »To bom vzel kot ja.« je rekel in odšel ven. Res je bila zabavna, lepa ampak ne, ne smem se zaljubiti vanjo. Ne smem dovoliti, da me prizadene tako kot me je Rebecca. Poljub je bil popoln, vse na njej je popolno, ampak ne smem mi postati všeč!
»Zayn greš?« se je zadrl Niall. »Adijo Lottie!« sem rekel in zapustil hišo. Pot je večinoma potekala v tišini. Ko smo prišli v telovadnico so vsa dekleta začela kričati, razen Alison in Emme. Podarili smo avtograme in se slikali z njimi. Pogled mi je ušel k njej in videl sem da sta z Emmo bile malo jezne, vsaj po izrazih sodeč. Naenkrat je k njima prišla neka punca in jima zavzeto nekaj razlagala naenkrat pa je omedlela. Udaril sem Harry pod rebra in mu s prstom pokazal v njihovo smer. Harry se je le nasmehnil. Čez nekaj časa se je punca prebudila, jima nekaj rekla in odšla Emma in Alison sta se le nasmejali. Njen nasmeh- zakaj mora biti tako lepa! »Dobro dekleta pokažimo koreografijo!« se je zadrl njihova trenerka in me zdramila iz misli. Začele so plesat in pogled mi je ves čas zahajal k njej. Kako je bila popolna v vseh pogledih. »Amm Zayn.« je rekel Niall. »Kaj?« sem vprašal in se zavedal, da sem rekel to naglas. Le nasmehnil se je.
Ko so končale s plesom se je Louis nasmehnil Alison in nasmeh mu je vrnila. Naenkrat se je za njenim hrbtom pokazala trenerka in ji nekaj rekla. Alison se je le nesramno nasmehnila. »Punce to je bilo odlično!« je rekel Niall in spet so začele kričati. »Lahko greste!« je rekla trenerka in vse so odšle proti garderobi. Med zadnjimi je bila Alison in ko me je pogledala sem se ji nasmehnil. Nasmeh mi je vrnila in še kar stala tam. Čez nekaj časa jo je Emma potegnila za sabo. Zakaj mi postaja všeč? Zakaj mora biti tako popolna? »Zayn?« je vprašal Liam. »Ha?« sem vprašala nazaj in se zdrznil. »Ti je prav, da gresta Emma in Alison na avdicijo?« ja zdaj smo se pogovarjali o tem in mogli smo se vsi strinjat, če lahko katera punca manjka. Ni logike vem. »Če je to največja želja kar jih imata, ja!« sem rekel in vsi ostali so pokimali. Nekaj smo se še pogovarjali glede videospota in opazil sem, da je trenerka zelo zategnjena. Poslovili smo se in počasi odšli. »Gremo v Mc'Donalds!« je rekel Niall. »Če si pa pred 1 uro jedel.« je zgroženo dejal Liam, vendar je Louis vseeno zavil v ulico v kateri je Mc'Donalds.
Čez 1 uro se je Niall le najedel. »Končno!« sem izdavil in se usedel v avto. Ko smo se peljali mimo Starbucksa sem videl Alison in Emmo. Nasmehnil sem se sam pri sebi. »Kaj pa je tebi smešno?« je vprašal Harry. »Nič.« sem rekel in spet pogledal skozi okno. »Doma ste!« se je zadrla Lottie in skočila Louisu v objem. »Sestrica!« je veselo rekel Louis in jo zavrtel v zraku. »Kot da se nista videla že 10 let!« je sarkastično rekel Harry in ob tej pripombi sem se moral zasmejati. Odšli smo v hišo in Lottie je rekla »Emma in Alison prideta zvečer prespat k meni.« V tistem trenutku mi je čez obraz šinil nasmešek. »Nekdo pa je nekomu všeč!« je rekla Lottie in mi pomežiknila. Vsi obrazi so se obrnili k meni in zahtevali pojasnila, razen Liama. »Alison mu je všeč pa noče priznati, saj veste Rebecca.« je rekel Liam in vsi so pokimali.
Pri vratih je pozvonilo in Louis je šel odpret. »Louis!« se je nekdo zadrl in ta nekdo je bila Alison. Ko so prišli v dnevno sem jo na skrivaj opazoval. 'Ne ne sme mi biti všeč!' sem si cel čas govoril v mislih. »Kdo ti ne sme biti všeč?« je vprašala Emma. Zardel sem in odšel v svojo sobo. Zakaj vedno vse svoje misli rečem na glas? sem se spraševal. »Zayn, lahko vstopim?« je vprašala oseba. »Ja ti kar.« sem rekel in v sobo je vstopil Liam. »Stari si v redu?« me je vprašal. »Ja zakaj ne bi bil?« sem ga vprašal nazaj. »Vem, da ti je Alison všeč. Ampak zakaj nočeš nekaj narediti glede tega?« me je spet vprašal. »Vsa dekleta niso kot Rebecca, verjemi!« je še dodal. »Ne vem, nočem biti spet na tleh. Nočem biti več prizadet in se pobirati dobro leto. Ne morem več zaupati puncam, preprosto ne morem!« sem izdavil in solze so se mi ulile. »Zayn, verjemi da ona ni takšna! In zdi se mi da si tudi ti njej všeč.« je rekel Liam. »Ne sekiraj se. Slej kot prej boš ugotovil, da svojih čustev ne boš več moral zanikati.« je dodal in odšel iz sobe. Ulegel sem se na posteljo, si blazino privil k sebi in z mislimi o tem, kar mi je Liam rekel zaspal.
**Alison Smith**
»Ne ne sme mi biti všeč!« je rekel Zayn in začudeno sem ga pogledala. »Kdo ti ne sme biti všeč?« je vprašal Emma in vedela sem kam cilja. Zardel je in po hitrem postopku odšel gor. »Pogledat grem če je vse v redu z njim.« je rekel Liam in tudi on odšel. »Boljše da danes ne prespiva pri vam.« sem rekla Lottie. »A ti si nora?« me je zgroženo vprašal Louis. »Seveda, bosta prespale tu!« je še dodal Niall in pomežiknil Emmi. To ni dobro. Louisu in Niallu je všeč Emma. Pokimala sem in Lottie se je veselo nasmehnila. Kaj je narobe z Zaynom? Sem se cel čas vpraševala. »Kaj je z Zaynom narobe?« je vprašal Harry, ko je Liam prišel dol. »Nič.« je le kratko odgovoril. 'Nekaj mora biti'sem pomislila. »Se gremo flaše resnice?« je vprašal Niall. Vsi smo pokimali. Louis je dajal take nesramne izzive, le upala sem da ne bo to doletelo mene. »Resnica ali izziv?« me je vprašal Liam. »Resnica.« sem rekla. »Ti je všeč Zayn?«. Oči so mi od šoka skoraj padle ven. Vedela sem da moram povedati po resnici. »Ja.« sem rekla potiho. »Too naši Alison je prvič nekdo všeč!« se je zadrla Emma. »Kaj ji še noben ni bil?« je zgroženo vprašala Lottie. »Ne če povem po resnici.« je dejala Emma. Vsi so me pogledali in v tistem bi se pogreznila v zemljo, če bi se lahko. »Resno Alison?« je že zdaj vprašal Louis. »Ja je res. Se gremo naprej?« sem vprašala in upala, da bodo spremenili temo. Na srečo so jo.
Ko smo se naveličali igre, smo se vsi ulegli na kavč. Vseh 7 nas je ležalo na srednje velikem kavču. »Kdo je za pico?« se je zadrl Niall in vsi so veselo pokimali. »Jaz bom samo pomfri.« je rekel Zayn, ki se je prikazal. Niall je pokimal. »Liam greš ti?« ga je vprašal Harry in naredil puppy face. »Ja grem. Alison greš zraven?« me je vprašal in pokimala sem. Zakaj jaz?
Ko sva se usedla v avto in se peljala proti restavraciji me je Liam vprašal »Ti je všeč Zayn?«. »Ja sem že prej rekla, ampak nič nočem z njim. Ne morem zaupat fantom.« sem rekla in Liam me je pogledal in se nasmejal. »To je rekel tudi Zayn.« je dejal Liam. Čakaj kaj? »Kaj?« sem ga vprašala. »Nič, pozabi.« je rekel in pogled spet usmeril na cesto. Tukaj nekaj ni v redu. Ko sva vzela pice, bilo jih je 15 in en velik krompirček so naju vsi gledali, kot da sva padla z Marsa. Na srečo Liama ni nihče prepoznal. Ko sva prišla domov sem slišala nekoga reči 'Ja zaljubljen sem v njo!'. »Doma sva!« se je zadrl Liam. Ko sva prišla v dnevno s vsemi 15 picami in krompirčkom, sem opazila Zayna, kateri je imel solzne oči. »Kaj se tukaj dogaja?« je vprašal Liam, ki je tudi opazil Zayna. »Rebecco pogreša.« je rekel Niall in vsi so pokimali. Čez srce mi je šinila bolečina. »Amm, jaz grem v kuhinjo.« sem rekla in po hitrem postopku odšla na stranišče namesto v kuhinjo.
***************************************************************************
1. S kom bo skupaj Emma? (Louis ali Niall)
2. Kakšni bodo zapleti?
3. Nadaljujem?
05. april 2015
prfekcija*O*
am Louis in Niall se bosta kregala zaradi Emme in bo neke vrste ljubezenski trikotnik xđ
NEXT*O*
05. april 2015
neeeeeeeeeeeeeeeext
05. april 2015
u105006
u105006
1. Nevem niall?? Samo ne smeta se lou pa niall skregat
2. Vem da bodo veliki in zapleteni!!! Pa sploh nočem vedit!
3. Jaaaaaaaaaaaaaaaa itak da
Ooo boga naj si priznata že!!! Bogi zayn
Neeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!
05. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani