OMG hvala za vse nexte
--------------------------------------------------------------------
....Ampak Lizi poslušaj me.To je zelo pomembno.Nikakor tega ne smeš povedati eni osebi. Zelo bi ga prizadela ker te ima res rad. Ta oseba je namreč moj brat. John. Vem da ne izgleda tako a dosti krat me vpraša kako si. Žal ti tega nisem smela povedati saj sem mu ob njegovi izpovedi prisegla da ti ne bom. Zato je zelo pomembno da to ostane popolna skrivnost dokler res ne bo zagotovo da greš. Kajti to bi ga ubilo. Saj se spomniš pred lanskih počitnic? No ko je zvedel da jih boš preživela v Italjiji je bil popolnoma strt. Zato...." naprej je več nisem poslušala. Ali je to sploh mogoče? Ali je fant za katerim gledam že celo večnost na skrivaj pogledoval za mano?! OMG to je kljjb vsemu tako krasno! Zdaj bi lahko bila par ampa... TA NEUMNA SELITEV BO VSE UNIČILA!!! Zakaj?! Zakaj?? ZAKAJ??! Z solznimi očmi sem gledala Jade , ki mi je še nekaj razlagala. Bila je slika brez zvoka. Čeprav sem bila v tistem tako vesela da bi lahko skakala do stropa je moje veselje potrla misel na to da se selimo in da se moja ljubezen ne bo nikoli izšla... "Liz? Liz?! Ali me sploh poslušaš?!" " Oprosti Jade. Malo sem se zamislila..." Toda prekinila me je :" Liz res mi je žal toda za sekundo sem pomislila da ti je všeč Jojn in..." Prekinem jo :" Ali se hecaš??! Seveda mi je všeč! V njega sem zaljubljena že od... Sploh ne vem od kdaj..." Jade :" A res??! In ti mi nič ne poveš?? Veš kako bi ga to razveselilo???? Toda po tem bi narednaredil samomor če bi zvedel da te je imel na dlani in tega ni izkoristil.... " " Joj Jade. Oprosti ker ti nisem priznala. Le strah me je bilo... Zdaj sem tako raztresena.." " Vem kaj ti bo mogoče pomagalo... Greva na sladoled?" Le prikimala sem. In sva šli
25. marec 2016
Next
25. marec 2016
Next!!! TAKOJ!!!
25. marec 2016
Next
26. marec 2016
Next o hudooo *.*
26. marec 2016
Next Next Next x 1000
27. marec 2016
hvala za podporo
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sladoled je bil okusen (jagoda) . Toda ni rešil dobene od težav. (Na žalost). Z Jade sma potem cel popoldan razmišljale o tem kako bi lahko ostala. proti 20:00 je Jade odšla. sama sem čakala na mamo.... In jo dočakala budna.najin pogovor : ( J= jaz M= mami)
M= Hej Lizi! še nisi šla spat? Ura je že....
J= Mami pogovoriti se morema!
M= No prav. ne rabiš se dreti....
J= AMPAK MAMI!!! ZAKAJ SI MI TO NAREDILA!!?? TUKAJ IMAM PRIJATELJE, MESTO KI GA POZNAM; DOM, NAČRTE ZA PRIHODNOST KI SEM JIH KOVALA VEČ LET!!! IN POTEM PRIDEŠ TI IN VE 3 SEKUNDAH VSE UNIČIŠ!!!!
( sploh ne vem kdaj sem začela jokati)
M= Liza pomiri se... Služba je... In če je ne sprejmem bom brez poselna in potem ne vem kako naj te preživljam.... Ne skrbi vse bo vredu...
J= NE NE BO!! TAKO ŽE NE MORE BITI!! Nočem oditi od tu!! Nočem v NYC!!!Hočem ostati tu!!
M= Liza šli boma in pika! Zato kar nehaj! Tako pač je! Sprijazni se že!
J= To še ni končano! (odidem skozi vrata skozi mojo sobo in zaloputnem vrata)
M= Saj bo vredu!! tam boš dobila nove prijatelje in šola izgleda tudi super!!
* Nikoli ampak res NIKOLI se ne bom na nikogar tako navezala kot sem se na Jade in Johna in mogoče tudi na Rochell...* (Mojo sošolko) Z to grenko mislijo in solzami sem zaspala
28. marec 2016
Next
28. marec 2016
Nexttttt
28. marec 2016
Next
Keri kruti starsi
29. marec 2016
Next pls pa hitro
30. marec 2016
Hvala za vse nexte
--------------------------------------------------------------------
Minila sta že dva dneva od mojega prepira z mamo.V teh dveh dneh me mama skrajno prepričije da ni tako hudo. Odjavila me je že iz naše šole in začela sama pakirati stvari. Jaz ji nočem pri tem pomagati saj nočem oditi. V tveh dneh sem se prepirala z njo jokala in celo puskusila pobegniti. In najbolj pomembna stvar. John ve. Včeraj sma ga z Jade povabili na sladoled. Bil je zelo vesel. Toda potem sma mu povedale. Brez besed je odložil sladoled na mizo zraven je dal denar zanj in brez besed odšel. Nisma ga pokušali ustaviti saj sma razumeli da potrebuje nekaj čsa zase. Jade je rekla da je od takrat cele dneve v sobi in da ni prišel niti v šolo ker naj bi bil "Bolan". Res mi je žal zanj in zato se še toliko bolj trudim preprečiti selitev. Toda zmankuje mi idej. Jade me vsak dan tolaži ko jokam. Jade ki zna obdržati trezno glavo in zna človeka pomiriti. Le kaj bom brez nje? In zgodilo se je še nekaj groznega. Se spomnite Manddy? Moje škotske ovčarke? No ne sme na letalo. Da ročno tako! Izgubila bom tudi njo! Dali jo bomo sorodnikom! Moja mama je res kruta. Kaj sem naredila da sem se življenju tako zamerila?! Vse se mi ruši.Rochell mi včasih opisuje kaj se dogaja v šoli. Tudi njo bom zelo pogrešala. Izgubila jo bom. Tako kot vse kar imam rada. V sredo naj bi odpotovala. Danes je nedelja. Ta grozni dan se bliža.
Mnenja teorije?
02. april 2016
Next
02. april 2016
Next bogi kuzaaa
02. april 2016
Neexy
03. april 2016
Neext*
03. april 2016
Next
07. april 2016
Next Next Next Next Next Next Next Next enxt Next Next Next Next Next
07. april 2016
u207907
u207907
Next
07. april 2016
Hvala za vse nexte sory da tak počasi pišem....
--------------------------------------------------------------------
To je to. Moj kovček je pripravljen. Z težkim srcem sem se poslovila od vseh. Sosedom sem zabičala da mi bojo vsak dan preko Skaypa pokazali Manddy. Da vidim če je vse vredu z njo. Z Jade sma se zmenili da si boma vsak dan pisali preko FBja. Najtežje je bilo z Johnom. Končno je prišel iz svoje sobe. Pod očmi je imel velike podočnjake... Bilo mi je zares hudo ko sem ga videla v takem stanju. Res močno sem ga objela. Potem je nekaj časa strmel v moje oči nato pa dejal : " Spomni se me." in jaz sem mu odgovorila :" Ne vom te pozabila." bila sma sama in v očeh mu je pisalo da bi me rad poljubil. Malo se nagibal proti meni ko sem mu rekla : " Duša , ki lahko govori z očmi lahko z pogledom tudi poljublja." nasmehnil se mi je in z tem je bilo najinega pogovora konec. Potem sem se poslovila tudi od Rochelle ona je bila tudi v vseh teh letih zelo dobra prijateljica. No tako sem čakala na letalo. Še nikoli nisem bila namreč na njem... Vkrcali smo se na letalo. Bilo me je strah. Vsehgla sem se zraven okna. Najprej sem se mogla pripet in potem so mi razlagali varnostna pravila.Nato smo se začeli peljati po stezi najprej hitro potem pa vrdno hitreje dokler nisem začutila pritiska in letalo se je dvignilo. Najprej smo leteli malo počevno nato pa ravno. Končno sem si upala odpreti oči. Bilo je prekrasno oblaki so bili tako puhasti. Nasmejala sem se ko sem se spomnila kako sem včasih mislila da so oblaki iz sladkorne pene. Nebo je bilo tako modro. Počutila sem se kot ptica. In na enkrat me ni bilo več strah. Polet je bil miren in prijeten. Malce me je billo strah pristanka a vse je potekalo odlično. Ko smo pristali sem ga videla. NYC.
11. april 2016
Neeeeext
Pa ke je z tabo zenska???? Niti dovolila nisi, da se poljubita!!!!!!!!!!!!!!!! Kak si zlobna
Super carsko najboljse
11. april 2016
u207907
u207907
Next
Ja sj, mogla bi se poljubit
11. april 2016
Heeey oprostite vsi ki se vam je zdelo da je bil en poljub premalo v zgodbici... Mogoče vam bo zdaj jasno zakaj... Hvala da spremljate
--------------------------------------------------------------------
To mesto je bilo resnično veliko. Čisto nekaj drugega od mojega doma. Bilo je ogromno stavb in nebotičnikov. Z mami sma se z taxsijem odpeljali malce ven iz mesta. Tam je bila hiša. Bila je veliko večja od moje stare. In čeprav nerada priznam na pogled lepša. Odzunaj je mila v prelivajoče modrih barvah. Notranjost je bila v večini bela. Bila je bela kombinacija pohištva in sten. Toda blazine tapete in pohištvo so bili v mavričnih barvah. Ali beli z barvnimi vzorci. Ni bilo kičasto. Prej domače... Mami mi je pokazala mojo sobo. Malo je bila že opremljena. Postelja je bila velikanska prav tako tudi omara. V njej je bil tudi majnši TV in kavč. Bil je tudi wifi ki ga med letom nisem smela imeti. Dobila sem vsaj 20 sporočil od Jade. Večina se je navezovala na to zakaj nisem poljubila Johna če pa mi je tako brezmejno všeč. Zato sem ji napisala:
Draga Jade!
Vrjetno ti je zato povedal John a ne? No John mi je že od nekdaj zelo všeč. Ko me je želel polubiti sem vedela da to pomeni da bi postala več kot prijatelja. Vem da zveni grozno ker ga nisem poljubila toda to sem naredila le zato ker ga imam takoooooo rada. Kajti vedela sem da je zveza na daljavo teška in da se vrjetno ne boma nikoli več videla v živo da bi se ojela ali poljubila kar bi bila najhijša zveza ever. Upam da me tudi John razume ker res si želim da začne na novo živeti življenje. Brez mene. Pogrešam vas.
Tvoja BFF

Tajo poslano. Začela sem si razpakirati stvari. Na enkrat je iz kovčka padel listek na katerem je pisalo:

Duša sreča dušo na ustnicah ljubimca!
Draga Liz!
Razumem
Tvoj John
Nasmehnila sem se
11. april 2016
Next
12. april 2016
Next NUJNNN
12. april 2016
Neeexttttt
Malo bol razumem samo ce nebota na koncu skup se me pazi!!!Zali.....
12. april 2016
*
12. april 2016
Joj kok romanticno *.* Next
12. april 2016
ja mene se tudi pazi... glej da bo cool al pa ...drgače pa je ful vredi

hahahaha
13. april 2016
u207907
u207907
Next
13. april 2016
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg