Hello! Sm Eva Povše.Sama živim v


Imam pa še eno polsestrico in mami.
Mami Helena ki mi vedno pravi naj bom tihoMoja povsestrica Naja ki radaje sadje pred zajtrkom, kosilom in večerjoMorda pa sem pozabila omeniti da imam očima Alena ki mi prav nič ljubi Eva naredi to naredi uno neredi tretje saj razumete. No to je onJaz sama skrbim za kužka Timija:
V tisti svoji hiši imam svojo sobo-spalnico

vsak ki vstopi vanjo misli da je za otročaje ampak meni se ne zdi. Polek tega pa imam še sobo za Najo ki izgleda tako:po moje je to otročje!!!
*************************************************************************************************

ali je vsaj malo ok


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. julij 2013
manjši dodatek

Aha js sm stara 20let, Naja 4leta,mami 40let pa se ji sploh ne pozna za očima pa nevem!!!
26. julij 2013
u146366
u146366
next!
27. julij 2013
No ostala sm pri sobah kuhinjajedilnicakopalnica-moja kopalnicaskupna kopalnica - če so slučajno pri menispalnica od starševdnevnaNo to je moje stanovanje upam da vam je ušeč a žav sem zaenkrat sem v stanovanju še sama a nažalost ali pa nasrečo pridejo mami,polsestrica in Alen (tisti a pri opisu je napaka)!! no zato sem se lotila pospravljanja na vse zgodaj zutraj. Res naporno. No najbrš ste že na začetko ko sm se prectavila videli da imam telefon v roki. Skoraj nikoli ga ne ispustim saj se ves čas pogovarjam z bff Nino. Nina


Najbrš se vam zdi čudna ampak zame je čist OK. Po 4urah pospravljanja mi je končno ratalo vse pospraviti in pripraviti bazen. Nato sm se za 5 minut ulegla na kavč ko pa sm se spomnila da moram narediti kosilo.Medtem ko sm delala kosilo pa me pokliče mami. M-mami J-jaz
J-ja mami želiš
M-oprosti ljubica ampak k tebi bomo prišli za vsaj1 teden
J-KAJ en TEDEN
M-ali je kaj narobe
J-ja zelo narobe Naja mi bo težila Alen me bo nadiral, ti ti ti pa me boš mmmmm gnjavila naj pospravljam
M-če ti je prav ali ne, mi pridemo
Nato sem prekinili pogovor, in dokončno skuhala kosilo.Čez kakšno uro in pov sej je pred hišo pripeljav nek čuden avto:In iz njega so stopili mami Naja in Alen. Lepo sem jih sprejela in odnesla kovčke v njihove sobe. Z mamo sva se pobotali ko je stopila v kuhinjo, na mizo mi je pomagala odnesi kosilo. Ko smo pojedli so mama, Naja in Alen odšli vn še prej pa sta mami in Alen rekla v en glas "Eva pospravi mizo in pomi posodo" jaz pa se na ta ukaz sploh nisem ganila odšlas v vežo in iz omare vzela brikete ter jih stresla timiju v posodico.
-------------------------------------------------------------------------------------------
nadaljujem jutri morda pa kasneje
27. julij 2013
u146366
u146366
next!
27. julij 2013
Nato sem odšla v sobo in v roke vzela laptop in šla na facebook. Nine žav ni bilo gor zato sm jo poklicala in ji rekla če pride gor. Ko je prišla gor sva se pogovarjali jaz pa sm zravn še poslušala pesmi večina časa:in

Kakor ste že najbrš ugotovili sem velika oboževalka Alye.Od nje imam tudi avtogram.
Čez eno uro in pov sem Nini napisala da grem dol ker mi je vroče in da če želi se loh pride k men kopat. Rekla je da pride čez 15minut. Jaz pa sem se ta čas odšla preobleči v kopalke:Kmalu je prišla Nina odšli sva se kopat. Nato pa pride mami in mi prinese Najo
M-mirkaj jo Eva
J-zakaj
Nato pa je odšla in meni pustila Najo. Jaz in Nina sva plavali nato pa Najazačne špricati brcati in jokati zakaj je ne vzameva sabo.Nato sva jo odšli pon. Čez kakšni 2 uri je Nina odšla.Jaz pa sem uzela desko in stekla na plažo k je čisto blizu nas še 5 minut nimam do tja če grem po svoji skrivni bližnici. No ko sem odšla iz plaže sem izgledala nekako takoMami me je klicala po plaži po dvorišču a mene nikjer ko sem jo končno slišala sem hitro odšla nazaj na plažo in po bližnici domov.
M-kje si pa bila
J-na plaži kopat sem se šla
M-naslednjič prej povej
J-ja ja ja ja ja ja ja ok
M-polek tega pa se lepo obleči ker gremo k moji sestri Hani
J-če že moram
odšla sem se obleči vKo pa pridem do mami "Eva takoj se preobleci v teh visokih petah pa negreš nikamor"
zmajala sm z glavo in se šla preoblečt v:Kmalu smo odšli in ko smo prispeli me je tam čakala Emmili-moja sestričnaNo to je ona. Tam smo bili kar dovgo. Pov ure preden smo odšli me je Emmili začela zbadati "kaj nimaš nič drugega za obleč" jaz pa sem jo le ignorirala.Domov smo prišli ob 21:00. Takrat sem bila že zmatrana zato sem odšla v kopalnico se umila in vposteljo SPAT.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
upam da vam je biv prvi dan ušeč
27. julij 2013
u146366
u146366
next!
29. julij 2013
nedelja
--------------------------------------------------------------------------------------------
Zjutraj se zbudim ob 7:00 in se mi ne da vstatin, zaspala sem še za eno uro nato pa se začne dreti budilka jas pa je ne ugasnem ampak čisto preprosto vzamem kabel in ga potrgnem vn iz vtičnice nato pa končno vstanem. Odšla sem v svojo garderobo. GarderobaZrihtala sm se tko:Odšla sem v kuhinjo in si na listek zapisala kaj vse moram kupiti. Nato sem odšla v trgovino in sebi vzela še zajtrk.Ko sem prišla domov so bili ostali že pokonci, ampak imela sem manjši promblem Naja je v moji naj naj naj ljubši obleki in čevljih skakala po hiši. Morala sem se zadret nanjo "NAJA TAKOJ SLEČ MOJE OBLEKE IN SE PEJT OBLEČT V SVOJE" Naja pa kot ponavadi v jok. "Oprosti Naja ampak to sem ti že stokrat rekla da ne"
Tako sem jo potolažila. Naredila sem ji zajtrk in jo peljala na sprehod seveda timija nisem pustila doma. Naji sem kupila sladoled. Ko pa smo prišli domov sem se odšla obleči v tiste kopalke kot včeraj in v bazen. Naja se mi je seveda takoj pridružila.
Nato sem se morala z njo žogati. Nato sva odšli plavat v morje in po 2 urah nazaj na kosilo. Za kosilo smo imeli pohanega piščanca v semenih in krompir v pečici. Mamina najljubša hrana. Seveda tudi Najina in moja. Alen pa je zelo zbirčen, a mami ga navaja tako da bo jedel vse.Po kosilu sem odšla na laptop itak da sem odšla na facebook. Pogledala sem kdo od prijaleljev je prisoten in zagledam Nina seveda da sem se začela pogovarjati z njo.Zmenili sva se da bo prišla k meni in ko je prišla sva se šle pevsko revijo jas sem seveda zapela od Alye

