Ello!!!
Jaz sem se odločla napisat še eno zgodbico. Spet bom poskusila združiti 1D in vampirje. Prvič mi namreč ni uspelo...upam da mi zdaj bo: ....
**************Katharine*************
"Zakaj jaz?!" sem zagodrnjala ko sem se vstajala iz postelje. Grdo sem pogledala nadležno budilko ki me je vrgla iz prelepih sanj o prekrasnem zalivu, nekje tam daleč na Havajih ali pa celo na nepoznanem otoku. Kakorkoli bilo je sončno, toplo in vsekakor ni bilo tako podnebje kot tukaj. Irska. Mrzlo, sneženo in vsekakor ne tako kot bi jaz želela.
Pustila sem toplo posteljo in se počasi odpravila v kopalnico. "Kathy! Si budna?" je prišla v mojo sobo naša 'čistilka' Maria. "Ja!" sem odgovorila iz kopalnice, nato pa se dalje urejala. Danes po pomemben dan.
Mislim da je čas da se malo predstavim. Za začetek:
Moje ime je Katharine Ally Parker. Vsi prijatelji me kličejo Kate. Prvo ime sovražim, drugo mi je sicer všeč a mi je ljubše Kate.Stara sem 17 let. Živim na Irskem . Sem tudi pol Američanka (to dokazuje moje ime in priimek). Mama je bila iz Amerike, oče pa iz Irske. Pri mojih 13 letih se je mama odselila. Z očetom sta se močno sprla in od takrat je nisem videla.
Takrat sva se jaz in oče preselila nazaj v mojo domovino (rojena sem tukaj). Moj oče je zelo uspešen odvetnik in sva zelo bogata. Imava vilo in zgornje nadstropje je moje, prav tako pa en bazen in jacuzzi. Ena soba je pravzaprav moja omara z oblekami v drugi so čevlji in torbice...ne bom vas več dolgočasila. Osebe bom opisovala sproti. Vrnimo se v sedanjost:
"Aaaa!!" začela sem kričati saj mi je šampon prišel v oči in je neznansko peklo. "Kathy si vredu?" spet Maria. vsi zaposleni me kličejo Kathy. "Ja, ja avč, sej bo" sem govorila medtem ko sem slepo iskala brisačo in se vdarila v kabino. "Presneto" sem zamomljala, a na srečo sem našla brisočo. Obrisala sem si oči, nato pa se spet posvetila svojim lesem. Oprala sem jih, nato pa stopila ven iz kabine.
Čez par minut se je že zaslišal sušilec za lase ki je sušil moje dolge svetle lase. Kmalu so bili suhi in morala sem jih le še zlikati. Tudi to sem kmalu opravila.
Na koncu sem si še naredila make-up, nato pa se odpravila v naslednjo sobo- omaro. Izbrala sem črne mrežaste nogavice, čez črne kratke hlače, modro-belo majico in modro usnejno jakno. Obula sem še modre all-starke in bila sem nared.
Po stopnicah sem se odpravila v spodnje nadstropje, kjer me je čakal Bill- moj voznik. Na pol poti sem se spomnila da nimam torbe v kateri so stvari za predavanja in stekla nazaj po stopnicah. Stopila sem v sobo in se panično ozirala na okoli. "Kje je torba?! Kje je ta prekleta torba?!" sem jezno govorila in premetala skoraj celo sobo. "Tukaj je" pograbila sem jo in z njo stekla po stopnicah. Naj sploh omenim da sem zeeelooo zamujala.
"Bill pohiti!" naročim Billu ko sedem v avto. "Seveda Kathey" in že sva se peljala. Pol minute do zvonenja pridem pred šolo in skoraj poletim v učilnico kjer smo imeli prvo predavanje. Uspelo mi je priti skoraj zadnjo sekundo.
Že naslednji trenutek je namreč v učilnico stoplil profesor. Uff, kako sem si oddahnila.

Upam da vam je začetek všeč zdaj pa še nekaj slik, ostale bom dala naslednič (:

Kate:Moja poletna hiška ki mi jo je oče kupil za 17 bd:


(hiša je na Havajih)
29. junij 2013
u123401
u123401
next
30. junij 2013
********Kate**********
Že naslednji trenutek je namreč v učilnico stoplil profesor. Uff, kako sem si oddahnila.
Profesor je začel nekaj razlagati, nisem ga poslušala. Preveč sem bila zaposlena z mislijo na 3 uro. Takrat se bo namreč zgodilo nekaj zelo pomembnega. 3 ura je telovadba. Posebna pa bo zato ker pride zelo uspešna plesalka. Izbirala bo kateri dve skupini plesalcev na naši šoli gresta na eno največjih plesnih tekmovanj na svetu. Tudi sama plešem v skupini zato bo to zame velika priložnost.
Skupaj s Lily, Ann in Sarah bi se lahko uvrstile na The Biggest Dance Show Ever (izmišljen naslov oddaje) ki je v Miami-u.
Zaradi avdicij sem zelo živčna in se ne morem zbrati pri pouku. v zvezek sem začela čečkati nekaj za kar sem pozneje ugotovila da je dekle ki mi je bilo na las podobno. A to dekle je bilo bledo in njene oči so rdeče žarele. Njeni lasje pa niso bili več zlati pač pa divje črni in daljši. To me je malo prestrašilo a sem hitro nehala razmišljati o tem.
Zazvonil je šolski zvonec in vsi smo se pobrali iz učilnice.
"Hej girl!" sem za sabo zaslišala glas. Bila je Sarah. "Hej! Kak kaj?" "Ne boš vrjela..Luke me je povabil ven!!" je začela cviliti. Luke je fant v katerega je zagledana že od 6 razreda. "Super! Res sem vesela zate pikica" objela sem jo. No naj jo še malo predstavim. Njeno polno ime je Sarah Rosse Rodge. Stara je toliko kot jaz in poznam jo že od rojstva. Je moja prava BFF. Povem ji vse o vsem.
"Si že kaj živčna za avdicije?" me vpraša ko hodiva k naslednji uri. "Ja..upam da nam bo uspelo." "Seveda nam bo, vadile smo kot nore" "Upam" "Hej, tam sta Lily in Ann" reče in jima pomaha.
"Kako smo kaj?" priskaklja k nama Ann, Lily pa ji sledi. "Živčno" pojasnim. "Midve prav tako ampak se nama zdi-" reče Ann. "Da nam bo uspelo" jo dopolni Lily.
Lily in Ann sta dvojčici. Pišeta se Wallce in sta eno leto mlajše od naju s Sarah. Vedno dopolnjujeta povedi ena druge. Včasih je kar malo strašljivo a se navdiš.
"Pohiteti moramo! Ura se bo začela" vse pohitimo proti likovni učilnici.

--------Čez eno uro---------

Stojimo v telovadnici. Pripravljene smo. Čez trenutek se zasliši znana melodija in moje telo se skoraj samo premika. Lahkotno drsimo skozi zvoke glasbe. Moram priznati da zares uživam. Proti koncu zaprem oči in jih odprem šele v zaključni pozi. Rdečelasa ženska vstane in začne ploskati. Ugotovim da je zares lepa! In to je noro čudno.
Takrat se začnem zavedati. To je Cindy Dark. Uspešna plesalka ki je prišla ocenjevati avdicije. "Bravo punce...res ste odlične in mislim da lahko že zdaj rečem da se vidimo v Miami-u. Čeprav vam rezultate sporočimo po mailu." so bile njene besede. Zakričala sem od veselja in s puncami smo se objele. Po glavi so mi rojile besede: Uspele smo! Gremo v Miami!
Sarah: [img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=60284699[/img]

Ann:Lily:Cindy Dark:

01. julij 2013
u138330
u138330
next
07. julij 2013
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. februar 2014
u192048
u192048
Next nova bralka
30. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani