Forum
Heej.*tud js sm se odločila da napišm svojo zgodbico.(: pisala jo bom da si krajšam čs med počitnicami in vso vožnjo na potovanja.Vesela bi bla če bi jo brali.
Najbolje da začnem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin,driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin me je zjutraj zbudila zoperna budilka. Bili so zadnji dnevi šole in komaj sm čakala da je vsega konec.
Naj se vam predstavim. Sem Amadeja obiskujem 2 letnik mediske šole. Imam modre oči in blond lase. Moja starša sta se ločila,ko sem imela 3 leta zadaj živim z mamo,njenim novim fantom Dejanom, njegovim sinom Tobyjom in polsetricama Alešo in Alexandro.Moja mama je nepremičninska agentka, Dejan pa ima svoje podjetje.Zato si lahko predstavljate, kako živimo.
Za najmlajše skrbi varuška midva s Tobyjem pa sva prepuščena sama sebi.

Jaz:
mama:ko je bil noseča z Alexandro, zraven je Aleša

Dejan:
Toby:
Aleša in Alexandra:(Aleša je starejša)

Danes smo šli z šolo na odbojkarsko igrišče.Komaj sm čakala. Hitro sm stekla v kopalnico si umila zobe in skrtačila. Potem sem šla do predala z kopalkami ven potegnila top spodaj pa oblekla kratke hlače.
Mami me je zapeljala do igrišča,tam so bili vsi zbrani.Tudi moja najbolša prijateljica Kiara. Stekla sm do nje in jo objela. Rekli sva še nekaj besed potem pa so nas razdelili v skupine. Začeli smo igrati.
Zabavali smo se zelo.Bolj kot je šlo proti koncu bolje smo se imeli zabavno nakoncu smo si jaz, Kiara in še nekaj sošolk podajale v krogu z žogo, smejale smo se, se pogovarjale, ko pride mimo skupina fantov nekaj let starejših od nas. Bili so luškani, simpatični.A najlepiši je bil fant v črnih kopalkah z sončnimi očali.
Gledala sva se dokler ni odšel. Potem smo naprej igrale. Vendar nisem bila osredotočena na igro. Po koncu so hoteli da gremo še na bazen vendar sm zavrnila. Poskušali so me prepričati. vndar res nism mogla.Pojutišnem Aleša praznuje 4 leta in morala sm vse pripraviti.

Kiara:Tako sem odšla domov, kjer ni bilo nobenega. Prižgala sem si televizijo in začela geldat ljubke lažnivke,ko sem naenkrat zaslišala v vratih klujč obrnila sm se in videla Tobyja in negovo punco Tjašo. uffffff.-.-'' speet jo bom mogla prenašat.
T-toby, A-jaz
T: Amadejaaaaaaa!!!!
A: nee deri se. Tukaj sem.?
T: primi Tjašine stvari in jih odnesi v dnevno
A: in kaj je narobe z njenimi rokami da jih nemore sama???!!
T: daaaj no. ne da se mi prerekat sedaj. Odnesi stvari in se ne afnaj.!
A: kje pa je beseda prosim??
T: Amaaadejaaa dovolj.!!
A: ( Ufffff kako sovražim, ker ga moram poslušati.samo zato ker je 7 mesecou 3 dni in 16 ur starejši od mene)
Ni mi preostalo drugega kot da odnesm stvari. Tjaša je dodala samo še: Pazi vse so od guccia.
Vzela sm stvari in jih odnesla v dnevno sobo, ko sm na terasi zagledala bazenček od Aleše in Alexandre. Brez razmišljanja sm vse vrgla notri. Nisem vedela da bo toliko pljusknilo da bi zmočilo Tobyjovo okno takoj sta prišla oba pogledat kaj se dogaja in ko sta videla sta obla začela govorit en čez drugeg jaz ju nism poslušala, ko sta končala sem samo dodala '' stvari so se mi potožile da jim je vroče''. Tjaša je šla jezna na teraso pobrala svoje stavri, namignila Tobyju naj pride za njo in odšla sta nabrž k njej res me ni zanimalo.(:
Ko sej je serija končala sem odlšla v sobo preverila fb, se prijavila na skajp in vklučila muziko. Da sem vse pregledala mi je vezelo 10 minut.Potem sem skočila pod tuš,saj sem bila šekar vsa od mivke. Ko sm končala sm si oblekala oblekco
Ter odšla po nakupih za Alešo. Mogla sem kupiti sestavine za torto, kupiti darilo in usa darila nesti zavit v cvetličarno.
Preden sem odšla sem mami napisala listek z nepodrobono zgodbo zakaj Tobyja ni doma. Zaklenila šla v gražo po kolo in se odpravila. Najprej v supermarket po nakupu sem vse nakupila sem šla še v otroške trgovinice, a napoti do zadnje, ki sm si jo mislila ogledat sem ugotovila da je moje zadnje kolo premalo naphnjeno. Sranje! Zdaj sem morala še na bencinsko črpalko da si napihnem zadnjo gumo. Odšla sem, prkirala kolo šla noti po žetone, ter odšla nazaj h kolesu hotela sem napovniti zadnjo gumo a kakor koli sem postavila kolo je bila dovžina izvlečne cevi prekratka.-.-'' ko sm se matrala in mi je skoraj uspelo se nad mano pojavi znana moška postava, dvignila sem obraz in zagledala fanta s črnimi kopalkami, no ni jih imel na sebi vendar tako sem ga klicala ker nisem vedela kako mu je ime
. Fant s črnimi kopalkami- F jaz-A
F: ti lahko kako pomagam??
A: prosim, nevem kako naj napovnim zadnjo gumo, saj je izvlečna cev prekratka
F: vidiš tukaj rdeč gub, če ga klikneš in držiš ter velčeš cev se cev podlaša
A: hahaha hvala
F: hahahahahahhahahahah me veseli da sem ti lahko pomagal. Jaz sem Pablo.
A: Živjo jaz pa Amadeja, me veseli da sem te spoznala.Sedaj pa moram iti saj moram pripraviti vse za rojsto dnevno zabavo.( vsedla sem se na kolo in se odpeljala)
F: heeeeeej!!! kako vem da te bom še kdaj videl...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
upam da vam je ušeč
2 nexta??;**
29. junij 2013
neeext
29. junij 2013
neeeeetx.
30. junij 2013
heeej.hvaaalaaa. see upravičujm sm blaa na morju ni netaa dol://
__________________________________________________________________________________
hitro sm zakričala: Najdi me na fb-ju saj veš moje ime.( in se odpeljala. Kasneje nisem bila prepričana če sm pravilno naredila. Res mi je bil ušeč in res sem ga hotela spoznati. Vendar sem hitro pozabila črne misli,saj sem vstopila v trgovino povno otroških stvari od cunjic do igrač,da sem si vse ogledala mi je vzelo kašno uro. Izrbrala sem tole:

Nakoncu sem še odšla v cvetličarno in potem domov, ko sm prišla me je za mizo pričakala mama.Hotela se je pogovoriti o Tobyju. Ni mi preostalo drugega kot da jo poslušam sicer me je pa rešil njen telefon. Klicala jo je neka stranka in je morla it.
Ura je bila 20.14 in Alexandra je spalaAlešo pa je Dejan tuširal,to pomeni da bo šla kmalu spat.. Tobyja še vedno ni bilo domov pomoje da bo spal pri Tjaši. Saj nebo prvič.
Odšla sem v sobo se preoblekla v trenirkousedla sem se na posteljo in začela brati knjigo,ko sem se spomnila Pablota in fb-ja. Spustila sem knjigo in se prijavila na fb. Videla sem da imam nekaj obvestil in 7 prošen. Bilo mi je čudno odprla sem videla sem da me je dodal on in usa nejegova družba začela sem se smejati. Sprejela sem use, ter za tem visela na fb-ju do enajstih. Potem sem šla potuš in v pižamo. Ko slišim da me je negdo kliknu. Bil je Pablo pogovarjala sva se dougo.Potem sem šla spat.
Naslednji dan je bila sbota in Aleša je praznovala 4 leta. Vse je potekalo normalno dokler se nismo prpeljali do zabaviščnega parka.Tukaj smo imeli praznovnje,ker pač imamo denar in ker Dejan in mami tekmujeta z ostalimi bogatimi družinami v soseski smo imeli na prazovanju čarovnika, mini cirkus, otroški bend, natkarajeee in med njimi je bli on- Pablo. Pogovarjala sva se dokler nism zasliša maminega glasu.
M-mami, A-jaz
M:Amaadeeejaaa.!!
A: Želiš
M: a tukaj si. Pomagaj Tobyju in Tjaši pri skrivanju čokladici. Grmo se igrico tisti ki,...
A: jaa vem ki jih več najde je zamagovalec.Je tako??
M: jaa.noo pomagaj jima
A: Maami.???!! pogovarjam se. ali ima nemore Dejan??
M: Amaadeeejaa!!
A: kaaaj???!!!!!!!
M: POMAGAAJ.!! in zakaj se sploh družiž z manjvredimi od sebe
A: OK.!! Sem dojela morm pomagat. od kdaj ti je mar za mojo družbo?? itak si cele dneve v službi mi2 z Tobyjem sva prepuščena sama sebi. Za tamale pa skrbi Marina ( varuška).
Nekaj mi je ša rekla potem se obrnila na peti in odšla. Jaz sem se opravičila Pablotu. In hotela iti pogmagat. Prejel me je za roko in mi napisal njegovo telefosnko številko na roko.Potem mi je pomežinkli jaz sem se nasmehinila in odšla,ko sm prišla sta ošvrkila Toby mi je povedal ker del zabaviščnega parka moram skriti jaz in se potopil nazaj k Tjaši in pogovoru.Po useh igrah in čarovniki, malemu cirkusu smo odšli domov.
Doma sem odšla pod tuš in v posteljo.Gledala sem mojo roko in moj telefon. Poslala sem mu sporočilo. Odgovoril je v manj kot minuti. Pogovarjala sva se bolj ko sm ga poznala bolj mi je bil ušeč,res je znal z puncami.Tako je minilo nekaj dni. Potem sva se dobila v parku. Ko sva se vidla me je objev. Čutila sem metulčke v želodcu. Potem me je prijel z roko in hodila sva po parku in se pogovarjala o usem družinah, prjateljih,srednij šolah,... o usem.Bil je sladk in simpatičen na trenukte malo zmedn.Res zaljubljena sem bila.
Kmalu sem morla iti saj me je klical Dejan da me rabi Marina. Nisem se uprala in se kregala res nisem si hotela pokvariti občutka k sm ga dobila ob njem. Pospremil me je do hiše, bil je presečen ker je bila velika.Spustila sem njegovo roko in odšla proti stopnicam stekel je zamano in ma pred vrati poljubil.Potem sem odšla. Pomagala marini in odlšla gor v sobo.ko sem dobila sms bil je od Pablota '' bi hodila z mano??'' odogovrila sem ''da''. Potem sva se dogovrila...
________________________________________________________________________________
3 nexti???;**
07. julij 2013
u117197
u117197
next
09. julij 2013
next next next next <33
09. julij 2013
neext
09. julij 2013
ssee upravičujm.neki ni delal. jbg. net je u pizdi -.-''
evoo neext.;**
...................................................................................................................
Da greva naslednji dan na bazen. Bilaa sm vesela in vznemirjena. Zato sem šla potuš in spat,saj sem komi čakala da bo ju3.Hitro sem zaspala...
Danes je petek in z Pablotom greva na bazen.Koomaj sm čakala.Šla sem dol in na mizi dobila listek od mami. Neki da dons pride pozn in blablabla...Uzela sem si skodelico in nrdila kosimiče. Šla v dnevno,ker sta bila Tjaša in Toby. Izmenjevala sta si slino na na lep način. edino kar sem lahko izustila je bilo EWWWWWWWWWWWWWWWWW. A-jaz,T-Toby
T: naslednič lahko poveš,da si pokonc
A: in zakaj bi??
T: zato da bi mi2 lahko šla
A: al pa NAJDTAA SI SOOBO!! to je dnevna ne porno soba
T:NEEHI.!!
In odšla sta v njegovo sobo.Oujeeeeaa.!! tv sm mela zase razkomotila sem se čez kavč in si prižgala tv.Gledala sem Disney channel,ko sem pojedla zajtrk sem odšla gor v kopalnico. Se umila,počesala.Ko sem pogledala na uro je bila 12.30.ŽEEE??? 13.15 sva z Pablom zmenjena na bazenu. Joooj.* Hitro sem začela pripravlat torbo. Notri sem dala: brisačo,sonča očala, karte,kermo,...
Potem sem do predla z kopalkami zbrala sem:čez sem dala majco in kratke hlače. Potem sem poklicala Dejana da je pome poslal avto.Na bazen sem prišla 2 prej,ko sem dobila sporočilo '' Pirdi notri~karta plačana. *kiss*'' Bilo je od Pabla.Na ustince se mi je narisal nasmeh. Šla sem notri. Pri blagajni sta stala 2 fanta njegovih let, ko sta me zagledala sta se nasmehnila.Začela sta hoditi proti meni. ''živjo js sm Luka to je Tian. svaa prjatla od Pablota.'' Ahaaaa. suupr,.! ''Kje je Pablo??'' sem uprašala. '' notri'' sta odgovorila oba h krati. in ''PRIIIIDI.!!''. Odšli smo. V garderobi sem pustila stvari. le najnujnejše sem vzela s sabo,ko smo prišli na bazen. Sem ga zagedala. Bil je v družbi,v travi v senci.sedeli so in se pogovarjali. Šli smo do tja, ko me je zagledal je ustal in stekel k meni.ter me zavrtel v zraku in poljubil. Potem me je nesel do brisač.bilo je kakoh 5 metrov.hahaha. Ko sva prišla so me vsi lepo sprejeli, ter se predstavili.

Luka (levo) Tian (desno):
Alen:

James:
Laura:
Kaja:
Larisa:
Potem....
................................................................................................................
3 neexti??;**
14. julij 2013
next next next
15. julij 2013
u117197
u117197
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!
15. julij 2013
next+nova bralka
15. julij 2013
hwaaalaa.
wiiiiiiiiii
evooo next;***
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Potem sem se namestila.Razgrnil brisačo,se namazala s snočno kremo in se začela sončit. Na usake 3 minute sem pogledala če sm že rjava.Tako je minilo okol 20min. potem mi je biloo VROOOOČE. Zato sem predlagala ( po tihem Pablu, ker se še nism čist udomačila) da gremo v vodo. Takoj je biu za. In to izrazil naglas,zeelo, ko smo hodili do vode me je objel čez ramena.Ostali so tekli naprej in se dejansko metali notri. Na koncu sva to tudi naredila midvaa. Bilo je zabavno.Tako smo se tunkali,skakali, tekmovali. To popoude se je definitivno uvrstilo v mojih top 10. Na žalost so bazen zapirali ob 18.00 zato smo se morali kamlu posloviti. Jaz sem tako kot za sem poklicala Dejana. Usi so čakali z mano. Res smo se ujeli. Čeprav so bili bol divji.Usi so kadili, ter pili.Bili so na skejtih.Razen Larise,Laure in Kaje one so prišle z rolarji. Pogovarjali smo se in se dogovorili da ju3 to ponovimo. Res sem se veselila.
Po kakih 30 minutah čakanje je avto le prišel. Poslovili smo se. Voznik je speljal in tako so tudi oni.Zaslišala sem smehe. In kričanje.Pogledala sem nazaj vozili so se za nama.Prvi je bil Pablo potem sta mu sledila Luka in Larisa. Kasneje pa še ostali. Bilo je lepo,pozorno.
They make my day.*________*. Ko sem prišla domov sem skočila pod tuš.In potem za računalnik. Videla sem stoo sporočil od Kiare.O saaj res,čisto sem pozabila nanjo,sploh ji še nisem povedala za Pabla in kako je prišlo do tega.Zato sem jo poklicala. Na začetku je bila (malo) jezna name ker sem pozabila,ampak po 1h in 43 min. se je čisto sprostila.Dogovorile sva se za pojutrišnem,da bo prišla domene in mogoče če ji bojo dovolili celo prespala.Ura je bila nekaj čez 11 ko sem se odpravila spat.
Zjutraj me je zbudil sms.Bil je od Tobyja.Bila sem začudena.
''Prid dol.Mami pa Dejan mata eno novico (upi da ni še en otrok)''
Hitro sem vstala in se nekako na pol zbrihtala. Lase sem si spela v figo, obula moje velikee hellow kitty copatein se odpravila dol.Vsi so nestrpno čakili.Usedil smo se za mizo. Razen Alexandre (njo smo pustili spat). Mami je začela.M-mami,D-Dejan,TA-jaz in Toby-
M:Imava novico
D: VEEELIKO
TA: Kaaaj.??!!
M:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kaj mislite da je velika novicaa??
se upravičujem za kratek next. res mam maal časa
5 nextov??<333
15. julij 2013
u86278
u86278
nexxt
15. julij 2013
se bodo preselili... neeeeeeeext
16. julij 2013
u107258
u107258
http://poll.pollcode.com/v2j4k & http://poll.pollcode.com/owhc6 : NE OGLAŠUJEM ZGODBICE! Moja prijateljica bi rabila glasove in prosim vas, če glasujete za freshuve. Hvala!
16. julij 2013
u117197
u117197
NEXT
16. julij 2013
next
16. julij 2013
preselili
neeeeeeeeeeeeeeeext
+ nova bralka
18. julij 2013
neext *o*
18. julij 2013
hvaaaaaaaalaaa* & NEEXT.(:
+ od nedele sem na morju. in upajmo da bo lovil net.*w*
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
M: odločila sva se...
TA: okeeej. povejta tole postaja BEEDNOO.
D: da vaju pošleva v kolonijo,ker sta že tako ali tako preveč razvajena.
TA: kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj????????????!!!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEEE
D: da vama nebo tako hudo.sem plačal še za Kiaro in Tristana.(od Tobyja BF).
TA: neeeeeeee,neeeeeeeeeeee,neeeeeeeeee,NEEEE.
M: jaaaaaaaa,JAAAAAA.!
TA: Too ni fer,še uprašala naju nista za mnenje.Poleg tega mam pa Tjašo tuki.Ja in js Pablota.
M: koooooogaa?? kdooo je too???
...
in potem se je začelo zasilševanje. Čisto sem pozabila da še nisem povedala nobenemu ta Pabla. In kot vedno sva končale s kregom.Zato sem odšla gor v sobo.Uzela telefon in hotela poklicati Kiaro, ko sem ugotovila da je ura šele 9.43 zdaj zagotovo še spi. Nisem vedela kaj početi zato sem šla pred tv.Kjer je biu Toby.Usedla sem se zraven in gledala neko bedno odjao od avtomobilih,ko jo je bilo konec je do naju prišel Dejan in nama sporočil da odpotujeva čez 4 dni.D-dejan, A- jaz.
A: kdo je rekel da bom sploh šla???
D: Amadeja, zakaj se upiraš mogoče ti bo pa ušeč
A: ušeeeč??? pa a si na glavo padu?? tm majo zanč hrano,ustajajo že ob 8ih, nesmemo met telefonou, računalnikou, niti tv-ja. Spat mormo ob 22ih...skupaj se moramo iti kopat
D: Amadeja.!!! gresta OBAAA.! in konec.
A: to bomo pa še videli.

Tristan:
Ob 12ih smo imeli kosilo. Po kašnih 3 mesecih spet kot družina.Usi smo bili zbrani.Pogovarjali smo se, se smejali. Dokler tega ni prekinil Dejanou telefon. Moral je v podjetje,ko je odšel je pri kosilu zavladala tišina.Dokler je ni zmotil moj telefon.Dobila sem sporočilo
'' Danes ob 13.00 da bomo dlje skupaj *kiss*''
biloo je od Pabla, čisto sem pozabila da gremo tudi danes na bazen.Hitro sem pojedla,kar je še ostalo od kosila.Stekla gor naštimala torbo in prosila mamo da me pelje.Ampak me seveda ni hotela, logično,kaj sem pa mislila.Zato sem poklicala taxi.
Ko je končno prišel.sem se usedla in odplejala sva se.ko sem prišla je bila ura 13.05 ok nisem veliko zamudila stekla sem notri do blagajne. Hotela sem plačati pa so mi odgovorili da mam ustopnico že plačno. Zato sem odšla firektno v bazen. Kjer sem videla Pablaa. Kopali so se. Ko me je zagledal mi je pokazal da naj pridem notri.Odložila sem stvari in stekla v vodonekako tako je zgeledalo. Kopali smo se dougo potem pa odšli vn. Na brisače Pablo je bil res '' gentleman ''.Ko smo bili dokaj posušeni smo se šli kartat in to osla. Zgubil je James in je mogel za kazen poljubiti reševlako iz vode. Ta pa mu je po poljubu zalepila šamar. Smejali smo se. Hitro je minilo in ura je bila 18.00 odpravili smo se.Ko smo hodili proti izhodu sem se ubogumila in Pabla povabila da prespi danes pr meni. Nad novico je bil naudušen.Jaz sem bila (upam) sama doma, tko da nobenega nebova motila.
Odločila sva se da greva peš.Med hojo sva se pogovarjala omenila sem mu da grem v kolonijo.Bil je razočaran.Vendar mi je rekel da me bo obiskal. Kook je biu simpatičen.Ko sva prišla. Je bila doma Aleša z Marino. Izvedela sem da jo bo dala zdaj spat potem pa gre. Bila sem vesela. Z Pablom sva odšla v sobo...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
5 nextov??;**
18. julij 2013
neeeeeeeeeeeeext<3
18. julij 2013
neeext
18. julij 2013
next
18. julij 2013
u117197
u117197
Next
19. julij 2013
u64021
u64021
nextt!
15. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeext!!!
15. avgust 2013
HWAAAALAA USSM.<333
soori bla sm na morju in so nm izklučil elk. in nism mogla nč -.-''
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Razkomotila sva se na postelji in se pogovarjala, kasneje sva kartala.Bil je tako sladeek. Vedno sem ga zmagala.Po kaki uri in pol zabave v moji sobi je meni začelo kruliti zato sva šla v kuhinjo. Kjer sva oz. je on začel pripravljati večerjo.Jaz sem ga opazovala izza pulta bil je tako sexy in privlačen da se mu nisem mogla upreti. Šla sem do njega.Pogledal me je in se mi nasmehnil.Takoj sem ga poljubila. Vrnil mi je poljub dolg in strasten, sledilo mu jih je še nekaj nato me je dvignil na mizo
začel mi je slačit majico. Ustavila sem ga.
'' Pojdiva v sobo'' sem mu rekla dvignil me je in me odnesel.Med nošenjem sem premišljevala če bom naredila pravilno. Nisem bila popolnoma prepričana.Vendar sem mu zaupala in bil je popoven zame. V sobi me je vrgel na posteljo. Začel me je poljubljati najprej usta, potem je šel vedno nižje med tem mi je slekel majico in sebi odpel pas na hlačah,ko je prišel do popka se je ustavil. Iz žepa je potegnil kondome
vrgel jih je ob stran saj ji TRENUTNO še nisva potrebovala.Potem je nadaljeval kar je začel.
Z roko se je začel dotikati moje vagine....
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
dons mam dirty mind.
soori.** v nadaljevanju nebo nič takega. i promise
3 nexti*??;**
28. avgust 2013
neext
28. avgust 2013
neext
29. avgust 2013
neeeeext
31. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg