u157398
u157398
Heii z Anjo (тowerѕ.*) sma se odločili da boma napisali ff. O one direction. Upama da vam bo vseč ter se ne branima komentarjev.

.................................................................................................................
"meša se mi" se je zadrla waly. Vrjamem sem se zadrla nazaj saj nisem mogla normalno govorit ker je muzika na najvišji glasnosti. Z waly norima oz. plešema in pojema(če je to sploh petje) na vse pesmi od 1D. In ja naj se predstavimw sem Amy. Srara sem oz. mlada sem 19 let in koncala sem umetniško šolo skupaj Z mojo bff Waliyha oz Waly tako kot jo kličem jaz. In ja Waly je sestra od Zayna. No dovolj o Waly saj se vvam bo predstavila sama. Zayn mi je malo všeč no kaj malo zelo všeč in ja tega neve nihče niti waly. No dovolj o meni vrnimo se k zgodbi! V sobo je stobil Zayn in vgasnil glasbo. Obedve sma ga čudno pogledali ter glasbo prižgali nazaj. Tako je kar naenkrat v mene priletela plazina. Pogledala sem okoli in videla Nialla kako se valja po tleh od smeha. Naenkrat je tudi v njega priletela blazina in zdaj sem se jas valjala po tleh od smeha.
Pridružili so se še ostali člani 1D in imeli smo pillow fight. Nakoncu smo vsi ležali na tleh in se smejali. Perje je bilo povsot. Zato smo se odločili pospravit. Ko smo pospravli me je klicala mama in mi povedla da morem takoj priti domov saj imamo obisk. Poslovila sem se od Waly in vseh članov 1D in odšla peš domov saj sem odaljena le 5 hiš stran od nje. Ko sem prišdomov sem po žepih iskala ključe in ja končno sem jih našla. Odklenila sem vrata ter se sezula. Odšla sem v dnevno v kateri so bili moji starsi ter neka gospa in fant. Fanta sem malo boljse pogledala in videla da je zelo luškan. Mama me je poklicala naj se vsedem na kavč. Vsedla sem se polek tistega fanta. Nato sta se predstavla fantu je ime Justin njegovi mami pa Anabella. Predstavila sem se tUdi jaz. Povedala sta da sta se preselila i da sta soseda. Z Justinom sma odšla v mojo sobo mama in Anabella pa sta se pogovarjali in pili kavo. čez čas je mogo Jus(vdevek ) domov. Tako sem ostala samo. Ura je bila že 11 zvečer zato sem se šla stuširat in iti spat.
..........................................................................................................................................
Nekaj kratkega za začetek. Upam da vam je všeč!! Dva nexta pa Anja nexta!! Ly<333
26. december 2013
lalalla jaz sem sopisateljicaaaaa
26. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg