okej, mam 15 let in hodm u 1.letnik .
na nasi šuli mamo pouk po mešanih skupinah taku da razred ni skori nikoli skupi. in u moji skupini je en CUTE+hot fant(luka). skoraj pousod sedi pred mano in je ful fajn in neki morste vedet o meni:
definitivno me ucahih meče in govorim bedarije in skratka bluzim al pa recem kej ku totalno nobeden ne zastopi. in vecino fantov me tkrt sam pogleda postrni in js zgubim ves pogum. ampak ne luka. on se smeji z mano in me gleda na tak nacin kot da me razume in preprosto vse se zdi prow.
hodiva na isti bus in je ful lepu zatu ku se lhko menva o šoli al pa kr taku. in najlepši del je da ne šteka čist matematike in js sm pač dobra u šoli zato mu lhko pomagam u šoli kr mamo eno zakon profesrco ku nam pusti da si pomagamo in skratka se mamo fajn.
in kr nism vedla kako on cuti do mene sm si postavla zaobljubo: na zadnji šolski dan mu bom povedalal da mi je ušeč. vem da je slisat ful pocukrano ampak tisti trenutek nisem imela poguma za vec.
13. februar 2014
2.del
ni vsak dan navaden dan!
in ta definitivno ni bil:
blo je maja in in moj relathionship szi lukatom je bil še vedno tam kjer se ga pustila v 1.delu (sory nism označla). ampak počasi sva si bila vedno bližje in upala sem da najhujši scenarij ne bo da bom ostala u friend zone. ampak blo mi je ful lepo in bala sm se da bom use pokvarla ce nardim korak naprej . ampak ni mi dal miru. trenutek tišine in že se mi je pletel po glavi in vedela sem da nekaj bom mogla storit. ampak js sem prefekcionist in use mora bit vedno splanirano zato sem cez vikend samo vadla kaj bi rekla,kdaj,kako...
z lukatom hodva na bus skupi samo ob pondelkih in petkih tako da sem izbrala petek. in ta se je blizal s svetlobno hitrostjo. ceu dan sem se zivcno presedala in pouk se je vlekel kot ne vem kaj. in že je zazvonil zvonec in usi smo se odpravli na buse. usedla sva se kot ponavadi: on na suro in js en sedez naprej. na busu ni blo skori nobenga ampak nism se mogla pripravit da bi spravla szi sebe kaksno besedo dokler nisva sla dol kamor lahko u najhujsem primeru pobegnem. bus je koncno ustavil in stopla sva dol in preholda se nekaj metrov in nato sem se obrnila proti njemu in že odprla usta ko...
13. februar 2014
3.del
...se je tudi on obrnil in začel:
luka(l): nusa, jaz ti moram nekaj povedat.
(to preprosto ni zvenelo dobro. imela sem tisti občutek ki ga imas preden tenekdo boksne v trebuh.)
l: skušam ti povedat že nekaj dni in jutri bom povedal še ostalim v šoli: selim se.
(zdaj je bil občutek kot da bi me nekdo boksnil v trebuh.)
j: kaj? kam? kako? ne luka ne mores, jaz ti moram tudi nekaj povedat.
(zmedeno me je gledam ker sem nemo stala in skušala spravit iz sebe še kaj več.)
l: v koper in kaj je tako pomembnega,nusa?
(okej to je bil zadnji trenutek da nekaj storim.)
j: všečsimiževečmesece,ampaknisemzbralapoguma in ti zdaj odhajaš??
(besede so kar letele z mene)
j: ampak,ampak...
(zdaj sem bila že na robu joka, sploh nisem vedela da me lahko nekaj tako pretrese.
ampak to kar je sledilo je bilo vsega čakanja in tveganja in poguma...
13. februar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani