Hei, nebom kaj dosti govorila. Na kratko: tukaj je en nov ff o 1D. Mislim, da bom kar začela in tukaj je že prvi del:
--------
Stala sem sredi gozda. Tema in strah sta se kot dolge lovke ovijala okoli mojega telesa. Obračala sem se v vse strani da bi našla izhod, kanček svetlobe, kanček upanja. A ničesar. Tako dolgo sem že bila tam, da se mi je zdelo da se temačne sence med drevesi premikajo. Čakaj, saj se!! Zakričala sem in začela bežati, ko so me ujele velike, močne roke. Pogledala navzgor. Videla sem obraz prečudovitega vampirja in takrat....
"Rez! Vannesa, Clark to je bilo odlično!" je režiser pohvalil mene in mojega sodelovca. "Izgledalo je kot da bi vajini vlogi res zaživeli v filmu v filmu. Krasno! Mislim da je to dovolj za danes. Oba sta se danes zelo izkazala in film je napredoval. To pomeni prost dan za celotno ekipo!" je oznanil in po celem studiju so se zaslišali navdušeni vzkliki. Zasmejala sem se in se odpravila s prizorišča. Sam mi je prinesla kavo in počasi sem jo srkala.
"Pa če ti pravim da je odlična! Danes ima pri meni razgovor za službo. Tukaj bo čez natanko 15 minut" sem ujela pogovor med režiserjem (kličem ga šef) in nekim pomembnežem. Ojoj, na to sem skoraj pozabila!
Stekla sem v garderobo in se začela preoblačiti. Med tem vam lahko malo razložim kaj se dogaja. Oh, joj! Saj se še niti predstaviti nisem uspela. No, nekako imam dva imena. Vannesa Rock in pa Kate Williams. Vem, da se zdi čudno a bom skušala pojasniti.
Živim dva življena, približno tako kot tista nadaljevanka Hannah Montanah. V enem življenju sem Vannesa Rock kot zelo znana filmska igralka, v drugem pa Kate Williams, navadna punca (prava jaz), a pravtako v filmski industriji kot maskerka. Stara sem 17 let, le da se kot Vannesa izdajam za 19 letnico. Ravno sem na snemanju mojega filma ' Dark Night ' s sodelovcem Clarkom. Čez 15 minut pa imam kot Kate razgovor z šefom, da bi me najel za neki film. Pravkar sem se preoblekla, si nadela lasuljo in že hitim na razgovor...
Vannesa:


Kate:

13. avgust 2013
u135507
u135507
neeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meni se ta začetek zdi full zanimiv in zgodba bi tudi morala biti full zanimiva gleda na začetek pa next prosim čimprej
13. avgust 2013
next
14. avgust 2013
Hvala ►*.вαтɢιrl.*◄ upam da te ne bom razočarala

------------
Na mojo srečo sem na še pred šefom prišla v pisarno. Uh, niti zamisliti si ne morem kaj bi bilo z mano če bi zamudila le minuto.
Seveda če bi zamudila Vannesa to ne bi bilo nič takega. Tak pač je moj šef. Ko si slaven te ima rad, ko pa nisi, si zanj le še en bedak ki obupno išče službo.
Iz mojega razmišljanja me je prebudilo odpiranje vrat. "Kate, pozdravljena. Vidim da si že tukaj. Odlično! Točnost je zelo dober potencial za delo." Šefol glas je prišel do mene še pred njegovim telesom. Le kako je vedel da sem že tukaj?
"Hvala. Tega razgovora že ne bi hotela zamuditi" sem vljudno rekla in vstala da bi mu podala roko. Sprejel jo je nato pa sedel na svoje mesto. "Poglej Kate, mislim da oba veva da si zelo nadarjena..." je začel. "A zate vseeno nisem mogel dobiti dela v tisti grozljivki za katerega si me prosila." avč! Pa so šle moje sanje. "Ampak, vseeno mislim, da imam nekaj kar bi te utegnilo zanimati" z začudenjem sem ga pogledala. Od kdaj se ON trudi KATE dobiti delo. "Prav, mislim da bi lahko pogledala" sem rekla kar se da mirno. Bila sem kar malo živčna. Če še ne veste je to moje prvo plačano delo. Prej sem to počela le zaradi zabave. "Varovanci mojega dobrega prijatelja so se odločili posneti film. Rad bi da se ob 7.30 v torek, pojaviš tukaj v tem studiju" "KAJ?! Resno?! Pravo delo?" pokimal je. Že ko sem ga prosila za delo mi je bilo jasno da ga ne bom dobila. "Oprostite" sem se opravičila za moj izpad. "Malo sem pogledal tvoja dela in res so neverjetna. Mislim da boš odlična. Mislim da je to končano. Lahko greš" pokimala sem in se odpravila proti vratom. Prijela sem za kljuko ko se je šef spet oglasil. "Aja, Kate, še nekaj je. Poznaš Vanneso Rock?" "Ne osebno" seveda nisem mogla razkriti da jaz v bistvu sem ona. "Prav. Obljubim, da bom uredil, da jo osebno spoznaš." o ne!! "Poglejte gospod K. (piše se King) res ni potrebe." "Prav če tako želiš, a vseeno bo tam. Zaupaj mi" pomežiknil je. Samo pokimala sem in odšla iz pisarne. Kaj zdaj?! Kako naj igram dve vlogi naenkrat?! To je nemogoče. No, se bom že potrudila.
Zdaj pa moram spet postati Vannesa. Hitro sem odšla v garderobo se preoblekla in naličila.
Vse bo še dobro, vse bo še dobro. Mogoče pa se bom povabilu le kako izognila. sicer pa je jutri, petek kar pomeni prost dan pa tudi čez vikend sem prosta. Šefu se bom morala izogibati le v ponedeljek, kar pa bo težko, saj gremo na snemanje novega, zahtevnejšega prizora in mi bo vrjetno želel vse osebno razložiti.
Odpravila sem se iz garderobe in hitro smuknila na hodnik, da me nihče ne bi opazil. Odprla sem vhodna vrata in tako kot vedno se nisem mogla izogniti paparazzom ki so mi kot črno morje bliskavic zakrivali pogled.
Na srečo mi je na pomoč kmalu prihitel moj varnostnik Bill in mi pomagal skozi gručo ljudi. Olajšano sem sedla v svoj avtomobil in se odpeljala stran.
Parkirala sem pred mojo vilo in šla v notranost. Tam sem se vrgla na kavč in malo poležavala. A to ni trajalo dolgo. Morala sem pregledati še kup scenarijev in prošenj za vloge ki so mi jih poslali.
Huh, pa gremo 'veselo' na delo.
14. avgust 2013
next
14. avgust 2013
u135507
u135507
One<3Direction ne boš me razočarala neeeeeext!!!!! zanimivo
14. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. avgust 2013
Neext
14. avgust 2013
Hvala vam a vse nexte. Tukaj je že vov del:
-------------
"Končno" sem olajšano zavzdihnila ko sem odložila še zadnji scenarij. Zdi se mi kot da bi minila cela večnost odkar sem prišla s snemanja. Pogledala sem na uro. Uff, pol ena zjutraj? Pa je res minila cela večnost.
Šele ko sem se odpravila v kopalnico sem začutila neznansko utrujenst. Očitno cel teden napornega dela le pušča posledice.
Ko sem se uredila in še enkrat dobro premislila če sem vse postorila sem se končno lahko hvaležno vrgla v posteljo potonila v spanec brez sanj.
Naslednje jutro me je zbudila moja nadležna budilka, katere zvon mi je še zdaj odmeval v glavi. Zamežikala sem v zgodnje jutro nato pa počasi zlezla iz tople postelje. Nato se je kot ponavadi začela rutina: tuširanje, umivanje, zob, urejanje make-upa, frizure, zajtrk in pot v šolo. Ja še vedno hodim v šolo, kot Kate. Imam jih namreč šele 17, se spomnite?
Po napornem dnevu sem le uspela narediti še nekaj hišnih opravil,za katere včeraj ni bilo ne časa, ne volje. Čez čas sem naredila še domačo nalogo nato pa si pripravila okusno kosilo. V miru sem jedla ko je nekdo pozvonil pri vratih. Pogledala sem skozi okno in zagledala...ŠEFA?!! Kaj pa on dela tu?. O, ne! nimam dovolj časa da bi se preobačila v Vanneso, kot Kate pa tudi nisem smela pred njega. Joj, le kaj bom storila?

Se opravičujem za kratek next ampak res nimam časa..
15. avgust 2013
u135507
u135507
neeeeeext!!!!!
15. avgust 2013
u192048
u192048
Next nova bralka
31. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani