kratka vsebina:
zgodba govori o najstnici Angel,ki je po krivici obsojena,da je podtaknila ogenj v kateri je umrla njena mama,zato pristane v zaporu.Tam je edina punca in takoj se neka skupina obsojencev spravi nanjo. Sprva jo vsi zafrkavajo,blatijo,itd. toda s časom si pridobi veliko prijateljev.Čez čas pa jo spustijo,saj najdejo pravega storilca,toda ta ima namen v zaporu vse pobit. Bo Angel pustila svobodo za tiste,ki jih ima rada? Kaj se skriva za usodnim ognjem,ki je ubil njeno mamo? Pa je sploh mrtva?...no,to in še več boste izvedeli če boste brali zgodbico.
zgodba je:
-komična
-dramatična
-romantična
-itd.
(res upam da jo boste brali,če ima kdo kakšen predlog mi ga naj pošlje na zasebc ,sprejmem vse komentarje saj je konec koncev to osebno mnenje,če kdo hoče da mu posvetim next naj mi tud u zasebca napiše,nextat bom pa probala vsak dan če se bo dalo,kr mam šolo in to sranje(saj vam je znano))

Ali boš bral/brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. maj 2014
GLAVNA OSEBA: Angel
življenjepis: Angel je 16 letna punca,ki je prava predstavnica upornikov.Ne boji se ničesar,no...boji se grmenja,ampak to je to! Živi z mamo, imela pa je tudi očeta->logično. Oče je izginil,ko je angel imela le 6 let,toda bila je dovolj stara,da si ga je zapomnila in ga nosila v srcu. Njena mama jo je vzgajala z ljubeznijo in kadar je kaj ušpičila v šoli (kar se je dogajalo precej pogosto),jo je okregala,zraven pa se ji je nasmejala in ji pogosto dala kakšen nor predlog.

Angel:
04. maj 2014
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
**bil je povsem navaden petek,saj veste,petek za zadetek yay. komaj sem čakala da se zbašem iz tiste stavbe,imenovane šola. itaq so jo imeli radi le piflarji. škoda je bila ta,da je bil komaj čas malice. imeli smo odurne jogurte,ki kisle obraze naredijo samo še bolj kisle,ter ržen kruh-naši učiteljici sploh ne kapne,da to niti malo ne paše skupaj. kakorkoli,ker ni bilo nič za delat in ker je nalica smrdela,sem jogurt enostavno postavila na priprta vrata in čakala na svoj ''plen''.ko je zazvonilo je v razred vstopila zgodla(uči.zgodovine) in ja,jogurt je padel direkno na njeno glavo in ji polepšala trajno.čez celo šolo se je razprostil znan krik :'' ANGEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Morala sem iti k svetovalni delavki. Dobra plat dolgočasnega gobcanja človeka,ki je na šoli,da deli okore,pa je ta,da mi ni bilo treba biti pri uri zgodovine. zadnji dve uri sta minile mirno...no,razen tega ,da učiteljici glasbe ''po nesreči'' spodrsnilo na nastavljenem bananinem olupku in učitelju fizike padle hlače,ker ni videl,da sem mu prerezala pas,ja lahko rečemo da mirno.končno je bilo pouka konec in kar poletela sem iz avle in pri tem podrla čistilko,ki je občudovala na novo spuliran kipec pri vhodu. Ko sem prišla domov,pa me je čakalo presenečenje...**
04. maj 2014
u175616
u175616
neext
01. avgust 2014
Next
26. avgust 2014
neeeext
tal mi pa je malce podobna ne malo full podobna
31. avgust 2014
sad
next... še ena fajna zgodbica
31. avgust 2014
neeext
31. avgust 2014
ookey nextala bom takoj ko bom mela malo več časa...ali pa potem ko bom končala s to:
https://www.igre123.com/forum/tema/internat-za-fante...em-ali-sem-omenila-da-sem-punca/73855/13

drgač pa fuuul hwala kr berete
31. avgust 2014
Nexxxxxt
31. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg