Harriet Potter

Harriet Potter

Hej hoj! Kako kaj? Sem Lori, Lorika, Lorek, Lorči, Lora, ... ti me pa kr kliči Lori, vzdevek se me drži odkar me folk tukaj pozna Vedno si vabljen v moj zs-jček, ker se z veseljem pogovarjam z ljudmi, prav tako pa lahko tam oglašuješ kakšno zgodbico/blog, z največjim veseljem bom prebrala ^^ Tudi top modeli so zaželjeni, ker se zadnje čase rada prijavljam na njih , ostalih tem pa plosim ne ^^ merci! Še ena stvar: če hočeš debatirati o raznih temah, kot so Harry Potter, The Maze Runner, knjige, pisatelji, glasba, geografija, fandom, shippanje ... si prav tako vljudno vabljen v zasebca!

Welcome in my cosmic world ... εϊз

Pozdravljeni torej, na tem malce izgubljenem profilu. Sem dvanajstletnica, ki je definitivno obsedena/zasvojena z definitivno preveliko rečmi. Predlagam, da te teme ne načenjaš, ker lahko v telefon, tablico, računalnik, karkoli že, buljiš to polnoči in to ni zdravo, povem ti!

Harry Potter mi pomeni res veliko, kajti knjige so napisane tako popolno in v njih je res obrazloženo vse, kar v filmu ni.
♥ My fav ship: DRARRY! (Moja dva! Just MINE! Jena, I'm so sorry, ampak tvojega moža pač, na skrivaj shipam s Harryjem ) ♥


Branje zavzema veliko mojega prostega časa, ko recimo nimam nobene knjige pri sebi, se počutim izgubljeno in zelo zdolgočaseno. Rada berem fantazijske in romantične knjige, čeprav, moram priznati, haha, se zavzemam tudi za odlične zgodovinske romane.

Poleg Harryja Potterja in branja, obožujem še vrtnice, kaktuse, sarkazem, Somrak, Vampirsko Akademijo (ter vse druge vampirske sage, kjer nastopajo taki lepi vampirji lol), film The Space Between Us (res priporočam!), Finsko in Skandinavijo nasplošno, Francijo in južno-francosko obalo, poslušanje glasbe, kar delam 25 ur na dan (poslušam Nightcore (17 ur), rock (5 ur) in pesmi, ki govorijo o nesrečnih romancah (3 ure)), učenje jezikov (kar mi gre zelo dobro od rok), pisanje svojih lastnih zgodb/knjig, poezije/pesmi in citatov ter mnogo mnogo mnogo drugih stvari, ki se ti jih ne da slišati, ne?

No zdaj, ko me poznate pa naj zaključim z nekaj lepimi mislimi, melodij, besedil ...

❝Fall in love with many things as posibble!❞
- Moram priznati, da se večino časa ravnam po tem ...

#BooksAndCoffee
#BooksAndCoffeeVIP
#LittleWritersClub
#VirtualnaBradavičarka
#otožnižurerji
#TomRiddle-chat
#noriludeki

║▌│║▌║█│║
PROFILE BY FAWN ®

O meni

Hallow Raine Crawford (Halli)
ženska
12 let, Hogwarts
Rojstni dan: 17.09.2005

Interesi

glasba
Rythimn is a dancer (with the Berlin Orchestra), Read All About It (Nightcore), Troublemaker (Nightcore), Beautiful Trauma, La vie en rose
filmi
Harry Potter (♥️), Somrak (♥️), The Space Between Us (♥️)
tv serije
The Simpsons
hobiji
Branje, pisanje, kupovanje lubenic, iti ljudem na živce (^.^) in seveda sanjarjenje!

Še več

barva
Temno modra, vinsko rdeča
živali
Sove, mačke, hipogrifi in pegasti kuskusi
ne maram
Veliko, veliko stvari, res
ime šole
Hogwarts Scool Of Witchcraft and Wizardry
naj prijatelj na Igre123
Lis
vzorniki
Emma Watson *______*

Komentarji (326)

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani