u176826
u176826
❤Dvojčici doma, sami, preživljata navaden večer...
❤Prijavita se na spletno omrežje, ki ga ne poznata...
❤Naletita na prošnjo za prijateljstvo osebe, ki je ne poznata...
❤In jo sprejmeta...Le kaj se bo zgodilo?

Heej, pozdravljeni to ni moja prva zgodbica samo upam da bo uspešna... Zabavajte se in redno bom nextala na vsaka dva dni vsaj. Have fun ❤

Hej, sem Lilly, danes sva s sestro dvojčico Apeliot sami doma. Ampak imava telefon in računalnik in seveda TV, pa še strahopetni nisva. "Naj pokličem Agnes in Yo?" je vprašala Apeliot.
Prikimala sem. "Super se bomo imele." Kmalu je bilo vse dorečeno in prijateljici sta pozvonili.
"Živjo, Appy, živjo Lil... Kako sta?" je vprašala Yo, saj je nora na vzdevke. Prikimali sva in ju vodili v dnevno sobo. "Gremo na facebook." predlaga Agnes, ki je pa nora na Wi Fi in hrano. "No, nimava ga še, ampak si ga lahko narediva?" sem rekla in pogledala Apeliot. "Saj ga ima Yo," naju je zavrnila Agnes. Kmalu smo se prijavile na Yoin facebook. Pogledale smo obvestila, nato pa je Yo bolj začela delati svoje stvari, zato je nam trem z Agnes in Apeliot postalo dolgčas.
"Glejmo grozljivke," je zvito predlagala pogumna Apeliot in smo gledale grozljivko klik preveč. Govori o dekletu, ki se prijavi na facebook, sprejme prošnjo neznanca in ji ta vdere v hišo. Po ogledu je šla Agnes po Yo, Apeliot in jaz pa sva šli pripravit večerjo.
"Kaj dela Yo tako dolgo?" me je zanimalo. Apeliot je skomignila, pripravljala sendvičke in si prepevala Can't remember To Forget You. Kmalu nato se je vrnila Agnes in povedala, da je Yo na facebooku našla novega prijatelja. Vse smo šle pogledat. Klepetala je s svojo sestrično Tiny, ki jo že zelo dolgo ni videla. Kmalu je končala in smo šle vse na večerjo, Agnes pa je malo pregledala Yoin facebook, saj je računalniški genij. Me tri z Apeliot in Yo smo malo govorile. Agnes se je kmalu vrnila. "Kaj si počela na mojem facebooku?" je upravičeno zanimalo Yo.
Agnes je odvrnila: "Posodobila sem ti ga. In sprejela sem neko prošnjo za prijateljstvo. Tip pravi, da je tvoj sošolec." Vse smo se pomirile. "Pojdimo se resnica ali izziv," sem predlagala po večerji. "Grem po plastenko v hladilnik." Zavrtela sem plastenko in ustavila se je na Yo in meni.
"Izziv," je takoj izbrala Yo. "Pokaži nam svoja sporočila na facebooku," sem po nekaj časa predlagala. Yo je prikimala in vstala. Pretreseno nas je vodila do računalnika. Videle smo pisma sošolki Lauren Dove.
Yo Maveline: A ni Agnes piflarka? Pa kao en računalniški genij!
Lauren Dove: katera agnes?
Yo Maveline: Agnes Pint
Lauren Dove: Aja ja je, sej jaz sm ji to že povedala haha.
"To ne spada nikamor," se je ujezila Agnes. "Kako si lahko to naredila?" je užaloščeno rekla. Spakirala je svoje stvari, ki naj bi jih imela za prespati tu in odšla skozi vrata. "Ne bom zaklepala, ker nimam ključa," je jezno zavpila. Zaloputnila je z vrati, Apeliot, Yo in jaz pa smo še malo ostale na facebooku. "No, da vidimo mojega sošolca," je odločila Yo. "To sploh ni on!" Ne poznam ga!" je čez čas rekla. Takrat jo je kliknil. Takole je šlo:
N- neznanec
Y- Yo
N- Heej
Y- Oj te poznam
N- ne ampak se lohka zdej spoznava
Y- no ok nevidm zakaj ne
Y- sm yo stara sem 11 let rada mam vzdevke doma mam želvo mam oranžne lase in nevem točno kakšne oči haha nč ne trenera včasih sm pa ples sam mi ni blo všeč.. ka pa ti kej?
N- ah nerad govorim o seb...iz kje si?
Y- iz Wonderlanda, sej veš v new yorku...
N- aa, a si odvisna od wifija k baje so wonderlandci znani po tem
Y- nee jz ne moja frendica pa je...
Y- dej jaz morm it se umit...
Šle smo se umit. "Zakaj si mu toliko zaupala?" sva z Apeliot karali Yo. No ko smo se zrihtale smo šle nazaj na fb. Bilo je še nekaj njegovih sporočil od prej. Ko smo jih prebrale, nas je skoraj kap!
N- ne
še mal ostan
yo prosim
sam prjazn sem hotu bit
nč ti nisem hotel narest. do zdej!
yo vse je na internetu
Yo SAME STE PR NJIH DOMA! KJE SO STARŠI?
V paniki smo klicale Agnes in vmes sva z Apeliot pogledale skozi okno in zagledali moškega ki gleda gor! Nato je pozvonilo!
Lilly:

Apeliot:

Yo:

Agnes:

Vas zanima? Vsaj dva nexta prosim!
22. avgust 2014
u178337
u178337
next
22. avgust 2014
u176826
u176826
Hvala hvala res še en next plis <3
22. avgust 2014
u178337
u178337
ni zakaj (;
22. avgust 2014
next
21. september 2014
u172325
u172325
Next
21. september 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani