evo pa sm se tudi js odločila da začnem pisat zgodbico hope you like it!
________________________________________________________________________________
sm Anna,
stara sm 13 let,živim u Sloveniji. sm tiha, govorim zelo malo.. šal nimam rada.. sm zaprta sama vase..mam zlo malo frendu ker me nemarajo. nvem zakai.. živim z mojo mami, očeta nimam ker mi je umrl kadar sm mela 6 let, naredil je samomor..bila sem zelo manjša in nisem razumela te stvari, zakaj se je ubiu..mama se je od takrat zlo trudila zame in jo mam najrajš, mam tudi eno best frendico.. to je Sarah.
žiulenje bi dala zanjo, srčiča moja popouna je,use ji zaupam in jo mam najrajš na svetu.zabauna je in me zmer potolaži kadr sm slabe volje. fanta nimam ker se zmeraj zaljubim u napačnega..
to je nekaj na kratko o meni...
kot sem že zgoraj omenila, da mam mau frendu.. bom mau več povedala o tem...
u šoli me nonstop zafrkavajo in kličejo me bajsa me žaljo da sm debela ipd. in to že celi 2 leti... nočna mora... malo sm u šoli kr enostauno nemorm..od tkrt kadr sm se prepisala u to osnouno šolo. kajti prej sm bla saj smo sz mamico drugje živele ampak žau smo se mogle preselit. razlog ni pomemben... no preidimo k bistvu.. pač za to zafrkavanje sm povedala mami in mi je rekla da nej jih ne poslušam, da nej jih ignoriram ampak js tega nism mogla useeno prenašat.. postala sm bolj šibkejša in še bolj zaprta vase.. skoraj nič nism govorila, med poukom sm razmišljala o drugih stvareh in mi je šlo u šoli zlo slabo.. nism se mogla zbrati..
od useh teh stvari je prišlo do tega kar zmeraj pride..
~rezanje
20. april 2013
zlo malo govoriš pišš pa ogromno raj povej je tut hitrej kukr pa da pišš
20. april 2013
okay, hvala za nasvet
20. april 2013
ni bil nasvet samo tako
20. april 2013
u126154
u126154
next
21. april 2013
ja nextaj
21. april 2013
next
25. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg