u45624
u45624
dobr.bom začela pa povejte če je ok.

sedim na avtobusu.drevesa in ceste hitijo mimo mene.sem linda in sem stara 12 let:v roki stiskam flavto.to je moj najljubši inštrument,ki ga znam dobro igrati.peljem se na vajo.moja mami ni imela časa da bi me peljala,zato sem morala iti z avtobusom.glasbene šole namreč nimam blizu.prispem.sestopim z avtobusa.pogledam na uro.oh,že spet uro prekmalu!zatečem se v knižnico tam v bližini.berem.zatopim se v knjigo in pogleda ne morem odmakniti.nazadnje se spomnim na glasbeno šolo.pogledam na uro.oh ne! že spet bom pozna! odložim knjigo in stečem proti glazbeni šoli.

a nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. junij 2011
u45226
u45226
next !
02. junij 2011
u45624
u45624
okj dobr bom kr nextala.

precej pozna sem.učiteljica se ne jezi preveč.je zelo prijazna.to je ona:hitro greva s snovjo naprej.najprej reva zaigrati a-dur lestvico z nastavki.nato preigrava nekaj vaj.pravi da mi gre odlično.za konec zvadiva še rondou balade in natogrem lahko domov.danes se počutim odlično.čeprav sva z učiteljico vajo podaljšali,nisem zamudila avtobusa.domov pridem precej pozno.mama je jezna.vendar mi pove da to ni nič takega in da se pač zgodi,ampak se ne sme kar naprej ponavljati.
moja mama:povem ji,da mi je šlo izvrstno in da bi najraje imela še eno uro glasbene šole.mama vstane in reče:"potem pa še meni kaj zaigraj!" v tistem trenutku pride domov še oče.reče:"živjo,punci moji!se je kaj zgodilo?"mama:"linda je zamudila domov.zdaj pa nama bo zaigrala eno pesem."
moj oče:oče pravi,da je vredu.vzamem svojo flavto in jo sestavim.
moja flavta:zaigram jima.zaploskata mi.mama reče:"no,zdaj pa k večerji!"
02. junij 2011
Next
+nova bralka
10. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani