Zdravo

To zgodbico posvečam vsem, ki radi berete napete zgodbe in vsem bralkam, ki ste do sedaj prebrale kakšno mojo zgodbo ali saj delček….

Predstavitev glavne osebe:
Ime in Priimek : Kaja Smith
Starost: 23 let

Moj opis: rjavi lasje, rjave oči, 169 cm, 56 kg, samska
Živim v Los Angeles (L.A.) v majhnem stanovanju. Moja starša sta me takoj, ko sem dopolnila 18 let vrgla na cesto saj sem bila že od majhnega nezaželen otrok. Vedno sem se morala znajti sama zato mi nikoli ni bilo težko. Začela sem skromno toda sedaj imam iz dneva v dan več. Vsaki teden kupim kaj novega za stanovanje.

STANOVANJE

SOBA

KUHINJA, KI JE RES MAJHNA TODA VSEENO DOVOLJ VELIKA ZAME

KOPALNICA

DNEVNA SOBA

Izobrazba: Končana srednja šola - gimnazija

Delam kot natakarica v velikem modernem BARU. Tukaj sem zaposlena že več kot eno leto.

Nimam najboljše prijateljice, večina se družim z dvema puncama, ki delata v baru zraven mene

Nina, stara je 24 let, je odštekana najstnica z tatuji po rokah

Alisa, stara je 22 let, je sramežljiva in prijazna

Zgodba polna različnih zapletov…. Toda kakšnih? Naj v tem delu ostane še skrivnost : )
Če bo kakšno zanimanje kmalu prihaja prvi del =)
14. december 2012
u114756
u114756
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext me prav zanima kakšna bo zdaj ta čeprau je na prejšni temi tut blo čisto KUL
14. december 2012
neext
14. december 2012
u111200
u111200
next

zakaj nova tema?
14. december 2012
u111200
u111200
aha sem že ugotovila, zakaj si novo temo nardila.
14. december 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. december 2012
neext
14. december 2012
neeeeeext
14. december 2012
u105994
u105994
neeeext
14. december 2012
Hey hvala za vse nexte in komentarčke
glede na to da prva dva dela ostajata podobna bom objavila kar prvega... =)
Miss Whatever hvala saj prva dva dela bosta podobna : ) naprej pa še itak ni blo... hvala da bereš : )*
Glede oglaševanja ... vem da si je težko pridobit bralke zato nimam nobene pripombe. SAMO VRAČAM OGLAŠEVANJE... tako da pol same ne zamerite če oglašujem tudi jaz na vaši strani...
Monika saj veš zakaj : )

_______________________________________________________________________________
1.DEL

Še preden začnem vam povem da bom za denar uporabljala kar € čeprav vem da jih v Los Angelesu ne uporabljajo 
Zbudi me glasno zvonjenje budilke pip, pip, pip… je odmevalo po vsej sobi. Leno sem se pretegnila in jo z enim zamahom ugasnila. Sovražila sem jo… pogled se mi je ustavil na uri 12:00. Ja, vem da se vam zdi čudno da vstanem komaj sredi dneva toda včeraj zvečer sem prišla domov komaj ob 24:00. Služba mi je po eni strani dajala posebno veselje po drugi pa me je ubijala. Hitro servisiranje pijač, tekanje po baru, pomivanje posode... je predstavljalo moj zaslužek. Spravim se iz postelje, na hitro grem pod tuš in si umijem lase. Ovita v brisačo se pogledam v ogledalo, na ustnice se mi nariše majhen nasmešek ko začnem sušiti dolge lase z fenom in jih potem rahlo skodram. V omari poiščem spodnje perilo, najlonke z vzorčki in črno oblekico. Vse skupaj dam na posteljo in odidem v kuhinjo, skuham si kavo in na hitro spečem palačinke. Njami, oboževala sem palačinke z nutello. Po zadnjem grižljaju si še obliznem prste, na hitro pomijem posodo in odidem v sobo. Za urejanje si vedno vzamem čas saj vedno hočem izgledati popolno. Čeprav se sliši lahko (streženje pijač) vseeno ni tako. Odvisna sem od gostov in napitnin, to je moj vsakodnevni zaslužek. Včasih imam občutek, da smo Nina, Alisa in jaz kar malo tekmovalne med seboj saj hočemo vse zaslužiti veliko kar pa ni lahko. Šele, ko sem bila zadovoljna sama z sabo sem obula udobne črne zimske škorenjčke z nizko peto in pograbila torbico. Za sabo sem zaklenila stanovanje in odšla proti baru.

OBLEKICA

ŠKORNJI

Vso pot sem razmišljala kako bom danes postregla največ gostov, bliža se 15 v mesecu in morala bom pokriti položnico z najemnino, ki je znašala 125 € . Preden sem vstopila v prostor sem globoko vdihnila. Odšla sem proti šanku Nina je bila že na svojem delovnem mestu medtem, ko so Ana, Laura in Selena veselile še enega končanega delovnega dne in se na veliko pogovarjale »zdravo« jih pozdravim in pomaham z roko »zdravo« odvrnejo nazaj vse v en glas in padejo v smeh. »Kje pa je Alisa?« vprašam medtem ko slačim bundo »ne bo je« odvrne Nina. »Klicala me je, da so jo včeraj po poti iz službe oropali« za mano stopi v garderobo. »Kaj?« komaj spravim iz sebe. »Bili so trije, napadli so jo pred Barom in ji odnesli torbico ter mobitel. Zlomili so ji roko zato ima bolniško do nadaljnjega« mi razloži »grozno« zavzdihnem. »Tudi jaz grem danes ob desetih, boš zadnjo uro lahko sama?« bolj reče kot vpraša. »Bom, ni panike« odvrnem. Bil je torek, ponavadi se ta dan skoraj nič ne dogaja zato me ni skrbelo če Nina konča prej. Ure so minevale kot bi mignil, danes sploh nisem imela časa za malico saj sva si komaj razdelili še Alisino delo. Bila sem presenečena nad vso gnečo toda vseeno zadovoljna, ker je bila napitnina večja. Ob desetih je Nina odšla, ostala sem sama in tudi gneča se je zmanjšala. Pobrala sem še zadnje kozarce iz mize in s pogledom ošinila uro. Petnajst do enajstih… to če bo sreča mi danes bo treba ostati dlje… pomislim in še enkrat pogledam čisto prazen prostor. Ravno sem zaključevala blagajno, ko so se odprla vrata. Privzdignila sem pogled… pa je splaval moj načrt da točno ob 23:00 zaklenem in odidem domov po vodi… pomislim. Fant pristopi k šanku in sede na stol. Na ustnice si nadenem lažen nasmeh »kaj vam lahko ponudim?« vprašam. »Dvojni viski« odvrne. Poiščem kozarec in vanj vržem kocko ledu noter pa vlijem viski, kozarec mu postavim pred nos. Iz denarnice stresem denar, katerega sem danes zaslužila kot napitnino. Oči so se mi zaiskrile, bilo je veliko več kot po navadi »nisi zadovoljna?« me zmoti njegov glas. Privzdignem pogled, zastrmim se v njegove nežno rjave oči »ravno dovolj« odvrnem in svoje dolge lase vržem nazaj. »Koliko zaslužiš po navadi?« vpraša. »Okoli 100 do 150 € na dan«. Nisem razumela, zakaj me to sprašuje. Naredi požirek in se mi rahlo nasmehne, iz žepa potegne denarnico »sklepam, da imaš tam okoli 130 €, naj bo danes tvoj srečen« reče in mi na pult vrže 20 € in drobiž za viski. Presenečeno strmim vanj. Hotela sem se spomniti, če ga od kod poznam? Toda ga nisem. Naredil je zadnji požirek in brez besed zapustil gostilno. Najraje bi se ugreznila v zemljo. In jaz trapa se nisem niti zahvalila!

IME ŠE NI OMENJENO - NICK

SE NADALJUJE...
bom vesela nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik...
rada vas mam ****
14. december 2012
u105994
u105994
neeeeext
14. december 2012
u111200
u111200
neeext
P.S. ime nick mu ful ful paše.
14. december 2012
u108932
u108932
neeeeeeeeeeeeeeext
14. december 2012
Neeext
14. december 2012
neext
14. december 2012
u50889
u50889
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXTTTTTTT!!!!!!!!!!
14. december 2012
u84724
u84724
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. december 2012
u114756
u114756
NEXT.!<33 kaki lepotec je ta Nick *.*
14. december 2012
Nick.. mmmmmm.... pa še hud je..
Neeeeeeext!
14. december 2012
u50889
u50889
Trapicaaa
NEEEEEXT!!!! Ta zgodba bo tudi huda, kot use ostale, sam Kajina zgodba in ta kar čutim da bosta svetovni!!!!
NEXT!!!!!!
14. december 2012
nextt
14. december 2012
Neext
14. december 2012
Hvala za vse nexte in komentarčke : )
Monika hvala Nick bo šlo : )
Miss Whatever
Nives haah men je tudi všeč : P
Nina hvalaa se bom potrudila če boš pa še ti poleg brala pa pisale svoje zakon spodbudne komentarče.... = )
Ta del je mal spremenjen... =)

_______________________________________________________________________________
2.DEL

Zmedena sem zaklenila gostilno, še enkrat se ozrla po baru, oblekla bundo, pograbila torbico in odšla proti stanovanju. Ves čas me je obdajal čuden občutek strahu zato sem se ozirala okoli sebe in vedno bolj hitela proti domu. Ko sem končno za sabo zaklenila vrata sem se naslonila na njih in lažje zadihala, bila sem na varnem. Preoblekla sem se v spalno srajčko in odšla proti kopalnici. Z hladno vodo sem si očistila obraz in ga namazala z vlažilno kremo. Ulegla sem se v posteljo, mislila sem da bom hitro zaspala kot vsak večer toda mi ni uspelo. Premetavala sem se po postelji in razmišljala o neznanem fantu. Nisem razumela zakaj mi je dal napitnine 20 €? Čeprav sem mu bila po eni strani hvaležna, v enem dnevu sem zaslužila dovolj za pokritje mesečne najemnine in še nekaj evrov bo ostalo. Pregnala sem misli, prižgala lučko na nočni omarici in pograbila najbližjo knjigo. Brala sem dokler mi niso začele črke poplesavati pred očmi.

Naslednji dan
Stopila sem v bar in s pogledom ošinila goste, ne vem zakaj sem iskala med njimi njega. Čeprav sem ga videla le enkrat sem se točno spomnila njegovega obraza, pogleda nasmeška. Čez par minut sem obupala, ni ga bilo. Odšla sem proti šanku »zdravo« me je pozdravila Nina z prisiljenim nasmeškom na obrazu, opazim modrico pri njen levem očesu. »Zdravo, kako si?« odvrnem prijazno. Nino sem v enem letu spoznala kot lasten žep, točno sem vedela kakšne volje je in sedaj se je opazilo da bi se najraje razjokala. »Kar dobro« odvrne in svoje dolge lase vrže nazaj. Na hitro v garderobni omarici odložim bundo ter torbico in se vrnem za šank »kaj je narobe?« vprašam in začnem zlagati kozarce iz pomivalnega na svojo mesto. »Ah nič« zamrmra. »Ni ti treba lagati, nisi dobro prekrila modrice z pudrom« odvrnem in ji namenim resen pogled. »Ah, brat je včeraj prišel domov pijan kot klada. Zopet me je udaril« reče, opazim da bi najraje zajokala. »Ga ne bi prijavila?« vprašam, vedela sem da se to ni zgodilo prvič. »Ne morem, vseeno je moj brat« odvrne in se z dlanjo dotakne modrice. »Včasih moraš sebe zaščititi, čeprav ti ljudje pomenijo toliko…« »danes končam ob desetih« me prekine. »Zakaj?« vprašam malo zmedeno. Zadnjo uro bom zopet sama in to mi ni bilo niti malo všeč. »Mama je besna name, ker toliko delam. Hoče da si najdem drugo službo. Pravi, da samo kurbe delajo v gostilni« odvrne. Presenečeno jo pogledam »halooo stara si 24 let…« »vem, počasi bom morala na svoje. Drugače se mi bo utrgalo« me znova prekine. »Dopoldan nam je šefica prinesla nove obeske z tablicami« reče Selina. Poiščem svojega in si ga obesim okoli vratu, zagledam se v svoje ime in priimek. Spomnim se na mamo in očeta, ki ju že 5 let nisem videla. Sploh ne vem če še živita v Los Angelesu. Mogoče sta se že zdavnaj odselila. Med delom jo poskušam razvedriti z šalami tudi sama se sprosti. Skupaj ocenjujeva fante v gostilni, delo je bilo veliko bolj sproščeno med nama ni bilo čutiti nobene tekmovalne napetosti. Ob desetih se je poslovila, čeprav je bilo sredi tedna sem imela dela do enajstih še dovolj. Pet minut do enajstih je končno odšel zadnji gost. Končno… sem pomislila. Usedla sem se na stol in začela zaključevati blagajno, izpolnila sem list z osnovnimi podatki, potem pa začnem šteti denar. Kot vedno sem najprej preštela kovance. Zmoti me odpiranje vrat, ni mi bilo potrebno privzdigniti pogleda, vedela sem da je on. »Dober večer« slišim glas. »Dober večer« odvrnem in končno pogled preusmerim proti njemu »želiš?« vprašam. »Enako kot včeraj« reče in sleče bundo, nekaj sekund ga opazujem, šele sedaj sem opazila kako privlačen je čokoladne oči, rjavi lasje, bela srajca na katerem sta bila dva gumba odprta, srajca se je popolno skladalo z njegovo lepo zagorelo kožo, okoli vratu je imel dve verižici »če se še spomniš« doda in si z roko seže v goste lase. Premaknem pogled od njega »seveda« odvrnem, iz omarice vzamem kozarec, vanj vržem led in vlijem dvojno mero viskija. »Kaj pa boš ti?« vpraša. Nasmehnem se »nič hvala« odvrnem malce nerodno. »Jaz častim« reče. Bilo mi je malo čudno, da mi v gostilni kjer delam časti pijačo v kozarec vlijem malo viskija. Opazujem ga kako dvigne kozarec »na zdravje« reče. Sprejmem njegovo igro »na zdravje« odvrnem in spijem na eks. »Kako ti je ime?« vpraša. »Kaja« odvrnem, ničesar ga nisem vprašala »Nick« odvrne in zopet naredi požirek viskija. Poda mi roko, nežno se je dotaknem. Pogleda me naravnost v oči, najini roki se še vedno dotikata »zanima me če bi mi pomagala?« reče…. Požrem slino! O čem je govoril?
se nadaljuje....
rada vas mam *
14. december 2012
neeeeeeeeeeeext nujnoooo!
14. december 2012
u114756
u114756
neeext!
14. december 2012
u105994
u105994
neeeeeeeext
14. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeext
14. december 2012
nnneeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxttttttttttttttttttttttttttttttttttt morš ker je ful cooolska
14. december 2012
u50889
u50889
Pomagala ... Čakej da razmislim ...
-Pozabit bivšo?
-Mogoče je pijanc in mu pomaga da se odvadi od alkohola?
-Mu bo pomagala pozabit nek dogodek?
@Da ni on oropal njene prjatlce???
-Mu bo pomagala pit ta viski?
am okej, zmankalo mi je dobrih idej, ne verjamem, da se je preselil in da jo bo uprašal če mu pomaga znašat stvari u stanovanje hahahha
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani