u123685
u123685
~Mia~
Živjo! Ime mi je Mia. Živim v Sloveniji, natančneje v majhni vasi blizu Ljubljane. Stara sem 17 let in hodim na gimnazijo. Imam svetlo polt, dolge rjave lase in rjave oči. Sem bolj majhne rasti in srednje postave. V družini nas je pet: mami, ati, brat Nik in sestra Ana; kot del svoje družine pa štejem tudi moji BFF Any in Bello. Hodimo na isto šolo in smo res nerazdružljive. Ves čas se smejimo hodimo po trgovinah, šimfamo(kdo pa ne hahahahaha), pojemo, plešemo…Res smo dobre prijateljice. Danes ima Bella rojstni dan, ampak ona je na to pozabila(res nevem kako ji to uspe) in midve z Any jo bova presenetile s kartami za v London nato pa bomo šle še v klub in ga žurale. Komaj čakam!!!!
Jaz:~Bella~
Ojla! Sem Bella in živim v Sloveniji že dve leti. Takrat sem se preselila iz Anglije, zaradi smrti mojega očeta. Tu živim z mami in sestrama Emmo in Julie. Res sta najboljši sestri. Imam pa tudi najboljši prijateljici Any in Mio, s katerima smo res nerazdružljive. No pa da se še malo opišem…Moji lasje so dolgi in rahlo valoviti ter rjavi kot moje oči. Sem velika(v primerjavi z Mio sem velikan) in suha. Vsi mi govorijo da bi lahko bila manekenka vendar jaz raje pojem in igram violino. Nevem zakaj ampak imam občutek da je danes nekaj pomembnega…Aaaa že vem! Danes je premiera filma, ki si ga že nekaj časa želim ogledati.

Jaz:~Any~
Hi! Sem Any in prihajam iz LA-ja, vendar sedaj živim v Sloveniji. No v bistvu tu živim že od svojega petega leta in že tekoče govorim slovensko pa tudi angleško. S starši, bratom Joshem in dvojčicama Tino in Mayo živimo v veliki hiši, ki ima dve kuhinji, kopalnici…v bistvu imamo dve stanovanji. Ja, bogati smo vendar se s tem ne hvalim. No imam pa tudi dve BFF Mio in Bello in res nevem kako bi živela brez njiju. Mia mi je dala celo vzdevek Barbie ker imam dolge ravne blond lase in modre oči. Ta punca ima res domišljijo. No da se še malo opišem. Sem srednje velika(po velikosti smo Mia(ki je pravi škrat)jaz in potem velika Bella)in tudi srednje postave, ki se bo danes zvečer v klubu spremenila v ne več srednjo postavo. Upam da je Mia kupila karte za v London drugače bo Bella ostala brez darila. Sicer pa v Londonu ne bomo občudovale znamenitosti ampak bomo zagotovo iskale 1D(kot vampirji iščejo žrtev). Hahahaha.

Jaz:

24. marec 2013
next <3
ful je dobr !!!!!
25. marec 2013
u125381
u125381
Next
25. marec 2013
u126339
u126339
Neeeeeext!!!! Nujnoo zame

In bi lahko prosim pogledale ne bo vam žal http://www.igre123.com/forum/tema/we-can-start-all-over-again-(ff.-1d)/52082/
25. marec 2013
neeeeeext!!
25. marec 2013
Neeeext
25. marec 2013
neext
25. marec 2013
next
25. marec 2013
next
25. marec 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. marec 2013
u123685
u123685
res hvala za vse nexte dns dobite tegale pol pa najbrž do četrtka ne ker mam fuuul se za učit
.................................................................................................................

~Bella~
Danes prideta k meni Any in Mia in imele se bomo super. Celo noč bomo govorile o 1D in se smejale Miinim šalam… O šit! Punci sta rekli naj si najdem kakšno lepo oblekico, jaz pa nimam nič. »Že vem!!!« se zaderem in stečem k sestri Julie. » Mi prosim posodiš kakšno lepo oblekico oziroma moraš mi jo ker so mi edino tvoje obleke prav, svojih pa trenutno nimam.«
»Ja ja dobiš, samo prej mi povej zakaj jo rabiš.« sem vedela da jo bo zanimalo.
»Ker prideta k meni Mia in Any drugega pa ne vem.«
»Oooo, punce ga grejo pa žurat. Na tale ti bo pristajala« reče in mi poda svetlo roza oblekico.

Objela sem jo in se ji zahvalila ter se tekla uredit v sobo, ona pa se je samo režala. V sobi sem vzela brisačo, oblekico, spodnje perilo in stekla v kopalnico. Ko sem se umila sem si posušila lase in si jih spela v figo nato pa sem se še oblekla in naličila. Super, samo še čevlje poiščem…o tele rimljanke bodo kar primerne. In sedaj ju počakajmo.
~Mia~
»Aaaaannnnnyyyy! Še zadnjič ti rečem POHITI.« se zaderem.
»Že grem no. Saj Bella ne bo opazila tudi če malo zamudiva, itak sploh ne ve za kaj se gre.« Joj res nevem kako ji je uspelo pozabiti na lastni rojstni dan, no v bistvu vem. Ves čas misli samo na Liama in na 1D in na nič drugega. Zakaj se pa Any reži?
»Vidim da sva istih misli« reče in se začne še bolj režat.
»Liam!« rečeva skrati in takrat še jaz dobim napad smeha.
»Greva. Čakaj imaš karte za v London?«
»Ja Any imam. Pa si ti prepričana da si pripravljena?« ji pomežiknem.
»Seveda sem, pojdiva že.«( najini oblekici- 1. Je moja druga pa od Any)

Po petnajstih minutah prispeva do Belline hiše in pozvoniva. Po stopnicah priskaklja Bella in nama odpre.
» VSE NAJBOLJŠE TI POZABLJIVKA!!!!« se zadereva z Any, Bella pa dobi histerični napad smeha.
»Hahahahaha! Pozabila sem na lastni rojstni dan. OMG in vidve mi tega ne povesta. Joj kako sem zabita pozabila sem na rojstni dan. Hahahahaha.« in ko se umiri ji dava darilo vendar pa dobi še en napad- tokrat nevem kakšen.
»Letalske karte za v London in to že pojutrišnjem! HVALA PUNCI! Vzela vaju bom s seboj.« in sedaj kričimo že vse.
~Any~
Moram reči da me je Bella kar prijetno presenetila ko je omenila da bova šle z Mio v London z njo. Komaj čakam! Hodile bomo po trgovinah, šle na London eye, in iskale 1D.
»Bella zate imava še eno presenečenje…karte za v klub za danes zvečer.«
» Punci kupili sta mi karte za v London in še za v klub. Hvala, res sta najboljši prijateljici.«

~Bella~
Danes pa je bil dan. Najprej sem pozabila da imam rojstni dan nato pa mi mojo BFF prineseta letalske karte za v London in še najboljši nočni klub v okolici. Kako sem vesela in res ju imam rada. Komaj čakam London.
»Punci pojdimo sedaj, če ne bomo vse zamudile.« rečem.
»Se strinjam.« pritrdi Any.
Ko prispemo v klub je tam zelooo veliko luštnih tipov in vsi takoj grejo k Any. Kar malo sem ljubosumna, vendar se z Mio ravno tako zabavava. Spomnim se še enega fanta pa gore pijače nato pa me spomin zapusti.

~Mia~
Včeraj oz. danes sem bila edina, ki ni bila pijana, zato sem punci ob 4ih zjurtaj odvlekla domov. Bella se je mečkala z nekim tipom ki ga sploh ne poznamo Any pa je zaspala na stopnicah. Peljala sem ju k sebi domov in jima pripravila jogi da sta lahko spale nato pa sem se šla stuširat in spat.
Ko sem se zbudila sem nam odšla pripravit 'zajtrk', ko sem se naenkrat spomnila da jutri odpotujemo v London mi pa še nismo nič spakirale, ura pa je že 6 zvečer. Šla sem ju zbudit. Najprej sploh nista vedeli o čem govorim nato pa se Any zadere »Sranje, London!«
»Ja vem jutri odpotujemo, mi pa nismo še ničesar spakirale.«
»Punci čas je za akcijo!«se zadere Bella in gremo pakirat še prej pa pojemo naš 'zajtrk'. Ko sta Any in Bella spakirali sta prišli nazaj in smo šle spat.

~Any~
Ko smo do desetih zvečer končno spakirale smo odšle spat. Nato pa se spomnim »Mia si kaj omenila staršem?«
»Ja seveda sem, včeraj ko sta bile vidve že fajn pijane.«
»Kaj pa sva počele ko sva bile fajn pijane?«
»No ti si se mečkala z nekim tipom x, Any pa je najprej plesala nek čudaški ples nato pa je zaspala na stopnicah.«
»Hahahahahahaha. Bella se je mečkala s tipom x. Bravo tako se proslavlja sladkih 18. No pojdimo zdaj spat ker bomo jutri odšle že zgodaj.«rečem.
»Nočko« rečeta nazaj in nato zaspimo.

~Bella~
Oh ura utihni že. Čakaj malo…v London gremo!! Zbudim še punci in odpravimo se na zajtrk. Po zajtrku sem odšla v kopalnico in se uredila. Lase sem si spela v visok čop in se naličila. Potem sem v kopalnem plašču odšla do omare in vzela kavbojke, rumeno majico brez rokavov in bolero ter si obula japanke.
~Any~
»Bella a si že!« se zaderem.
»Še pet sekund…evo sem že.«
Mia jo pohvali in ona zardi, ampak vse to sedaj ni pomembno ker je kopalnica MOJA!!!! Hitro se umijem in si zlikam lase, nato pa se še naličim. V omari si poiščem roza kavbojke, pulover in sončna očala. Obujem še superge…no pa sem.ˇ
~Mia~
OMG, Any je tok luštna. »o Barbika se je pa zrihtala.« rečem in ji pomežiknem, on pa mi pokaže jezik. Jaz se samo zarežim, si v usta zbašem piškot in grem v kopalnico. Umijem se in oblečem razvlečeno majčko in bele kavbojke ter obujem sandale. Nato se še naličim in si lase spnem v figo.
Stečem v kuhinjo in pograbim kovček ter se zapodim v avto kjer me že čakajo Bella, Any in moja mami, ki nas zapelje na letališče. Tam se z mami posloviva in mi stečemo na letalo. LONDON PRIHAJAMO!

~Bella~
No pa smo na letalu za v London! Jupiii!
***
Let je minil brez zapletov, čeprav je imela Mia na začetku probleme z višino in ji je nato stevardesa prinesla tablete da je zaspala. Revica res jo je strah te višine ampak 'londonskega očesa' zaradi tega ne bo izpustila.
»Bella prispele smo« me iz razmišljanja zbudi Any. Pripeljale smo se pred hotel s 4 zvezdicami, stekle po ključ in se vrgle na posteljo.
»London tu smo!« se deremo, nato pa nas receptor pride opozorit da nas bodo vrgli iz hotela če bomo preglasne. Malo se umirimo nato pa se odpravimo na sprehod po Londonu in skočimo še v kavarno na kavo.
~Any~
Ko smo popile kavo sva z Bello odvlekle Mio na London eye.
»Na pomoč! Ti dve punci me proti moji volji vlečeta na ogromno kolo. To je ugrabitev! Prosim, aretirajte ju!« se dere Mia po slovensko da jo nihče ne razume.
»Mia pomiri se no. Saj ne bo nič, no razen prečudovitega rezgleda.« jo pomirim.
»Ja pa višina in gugajoče kabine. Ne grem sem gor in pika!«
»Oprosti Mia, karte sva že kupili zato…«
»Neeeeee!« se dere še naprej tokrat v angleščini in vsi se nam začnejo smejati.

»A je že konec« vpraša Mia zadnjič v zadnjih dveh sekundah.
»Ne dragica ni še in pusti že drugim da uživajo« jo nadere neka gospa. Drugi potniki pa pri tem umirajo od smeha. Nato se zareživa še midve z Bello, Mia ki pa je ponavadi 'ta glasna' se samo bledo nasmehne.
~Mia~
Uveeee! Na LE sta me zvlekle in sedaj se mi vsi potniki smejijo. Ja, res se je zabavno smejati ljudem v stiski in to v hudi stiski. Po kakšne pol ure smo končno okoli. Vsa tresoča stopim iz kabine in Bella me prime za roko. Ko nekaj časa kodimo po ulici se z glavo zaletim v tipa s kapuso in padem na tla.
a)V koga se je zaletela Mia?
b)A nextam + mnenja, pohvale, kritike
25. marec 2013
u123685
u123685
ups dvakrat je ista slika takrt k je prvič london eye bi mogla bit tale25. marec 2013
a)V koga se je zaletela Mia? u enga iz 1D
b)A nextam + mnenja, pohvale, kritike Next? jaaa Pohvale? sam to da je to res ena izmed mojih najljubših zgodb kritike? jih ni
25. marec 2013
u123685
u123685
Hvala
25. marec 2013
Next
25. marec 2013
a) en iz 1D
b) ful dobra zgodbica res
Neeeeeeext
25. marec 2013
u58662
u58662
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
25. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxttttttttttttt
26. marec 2013
neext
26. marec 2013
jest pa vem kaj bo !!!
26. marec 2013
u123685
u123685
pssst ne povedat
26. marec 2013
u126192
u126192
Neeeeeeeeeeeext
26. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxtt
26. marec 2013
u126529
u126529
Neeeeeeext
26. marec 2013
u126529
u126529
Neeeeeeext
26. marec 2013
u123685
u123685
Jutr mogoce novga dobite
26. marec 2013
u126339
u126339
No Coment
Neeeeext!!!
27. marec 2013
nexttttttttt !!!!!!
27. marec 2013
u123685
u123685
evo lihk dns k mam rojstni dan pa se mi da pisat pa res hvala za vse nexte pa pohvale
...............................................................................................................

~Louis~
»Fantje, jaz grem malo na sprehod! Gre kdo z mano?« se derem po hiši, vendar nihče nič ne reče. Liam najbrž sedi v sobi in se samemu sebi smili ker ga je Danielle zapustila, Niall itak je, Harry gleda nek butast film, Zayn pa…pojma nimam kam je izginil. Prav grem pa sam na sprehod. »Prav pa nič. Grem pač sam in osamljen na sprehod in ne bo mi dolgčas.« rečem sarkastično.
»Prav. Adijo Lou, pogrešali te bomo.« se zadere Harry.
Haha zelo smešno. Obujem si sandale in oblečem jopo s kapuco in za vsak slučaj vzamem še sončna očala. Upam da bo sprehod minil mirno brez norih oboževalk, ki so ponavadi povsod kamor grem. Odprem vrata in zakorakam v s soncem obsijan London(kar je zelo redek pojav). Nekaj časa hodim po manj obljudenih londonskih ulicah, nato pa prispem do London eyea. Malo si ga ogledujem, ko se vame zaleti neka punca in pade na tla. Auč, moja glava. Punci ki sta zraven nje skočita k njej in ji nekaj govorita v nekem čudnem jeziku, ki ga še nisem slišal.
»Ojoj, oprosti mi. Nisem te videl, ker sem gledal kolo. Res oprosti mi.« rečem in medtem punci že pobereta tisto na tleh.
»O, saj je v redu , nič ji ni samo malo je pretresena. Veš kaj, tvoj glas mi je nekam poznan. Sem te že kdaj videla…« reče punca z blond lasmi.
»Ne najbrž si me s kom zamešala.«
»Neee, že vem kdo si. Louis iz One direction si…OMG…« reče druga in spusti punco v katero sem se zaletel in ta z glavo udari ob tla. »Shit, Mia oprosti. Danes res ni tvoj dan.«
»Živjo. Jaz sem Any in tole je Bella, tale napol mrtev človek je pa Mia in res smo srečne da smo te spoznale da bi kar…« reče a jo prekinem.
»Punce, punce prosim pomirite se in najpomembnejše…ne kričat. Pridite z mano ker vidim, da danes niste sposobne iti same domov in…«
»Trenutno ste zaradi šoka pozabile naslov. Vem da si hotel to reči in ja mislim da imaš prav sploh pa ne vem kako se pride do tistega hotela.« namesto mene nadaljuje tista velika…kako ji je že ime? Aja Bella je.
Med potjo domov sem poklical Harrya in mu vse razložil. Vmes ja dobil napad smeha ampak je zmogel to povedat še ostalim. No in sedaj grem domov z dvema šokiranima in eno napol mrtvo punco. Super!
~Bella~
»Hvala, res si zelo prijazen« rečem verjetno že stotič v zadnji minuti. Louis me samo pogleda in se mi nasmehne ter hodi naprej.
»Kaj se je sploh zgodilo, da je bila amm…Mia tako raztresena in se je začela zaletavati v tujce.« vpraša Louis.
»No v glavnem. Šle smo na London eye s čimer se Mia ni ravno strinjala ker se boji višine. Ko sva jo po dolgem pregovarjanju končno zvlekle gor se je zaradi višine kar tresla. Ko smo prišle dol smo hotele iti še v kino vendar se je zaletela vate.« mu pojasni Any.
Louis se začne na ves glas krohotati in midve se mu pridruživa, ker je to po svoje res smešno. Pogledam Mio, ki spi v Louisovem naročju. Po svoje je res krivično ker se ji smejimo ker tu ni nič smešnega. Prav smili se mi – najprej jo z Any zvlečeva na ogromno kolo, nato pa jo še vrževa po tleh. Res sva pravi prijateljici. Iz razmišljanja me zbudi Louis »Prispeli smo.«
O MOJ BOG. Ta hiša je ogromna, a mene bolj kot hiša zanimajo ljudje, ki stojijo pred vrati. Ravnokar sem videla še preostanek najpopularnejše fantovske skupine na svetu. Najprej Louis, nato pa še oni. Sploh nisem pomislila da bodo tu. Najraje bi kričala in skakala, vendar bi izpadla kot totalna budala zato raje ne bom.
»A so to te punce?« vpraša Harry.
»Ja. In tale ki jo imam v naročju se je močno udarila v glavo zato pojdi po obkladke. Ostali pa odpeljite ti dve notri in jima pokažite sobe.«
AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
~Harry~
Hahahaha. Kako Louisu to uspe, vedno se nekdo zaleti vanj in je potem v šoku, ampak tokrat je te ¨ponesrečenke¨ celo pripeljal domov.
»Niaaaaaaaall, nehaj jesti in pridi sem. In to hitro.« zakričim.
»Ja ja že grem. Kaj pa je da se tako mudi? Spet greš na zmenek z neko punco. Hahahaha.«
»Ne ne grem, ampak pridejo pa neke punce sem. Louis jih bo pripeljal in ena je baje lažje poškodovana ker se je zaletela v njega potem pa sta jo prijateljici, ko sta spoznali Louisa, še vrgli po tleh. In potem sta punci pozabili pot do hotela tako da, ja…prihajajo sem. Povej to še ostalima dvema.« mu razložim in on odhiti iskat Zayna in Liama.
Skupaj se lotimo pospravljanja sob za goste in nato še ostalih sob. Čez kakšnih 45 minut smo približno končali, čeprav so naše sobe še vedno v razsulu.
»O super prispeli so.« rečem ko pred hišo zaslišim Louisev ¨prispeli smo¨.
Ko odprem vrata vidim Louisa, ki v naročju nosi eno od punc, drugi dve pa kot okameneli strmita v nas. Spet nore fanice.
»A so to te punce?« vprašam.
»Ja. In tale ki jo imam v naročju se je močno udarila v glavo zato pojdi po obkladke. Ostali pa odpeljite ti dve notri in jima pokažite sobe.« ukaže Louis. Rečeno storjeno.
~Any~
Ko prispemo okamenim in samo izbuljim oči. Res sem pred hišo od 1D in ne morem verjeti. Premaknemo se do vrat kjer nas fantje pospremijo v sobe. Kako velika hiša, pa kakšno pohištvi in…kako je vse razmetano. Fantje. Do moje sobe me pospremi Zayn in reče naj pridem v pritličje ko se klimatiziram. Počakam da zapre vrata, nato pa začnem skakati po postelji, takrat pa v sobo pride Bella.
»Any ne razbij že vsega prvo minuto.« se zasmeji »Ne morem verjeti, da se nam to dogaja in veš kaj… spoznala sem Liama.«
»Oooo, ful kul. Hahahaha, si moreš misliti kje smo. OMG, OMG, OMG…«
»Mia sploh ne ve kaj zamuja med tem ko spi oz. karkoli že dela. Upam da se kmalu zbudi.« rečem in nato začneva kričati.
»No, zdaj ko sva sprostile napetost lahko greva dol.« predlaga Bella in že stečeva po stopnicah.
»Živjo punci. Vidim da sta se pomirili, sedaj pa bi radi izvedeli vajini imeni.« reče Liam in midve se predstaviva ter vsakega posebej objameva.
»Domnevam, da sta zdaj grozno sestradani in vama bi prijala večerja?« se oglasi Niall.
»Seveda, hvala.« rečem in posedejo naju za mizo.

a)kaj se bo zgodilo potem
b)nextam???
27. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg