Ker je včasih dolgočasno in si nimaš kaj za začet , bom pač napisala eno zgodbico. Upam da vam bo všeč in boste komentirali. Nimam še domišlije , počakajte , da malo pomislim in bom začela pisat. Če nebote komentirali sicer tudi OK bom pisala ko bom htela , ne po 1 komentu ampak bi pa rada vseeno mela tudi kaki komentar od vas .To zgodbico bom napisala med drugim tudi za to , ker me zanimajo mnenja drugih o mojem pisanju , ki jih ne poznam in me zanima kaj menite.
Sicer ni nujno da jo boste brali in da berete to gori ampak PROSIM KOMENTIRAJTE VSAJ NEKAJ !
Vmes bo mogoče malo grozno , vmes kaka ljubezen ali pa več in prijateljstva...hvala če to berete Xd
bay. !
Hvalaa. Začnem kmalu , ko dobim nekaj domišlije.

glavna oseba : (izmišljene slike in podatki bodo )

Jas , Nicole 12 let. Sem živahna , zabavna punca.
Nimam fanta , imam pa zato najboljšo prijateljico Sarah. Kličem jo Sara. Tudi ona je stara 12 let. Skupaj počnema včasih tudi norčije.

ali naj pišem to zgodbo ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. april 2011
kmalu začnem , samo malo še premislim.
14. april 2011
1. del (začetek in začela bom ! )

Živim z mamo in očkom v majhni hiški ob morju. No ni tako majhna , nemorem pa reči , da je velika. Nekega dne sem se sprehajala po gozdu. Opazila sem , da se za grmovjem nekaj premika. Nisem vedela , kaj je in postalo me je zelo strah. Zbežala sem domov in takoj poklicala Saro. Pogovor : S - sara J - jas

S - kaj me motiš ? DN delam ravno !
J- nujno je ! takoj pridi pred mojo hišo !
S - OK no. čez 5 min bom tukaj ! se vidima. bay.
J - bay pa res pohiti ! da ne izgine
Potem je zmanjkalo signala in nisem ji morala povedati , kaj izgine. Bilo mi je kar malo nerodno , in ja , vse skupaj je bilo malo čudno. Zdelo se mi je , kot da je tisto danes v gozdu za grmom bilo živo , zdaj pa sem tudi nekaj videla , ampak nevem točno , kaj. Takoj sem letela povedat mami. Mislila je , da se mi je zmešalo. Sovražim , ko mi ne verjamejo in govorijo , da bom morala še malo zrasti , saj nevem , kaj govorim in da skoz govorim bedarije. Mislim , da ni res , da sem imela privdie. Čez 5 minut je prišla Sara pred mojo hišo. Povedala sem ji , kaj sem videla . Rekla je , da govorim norije. Pa ti pokažem ! Sem rekla , ter jo zvlekla v gozd.

nextam ? ( ko dobim malo domišlije in se mi bo dalo napišem 2 del. ! )
14. april 2011
u36412
u36412
next
14. april 2011
To sem jas Nici oz Nicole :To je Sarah oz Sara :Moja mami :ati :


14. april 2011
Hanx ッ = hvala za prvi next ♥ to mam res rada , če kdo komentira. Dobila sem ideje , pišem naprej ! samo pixe sem mogla naložit !
14. april 2011
2. del

Sara je opazovala , kje se bo kaj premaknilo. 5 minut je bila popolna tišina , Sara se je zasmejala , in rekla , da si drugič naj ne zmišljujem. Potem se je za hip obrnila , ter zagledala , da se za grmom nekaj premika. Naenkrat sma zagledali nekega VRAGA ! Odhitel je do naju , ter naju odpeljal na drevesno hišico. Skoraj sem omedlela , saj sem videla VRAGAA ! Zakričala sem , Saro povlekla za roko in skupaj sma odhiteli domov. Mami sem spet povedala , a spet je trdila , da sem še premajhna , da bi si izmišljevala take norčije. Bila sem žalostna , prestrašena in jezna , ker mi ne verjame. Mogoče mi bo , ko bom mrtva. Potem sem odhitela v sobo , ter se vlegla na posteljo. Na pisalni mizi me je že čakala rdeča kuverta.. Odprla sem z kepo v grlu...Pisalo je , da naj jutri ob......

next ?

malo še =)
14. april 2011
1 next xd
14. april 2011
nextala bom !
14. april 2011
Pisalo je , da naj jutri ob 18:00 pridema obe z Saro pred tisti grm , sicer bo ubil najine starše. A ko sma hiteli pokazat mami , je pisava izginila , mama pa je spet mislila , da sem zmešana. To najbolj sovražim. Nekako sem ji morala dokazati. Potem sem zaspala. Jutri sem poklicala Saro ter ji povedala , da ob 18:00 morama v gozd drugače bodo najini starši umrli. Nisma vedeli , kaj naj , a druge izbire preprosto sploh nisma imeli. Tako sma obe trepetali od strahu , ker se boma morali spet videti z vragom. Ob 15:00 sma pripravli stvari za pozneje. V nahrbtnike sma dali : nekaj pijače , svetilki , ter nekaj keksov. Ura je odbila 17:39. morali sma na pot. čeprav sma se bali. Prišli sma v gozd , potem sma tam zagledali hudiča , kako z nožom grozi moji mami , imel jo je privezano.Zajokala sem. Stekla sem do hudiča , ga brcnila v trebuh , nož pa mi je padel na nogo. Hudič je izginil, mama je poklicala rešilca in zbudila sem se ..........................v bolnici..kje pa drugje. ta prostor sovražim , saj sem tu že velikokrat bila.
14. april 2011
oz hudič ali VRAG
14. april 2011
u43455
u43455
next
14. april 2011
samo stuširam se
14. april 2011
u43455
u43455
next!!! hitro no!
14. april 2011
zdaj bom nextala
14. april 2011
Ob meni je stala mama , na drugi strani pa je bila Sarah. Ko sem se zbudila , so mi povedali , da imam zlomljeno nogo. Bolnico sem lahko zapustila komaj 2 tedna po tem. Tako sem odhitela domov , tam pa me je na pisalni mizi že čakalo veliko kuvert. Bile so 3... V eni je pisalo :

Hitro se vrni !

Vrag.

v drugi :

Prdii hitro sicer bom.....
v tretji :

ubil tvoje starše. poglej v klet tam boš videla...

dalje ni pisalo. Zelo sem se prestrašila in stekla po mamo. Pisava tokrat ni izginila , mame pa tudi ni bilo. Odhitela sem v klet , tam pa sem videla privezano mamo in očeta...kričala sta od strahu v kotu sobe je stal vrag z nožem...odhitela sem v kuhinjo , na mizi sem našla nekakšno pištolo. Vejretno od očeta , saj je lovec in jo ima za take primere. Nisem morala nič , tvegala sem, Z pištolo sem odhitela v klet , tam pa sem vstrelila vraga. Toda na moje presenečenje je vrag ostal živ , le predstavil se je in začel pripovedovati svojo zgodbo..
14. april 2011
1 next
14. april 2011
no
15. april 2011
u45115
u45115
nextt
15. april 2011
xd
15. april 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani