Hey! Sem nova in upam da vam bo moja zgodba všeč ___________________________________________
Moje ime je Elizabeth. Elizabeth West. Ja vem ime je starinsko toda tako je bilo ime moji babici. Vsi me kličejo Liz ali Lizi. Čez mesec dni bom stara 16 let. Moji hobiji so poslušanje glasbe, skejtanje ampak zares rada pa fotografiram. Toda ne vem zakaj ne maram biti na slikah. Fotografiram rada že od kar pomnim. No tako sem kar lepo živela dokler se ni zgodilo nekaj groznega....

Next??
12. marec 2016
Nextttttt
12. marec 2016
Next
12. marec 2016
Next
12. marec 2016
Evo vam Next
------------------------------------------------------------------

Zbudila sem se v novo jutro. Na pogled je bilo eno izmed navadnih juter toda koledar me je opozarjal da je to jutro zelo pomembno ker je prvi dan počitnic!!! Jeeeej!! Na enkrat sem se spomnila da sem se zmenila z Jade (Mojo BFF) da se dobima ob 08:30 v skejt parku. Polna vznemirjenja sem se preoblekla, odhitela v kuhinjo in pozajtrkovala. Že sem mislila oditi ko sem se spomnila na Manddy. Manddy je moja škodska ovčarka. Samo ona in Jade me resnično razumeta in jima lahko zaupam. Hitro sem stekla do nje. Pričakala me je vesela. Pobožala sem jo po glavi in ji dala njeno najljubšo hrano. Nato sem odšla do skate parka.
Next?
12. marec 2016
Next
12. marec 2016
Next
12. marec 2016
Damondarleena91 in ~ForeverDancer~ ful hvala
_________________________________________
V skate parku me je pričakala Jade. Z seboj je na moje presenečenje povabila svojega brata Johna. John mi je mimo grede všeč od pojma nimam kdaj. Je eno leto starejši in samski. In res si želim da bi bi bila nekoč par. Pozdravil me je. Čudno a ne ? Naši možgani namreč delajo vse od rojstva toda vstavijo se VEDNO kadar govorim z njim. Hitro sem zmomljala Hej in šla skejtat. Ravno ko sem mislila narediti obrat je zazvonil telefon. Tako da sem padla po tleh. Jade in John sta mi takoj prišla pomagat. Ko sem jima še 100 povedala da sem vredu sta me pustila. Klicala me je mami. Poklicala sem jo nazaj. Najin pogovor je izgledal tako:
J= jaz. M=mami
J= Hej mami! kaj se dogaja?
M= Hej Lizi! Imam velike velike novice!!!!
*pomislila sem ojoj
J= kaj pa je?
M= No moj šef g.Collins mi je našel novo delo!!!
J= O mami to je res super kam pa greš? Kakšnih 6 km naprej vem da sem videla še eno...
M= (me prekine) Ne Lizi nisi razumela. To ne bo kakih 6 km to je v New Yorku. Selimo se jeeeeeej!!!!
Takrat mi je zaledenela vsa kri v žilah. Prekinila sem klic brez kakršnega koli pozdrava. Selimo se??? V drugo državo??? Dleč vstran od prijateljev in vsega kar imam rada?!??!?!?! V oči so mi prignale solze. Jade me je zaskrbljeno vprašala kaj je narobe. Johna ni bilo zraven. Še sreča nočem da me vidi jokati. Brez besed sem vzel mojo roklo in stekla domov.
Next ?
16. marec 2016
Next
Zakaj???? Zakaj so tak kruti??!!
16. marec 2016
Next
16. marec 2016
Se lahko zberejo 3 nexti za Liz??
17. marec 2016
Next
17. marec 2016
Next
Next
Next
17. marec 2016
Tukaj je Next
--------------------------------------------------------------------
Vsa objokana sem pritekla domov in takoj odšla v sobo.Manddy je takoj pricapljala do mene. Potožila sem ji vse o selitvi. In bilo mi je lažje. Pogledala sem na fon. 5 neodgovorjenih klicov od Jade. Ali sploh lahko imaš boljšo prijateljico? Poklicala sem nazaj in ji rekla da mi je bilo slabo. Nisem ji še želela povedati. Najprej moram še sama dojeti... Nato je zazvonil telefon. Pisalo je :Neznana številka.
Jaz neumnica sem se oglasila. Glas na drugi strani je rekel :Liz?
Jaz:Ja?
Glas: A si vredu? Kar tako si zbežala.
Jaz: Sory ampak kdo si?
Glas: o ups sory. Jaz sem. John. Jadin brat
Jaz: o John seveda vem kdo sisaj smo vsaki dan skupaj. O vredu sem le malo mi je bilo slabo in sem šla.
John: O potem pa vredu. Če boš kaj potrebovala samo pokliči. Prav? Ups zdaj pa morem it. Čau
Jaz: Ok. Hvala John. Se vidimo. By by
Klic končan
Wow* sem pomoslila *Mogoče pa kljub temu da je dan popolna katastrofa ni vse tako slabo...
18. marec 2016
Neeeeeeeeeeeeeeext
Najboljse
18. marec 2016
Next
18. marec 2016
Hvala za potporo to mi veliko pomeni
18. marec 2016
u72708
u72708
Next
Zkj starsi u teh zgodbah vedno use kr sami odlocajo :/
21. marec 2016
Kdaj bo Next?
22. marec 2016
actimel mogoče pa jim bo lahko to preprečla kmalu bo
22. marec 2016
u72708
u72708
Jup res bi lahko ^.^ no hitro napisi Next pa bomo videli
23. marec 2016
Evo Next
--------------------------------------------------------------------
Zbudila sem se. Na začetku sem bila zelo dobre volje... Dokler se nisem spomnila.ZAKAJ MI TO DELA??!?! RES SE NOČEM SELITI!!!! Takrat sem sklenila da bom poskusila narediti karkoli da bi ostala tukaj. Toda res se nisem se morala spomniti kaj naj naredim.... Kake take dobre ideje se vedno spomni Jade... Ko smo že pri Jade. Moram ji povedati. Zato sem se hitro oblekla in pozajtrkovala. Kot običajno sem bila sama doma. Mame včeraj nisem morala videti saj je prišla tako pozno domov. Toda danes ji bom povedala kaj si mislim o tem. Odšla sem do telefona in poklicala Jade. Popolnoma normalno sem jo prosila če pride na obisk. In potrdila je.Prišla je čez kakih 10 min. Nismo namreč ravno ogromno oddaljeni. Ko sem jo videla sem takoj pomislila na najine trenutke smeha, na potegavščine ,ki sva jih ušpičile, in ogromno drugih stvari. Misel na to da bom morala vse to zapustiti mi je v oči privabila solze. Jade me je vprašala kaj je narobe. Takrat sem ji povedala vse o selitvi o tem kako bom jo pogrešala, o tem da ne vem kako naj prepričam mamo... Jade se ni jokala čeprav so se ji oči orosile. Znana je po tem da zna biti zelo trdna in ve da z tem da bi jokala ne bi spremenila ničesar le jaz bi bila še volj žalostna. Takrat je spregovorila :" Liz ne skrbi. Mogoče se boš v NYC imela lepo. Res te bom sicer povrešala toda saj si lahko pišema in se kličema. Mogoče bom celo lahko prišla na obisk. In mogoče sploh ne boš šla. Če nekako prepričama tcoho mami... Ampak Lizi poslušaj me. To je zelo pomembno nikakor tega ne smeš povedati eni osebi. Zelo bi ga prizadela ker te ima res rad. Ta oseba je namreč......
Kdo mislite da je ta oseba
23. marec 2016
Next
23. marec 2016
Neeext ! + nova bralka + mislm da je to john
23. marec 2016
Neeext
Mislim da je John
23. marec 2016
john
23. marec 2016
ups pa Next
Next Next Next
23. marec 2016
u72708
u72708
Next
24. marec 2016
Next!!!
24. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani