Forum
Moje življenje je bilo kr neki.
mtka in fotr sta se skoz kregala in sta sam pila in se drogirala,sam nbon na srečo ni vedu, zato sem bila večinoma pr moji prjateljci Alji,ki je bla kt moja sestra.
Hodm v 9 clas. Zatreskana sm v enga fanta Nejca,k itak nbo nkol iz tega, k je skoz z eno kravo.
Ker mi je blo bed sm hotla nardit samomor ampk me je alja ustavla.
Use se je spremenilo in začelo ko sem ................

A nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. februar 2011
začni nujnn začetk je obetavn!
21. februar 2011
Use se je spremenilo ko nekega dne pridem domov iz šole in vidm da imamo obiske. Čudno se mi je zdelo saj nimamo nikoli obiskov.Ko vstopim zagledam neko žensko in moškega.Rekli so mi naj se usedem ,ker se mormo pogovorit.Usedem se in ženska reče ljubica končno sva te našla.Jst tm sam wtf.No povedati ti morava, da si najina prava hčerka Use sta mi razložila in rekla da se bom preselila k njima.Bila sem vesela,ker ne bom več živela pr tema pijancema.Spakirala sem in poklicala Aljo.Ko sem ji use povedala je bila zelo vesela.Z kovčkom se prišla do avta.Bil je zelo lep.Bila sem seveda zelo vesela ker bom živela v bližini Alje.Ko smo prispeli sem vstopila v hišo in bila je lepa ni bila nič rzmetana in imela sem celo svojo sobo,ki je in bila najlepša kar sem jo videla imela sem računalnik in polno oblek.Takoj se šla na internet in si naredila Fb……………NEXT ???
21. februar 2011
hudooo nxt!
21. februar 2011
2 DEL:

Šla sem v banjo ki je bila kot jakuzi.Šla sem do staršev(pravih) In jim rekla da sem srečna.Mami me je takoj objela in poljubljala.Oči je pa rekel joj zdaj bojo pa težave,ker bodo sami fantje tukaj. usi smo sam padli u smeh.Ura je bila že polnoč in se odpravim spat. Ko sem ustalaa sem si mislila hvala bogu da je sobota.Oči mi je dal kreditno kartico in rekel da nej grem u trgovino itd..
Poklicala sem Aljo d gre z mano.Ko sva se dobili mi je rekla : zdei si pa bogata
Rekla sem ji taka sem kot ti hehe.Najprej sva ši po cunje kupila sem si nekaj takega:

Nato sva šli k frizerju in nova frizura je bila prfekt. Nato srečave………next????
21. februar 2011
neki tazga sm si kupla:


21. februar 2011
Nejca,ki me ni prepoznal in seveda me je opazoval.Biu je spet z kravo Renato.Z aljo sva se zelo zabavali.In rekla sem ji da nei pride k men prespat.Poklicala je straše in so ji dovolili.Ko prideve domov me je mami pogledala in rekla da sm prava bejba.mi samm u smeh.Z aljo sva se stuširali in seveda sve gledali še film.Nato sva se še pogovarjali in rekla mi je joj u pondelk u šoli bojo usi sam waaw k naju bojo vidl oz. tebe jst sm jo pa z pouštrom po glavi in nato se je začel pillow fight,use blazine so se raztrgale in prišla je mami in se je sam smejala.Use je bilo u perju.Ko smo pospravili sva šli spat.Zu3 grev mau ven in se fotkave mau sva se brukale ampk okej.Nato dave nekaj fotk na fb in čez nekaj časa….
Widm da je en fant lajku slikco in kometiru:WAAW. Rečeve ker debil je to in widve d je biu nejc.To sm ignorilara,ker itak ma tisto renato.Z aljo sve se še mau zabavali in nato je odšla domov.
Zu3 sem se zbudila se zrihtala in se odpravila u šolo.Zagledala sm nejca ki je kar obstal pred mano pozdravila sem ga in odšla naprei niu je tm k kip.Alja me je uprašala a sm čarovnica,ker zgleda da si ga začarala.spet smeh.Renata je bla tok jezna in me začela neki fejkat.U šoli smo zvedl d grmo ju3 na izlet v Pariz za 4 dni usi smo bli tok veseli d bi kr nwem kai…
Alja je rekla tole pa bo pestro xD
Takoj ko sem prišla domov sem spakirala in uzela veliko stvari. Mami mi je dala veliko dnarja za sabo in mi rekla da nei si kei lepga kupm in d ji nei prnesm kšn lep kipec (alneki)
ZU3 pridem do šolo kjer me je čakala že Alja in se odpravimo na avtobus……………….neext???
zdei pa usai mau cometov d nextam
21. februar 2011
next
21. februar 2011
Odpravive se na bus in spet vidm nejca z tisto renato.Vozili smo se zelo dolgo umes smo se ustavili pr neki črpalki in greve z aljo na wc.Tam je stal en kjut tip in mu rečeve opaa pč take swe.Ko smo se zrihtale sve spet šle na tist bedn bus.In spet smo se vozili zlo doug.Prispeli smo.Ko smo šli v hotel nam učitelca še prei povedala da sta sobe za 2 osebi,in da si lahk sami zberemo s kom.Sam morte bit punce skp ,fantje pa skp.Seveda sem bla z aljo razpakirale sve in ogledovale sva si hotel.Ko je bila na vrsti večerja smo šli v jedilnico in jedilnica je bila ogromna.Prinesli so hrano bila je čudna ampk zeloo dobra.Ura je bila 7 zvečer,na vrsti je bilo ogled Pariza.Bilo je zeloo lepo videli smo eifflov stolp, in dost drugih stvari ko je zraven mene stal Nejc je takoj prišla Renata in se postavila umes (joj kako mi je šla na žiuce.Nato pridemo nazaj u hotel in se pripravimo na spanje.Kar naenkrat pa je potrkalo nekaj na vrata. Odprla sem in vidla eno darilce in sporočilo na katerem je pisalo…………………..neext??
več comentov..
21. februar 2011
next
21. februar 2011
next
21. februar 2011
next
21. februar 2011
HEI ti si men full ušeč sam k …..
Nč ni blo imena ne za koga nj bi blo.Z aljo nisve vedla za katero je,alja mi je rekla da je zihr zame.Šle sve spat.Zu3 ostaneve ob 8 in se zrihtave šle sve na zajtrk.Imeli smo izlet kjer smo si lahk kaj kupili in veliko smo zvedeli.Ko sem se ustavila pri neki stojnici mi je bilo nekaj zelo ušeč in sem bila tam zelo dolgo,nato se obrnem in vidm da nikjer ni naših.Zelo sm se ustrašla in jih iskala.Izgubla sm se.Čez nekaj časa zagledam NEJCA In sm si odahnila.Šla sem do njega in ga uprašala kje so drugi.Rekel mi je ,da se je zgubu,vidm da si se ti tu.Rečem in kaj bova zdei.odgovori mi da bova hodila in bova že našla hotel.Hodila sem za njem ,po 1 uri hoje vidim izvir in mu rekla a teb to zgleda hotel? Odgovoru mi je ne ampk hočem bit sam stabo in pol mi reče…………………neext?
nextam ju3!
21. februar 2011
u31661
u31661
next pliss
21. februar 2011
u35768
u35768
Next!
21. februar 2011
next
21. februar 2011
Ei kaj če bi se šla kopat.Rekla sm a si ti mau nor.Nato pa me je zgrabu in me vrgu u vodo nato skoči notr še on in sva se špricala.Ko sva šla vn iz voda sva dala cunje sušit in jst sm blat m sm u modrču pa hlačah.On pa u hlačah (kere mišice).Bil je večer in malo sem se bala.Malo sva se pogovarjala in mi je povedala, da je on napisu tist listek zame.Nato sva zaspala.ZuTRI greva iskat hotel in nejc mi je reku da bo pustu Renato.Bila sem vesela.Malo sva folk sprašvala kje je hotel in končno sva ga najdla.Tam je Renata že jezno čakala nejca ,on pa ji je reku renata med nama je konc.Tkoi je jezna stekla v sobo in se jokala.Nato sem se šla stuširat,in alji povedala use.Bila je vesela zame.tako se jee izlet iztekel.šlis mo domov,in na poti vidla da je spet tm neki z renato bla sm jezna,In ko sem prišla domov me je mami objela in dala sm ji ta njen kipec.Čez 10 min me je poklicala Alja in rekla ei dei zdei k so počitnce prit kei k men d greve u kino p tko.Med potjo zagledam enga tipa k je biu kr hud in mi reče heii.jst grem pa naprei.On me je sam gledu in z aljo greve u kino tam vidm spet tega tipa….. k me je prou tko gledu stopi do mene in reče ei bi bla moja punca nism vedla kai nei rečm in rekla sm mu………………..neext?
zdei pa res ju3!!
21. februar 2011
next!
21. februar 2011
u31661
u31661
next
je že dons (smeh)
22. februar 2011
heh oki
Am okei.sei itak nimam fanta ime mu je blo tim.
Mau sva se pogovarjala in naju je povabil na zabavo.
Rekle sve da prideve z aljo se zrihtave in se odpravive.Ko sve prišle sva šle plesat in pride tim do mene in začel plesat z mano začel me je poljubljat in me zgrabu me je za rit. To je pa videl nejc in šel je do naju in ga udaru.Nato sta se začela tepst tm so usi upil fight,fight…jst pa a lahk nehata,nejc kaj se umešavaš rekel mi je a tkole jst sm pa pustu renato in ti greš z drugim.rekla sm mu jaa!! Vidm kk si jo ti pustu na busu si se pa objemau z njo debil en zgiin in me pust namer.Tim pa je reku a si slišu peit vn z moje hiše.Nato se je zabava nadaljevala.Alja mi je rekla hudo mudelka kr stepla sta se zate.šla sm do tima in ga uprašala ei a maš ti kšnga frenda za moio frendico k nočm da je sama.Pokazal mi ga je in šla sem po aljo in šli sva do njega ime mu je blo Peter,Alja se je kr tresla tkoi sm vedla da ji je biu ušeč.pustila sm ju sama,nato pa sve z aljo počas šli k njej domov……………………next??
22. februar 2011
nextiii hahaahha XD
23. februar 2011
u37641
u37641
next. xD
23. februar 2011
u37641
u37641
http://www.igre123.com/forum/tema/spremenila-sem-se-obljubim-d/14661/
a lahk preberete še mojo? & komentirate? : D
23. februar 2011
In tam spet srečam Nejca rekel mi je daj no prosim ne bit taka.Rekla sm mu lei prosm da mi ne težiš več in da me pustiš na mir ,ker mam fanta.Končn je šel in z anjo sva šli domov.Ko sve prišle domov sva gledale grozliuko in sve ble skoz objete.Ko je blo grozliuke konc sve se zmenile d greve ju3 u u disko.Sred noči me je poklical nejc skenslala sm ga in napisu mi je spročilo:
I love u!
Mislna sm si joj kok je že prou nagnusn.Zu3 pojeve zajtrk,sve na compu in tko se je čas izteku in sva se počas pripravle za disco.Odpravile sve se in tkoi sva šle za mizo in sva se ga napile in plesale sve k nore.In pride en tip do mene in me zvleče do sobe.Bila sm pijana začel si odpenjati hlače in me začel slačvt, nism vedla kje sploh sm nato pa u sobo pride………………… neext?
23. februar 2011
a nextam???
23. februar 2011
neeext
23. februar 2011
Tim.
Naiprej je tega tipa pretepu pol me je pa dvignu in nesu dool po stopnicah.Tm je vidu še aljo in petra(fanta od alje),takoj sta pritekla in usi smo šli do avta in k alji domov.Ko smo prišli smo šli hitro na skrivaj v hišo.mi2 z aljo sva bile zelo pijani fanta sta šla nato domov.Ko se zu3 zbudive naju je full bolela glava.Zato sve bili ceu dan v hiši.Nasledni dan je biu že četrtek in takrat smo k sebi povabile tima,petra,in še eno Nino ki je bila najina prijateljica (seveda je prišla z fantom).Najprej gremo mau po lj.šli smo na pijačko in tam vidm nejca k se je spet z eno kušval mislna sm si jao ker debil.Ampk sm ga čist ignorilara.Ko me je zagledal mi je še pomahu pol pa………………..neext???
Še mau slik od oseb:
Tim (moi fant):Peter(od alje fant):Nina:Pa še nejc k se je tm kušval z eno:Mau več comentov....!
23. februar 2011
neeeeeeeext
23. februar 2011
Next.!
23. februar 2011
next!
23. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg