u110366
u110366
Sej vem no... Že mijlon je zgodbic o naših srčkih ampak sj si ne mormo pomagat ne? Hope u like it <3

"saj nisi!" sem se zaadrla na Nelly in se ji nevarno približala. 
"oo ja, pa sem. " je še naprej izzivala in se nsmehnila z njenimi umetnimi zobmi. Grdo sem jo pogledala in jo bokanila v želodec tako močno, da se je sesedla. 
"CASSIDY HILLSTON!" se je za mano zadru ravnatelj in me prijel za zapestje. Odvlekel me je v pisarno. 

Hey! Sem Cassidy Hillston, kot ste že lahko ugotovili. Sem šolska pretepačica in mislim, da se me bojijo celo nekateri fantje, kar je razlog, da ga pri svojih 16 in pol še nisem imela. Živim v Miamiju s svojo 'popolno' družino. Oče me je zapustil zoperni, zajedlivi mami, ki me sploh ne mara. Oče sedaj z mojo polsesrto živi nekje v treh krasnih. Natančneje v Londonu. 
In še malo o meni: imam so pasu dolge čokoladno rjave skodrane lase z modrimi konicami. Imam sinje modre oči in sem suha in rahlo samovšečna. Trenirala sem boks in karate, ker sem bila vedno tarča. Večkrat sem bila pretepena zaradi mojega nenormalno dolgega jezika. Potem pa se je to spremenilo. Moj jezik se je podaljšal, število zbadljivk pa je drastično padlo. Sem problematičen otrok brez prijateljev. 

"pa kaj je s tabo?! Rabiš psihijatra?!" se je name zadru ravnatelj. 
"jaz rabim psihijatra?! A se zavedate, da me nimate pravice žalit?!" Sem mu vrnila in s prsti podrla okrasek na njegovi mizi. Čisto vsak teden se tukaj 'druživa' in zapravljava moj čas!" je rekel in nazaj postavil okrasek. Zdolgočaseno sem ga gledala in se rahlo smehljala. 
"TO NI SMEŠNO! GROZNO JE!" se je rezkuril in postal čisto rdeč v obraz.
"ja whatever" sem rekla in ustala, da bi šla. 
"samo še eno možnost ti dam. ENO!" je rekel "in kaj potem?" sem upraša zajedlivo in prekrižala roke. 
"potem? Potem letiš." je rekel mirno in se ob te besedi rahlo nasmehnil. Zavila sem s očmi in odšla iz pisarne. Ni se mi dalo na naslednjo uro, zato sem špricala. Pa saj ni prvič. Pa tudi zadnič ne. Sem rekla sama pri sebi in hodila proti domu. Ko sem prišla do stanovanja sem si prižgala radio. "in zdaj, dragi poslušali  vam bom zavrtel pesem najbolj popularnega. Boy banda-One Direction!" je rekel voditelj. "aja?" sem komentirala in iz hladilnika vzela kokakolo. 
"give you this
Give you that
Blow a kiss
Take it back.." je bila pesem.  Pa kakšen shit je to? Prestavila sem postajo. Kmalu je domov prišla mami. 
"si lačna?" je uprašala. "jap" "no potem si pa skuhaj, ker jaz ti ne bom." je rekla in odšla v spalnico. "raje stradam." sem rekla potiho. Odšla sem v sobo in začela igrati akustično kitaro in zraven peti. 
"utihni Cassidy! Nadaljevanko gledam!" se je zadrla mami iz spalnice. Jezna sem ustala in priključa električno kitaro in navila jakost na najvišjo. Kar na enkrat se je za mano pojavila mami in me za lase odvlekla iz stanovanja in mi vrata zapa pred nosom. Zavzdihnila sem in šla na sprehod po plaži, ki je bila še vedno polna ljudi, kljub temu, da je bil večer. Usedla sem se na pesek in gledala sončni zahod. Pozno ponoči sem se odpravila nazaj v stanovanje. Stuširala sem se in se preoblekla. Ulegla sem se v posteljo in zaspala. A ne za dolgo. Kmalu me je zbudila budilka. Vzela sem torbo in se odpravila v šolo. Tam je bil Jay, največji frajer na šoli. "ej Cassidy! Učeraj sem videl tvojo mamo in... Huh, seksy je. Škoda, da nisi nič po njej.." je rekel in njegovi prijatelji so se začeli smejati, kot da bi povedal nevem kakšen vic. "izdajaš se za neko močno žensko ampak si le majhna punčka." je rekel in prav vIdelo se je, da izziva, da bi izpadel frajer. "Reci to še enkrat." sem rekla in se mu približala. 
"tvoja stara je dvakrat hujša od tebe, punčka." je rekel posmehljivo. Primazala sem mu klofuto. Prijel me je za zapestji in me z kolenom brcnil v trebuh. Zabolelo me je a sem mu vrnila in ga z vso močjo brcnila v mednožje. Unel se je pretep in obadva sva imela že nekaj modric a nisva odnehala. Ločil naju je učitelj za športno vzgojo in naju napotil naravnost k ravnatelju. Jay je moral počakati zunaj, jaz pa sem vstopila. 
"Cassidy, pričakoval sem te. " je rekel ravnatelj in iz omare vzel neko mapo in me poiskal v njej. List je vzel ven in na veliko napisal 'IZKLJUČENA'.  Poklical je še mami in ji vse povedal. Ko je odložilj telefon se mi je nesramno zarežal. Jezno sem ustala in šla. V očeh sem začutila solze. Nikoli nisem jokala! Kaj je zdaj z mano? Jayju sem namenila ubijalski pogled in stekla iz šole.  usedla sem se na klopco in jokala. Mami me bo spet napodila iz stanovanja. Kmalu se je njen avto ustavil pred mano. Obrisala sem si solze in vstopila. Mami je speljala in mi primazala močno klofuto. Izbulila sem oči in začudeno gledala v mami, ona pa vame. 
"kako si drzneš smrklja?!" se je zadrla in še vedno ni odmaknila pogleda od mene. "mami, zaleteli se bova." sem rekla živčno. V očeh sem čutila solze. Celo pot se je drla name. Skoraj vse sem preslišala, razen enega stavka: v London k očetu greš. Upam, da se boš malo umirila." je rekla smrtno resno.  
"KAAAAJ?!! NE!" sem začela protestirsti. 
"spakiraj, ker imaš jutri ob sedmih zjutraj let." mi je hladno rekla in stopila iz avta. "NE! Nemoreš ! Očeta sploh ne poznam!" sem še kar upila in skoraj tekla za njo. 
"Glej Cassidy, tako je najbolje. "
"ja najbolje je zate, ker me sploh ne maraš!" sem zavpila in stekla v sobo. Vrgla sem se na posteljo in jokala. Normalna mama bi me sdaj prišla potolažit. Ampak ne. Naglas je navila neko bedno klasiko in zraven še bolj naglasa fušala. Ustala sem in iz omare potegnila velik kovček. Notri sem dobesedno nametala vse stvari. Ne bom se vrnila. Nikoli. Potiho sem se odplazila iz sobe in se stušira. Vrgla sem se nazaj na posteljo in zaspala. 
"ustani, ker čene boš zamudila let. Tega pa seveda  nočemo." me je zbudil vse prej kot prijeten glas moje mami. Zavila sem z očmi in se oblekla v kratke hlače in majico, saj drugega mi tudi ostalo ni. Kovček sem si odnesla v avto in odpeljali sva se. 
"kdo sploh je moj oče? Nikoli mi nisi povedala nič o njem. Ali o tebi.?" sem bol rekla kot uprašala. 
"tvoj oče je Simon Cowel." je rekla mami. 
"samo to?"
"samo to rabiš vedeti." je hladno rekla in zapeljala na parkitišče. Uzela sem kovčke in mami na hitro objela, potem pa brez besed odšla. Kupila sem karte in kmalu so klicali na let na london. Ali pa bo šla raje na letalo za Havaje? Nah. Ukrcala sem se in kmalu zaspala. 
"pristali bomo" sem zaslišala stevardeso. Nasmehnila sem se ji in se pripela. Pristali smo. Poiskala sem kovčke in šla na zrak. Napaka! London je tisočkrat bol mrzel kot Miami, jaz pa sem bila v kratkih hlačah. Tresla sem se, a nisem imela nobenih toplih oblačil. S kovčkom sem se sprehajala po Londonu. In ko sem že skoraj obupala, sem zagledala hišo s pravim naslovom. To sploh ni bila hiša ampak villa. Bila je ogromna in lepa in ob strani je imela velik vrt in bazen. Udihnila sem mrzel Londonski zrak in pozvonila. A
31. december 2012
next!
31. december 2012
neext
31. december 2012
Next kul
31. december 2012
u114149
u114149
next
31. december 2012
u86741
u86741
next!!!!!!!
31. december 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiiii
31. december 2012
next
31. december 2012
u117453
u117453
nexttt
31. december 2012
next
31. december 2012
u113639
u113639
Nėeeeeext
31. december 2012
nextiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
31. december 2012
u86741
u86741
next!!!!!! oprosti ker sem tečna ampak je zgodba svetovna
31. december 2012
u110366
u110366
Haha hvala ja že pišm nisi tečna
31. december 2012
u117453
u117453
hitr next....boga cassidy more doug zvonit...
31. december 2012
nextaaaaaaaaajj
+ nova bralka

++

31. december 2012
next!!!
31. december 2012
u74711
u74711
neeeeeext..!!
+nova bralka..!
31. december 2012
u110366
u110366
Evo novoletni next :** srečno novo leto! Hvala ker berete!

Zaslišala sem neko upitje v hiši. Trajalo je nekaj sekund in vse je potihnilo. Počasi so se odprla vrata in pred mano je stalo 5 fantov, starih približno toliko kot jaz. 
"upsi! Najbrž sem zgrešila naslov.." sem rekla živčno in se obrnila, da bi šla. 
"koga pa iščeš?" se je oglasil eden od njih. 
"Simona Cowela" sem rekla. 
"pravi naslov imaš!" je spet rekel fant in se mi nasmehnil. 
"je kje pa potem je?" sem nezaupljivo uprašala in dvignila obrvi. "takoj pride." je rekel drugi fant in se kar iz uboda zadru "SIMON!!" in se mi nasmehnil. Kmalu se je pri vratih prikazal moški. 
"ja, kaj rabiš?" je rekel
"erm... Ja no.. Nevem, če se me spomniš ampak... Moj oče si?"  sem rekla in se nerodno nasmehnila. "KAJ!?" so se zadrli vsi skupaj, jaz pa sem zardela. 
"Cassidy? Si to res ti?" je rekel moški previdno. Narahlo sem pokimala on pa me je potegnij v močan objem. Najprej sem bila presenečena , potem pa sem mu vrnila objem. 
"Kaj pa delaš tukaj? In kako si prišla?" je uprasal in me spustil v hišo.  
"erm mami me je poslala sem, ker... Čakaj ti ni povedala, da pridem?" sem se izognila razlagi o mojem vedenju. 
"no... Ne?" je rekel Simon in me gledal v oči. 
"ojoj oprosti. Če bi to vedela, sigurno nebi prišla." sem blebetala in že hotela oditi, a me je prijel za ramo in me še enkrat objel. 
"vesel sem, da si prišla." mi je rekel bolj nežno, kot mami kadarkoli in me še vedno držal v objemu. 
"tudi jaz sem vesela, da sem te spoznala očka." kako lepo mi je zvenela ta beseda. "No, pa da te predstavim fantom." je rekel in me izpustil iz objema. 
"to so: lačni Niall, mirni Liam, obseden z lasmi Zayn, smešni Louis in naš koderček horny Harry." je rekel in vsi smo se zasmejali. Takrat pa je iz zgornjega nadstropja prišla punca, kakšno leto mlajša od mene. 
"kaj se tukaj dogaja?" je rekla. 
"Rochelle, to je tvoja polsestra Cassidy." naju je predstavil očka in Rochelle mi je podala roko. Bila mi je podobna, le da je imela ravne blond lase in rjave oči. 
"no, nisi nam še povedala, zakaj si tukaj." je vrtal blondinec, mislim, da lačni Niall. 
"hh ok bom povedala, če že morem. Pač se rada tepem in učeraj sem se spet stepla in letela sem iz šole. " sem razložila. "aa od tu ti modrica." je rekel Louis in se s prstom dotaknil dela zraven mojega očesa, ki je bil moder. "ja od tu in ne tikaj se ker me boli!" sem se zadrla nazaj in ga udarila po roki. "ok oprosti." je rekel in odmaknil roko. 
"kaj pa vi delate tukaj?" sem uprašala. 
"Simon je naš menedžer. Mi smo One Direction." je ponosno povedal Liam, jaz pa sem se začela smejati. 
"kaj je smešno?" so spraševali fantje, ki niso razumeli izpada. "obupni ste." sem izjavila v smehu. 
"ne pa niso! Prav kul so!" je rekla Rochelle in objela tistega s trdimi lasmi. "ja whatever." sem izjavila in se malo zresnila, ker so vsi užjeno strmeli vame. 
"no em... Nevem, kaj bomo s sobami, ker jih imamo samo 7 in nas je zdaj 8.." je rekel Sim-oči. 
"ni problema, lahko spim na kavču." Sem rekla in se jim nasmehnila. 
"kovček pa lahko imaš v moji sobi ." je rekla še vedno malo užaljena Rochelle. 
"hvala" sem rekla in v roko vzela kovček in kitari. 
"ne, ne pusti to meni. " je rekel Liam in mi iz roke vzel stvari in se mi nasmehnil. Z Rochelle sta šla v zgornje nadstropje, jaz pa za njima. Njena soba je bila čudovita. Roza z belim pohištvom. "waaaw res imaš lepo sobo." sem izjavila in še zmeraj občudovala pohištvo, ki je moralo stati celo premoženje. Potem me je Rochelle peljala še na ogled hiše in bila je zelooooo lepa in velika. Bil je še dan, jaz pa sem bila izmučena. Najbrž zaradi časovnega zamika. 
Fantje so šli po pico, jaz pa sem ostala z očetom in Rochelle. "kako je mama?" je vprašal očka in se usedel zraven mene in me z roko objel čez ramena, na drugo stran pa se je usedla Rochelle. 
"mami je... Uredu." sem rekla zamišljeno in gledala predse. 
"zakaj si me zapustil?!" sem izjavila skoraj v joku. 
"saj te nisem hotel. Hotel sem te vzeti s sabo, pa mi tvoja mami ni pustila." mi je rekel žalostno in me pobožal po laseh. "sem pa vesel, da te spet imam." je še dodal se mi nasmehnil. Objela sem ga in ga sploh nisem izpustila. "jaz sem tudi vesela." sem rekla. 
"in vesela sem, da sem spoznala svojo sestrico." sem še dodala in objela še njo. Kmalu so v hišo udrli fantje, natovorjeni s picami.  Lačnemu levu (Niallu) sem iz škatle, ki jo je držal hotela uzetu kos pice, a je umaknil škatlo in me grdo pogledal. 
"ne dotikaj se moje hrane!" je rekel in si v usta zbasal cel kos pice. Zasmejala sem se in šla po pico k Louisu. Najedli smo se in se odšli stuširat. Oblekla sem si sivo trenirko in majico z kratkimi rokavi. To naj bi predstavljalo mojo pižamo. Odšla sem dol in se ulegla na sedežno. 

*Zayn*
zazvonilo je pri vratih in vsi smo se prerivali, kdo jih bo odpru. Končno smo se zmenili in odprli. Pred vrati je stala lepa, visoka punca. Bil sem očaran. In naj bi bila Simonova hčerka. Nikoli nam ni govoril o njej. Rekla je, da ne znamo peti, kar me je prizadelo. Odšli smo po pice in naročili 2 veliki samo za Nialla in še 4 za ostale. Ko smo pojedli smo se šli stuširat. Šel sem po vodo in v dnevni zagledal Cassidy, ki se je ravno hotela uležti na kavč. 
"jaz bom spal na kavču. Pojdi ti v mojo sobo." sem rekel, ona pa se je trmasto ulegla. 
"vse te bo bolelo." sem ustrajal. 
"lahko noč Zayn" je rekla in gledala v drigo stran. Zavzdihnil sem in jo dvignil v naročje. Zbijala se je in kričala naj jo spustim in priznam, da sem jo komak držal. Odnesel sem jo po stopnicah v mojo razmetano sobo in jo vrgel na posteljo. Stekel sem ven in zaklenil vrata. 
"ZAYN NEVEM ŠE KAKO SE PIŠEŠ !! Ubila te bom!!" je upila in tolkla po vratih. Po dolgem času je odnehala in lahko smo zaspali. 
31. december 2012
nextaaaj HAHA
31. december 2012
neeeext
31. december 2012
u117453
u117453
nexttttt...! :3
31. december 2012
next+nova bralka
31. december 2012
u115761
u115761
neext+nova bralka
31. december 2012
u86741
u86741
next!!!!!!!!
31. december 2012
u103529
u103529
neextaj dragica ;**
31. december 2012
neeeext!!!
31. december 2012
u65741
u65741
next+nova bralka
01. januar 2013
u102390
u102390
Nextiiiiii
01. januar 2013
u114149
u114149
next
01. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani