Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u198831
u198831
Sophie je dekle z lažno indetiteto ujeta v kup legend in izročil. Kot otroka so jo večkrat posvojili, a je nihče ni moral imeti v oskrbinštvu več kot teden dni, saj je bila zelo težavna. Nakoncu so neki družini plačali vzajetno količino denarja in tej je le nekako uspelo ukrotiti to 'malo pošast'.
Čeprav vsi mislijo, da se ne spomni svoje preteklosti se jo ona še predobro. In zaveda se, da ne pripada tej družini. Skupaj s hčerko rejnikov mora obiskovati gimnazijo. Tam stanuje v dijašekem domu in se zavzeto ukvarja s prekupčevanjem alkohola. A ves čas živi v strahu. V strahu pred lovcem...
01. julij 2016
u186827
u186827
Next, napiše se zajetno ne vzajetno
01. julij 2016
u198831
u198831
Hvala za opozorilo...mal sm se zatipkala, ker sm hitela...
01. julij 2016
u198831
u198831
Otroški jok, kričanje, kri, povsod.
********************
Njene otroške oči so videle že dovolj grozote. Bežala je. Od hladnega krvavečega telesa njene matere, ter podob ostankov sestre. Tekla je v neskončnost ter upala, da je 'lovec' ne najde. Zaslišala je korake ter se zdrznila. Zvok siren je preplavil gozd.
********************
3 tedne pozneje...
********************
Skupina gozdarjev se je odprvila v gozd. Danes je bil na vrsti Spirutimski gozd. Na daleč so se ga vsi izogibali. V notranjost gozda je vodila ena sama pot, ki je bila zaraščena s trnjem. Ob vstopu v gozd je izginila vsa toplota in sonce. Telesa gozdarjev je preplavil zastrašujoč občutek. Njihov pogled so zakrivala mogočna, več stoletij stara drevesa. V tem gozdu ni bilo žive duše, razen čuvajke gozda. Nihče je še ni videl. Vedno je bila skrita v svoji koči.

Legenda govori, da je v 14. stoletju tod mimo dirjala konjenica znanega graščaka. Ta je v gozdu zakopal svoj zaklad. Ker pa je bežal skupaj s svojo izvoljenko ji je tam dal zgraditi kočo ter ji naročil naj pazi zaklad. Obljubil pa ji je, da se bo po vojini vrnil ponjo. A ni ga bilo več nazaj. V vojni naj bi bila ubita vsa njegova vojska. Dekle je zato preklelo zaklad. Čakala je dan za dnem v svoji kočici, ter se pričela ukvarjati z magijo. Ko je dopolnila 17 let je v vasico prišel sosednji graščak. Tisti, ki je ubil njenega dragega. Na svojem gradu je priredil zabavo ob polni luni. Oblekla se je v najlepša oblačila in tisti večer s svojimi čari zapeljala graščaka. Odpeljal jo je v svoje sobane, ter z njo preživel noč. A jutra ni dočakal. Dekle ga ja zabodlo nato pa zbežalo. Graščakova mati jo je razglasila za čarovnico, ter jo hotela zažgati. A dekle je v svojo bran pričarala gozd. V njega si ni upal vstopiti nihče, zato so obupali. Čez nekaj tednov pa je dekle ugotovilo, da je noseča s tem sovražnim graščakom. Rodila je deklico. To je vzgajala in ko je njena hčerka dopolnila 17 let je ob prvi polni luni odšla zapeljala nekega moškega in ga nato ubila. In tako naj bi se ohranjala njihova rodbina vse do danes. Če pa se je kateri čuvajki slučajno rodil deček so ga pustile samega v gozdu in nato zapeljale drugega moškega. Nekateri pa so celo širili govorice, da ob vsaki polni luni v gozdu strašijo vsi ubiti moški in dečki. Seveda pa tej legedni ni nihče več verjel.

Začeli so sekati drevje. Po nekaj urah so si privoščili kratek odmor. In pogovor je nanesel na požar, ki se je predkratkim zgodil sredi gozda. A vse je kazalo, da je bila koča prazna.
Po končanem delu so pospravili stvari nato pa se odpravili domov. A sredi poti so zaslišali otroški jok.
********************
14 let pozneje...
********************
"Sep daj no...naredi malo izjeme saj sem tvoja redna stranka no!" Sophie ga je jezno pogledala in mu zabrusila le kratek in jedernat "NE". Na živce ji je šlo kadar je po robo prišel Mike. Vedno ji je nekaj tečnaril ter želel z njo na zmenek. Tokrat s tem še ni začel, le najedal ji je, da hoče popust. Užaljeno jo je pogledal ter dejal: "Lepa punca si. Lahko bi si našla fanta, ne pa da vse podiš stran. In dekleta kot si ti res nebi potrebovala nelegalno prodajati alkohola Sep." To je bila zanjo kaplja čez rob. Udarila ga je z vso silo ter ga napodila ven. V naglici ji je Mike še vrgel nekaj denarja in stekel ven iz njene sobe.
********************
Kako se vam zdi?
01. julij 2016
u186827
u186827
Next ful dobro
02. julij 2016
u198831
u198831
Next pride vrjetn jutr...zdele sm bla s prjatlco v Čatežkih in ni blo časa za pisanje...
09. julij 2016
u198831
u198831
********************
1.del
********************
Jezna se je vsedla na posteljo. Na živce ji je šlo. Vse. Cel svet. Najraje bi v tem trenutku pognala celo Zemljo v zrak. Jezno je zavzdihnila nato pa se ozrla po sobi. V njej je bila sama. Natančneje, nobeno dekle si ni upalo stanovati v njeni bližini. Vajena je bila tega. Ponovno je zavzdihnila. Nato pa dvignila vzmetnico ter poiskala majhno beležko, ki se je skrivala pod njo. Ljubeče jo je pogladila po zelenih platnicah nato pa odprla.
********************
Kljub poletju ga je ob misli na neopravljeno nalogo zmrazilo. Sanjal je o upokojitvi ter mirnem življenju nekje odmaknjen od sveta, kjer ga nebi preganjale njegove napake. A vedel je, da v primeru, da je bilo pismo resnično tega ne bo dočakal.
********************
Moreče zvonenje budilke jo je zbudilo. Prejšno noč je prejokala. Želela si je, da nebi poznala svoje preteklosti, da se nebi spomnila tistega dne. Nežno si je s čela odmaknila zlepljen pramen las. Potem pa je ter se lotila razčesavanja svojih svetlih las. Vedno so ji šli na živce. Rahlo živčno si je razmršila lase nato pa iz omare potegnila črne pajkice in črno majico. Na hitro si je zmočila obraz ter se oblekla. V kotu je pobrala torbo, ter stekla na hodnik. Čakal jo je nov nesmiselen dan.
********************
Živčno je tipkal po tipkovnici. Nekaj ga je vleklo tja, a ni vedel kaj. Odpravil se je v kuhinjo ter si pripravil kavo. Vrnil se je v sobo ter se vsedel za računalnik. Na odprti spletni strani ni bilo videti žive duše. Vgasnil je računalnik ter odšel na jutranji tek.
********************
Vsedla se je na svoje stalno mesto. 2 vrsta 7 klop. Zdolgočaseno se je vsedla na svoj stol ter čakala na začetek pouka.
Nekaj minut po zvonenju se je v učilnici prikazala ga. Hottwills. Stara rahlo okrogla ženska z kostanjevo rjavimi lasmi in rožnati obleki je vstopila v razred. Zraven nje pa se je važno prikazal črnolasec, malce večji kot sama učiteljica geografije. Sep ga je prestrelila z zdolgočasenim pogledom. V njegovem nosu se je bleščal srebrn piercing. Brado je imel prebodeno s črnim piersingov, v desnem ušesu pa je kraljeval okrogel plug. Pod kratkimi rokavi pa se je videl del njegove tetovaže. Preden si ga je lahko dodobra ogledala je ga. Hottwills začela vneto razlagati: " To je vaš novi sošolec Lucas. (V tistem trenutku je polovica deklet v razredu zaljubljeno zavzdihnilo) Lepo ga sprejmite. Lucas prosim vsedi se k gospodični Sophie. "
Zavzdihnila je, ter odmaknila torbo.
********************
Mnenje? Next pride dans al pa jutr...
10. julij 2016
u186827
u186827
Next
10. julij 2016
u215282
u215282
Next
Men je tole top, res upam da si boš vzela čas pa tole nadaljevala
26. november 2016
u198831
u198831
Če bom bom začela v začetku decembra...ker mam 1. decembra tekmovanje prej vrjetn ne bo...
27. november 2016
u215639
u215639
o bog to je res dobrosmile_xd zdaj pa ploooosim neextsmile_xd
26. december 2016
u198831
u198831
Se bom potrudla smile_xd
26. december 2016
u215639
u215639
jjeeeeeeeeeeeeeeejsmile_xd
26. december 2016
u198831
u198831
dream-all-day tale Next je posvečen teb...ko si me spravla v pogon, da spet mal pišem smile_xd pa upam, da čim prej prideš odkopat mojo krsto smile_xd super osebca si wink
********************
2.del
********************
Geografija...bila je nadpovprečni talent za ta predmet. Egipt je v Aziji, Balkan ne obstaja, glavno mesto Srbije je Priština. In po čudežu je imela pri geografiji vedno same petice.
Zasanjano je strmela v svoj zvezek. Naenkrat je temu tetoviranemu mačku padlo na pamet, da poskusi uničiti njeno avtorsko umetnino v zvezku s svojo račjo pisavo! Sep je potiho pobrskala po peresnici in prijela v roke bucko. Z vso silo mu jo je zapičila v roko. Se sladko nasmehnila, ter Lucasu nežno zašepetala v uho: >>Nikoli, res nikoli ne poskušaj več uničiti mojega zvezka! << nato je pograbila zvezke ter se odpravila proti vratom. V trenutku, ko je prestopila prag je zazvonil šolski zvonec.
********************
Lucas je stekel za njo, ter jo zagrabil za roko. Spet se je nasmehnila, ter mu prijazno rekla: >>Saj vem zakaj si prišel. In ne skrbi zelo sem radodarna. Bucko lahko obdržiš. << nato se je obrnila in izginila v gneči.
********************
En kratek Next pred novim letom...kak se vam zdi?
30. december 2016
u219780
u219780
Next
30. december 2016
u198831
u198831
********************
Sedela je na balkonu in kadila cigarete. Nekdo je potrkal na vrata njene sobe. Vrjetno je Mike ponovno prišel po robo. Cigaret je vrgla na tla, ter ga pohodila.
Trkanje še ni ponehalo. Rahlo razdražena je odprla vrata, ter se zastrmela v še kako znan obraz. Še preden bi ji lahko Lucas karkoli rekel je zaloputnila z vrati in jih zaklenila. Nato pa navila glasbo na ves glas.
********************
En teden kasneje...
********************
Lucas je postal najbolj polpularen fant na šoli. Kot je pričakovala. A kljub vsemu ji ni hotel dati miru. Šel ji je že pošteno na živce.
Po hodniku se je sprehajala Nicole. Vrtela se je okoli Lucasa, kot medved okrog panja. In iz neznanega razloga je mislila, da se jim bo tudi letos pridružila na božični večerji. Saj ni potrebe. Kmalu bo dopolnila 17 let in kmalu se bo rešila svoje rejniške družine.
********************
Kemija, predmet, ki ga je Sep naravnost oboževala...
********************
Lucas je pristal z njo v paru. Tega samovšečnega svizca, bo morala prenašati še eno uro več.
Prepisovala je v zvezek današnjo snov. Naslednji teden pričnejo z delom v labaratoriju. Na ustnice se ji je narisal droben nasmešek. Jutri gre po novo robo. Alkohola ima dovolj. Rada bi začela prodajati tudi kaj bolj nevarnega. Nujno rabi denar.
********************
>>Če ti tokrat ne uspe, veš kaj te čaka!<< je spregovoril glas v temi. Lovec je le prestrašeno pokimal. Našel jo bo, se upokojil in živel srečno, do konca svojih dni.
********************
Mnenje?
05. januar 2017
u216836
u216836
Omg to je super! *-*
Samo da ti uporabljas te znakce: >> oj <<, je pa malo bolj pregledno, ce uporabljas te: "oj" (Samo predlog ^^)
Pa hvala za link! ;D
08. januar 2017
u198831
u198831
Oki...bom wink
09. januar 2017
u213963
u213963
Next
19. januar 2017
u198831
u198831
*****************
4.del
*****************
Ga Lucy še pozna? Ali je pozabila na njega. Obljubila mu je večno zvestobo, pa se tega drži? Oba sta vedela, da kot Lovec ne bo mogel biti njen. Preprosto odšel je in ji dal prosto pot. Ona pa je pobegnila. In ko zaključi to nalogo jo bo poiskal. Ponovno osvojil njeno srce, ter jo odpeljal na samotni otok, kjer bosta živela srečno do konca svojih dni...
*****************
Počasi je stopala po pločniku. Danes dobi novo robo. Nekaj heroina, malo kokaina pa še nekaj presneto dragih sintetičnih drog. Z alkoholom žal ni zaslužila dovolj. Nujno potrebuje denar. Še 5 minut hoje in bo v pristanišču. V leglu preprodajalcev. Iz denarnice je izvlekla nekaj gotovine, ter jo nežno položila na tla, nato pa 3×potrkala. Čez okno je priletela majhna vrečka. Pobrala jo je, nato pa se odpravila nazaj v dijaški dom. Še danes jo bo prodala naprej.
*****************
Mnenje?
21. januar 2017
u215639
u215639
Next
21. januar 2017
u216558
u216558
Next
25. januar 2017
u198831
u198831
*****************
5.del
*****************
Prijel jo je za vrat, ter pričel daviti. V obupu je otepala z rokami, a Lovec je bil premočan. Še zadnjič je hlastnila za zrakom ter zakričala. Čutila je kako življenje počasi izteka iz nje. Pogledala mu je v oči. Da, pripravljena je umreti. Nato jo je pahnil v smrt.
*****************
3.17
*****************
Planila je pokonci. Spet te moreče sanje. Odgrnila je odejo ter vstala. Nežno si je obrisala potno čelo. Vsako noč znova se je soočala z Lovcem. Imela je nek čuden občutek. A zdelo se ji je, da jo je našel. Da je njeno življenje na nitki in mora čim prej pobegniti. "Samo sanjalo se mi je" je dejala sama sebi. Nato pa svoje dolge lase spela z elastiko. Odprla je okno. Mrzel zrak je napolnil sobo. Zazrla se je v nebo. Orion je bil lepo viden. S pogledom je poiskala Bellatrix ter se nasmehnila. Njena najljubša zvezda.
Zdrznila se je. Negdo trka na njena vrata. Počasi je odprla vrata. Je res pripravljena na smrt? "Sep tako me je skrbelo zate! Si uredu!?". Vanjo je zrl prestrašen Mikov obraz. Le narahlo mu je prikimala, ter nakazala naj stopi naprej v njeno sobo (s tem je že 37 v tem letu prekršila pravila in bi jo lahko izključili). Ves bled se je sesedel na njeno posteljo. Ona pa je le zaklenila vrata, ter ga opazovala. Čez čas se je le nekako sprijaznila z nastalo situacijo, ter se vsedla na posteljo zraven Mika. Solze so ji privrele na dan. Mike pa jo je le zbegano pogledal. Dekle brez čustev je pokazala svoja čustva. Nežno jo je objel. Zaspala je v njegovem objemu.
*****************
Iz teme so se zasvetile zelene oči. Vedel je, kaj ga čaka. Vodja se je ozrl v njega. "Rdeči galeb, veliko odgovornost nosiš na sebi! Nadzoruj Lovca! Ni več razsoden. In ta naloga mu bo spodletela.  Ti pa jo boš prevzel sin moj. In ne boš bil več le Rdeči galeb, temveč  ×Simurg! Izkaži se!". Pokleknil je, se priklonil, nato pa zapustil dvorano.
*****************
× Sigmur je v iranski umetnosti upodobljena ptica, ki je dovolj velika, da lahko odnese slona ali kita. Pojavlja se kot pav, pogosto s pasjo glavo in levjimi kremplji in včasih s človeškim obrazom. Iranske legende imajo ptico za tako staro, da je bila 3× priča uničenju sveta. (vircrazyarah Barlett Skrivnosti vesolja v 100 simbolih)
*****************
Mnenje?
15. februar 2017
u198831
u198831
* : Sarah
15. februar 2017
u216558
u216558
Neext
15. februar 2017
u198831
u198831
tema je zaklenjena