Nina pa je zapela

in seveda še druge pesmi. Ko sem jaz zmagala sva se odšli kopati, jaz pa sem zmagala zato ker je ocenjevala Naja. Odšle smo in se vrgle v vodo nato sva z Nino prišle do ideje da bi Nina prespala pri meni in res ji je mami dovolila. Do večerje sva se kopali v bazenu nato pa sva odšli a plažo v morje sabo sva vzele tudi Timija. V vodi je izgledal tako:Ko je prišev iz vode sva ga obrisali z njegovo brisačoin ga dali v najino visečo mrežo:Nato sva se odšle še midve kopat in ko sva prišle iz vode sva se obrisali preoblekli in odšli domov. Ko sva se vrnili sva se odšli tuširati nato pa sem Nini posodila eno od svojih pižam. Spali sva zunaj na ležalnikih. Bilo je zelo zabavno. Še prej pred spanjem pa sva odšli vsaka na svoj laptop. In po eni uri zaspali.
Nasrečo so zdaj počitnice zato je lahko Nina prespala.
------------------------------------------------------------------------------
Drugega dne je konec oz. nedelja je mimo.Upam da ste uživali.
29. julij 2013
ponedeljek
Zbudili sva se jaz ob 9:00 Nina pa ob 9:05 Odšli sva se obleči Nina v tisto v čemer je prišla:Jaz pa v:Ko sva prišli dol v kuhinjo ni bilo nikogar pojedli sva zajtrk in hoteli sva na sprehod ko zazvoni moj telefon.Bila je mama in povedala mi je da so odšli nazaj v njihovo stanovanje v bloku. Bila sem kar malo vesela. No po klicu sva odšli z Nino na sprehod s timom.Ko sva prišli nazaj sem jaz in Nina spakirali vse za na plažo. Seveda nisem pozabila dveh desk. Ko smo prišli na plažo sva z nino odšli deskati in jaz sem na svojo desko vzela še timija. Po eni uri in pol smo se končno naveličali deski sva odložili na plažo in s timom odšli plavati. Po eni uri smo odšli vn iz vode nato smo se posušili.Ko smo bili suhi smo odšli nazaj domov. Z Nino sva skuhali kosilo.Ko pa sva ga pojedli sva odšli gledati film mamma mia.
---------------------------------------------------------------------------------
nadaljujem danes ali pa jutri
30. julij 2013
nadaljujem
------------------------------------------------------------------------------
Ko je bilo filma konec sva odšli na teraso. Odšli sva se sončit in risati top model.Saj obedve radi riševa obleke saj želiva postati modni oblikovalki.Obe sva narisali veliko oblek.
Ko sva nehali risati sva se odšli igrati s timijom čez kakih30 minut sva se odšli kopati 15minut sva bilisami nato pa je v vodo pritekel še timi. Metali sva mu njegovo žogico on pa jo je odšev pon in jo prinesev nazaj, no ja prinesel jo je nazaj ampak je ni spostil. Z Nino sva kmalu odšli vn se preoblekli v tisto kot prej in odšli še na en sprehod.
Odšli sva še na sladoled obe sva vzeli:inza timija pa sva prosili eno posodico vode nato sva odšli v park za pse da se je lahko timi znorel nato sva odšli nazaj domol ko sva bile na poti za domov sem videla plakat in sem bila vsa navdušena "ALYA DANES TUKAJ UUUUUUUUUUUU JES" Nina je bila tudi navdušena ampak ne tako kot js. Hitro sva odšli domov. Mami sem poklicala naj pride po tima, ker grem danes zvečer na koncert od Alye. Prišla je pon jaz pa sem se oblekla zelo lepo:Nina pa je oblekla:Naredili sva si lepo frizuro, make up, nalakirali nohte...
Ko je bila ura 19:50 sva se odpravili seveda pa se je Nina z svojo mami zmenila da lahko ostane več časa. No odšli sva in ko je alja prišla na oder je prvo zapela:

nato

Med to pesmijo jo je prišla dol z odra in videla da jas še najbolj od vseh uživam in naj več pojem. Zto me je povabila na oder, seveda se nisem branila. Dala mi je mikrofon in mi rekla najpojemz njo. Na udru sembila cel koncert dokler je bila Alya. No zapela je še ti dve:

Pri pesmi zlaži se mi sem uživala.

Ampak pri pesmi brazil sem uživala še najbolj nato ko je bilo konec nastopa sem Alyo prosila še za en avtogram in če bi se lahko zmano slikala. Vstregla mi je. Z Nino sva odšli domov. Stuširali sve se in odšli spat.
----------------------------------------------------------------------------------------
Ponedeljek je mimo upam da ste uživali in se kaj tudi nasmejali
30. julij 2013
u146366
u146366
next!
30. julij 2013
torek
--------------------------------------------------------------
Zjutraj vsanem in zbudim še Nino v pižamah sva odšli v kuhinjo in si pripravili zajtrk:za sladico paMmmmmmmmm kako je bilo okusno. Odšli sva se obleči v tisto kar sva imeli včeraj za koncert. Poklicala sem svojo prijatelico Eliso će lahko jaz in Nina prideva na obisk z timom, seveda je rekla da. Počasi sva vzeli tima in odšli. Elisa:Ko sva prišli je bila tam še Lina. Lina je:

Vsedle smo se na balkon za mizo, tima pa smo spustile da je letal po stanovanju. Elisa je na mizo prinesla

4 take za vsako eno. Nato smo prišle do ideje da bi se odšli rolati. Tima sem peljala domov in obula rolarje, ko sem prispela k drugim smo odšle in se rolale po mestu izgledale smo nekako tako


----------------------------------------------------------------------
nadaljujem jutri
30. julij 2013
u146366
u146366
next!
31. julij 2013
nadaljujem
--------------------------------------------
Ko smo se že malo zmatrale smo odšle v park in jas sem vsem nam častila sladoled.Saj smo oziroma vse bff ali drugače rečeno BEST FRIEND FOR EVER. Ko smo se že naveličale smo odšle jaz in Nina k meni domov, Elisa in Lina pa k Elisi. Ko sva z Nino prišli domov naju je bil Timi zelo vesel.Odšli sva se kopati na plažo do večer smo bili tam nato pa smo odšli domov. Doma sva naredili večerjo Timija šenkrat peljali malo vn čeprav je šev že do Elise. Odšli sva na dolg sprehod po parku ob morju oz. po plaži domov pa nisva odšla po bližnici ampak po najdaljši poti ki je bila možna do doma. Ko sva prišla nazaj naju je Nina že čakala v kopalkah. Kajti imeli sva nočno kopanje, obe sva skočili približno tako:Čez kako uro in pov sva se stuširali, umili Tima, sebi umili zobe, se oblekli v pižamo in odšli spat. Pred spanjem sva seveda odšli še na fb-facebook. Igrali sva igrice poslušale pesmi nato pa sva se odločili da bova imeli nastop jaz sem se pretvarjala da sem kot Alya in sem pela njene pesmi. Nakoncu nastopov mi je Nina rekla da sem prava zvezdnica ampak jaz se nisem počutila tako, no morda čisto malo. Odšle sva še v kuhijo narediti par požirkov vode.Nato pa zares spati.
-------------------------------------------------------------------
No torek je mimo, upam da ste se imeli super ob branju in da se boste imeli še naprej.
31. julij 2013
SREDA
------------------------------------------------------------------------
Zjutraj me je zbudil zvonec DIN DON odšla sem odpret bila je mama od Nine. Rekla mi je da ko se bo Nina zbudila naj odide. Ni mi povedala zakaj, zdelo se mi je čudno. Ampak odšla sem naredit zajtrk:Nato pa sem zbudila Nino in ji naročila kar mi je rekla njena mama še prej pa sem ji postregla z zajterkom. Nato je Nina odšla jaz pa sem se odšla obleč v kopalke in čes dala


z timom odšla na plažo seboj sem vzela stov,klobuk... Ko sem na plaži vse skupaj
postavila je izgledalo tako:odšla sem se kopat in deskat:Nato pa sem odšla vn prvo sm se igrala s Timom,brala, poslušala MP3, reševala križanke,se sončila in še in še in še. Nato pa sem vzela Plavutke in masko ter se odšla potapljat:Našla sem kar nekaj stvari:enega mrtvega raka, 2 kovanca za 2€,lepe kamnčke, videla koralni greben in našla obilo školjk:Ko sem se posušila sem s Timom odšla domov. Tam sem mu dala brikete in vodo. Jaz pa sem si skuhala špagete karbonara:

Mmmmmmmmmmmmm je bilo božansko. Vrgla sem se na kavč in prižgala TV gledala sem smrkce 1 (čeprav sem jih že miljonkrat ).
--------------------------------------------------------
nadaljujem jutri
31. julij 2013
u146366
u146366
next!
31. julij 2013
Nextam
----------------------------------------------------------------------------
Ko je bilo konec sem poklicala Eliso. Uprašala sem jo če se pride kopat. Ali pa če gre deskat. Rekla je da se pride kopat. In ko je prišla sva se odšli kopati nato pa je čezpol ure zazvonilo DIN DON odšla sem odpret. Bili sta moja mami in Elisina mama. Elis je morala takoj domov.Čudno se mi je zdelo zakaj vse moje prijateljice, pridejo pon mame in rečejo da moramjo takoj domol. Pogovor med mano in mami:
J-mami men ni dons prov nč jasn zakaj sta morali Nina in Elisa takoj domov
M-nevem
J-ooooooooooooooooooo
Mami mi je rekla da naj se lepo oblečem ker gfremo nakupovat za šolo, kajti kmalu bo konec počitnic. "Še malo pa bo konec" mi je rekla mama. Odšle sva v avto in se odpeljali v knjigarno in v vse različne trgovine. Po treh urah nakupovanja mi je zapasalo malo galsbe zato sem vzela v roke laptop in si na ušesa nataknile slušalke. In sem poslušala pesmi od Alye in od Tinkare Kovač,nato sem odšla še malo na fb. Nato pa sem vse tveske in šolske potrebščine podpisala in nekatere tudi ovila,zložila v torbo... Ko sem storila to je bila ura že toliko da je bil čas da sem Tima peljala vn.Ko sem prišla nazaj sem v omaro zložila še vse obleke ki sem jih dobila ko sva nakupovale. Ko je bilo vse tako kot mora biti sem se odšla tuširat.Še na večerjo:Ko sempojedla sem odšla v sobo se vrgla na posteljo in zaspala.
----------------------------------------------------------------------------------
Sreda je že mimo se vidimo jutri!!!
01. avgust 2013
u146366
u146366
next!
01. avgust 2013
se opravičujem, zdaj nimam časa pisati tako da ko ga bom imela, bom nadaljevala z prvim dnem šole
04. avgust 2013
Nextt ..Res božansko pišeš :*
04. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg