Forum
Haloooooo!
Tuki sma jst rosana_love in kal16c in vodle boma ta top model in sicer top model by vampires!
to sm jst(kristen stewart):to pa je kal16c(ashley green):sva strašni vampirki,ki vama bova spili kri če ne boste redno delali izivov(hehe hc).
Prijavit se vas more najmanj 12 največ 20.
Zmagovalka pa nagrade izve na koncu. prijavte se love by kristin and ashley!

se boš prijavla?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. november 2011
u60333
u60333
Rose Hathaway
Slika:
https://www.google.si/imgres?q=sophia+bush&hl=sl&sa=X&biw=1280&bih=685&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=lYBWMGn52l9xFM:&imgrefurl=https://www.sofeminine.co.uk/star/pictures-290615-sophia-bush.html&docid=iqjXcy9NxsO1VM&imgurl=https://imstars.aufeminin.com/stars/fan/sophia-bush/sophia-bush-20070728-290615.jpg&w=265&h=400&ei=IH-1TrCaK9DTsga5rujSAw&zoom=1&iact=hc&vpx=955&vpy=160&dur=3509&hovh=276&hovw=183&tx=102&ty=113&sig=106442520519405258188&page=2&tbnh=166&tbnw=116&start=20&ndsp=21&ved=1t:429,r:6,

Barva:Vijolična
05. november 2011
u60333
u60333
Sorry za tte smeške!!!Skoz mi jih deva zram!!!
Plis kopirita link,k men ne zagrabjo slike tk da bom mogla skoz devat gor linke!
Upam,da ne bo problemov!!!
05. november 2011
u64243
u64243
Nika Bieber
amm slika ; v profilu
05. november 2011
Bella Swam
Rada mam vampirje x´D
05. november 2011
u60307
u60307
maite perroni-zberi katero koli sliko
05. november 2011
ok sprejete
05. november 2011
maša šuligoj; slika v profilu
05. november 2011
rosalie cullen

https://www.google.si/imgres?q=rosalie+cullen&hl=sl&gbv=2&biw=1680&bih=820&tbm=isch&tbnid=EJTLD_gjJpIEKM:&imgrefurl=https://www.twilightseries.co.za/new-moon/new-moon-wallpapers/attachment/new-moon-wallpaper4/&docid=HoDQ_9CYffxiGM&imgurl=https://www.twilightseries.co.za/wp-content/uploads/2009/10/new-moon-wallpaper5.jpg&w=604&h=483&ei=2I61TpecEYrLhAfx95S7DA&zoom=1&iact=hc&vpx=183&vpy=505&dur=783&hovh=201&hovw=251&tx=165&ty=224&sig=115533247826294399511&page=2&tbnh=140&tbnw=177&start=39&ndsp=43&ved=1t:429,r:10,9
05. november 2011
Rose Hathaway je Bree Tanner:SmrkecNikaa*: bit moreš vampirka tak da ti jst zberem lik in sicer Victorio:visinašica: ti tut moreš bit vampirka tak da boš esme:emes ti boš alice:bluelaguna ti boš rosalie:klicala vas bom po vampirskih imenih tak da veste!
05. november 2011
iBunny :3 ker sem že jst bella boš ti jane:


05. november 2011
~Bella Swan~SomrakV Somraku se takrat sedemnajstletna Bella Swan preseli iz Phoenixa (Arizona), kjer je živela s svojo mamo, v svoje rojstno mesto Forks k očetu. Tam spozna privlačnega in skrivnostnega Edwarda Cullena, ki se je najprej izogiba. Potem pa ji Edward s svojimi nadnaravnimi močmi reši življenje. Od Jacoba Blacka sliši legendo, ki pravi, da je družina Cullen vampirska družina. Edward to označi za resnico, doda pa še, da njegova družina in on pijejo le živalsko kri. Posvari jo, da mu njena kri diši bolj, kot kri ostalih ljudi in da ji je zaradi tega še nevarnejši. Vendar pride vmes nekaj, na kar Edward in Bella nikakor nista računala: zaljubita se drug v drugega. Vseeno njuno skupno življenje teče brez zapletov, dokler Bella ne postane tarča vstrajnega zlobnega vampirja Jamesa in njegovih prijateljev Victorie in Laurenta. Cullenovi Bello sicer obvarujejo, vendar ne povsem, saj ubijejo le Jamesa.
[uredi] Mlada lunaMlada luna se prične z Bellinim osemnajstim rojstnim dnevom. Bella ni ravno zadovoljna, saj to pomeni, da je starejša od svojega sedemnajstletnega fanta. Na njeni rojstnodnevni zabavi se Bella ureže v darilni papir. Vsi se lahko zadržijo, le Edwardov brat Jasper postane žejen Belline krvi, vendar ga Edward ustavi. Ta dogodek Edwarda opomne na to, da z njunim razmerjem Bello postavlja v nevarnost. Zato z Bello prekine vse stike, ko se Cullenovi preselijo iz Forksa.

Bella žaluje kak mesec, potem pa se začne družiti z Jacobom. Ta ji priskrbi motor, na katerem se zelo rada vozi. Njuno prijateljstvo postane zelo močno in Jacob se zaljubi v Bello. Potem pa vampir Laurent napade Bello in reši trop ogromnih volkov. Pozneje Bella izve, da so Jacob in njegovi prijatelji volkodlaki in da vampirka Victoria skuša ubiti Bello zato, da bi maščevala Jamesovo smrt.

Da bi Bella slišala Edwardov glas, se je vrgla s skal v morje. Pred gotovo smrtjo jo reši Jacob. Edwarda pa Alice obvesti, da je Bella mrtva in se zelo razburi zato Edward odpotuje v Volterro (Italija), kjer namerava razjeziti Volturije, da bi ga uničili. Alice se zato vrne v Forks, kamor pride po Bello zato, da bi Edwardu lahko dokazala, da ni mrtva. Edward že skoraj naredi usodno napako, pa zagleda Bello in se zadnji hip ustavi. Odnese jo brez posledic.05. november 2011
Mrk:V Mrku se nadaljuje drama med Bello in Edwardom. Edward Belli razloži, da je odšel zato, da bi Bello obvaroval pred Victorio in Laurentom. Bella se želi ljubiti in nato spremeniti v vampirko, vendar Edward ni zato, saj meni, da bi jo lahko med ljubljenjem poškodoval in da so vampirji nagnusne prikazni brez duše. Poleg tega pa se Edward lahko ne bi znal več obvladati in bi Bello z lahkoto ubil. Ker pa Belli to veliko pomeni, Edward pristane, vendar se želi prej poročiti.

Vampirka Victoria še vedno želi ubiti Bello, zato ustvari vojsko novorojenih vampirjev, ki se še ne znajo obvladati, so pa zato toliko močnejši. Da bi zatrli to grožnjo, se Cullenovi združijo z delom ameriških volkodlakov, ki ga vodi Jacob Black. Victorio Edward na koncu uniči, Bella in Edward pa se odločita za njuno zaroko povedati tudi Bellinemu očetu Charlieju.

Jutranja zarja:Jutranja zarja se začne z Edwardovo in Bellino poroko. Medene tedne preživljata na Esminem otoku, otoku, ki ga je Carlisle podaril Esme za poročno darilo. Na njuno poročno noč se prvič ljubita in zjutraj je Bella polna modric, Edward pa je ves obupan. Obljubi ji, da se dokler je človek, ne bosta več ljubila, vendar obljubo prelomi. Bella na medenih tednih zanosi.

Edward in Bella se odpeljeta nazaj v Forks in Edward jo skuša prepričati v splav, vendar Bella ni za. Kmalu tudi Edward vzljubi otročička.

Bella ob porodu skoraj umre, vendar jo Edward še pravi čas spremeni v vampirko. Rodi deklico, Renesmee Carlie Cullen. Nekaj časa se Bella ne sme pribljižati Renesmee, saj bi jo lahko ogrožala (Renesmee je napol vampir, napol človek). Ko pa jo vidi, ugotovi, da je Jacob z Renesmee doživel vtisnjenje - postopek, pri katerem volkodlaki najdejo dušo dvojčico.

Vampirka Irina napačno obvesti Volturijeve, da je Renesmee nesmrten otrok (to so vampirji, ki so jih kot otroke spremenili in se nikoli ne postarajo, torej nikoli ne odrastejo ter se ne znajo obvladovati: ko je razsajala kuga je veliko vampirjev majhne dojenčke spremenilo v vampirje, vendar so to prepovedali). Ko Volturijevi prispejo v Forks, da bi uničili tako Renesmee, kot Cullenove in Bello, pa jim Cullenovi in njihovi prijatelji dokažejo, da Renesmee ni nesmrten otrok. Volturijevi odidejo in Edward in Bella lahko končno zaživita skupaj s hčerko.


to je blo neki o men zej pa sledi opisnik vas!
05. november 2011
~Alice Cullen~Somrak:
V Somraku se Alicin brat Edward zaljubi v navadno dekle, Bello Swan, ki pa ima samo eno napako: je namreč človek. Vse se zdi v redu, saj Bella ne ve za njihovo temno skrivnost. Potem pa ji Edward s svojimi nadnaravnimi močmi reši življenje. Od Jacoba Blacka Bella sliši legendo, ki pravi, da je družina Cullen vampirska družina. Edward to označi za resnico, doda pa še, da njegova družina in on pijejo le živalsko kri. Bella nekako prenese resnico in vse je v redu, dokler Bella ne postane tarča vstrajnega zlobnega vampirja Jamesa in njegovih prijateljev Victorie in Laurenta. Cullenovi Bello sicer obvarujejo, vendar ne povsem, saj ubijejo le Jamesa.


Mlada luna:
Mlada luna se prične z Bellinim osemnajstim rojstnim dnevom. Bella ni ravno zadovoljna, saj to pomeni, da je starejša od svojega sedemnajstletnega fanta. Na njeni rojstnodnevni zabavi se Bella ureže v darilni papir. Vsi se lahko zadržijo, le Edwardov brat Jasper postane žejen Belline krvi, vendar ga Edward ustavi. Ta dogodek Edwarda opomne na to, da z njunim razmerjem Bello postavlja v nevarnost. Zato z Bello prekine vse stike, ko se Cullenovi preselijo iz Forksa.

Da bi Bella slišala Edwardov glas, se je vrgla s skal v morje. Pred gotovo smrtjo jo reši Jacob. Edwarda pa Rosalie obvesti, da je Bella mrtva in zato Edward odpotuje v Volterro (Italija), kjer namerava razjeziti Volturije, da bi ga uničili. Alice se zato vrne v Forks, kamor pride po Bello zato, da bi Edwardu lahko dokazala, da ni mrtva. Edward že skoraj naredi usodno napako, pa zagleda Bello in se zadnji hip ustavi. Odnese jo brez posledic.


Mrk:
V Mrku se nadaljuje drama med Bello in Edwardom. Edward Belli razloži, da je odšel zato, da bi Bello obvaroval pred Victorio in Laurentom. Bella se želi ljubiti in nato spremeniti v vampirko, vendar Edward ni zato, saj meni, da bi jo lahko med ljubljenjem poškodoval in da so vampirji nagnusne prikazni brez duše. Poleg tega pa se Edward lahko ne bi znal več obvladati in bi Bello z lahkoto ubil. Ker pa Belli to veliko pomeni, Edward pristane, vendar se želi prej poročiti.

Vampirka Victoria še vedno želi ubiti Bello, zato ustvari vojsko novorojenih vampirjev, ki se še ne znajo obvladati, so pa zato toliko močnejši. Da bi zatrli to grožnjo, se Cullenovi združijo z delom ameriških volkodlakov, ki ga vodi Jacob Black. Victorio Jacob na koncu uniči, Bella in Edward pa se odločita za njuno zaroko povedati tudi Bellinemu očetu Charlieju.


Jutranja zarja:
Jutranja zarja se začne z Edwardovo in Bellino poroko. Medene tedne preživljata na Esminem otoku, otoku, ki ga je Carlisle podaril Esme za poročno darilo. Na njuno poročno noč se prvič ljubita in zjutraj je Bella polna modric, Edward pa je ves obupan. Obljubi ji, da se dokler je človek, ne bosta več ljubila, vendar obljubo prelomi. Bella na medenih tednih zanosi.

Edward in Bella se odpeljeta nazaj v Forks in Edward jo skuša prepričati v splav, vendar Bella ni za. Kmalu tudi Edward vzljubi otročička.

Bella ob porodu skoraj umre, vendar jo Edward še pravi čas spremeni v vampirko. Rodi deklico, Renesmee Carlie Cullen. Nekaj časa se Bella ne sme pribljižati Renesmee, saj bi jo lahko ogrožala (Renesmee je napol vampir, napol človek). Ko pa jo vidi, ugotovi, da je Jacob z Renesmee doživel vtisnjenje - postopek, pri katerem volkodlaki najdejo dušo dvojčico.

Vampirka Irina napačno obvesti Volturijeve, da je Renesmee nesmrten otrok (to so vampirji, ki so jih kot otroke spremenili in se nikoli ne postarajo, torej nikoli ne odrastejo ter se ne znajo obvladovati: ko je razsajala kuga je veliko vampirjev majhne dojenčke spremenilo v vampirje, vendar so to prepovedali). Ko Volturijevi prispejo v Forks, da bi uničili tako Renesmee, kot Cullenove in Bello, pa jim Cullenovi in njihovi prijatelji dokažejo, da Renesmee ni nesmrten otrok. Volturijevi odidejo.


05. november 2011
~Rosalie Hale~Somrak:
V Somraku se Rosaliein posvojeni brat Edward zaljubi v navadno dekle, Bello Swan, ki pa ima samo eno napako: je namreč človek. Vse se zdi v redu, saj Bella ne ve za njihovo temno skrivnost. Potem pa ji Edward s svojimi nadnaravnimi močmi reši življenje. Od Jacoba Blacka Bella sliši legendo, ki pravi, da je družina Cullen vampirska družina. Edward to označi za resnico, doda pa še, da njegova družina in on pijejo le živalsko kri. Bella nekako prenese resnico in vse je v redu, dokler Bella ne postane tarča vstrajnega zlobnega vampirja Jamesa in njegovih prijateljev Victorie in Laurenta. Cullenovi Bello sicer obvarujejo, vendar ne povsem, saj ubijejo le Jamesa.


Mlada luna:
Mlada luna se prične z Bellinim osemnajstim rojstnim dnevom. Bella ni ravno zadovoljna, saj to pomeni, da je starejša od svojega sedemnajstletnega fanta. Na njeni rojstnodnevni zabavi se Bella ureže v darilni papir. Vsi se lahko zadržijo, le Edwardov brat Jasper postane žejen Belline krvi, vendar ga Edward ustavi. Ta dogodek Edwarda opomne na to, da z njunim razmerjem Bello postavlja v nevarnost. Zato z Bello prekine vse stike, ko se Cullenovi preselijo iz Forksa.

Da bi Bella slišala Edwardov glas, se je vrgla s skal v morje. Pred gotovo smrtjo jo reši Jacob. Edwarda pa Rosalie obvesti, da je Bella mrtva in zato Edward odpotuje v Volterro (Italija), kjer namerava razjeziti Volturije, da bi ga uničili. Alice se zato vrne v Forks, kamor pride po Bello zato, da bi Edwardu lahko dokazala, da ni mrtva. Edward že skoraj naredi usodno napako, pa zagleda Bello in se zadnji hip ustavi. Odnese jo brez posledic.


Mrk:
V Mrku se nadaljuje drama med Bello in Edwardom. Edward Belli razloži, da je odšel zato, da bi Bello obvaroval pred Victorio in Laurentom. Bella se želi ljubiti in nato spremeniti v vampirko, vendar Edward ni zato, saj meni, da bi jo lahko med ljubljenjem poškodoval in da so vampirji nagnusne prikazni brez duše. Poleg tega pa se Edward lahko ne bi znal več obvladati in bi Bello z lahkoto ubil. Ker pa Belli to veliko pomeni, Edward pristane, vendar se želi prej poročiti.

Vampirka Victoria še vedno želi ubiti Bello, zato ustvari vojsko novorojenih vampirjev, ki se še ne znajo obvladati, so pa zato toliko močnejši. Da bi zatrli to grožnjo, se Cullenovi združijo z delom ameriških volkodlakov, ki ga vodi Jacob Black. Victorio Jacob na koncu uniči, Bella in Edward pa se odločita za njuno zaroko povedati tudi Bellinemu očetu Charlieju.


Jutranja zarja:
Jutranja zarja se začne z Edwardovo in Bellino poroko. Medene tedne preživljata na Esminem otoku, otoku, ki ga je Carlisle podaril Esme za poročno darilo. Na njuno poročno noč se prvič ljubita in zjutraj je Bella polna modric, Edward pa je ves obupan. Obljubi ji, da se dokler je človek, ne bosta več ljubila, vendar obljubo prelomi. Bella na medenih tednih zanosi.

Edward in Bella se odpeljeta nazaj v Forks in Edward jo skuša prepričati v splav, vendar Bella ni za. Kmalu tudi Edward vzljubi otročička.

Bella ob porodu skoraj umre, vendar jo Edward še pravi čas spremeni v vampirko. Rodi deklico, Renesmee Carlie Cullen. Nekaj časa se Bella ne sme pribljižati Renesmee, saj bi jo lahko ogrožala (Renesmee je napol vampir, napol človek). Ko pa jo vidi, ugotovi, da je Jacob z Renesmee doživel vtisnjenje - postopek, pri katerem volkodlaki najdejo dušo dvojčico.

Vampirka Irina napačno obvesti Volturijeve, da je Renesmee nesmrten otrok (to so vampirji, ki so jih kot otroke spremenili in se nikoli ne postarajo, torej nikoli ne odrastejo ter se ne znajo obvladovati: ko je razsajala kuga je veliko vampirjev majhne dojenčke spremenilo v vampirje, vendar so to prepovedali). Ko Volturijevi prispejo v Forks, da bi uničili tako Renesmee, kot Cullenove in Bello, pa jim Cullenovi in njihovi prijatelji dokažejo, da Renesmee ni nesmrten otrok. Volturijevi odidejo.

05. november 2011
~Victoria~Victoria je drugi član Jamesovega klana. V prvi knjigi igra manjšo vlogo: Jamesovo ljubico in pomočnico pri lovljenju Belle. V knjigi Mlada luna skorajda ni omenjena, v tretji knjigi, Mrk pa naredi vojsko iz novorojenih vampirjev, s katero namerava pokončati Bello, vendar ji načrt ne uspe, saj jo takoj pokončajo Cullenovi in volkodlaki. Opisana je kot rdečelaska. V filmih Somrak in Mlada luna je njeno vlogo zaigrala ameriška igralka Rachelle Lefevre, pozneje, v Mrku pa ameriška igralka Bryce Dallas Howard.


05. november 2011
~Bree Tanner~Bree Tanner je bil novorojeni vampir,ki ga je ustvarila Victoria v boju proti družini Cullen v svoji vojski novorojenih vampirjev. Kljub svoji nepoznavanje zakonov vampirjev, njeno dejanje predaje in kaže ustrezen nadzor nad sebe, je bila kruto izvaja Felix iz Volturi na naročila Jane je.

https://images.wikia.com/twilightsaga/images/6/62/Normal_045mb.jpg
05. november 2011
~Jane~Jane je ena izmed članov Volturijevih stražarjev. Ima posebno moč: ljudem lahko povzroči neizmerne bolečine. V filmih Mlada luna in Mrk jo bo upodobila ameriška igralka Dakota Fanning

05. november 2011
~esme~Somrak:
V Somraku se Esmejin sin Edward zaljubi v navadno dekle, Bello Swan, ki pa ima samo eno napako: je namreč človek. Vse se zdi v redu, saj Bella ne ve za njihovo temno skrivnost. Potem pa ji Edward s svojimi nadnaravnimi močmi reši življenje. Od Jacoba Blacka Bella sliši legendo, ki pravi, da je družina Cullen vampirska družina. Edward to označi za resnico, doda pa še, da njegova družina in on pijejo le živalsko kri. Bella nekako prenese resnico in vse je v redu, dokler Bella ne postane tarča vstrajnega zlobnega vampirja Jamesa in njegovih prijateljev Victorie in Laurenta. Cullenovi Bello sicer obvarujejo, vendar ne povsem, saj ubijejo le Jamesa.Mlada luna:
Mlada luna se prične z Bellinim osemnajstim rojstnim dnevom. Bella ni ravno zadovoljna, saj to pomeni, da je starejša od svojega sedemnajstletnega fanta. Na njeni rojstnodnevni zabavi se Bella ureže v darilni papir. Vsi se lahko zadržijo, le Edwardov brat Jasper postane žejen Belline krvi, vendar ga Edward ustavi. Ta dogodek Edwarda opomne na to, da z njunim razmerjem Bello postavlja v nevarnost. Zato z Bello prekine vse stike, ko se Cullenovi preselijo iz Forksa.

Da bi Bella slišala Edwardov glas, se je vrgla s skal v morje. Pred gotovo smrtjo jo reši Jacob. Edwarda pa Rosalie obvesti, da je Bella mrtva in zato Edward odpotuje v Volterro (Italija), kjer namerava razjeziti Volturije, da bi ga uničili. Alice se zato vrne v Forks, kamor pride po Bello zato, da bi Edwardu lahko dokazala, da ni mrtva. Edward že skoraj naredi usodno napako, pa zagleda Bello in se zadnji hip ustavi. Odnese jo brez posledic.Mrk:
V Mrku se nadaljuje drama med Bello in Edwardom. Edward Belli razloži, da je odšel zato, da bi Bello obvaroval pred Victorio in Laurentom. Bella se želi ljubiti in nato spremeniti v vampirko, vendar Edward ni zato, saj meni, da bi jo lahko med ljubljenjem poškodoval in da so vampirji nagnusne prikazni brez duše. Poleg tega pa se Edward lahko ne bi znal več obvladati in bi Bello z lahkoto ubil. Ker pa Belli to veliko pomeni, Edward pristane, vendar se želi prej poročiti.

Vampirka Victoria še vedno želi ubiti Bello, zato ustvari vojsko novorojenih vampirjev, ki se še ne znajo obvladati, so pa zato toliko močnejši. Da bi zatrli to grožnjo, se Cullenovi združijo z delom ameriških volkodlakov, ki ga vodi Jacob Black. Victorio Jacob na koncu uniči, Bella in Edward pa se odločita za njuno zaroko povedati tudi Bellinemu očetu Charlieju.


Jutranja zarja:
Jutranja zarja se začne z Edwardovo in Bellino poroko. Medene tedne preživljata na Esminem otoku, otoku, ki ga je Carlisle podaril Esme za poročno darilo. Na njuno poročno noč se prvič ljubita in zjutraj je Bella polna modric, Edward pa je ves obupan. Obljubi ji, da se dokler je človek, ne bosta več ljubila, vendar obljubo prelomi. Bella na medenih tednih zanosi.

Edward in Bella se odpeljeta nazaj v Forks in Edward jo skuša prepričati v splav, vendar Bella ni za. Kmalu tudi Edward vzljubi otročička.

Bella ob porodu skoraj umre, vendar jo Edward še pravi čas spremeni v vampirko. Rodi deklico, Renesmee Carlie Cullen. Nekaj časa se Bella ne sme pribljižati Renesmee, saj bi jo lahko ogrožala (Renesmee je napol vampir, napol človek). Ko pa jo vidi, ugotovi, da je Jacob z Renesmee doživel vtisnjenje - postopek, pri katerem volkodlaki najdejo dušo dvojčico.

Vampirka Irina napačno obvesti Volturijeve, da je Renesmee nesmrten otrok (to so vampirji, ki so jih kot otroke spremenili in se nikoli ne postarajo, torej nikoli ne odrastejo ter se ne znajo obvladovati: ko je razsajala kuga je veliko vampirjev majhne dojenčke spremenilo v vampirje, vendar so to prepovedali). Ko Volturijevi prispejo v Forks, da bi uničili tako Renesmee, kot Cullenove in Bello, pa jim Cullenovi in njihovi prijatelji dokažejo, da Renesmee ni nesmrten otrok. Volturijevi odidejo.


05. november 2011
Okeej, kdaj bo izziv?
06. november 2011
ju3
06. november 2011
u20324
u20324
ok prvi izziv je
.....
.......
......
najti morate primerno obleko za vampirko ki gre na vampirski zmenek
07. november 2011
u63595
u63595
Lisa Dragomir


07. november 2011
ok sprejeta!
08. november 2011
ok to si ti:


08. november 2011
ewo jo oblekca. ok? :3
08. november 2011
1.iziv

http://www.google.si/imgres?q=kostumi-vampirji&um=1&hl=sl&sa=X&biw=1662&bih=859&tbm=isch&tbnid=KeqNPfrw1gSJIM:&imgrefurl=http://www.halloweenies.de/covenant-scarlett-vampira-m-h227790000.html&docid=UtvXlsqQoZXvSM&imgurl=http://www.halloweenies.de/prodimg/112680_scarletvampira_big.jpg&w=307&h=650&ei=FlC5TvbwEJejsgbtib3fBg&zoom=1&iact=hc&vpx=1223&vpy=98&dur=644&hovh=327&hovw=154&tx=96&ty=184&sig=115533247826294399511&page=1&tbnh=165&tbnw=78&start=0&ndsp=41&ved=1t:429,r:8,s:0
08. november 2011
ok še ostale
08. november 2011
u60307
u60307
http://fashionandbeauty.cafeverstail.com/wp-conten...
08. november 2011
u60333
u60333
Sorry,js se morm izpisat iz top modela k si bom verjetn moj profil blokirala in ustvarja drugega.
Upan,da voditlci nista jezni!!!!
Hvala da ste me sprejel!!!

Lp
Rose Hathaway44
08. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg