Pridna
hahhah.. KOmi čakam na tvoj prfekten nextk
20. februar 2013
u103529
u103529
HAHAHAHAHAHAHAHAHA PRFEKTEN JA... SI MOGOČE NA DROGAH ?
20. februar 2013
Na drogi imenovane Mojcine zgodbice
20. februar 2013
u103529
u103529
o.O to tudi obstaja. ?
o bog Nives (sej si ne? hahahaha )
20. februar 2013
u110366
u110366
Omg video...
Hitr next
20. februar 2013
u103529
u103529
Evo ga in je tukaj next
oprostite, ker se morale tako dolgo čakati

''Mami doma sem!'' sem zavpila, ko sem stopila skozi vhodna vrata. ''V kuhinji.'' mi zavpije nazaj. Počasi semšla v kuhinjo in se vsedla na barski stol. ''Kje si bila?'' me vpraša. ''Vzunaj.'' ''Sama?'' ''Am… Z Liamom sva šla malo po mestu in povabil me je na njihov jutrišnji manjši koncert. veselo rečem. ''Maya plus Liam!'' se zadere Bella za mano in se skoraj zrušim iz stola. ''Utihni Bella!'' ji odvrnem ''Maya če se boš jutri počutila slabo ne greš nikamor!'' mi reče mami in mi pod nos postavi kozarec s pomarančnim sokom. ''Ja vem.'' ji odvrnem. ''Jutri jih bom spoznala! Spoznala bom Zayna!'' zasanjano reče Bella. Zavila sem z očmi in spila sok. ''Zavijanje z očmi ti škod.'' mi reče. Prisilila sem se, da nisem zavila z očmi. Namrdnila sem se in kozarec odložila na pult. ''Danes prespim pri tebi.'' mi veselo reče in začne skakati po kuhinji in zraven skoraj prevrne posodo z moko. ''Bella pojdi kam drugam skakati, samo po kuhinji mi ne.'' svareče reče mami. ''Oprosti Gabi.'' ji odvrne Bell in mene zvleče za sabo v dnevno. ''Titanik!'' rečem ko Bella začne brskati med cd-ji. '' "Okej." mi odvrne in v predvajalnik vstavi dvd. Vrgli sva se na kavč in začeli gledati film. "To ni pravično! Ljubita se! Zakaj mora Jack umreti?!" jezno reče Bella na koncu filma. Okoli, naju so ležali samo robčki in na sredini med nama jih je bila cela škatla. "Ne moram gledati!" tečem in po licu mi spolzijo solze, ko tista ženska (pardon, pozabila sem kako ji je ime ) porine Jackovo truplo v vodo. No, ja... Z Bello, sva prejokali večino večera ob gledanju Titanika. Šele okli pol dvanajstih sva se spravili v mojo sobo. Tam sva se še nekaj časa pogovarjali nato pa zaspali. "And, oww, you giving me a heart attack!" zaslišim zjutraj Bello. "Si ti resna? Nekateri bi radi še spali." "And let me kiss you! Na, na, na, na, na, na, na...." se zadere zavzdihnila sem in jo z balazino počila po glavi. "And live while we're young!" se spet zadere. "Bella!" jezno kriknem. "Daj ustani no! Ura je že pol enih
reče in gre ven iz sobe. Zavzdihnila sem in se pokrila z odejo čez glavo. Zoped se mi je malo vrtelo. Vendar ne tako hudo kot včeraj. Počasi sem zlezla iz postelje in šla hitro v kopalnico. Popila sem tableto in se preoblekla v kratke hlače in majico s kratkimi rokavi. Pižamo sem spotoma vrgla v sobo in šla v kuhinjo. "Jutro." sem rekla, ko sem prišla dol. "Jutro." mi odzdravi mami. "Kako si?" me vpraša. "Vredu." ji odvrnem in si nalijem kozarec pomarančnega soka. Vsedla sem se na barski stol poleg Belle, katera je kuhala mulo. "Je mogoče konec sveta?" jo vprašam. "ne?" me vpraša. "Zakaj si pa potem tako nesrečna?" ji odvrnem in komaj še zadržujem smeh. "Utihni." mi zagodrnja. Nasmehnila sem se in požrla napad smeha. "Živjo!" zapoje Eleanor in vstopi skozi vrtna vrata v hišo. "Hejla." ji vse tri odvrnem v en glas. "Kaj je pa z Bello?" vpraša in jo začudeno pogleda. "Prej sem jo nagnala iz sobe, ker mi ni dala miru." "Če je pa spala do pred desetih minut!" reče Bella. "Pa kaj! Nekateri nimamo več normalnega življenja!'' jezno odvrnem in vsatenem od pulta in grem v sobo. ''Bella.'' reče Eleanor. ''Nisem hotela.'' reče Bella potrto. Zavila sem z očmi n zaprla vrata od sobe in se vrgla na posteljo. ''Maya?'' zaslišim Bellin glas. Počasi sem dvignila glavo in se ozrla proti vratom. ''Naprej.'' sem rekla. Bella je stopila v sobo in se usedla poleg mene na posteljo. ''Oprosti, nisem hotala..''
"Saj je vredu... Tudi sama sem, grdo odreagirala." ji odvrnem. "Jaz in ta moj prokleto dolgi jezik..." "Bella..." rečem in jo objamem. "Kdaj je koncert?" jo vprašam. "Ob šestih." mi odvrne. "Kosilo!" zavpije mami. "Pridi." rečem in skupaj se spraviva v kuhinjo. Mami in Eleanor sta že sedeli za mizo. "Jaz nimam nobene spodobne obleke." se pritožim med kosilom. "šoping!" zapojeta Bella in Eleanor naenkrat. "Ampak..." "Ne, ne. Z nama greš." mi reče Eleanor. "Ampak..." "Nič ampak." mi reče Bella. "Toda..." "Utihni že." mi rečeta obe naenkrat. Zavzdihnila sem in na vilico zabodla, kos lazanje.
Ko smo pojedle, smo se odpravile proti mestu. Prehodile smo skoraj vse trgovine, a nikjer nisem nič našla. Med tem, ko sta Bella in Eleanor že imeli obleki. "Maya! Poglej to!" zavpije Eleanor in pokaže proti neki izložbi. Lutka v izložbi je imela oblečeno bež oblekico, do kolen in brez naramnic. Skozi bež blago, so bile našite čipke v obliki rožic. Še preden sem lahko, kaj rekla sta me punci že potegnili v trgovino.
V roke sta mi porinili obleko in me potisnili proti kabinam. "Ampak, to mi ne bo prav..." rečem in se namrdnem. Ta obleka je za suhe ljudi ne pa za mene. "Maya, če si jo pri priči ne oblečeš, ti jo bom jaz oblekla." mi zagrozo Bella. Zavila sem z očmi in se hitro preoblekla v obleko ter stopila ven iz kabine. "To moraš imeti." mi reče Eleanor. "Ampak, to ni zame... Predebela sem za to." rečem. Bella je zavila z očmi in me porinila proti ogledalu. Moram rečti, da mi je obleka kar dobro pristajala.
V kabini sem se preoblekla nazaj v sovoja oblačila in odnesla obleko proti blagajni in si jo kupila. Nato, smo šle še v trgovino s čevlji. Kupila sem si bele sandale, Eleanor in Bella pa čevlje s peto. Ura je že kazala pol štirih, zato smo se hitro odpravile domov.
"Mami doma smo!" zavpijem, ko stopimo skozi vrata, a nisem dobila odgovora. Šla sem v kuhinjo in nam nalila kozarce soka. Na hladilniku je bil nalepljen listek. "Maya, morala sem v službo! Vrnem se pozno! Ne čakaj me! Mami." je pisalo na listku.
*Bella*
Ko, smo se končno uredile smo se po plaži odpravile proti baru Palmas. Zraven odra, so se že začele zbirati najstnice. Večinoma, so bile iz naše šole. Vzvišene barbike z polno ritjo denarja. Nekaj se je obrnilo proti nam trem in naju z Mayo zaničljivo premerilo. Nekaj smo si začele šepetati med sabo. Nič novega. Zavila sem z očmi in se z Eleanor in Mayo odpravila naprej. "Živjo Paul." reče Eleanor in pozdravi varnostnika. "To je njihova varuška." mi reče Maya. "Saj vem." ji odvrnem. "Pozdravljena Eleanor." reče in jo spusti naprej, nama pa prekriža pot. "Z mano sta." mu reče Eleanor. Nazaupljivo nas je pogledal, nato pa naju le spustil mimo. "Malo je skeptičen, da ne bom kdaj pripeljala trumo oboževalcev v zaoderje." nama reče. "To, bi bilo zanjimivo." rečem. "Se strinjam." nama odvrne.

*Liam*

"Liam! Kje so moje najkice!?" zavpije Niall in zmedeno teka gor in dol po garderobi. "Niall, v roki jih držiš." mu odvrnem. Zmedeno me je pogledal nato pa pogledal v svoje roke. "Oh..." zamrmra in
si jih natakne na noge. "Zayn! Ne kadi tukaj notri!" se zadere Harry in mu iz ust potegne cigareto. Zayn ga je grdo pogledal in mu pokazal jezik. Otroka. "Louis! Majico imaš narobe obrnjeno." mu rečem. "Kaj?" me presenečeno vpraša in se pogleda v ogledalo. "Opala." reče in si jo obrne na pravo stran. Zavzdihnila sem in se vsedel na stol. "Sprosti se Liam." mi reče Niall in se usede poleg mene. "Ja, ja... Saj sem sproščen." mu odvrnem in zavijem z očmi. "Hey fantje!" se zasliši Eleanor. "Elle!" vzklikne Louis in jo poljubi. Za njo, sta vstopili še dve punci. Maya in neka punca s črnimi lasmi. Zayn je drugo punco premeril od glave do pet. "Živjo." reče še Maya in zardi. Tadruga punca pa je samo pomahala in zelo močno zardela. "Živjo dvojčica." reče Zayn in objame Mayo. Maya ga je malo presenečno pogledala in mu vrnila objem. "Zayn, še vedno nam nisi pojasnil koliko nezakonskih otrok imaš." reče Harry. "Hazz!" jezno reče Zayn in ga lopne po glavi. "Tudi jaz te imam rad." mu odvrne Harry in ga objame.

"Ja jaz tudi tebe." mu odvrne Zayn in mu vrne objem. "Kdo si pa ti?" vpraša Niall tdrugo punco. "Bella." mu odvrne. "Hey Bella." reče Louis in jo objame. "Prišla si." rečem Mayi, ko stopi do mene. "Jap. Tukaj sem." mi odvrne. "Fantje na oder!" se zadere Paul. "Se vidimo potem." ji rečem in s fanti stečem na oder.

*Maya*

Ko, so fantje odšli na oder smo me šle ven iz garderobe in se med ljudmi nekako prebile čisto vspredaj do odra. Fantje so začeli peti in skakati in se zafrkavati. Seveda ni šlo brez prirejanja besedil. Liam, me je nekajkrat med koncerotm pogledal in se mi nasmehnil. Vsakič sem zardela in pogledala v svoje roke. "Maya? Si vredu?" me vpraša Eleanor, ko se nenadoma zmrtnem na mesto in iz obraza mi izgine vsa barva. "Ja... Vredu sem." ji odvrnem in se lažno nasmehnem. Zoped mi je postalo slabo in malo se mi je vrtelo. Nenadoma, me noge niso več zdržale. In pred očmi se mi je prikazala tema.

*Liam*

Ko, smo peli zadnjo pesem se je Maya nenadoma zgrudila. Prestrašeno sem pogledal
proti puncam. V trenutku, je bil Paul pri njih in odnesel Mayo. Tisti dve minuti sta se vlekli v nedogled. Najraje bi odvrgel mikrofon in stekel dol iz odra. Zakaj me skrbi zanjo? Liam, samo ne reči, da si se zaljubil!? Ampak... Jaz ljubim Danielle... Vsaj mislim, da jo... Toda ona je šla naprej, jaz je pa še vedno nisem prebolel? Ali pa sem jo? Ah! "Hvala, da se bili nocoj z nami." reče Harry. S fanti smo se poslovili in šli iz odra. Odvrgel sem mikrofon in stekel v zaoderje. Maya, je sedela na tleh in se držala za glavo. "Si vredu?" rečem, ko pritečem do njih. Rahlo se je zdrznila in me pogledala. "Vredu sem." mi odvrne in se mi kislo nasmehne. "Kako se počutiš?" jo vpraša Elle. "Slabo mi je in malo se mi vrti." potiho odvrne in se nagne h Eleanor in ji nekaj zašepeta. Elle ji je prikimala in se obrnila h meni. "Liam, nas lahko prosim za nekaj minutk pustiš same?" me vpraša Elle. "Seveda." rečem in se vstanem in odidem stran. Ampak, zakaj je želela, da grem stran?

*Maya*

"zakaj?! Ni moral ta prokleta
slabost vsaj malo počakati!?" sem jezno rekla in se ševedno držala za glavo. "Izvoli." mi reče Eleanor in mi poda kozarec vode in tableto. "Hvala Eleanor." "Samo Elle, me kliči." mi odvrne prikimala sem in popila tableto z vodo. "Prosim, ne fantom povedati..." rečem in po licu mi spolzi solza. "Vse bo vredu." mi reče Bella in me objame. "Pomiri se." mi reče Elle. Obrisala sem si solze in se kislo nasmehnila. "Bi šla domov?" "Ne... Vredu je." odvrnem in se postavim na noge. "Gremo h fantom?" vpraša Elle. "Lahko." sva rekli z Bello in odpravile smo se proti bari, ki je danes večinoma sameval zaradi koncerta. "Si vredu?" me napede Zayn, ko me zagleda. "Ja... Preveč sem pod pritiskom zadnje čase." mu odvrnem in se nasmehnem. Vsedle smo se zarevn njih za mizo in se začeli pogovarjati. Več, ali manj sva z Bello govorili, tako da sva se predstavili. Zayna je rahlo šokiralo, ko sem rekla, da se pišem Malik. "Kaj če si ti moja sestra!" nenadoma veselo vzklikne. "Um...?" spravim iz sebe. "Bila bi vesela..."
20. februar 2013
neeeeeexxxxxxt
20. februar 2013
O gad ženska! Ta nxt je faking popoun! Jst umiraaaaam!
Neeeeextej prosm čimprej!
20. februar 2013
neeeeeeeeeeeext
20. februar 2013
Neeeeeeeeeeeeeext!
20. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
20. februar 2013
u110366
u110366
Next next next proooosssiiiiiiimmmmmm!!!!
21. februar 2013
neeeexttttaaaaj
21. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. februar 2013
u27814
u27814
neeeext+ nova bralkaa
21. februar 2013
u90248
u90248
next
nova bralka
21. februar 2013
u110366
u110366
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
http://www.igre123.com/forum/tema/$omething-new-1d/48056/
Proooosiiiim
21. februar 2013
next
+NOVA BRALKA
++the best zdodba
+++nextttttttttttttttttttttttttt
21. februar 2013
u103529
u103529
Evo, pa je tukaj nextek
Mogoče bojo sedaj vsak dan, ker imam počitnice. Toda nič ne obljubim. Anyways hope u like it
~Memori in the heart~
*Liam*

Zayn, je bil rahlo šokiran, ko je izvedel, da se Maya piše tako kot on. Sicer je rekel, da je lahko tudi njegova sestra... ''Maya? si vredu?'' jo vpraša Elle, ko se odsotno zastrmi nekam. ''Ja...'' ji počasi odvrne.''Jaz, malo zraka potrebujem.'' reče in ustane od mize in gre ven. ''Jaz, grem na sprehod...'' rečem po nekaj minutah. Harry je začel spuščati čudne glasove. Grdo sem ga pogledal in odkorakal ven. Maya je sedela na pomolu in noge namakala v morje. ''si vredu''' jo vprašam, k ostopim do nje. Rahlo se je zdrznila in me pogledala. ''ja vredu sem laim.'' mi odvrne. ''Se ti lahko pridružim?'' jo vprašam. ''Seveda.'' mi odvrne in se kislo nasmehne. Vsedel sem se zraven nje in si sezul superge in zavihal hlače ter noge namočil v morje. ''lepo je tukaj. In zelo mirno je.'' rečem. ''Mhmm...'' reče in se rahlo nasmehne. ''Čisto nasprotje od Londona.'' še dodam. Prikimala je in odsotno strmela v morje. Zazrel sem se v njen profil. Oči so se ji nenadoma napolnile s solzami, a so tako hitro zginile kot so prišle. Zanima me o čem razmišlja, zakaj je tako odsotna. včeraj je bila čisto bleda, toda danes, kot da bi se česa bala. prvič, ko sem jo zagledal, je bila polna veselja in energije, sicer je imlela sledove solz, toda prekleto dobrno zna skrivati čustva. skoraj vse lahko preberem. Ljudje so kot odprta knjiga, toda Maya... Čisto nasprotje od vseh, tudi od Danielle. Ah Liam! spet misliš na Danielle! maya je rahlo zavzdihnila in stresla z glavo. zakaj je tako popolnain lepa... Ne, tega nisem jaz rekel! O bog Liam! Utihni preden še kaj butastega izrečeš. ''Kaj?'' me nenadoma vpraša. Zavedal sem se, da še vedno strmim v njo. Rahlo sem se zdrznil in zardel. ''Nič.'' rečem. Kako je to mogoče?! sem mogoče zardel? Pa saj to ni mogoče no! Liam zresni se! ''Kako si?' me vpraša. ''Zmatrano. Toda, to je moje delo. ampak res uživam o njem. Glasba je moje življenje. Res, da si nikoli nisem mislil, da bom uspel. Kaj šele to, da bom v najbol pupolarnem bendu na svetu.'' ji odvrnem. ''In pridobili si ste na milione oboževalcev, kateri vas zelo obožujemo in imamo ponavadi čudne izpade zaradi vas. Večkrat sem se tudi že zjokala zaradi vas. Mislim, ko sem gledala ponetke koncertev, ali pa video dnevnike, samo da sem takrat jokala od smeha. Z Bello ponavadi cele dneve prživiva za računalnikom in gledava vaše posnetke, katere znava že na pamet, a se jih nikoli ne naveličava. Nikoli si nisem mislila, da vas bom spoznala. To je bila moja največka želja. ne vem s Čim sem si to zaslužila.'' mi odvrne in se zasmeje. O bog, kako lep smeh ima... Utihni Liam! Zasmejal sem se. ''Toda, spoznala si nas. Uresničila se ti je želja.'' ji odvrnem. ''ja ena in edina v mojem življenju.'' ''zakaj ena in edina?' jo vprašam. ''Nebi o tem govorila.'' mi odvrne in v pčeh se ji spet zalesketajo solze. ''Ok. Ne bom drezal vate. Toda, tukaj sem vedno, če boš rabila pogovor.'' ji odvrnem. ''Hvala Liam.'' mi reče in me objame. Vrnil sem ji objem in se nasmehnila. ''Greš z mano na sprehod po plaži?' jo vprašam. Joj Liam kakšno butasto vprašanje! ''Lahko.'' mi odvrne in se vstane. tudi sam sem vstal in prijel superge v roke. Odpravila sva se vzdolž obale, katera je že skoraj čisto samevala. Sonce je že zdavnaj zašlo in na nebu so se začela kazati prve zvezde. Zakaj se mi zdi, da zvenim kot kakšna zaljubljena punca? Mislim halo Liam! Zresni se!

*Maya*

Z Liamom, sva se sprehajala po plaži, večni časa je na skrivaj strem veme. Dalala sem, da nisem opazila, vednar to se je že videlo na sto kilometrov, da me ta človek opazuje. Zakaj imam ravno jaz to smolo! Kaj če se je zaljubil vame?! O bog, samo tega ne! Kaj mu naj rečem, če se je slučajno zaljubil vame? Zavzdihnila sem in rahlo stresla z glavo. Nenadoma, sem na sebi začutila nekaj mokrega. Zdrznila sem se in zagledala Liama v morju, kako rokama zajema vodo in me šprica. "Ej!" sem zavpila. Zasmejela se je in me potegnil v morje. V trenutku, sem bila že pod vodo. "Liam!" zavpijem, ko priplavam na površje. Zarežal se je in me pošprical. Grdo sem ga pogledala in se spravila iz vode. "Sovražim te!" mu rečem. "Jaz tudi tebe." mi odvrne in me vrže čez ramo, kot vrečo krompirja in se spet napoti v vodo. "Liam! Dol me daj!" zavpijem. "Uredu." mi reče. "Ne! Ne mislim v vodo!" zavpijem in pristanem v vodi. Jezno sem ga pogledala in se spravila ven iz vode. "Da ne poskušaš več!" mu rečem in ga jezno pogledam. "Prav, prav." mi odvrne in se zasmeje. ševedno sem ga grdo gledala. V tišini sva se počasi odpravila nazaj. "Adijo Liam." rečem, ko prideva nazaj pred bar. "Domov, grem, ker sem utrujena od današnjega dne." mu rečem. "Prav. Lahko noč Maya." mi reče. Prikimala sem in se odpravila domov. Ko sem prišla domov, mami še ni bilo doma. Iz hladilnika sem si vzela puding in ga počasi pojedla. Nato, sem šla v sobo in se stuširala in preoblekla v pižamo
ter smuknila v posteljo in počasi zaspala.

*Zayn*

"Hey mami." rečem zvečer, ko sedim v svoji sobi za prenosnim računalnikom. "Zayn!" veselo vsklikne in mi pomaha. Pomahal sem ji nazaj in se veselo nasmehnil. Z mami, sva se pogovarjala po skypu. "Kako si?" me vpraša. "Super. Ti?" "Uredu sem. Pogrešamo te, veš." mi odvrne. "Jaz, tudi vas mami. Kako je z očkom?" ji odvrnem. "Isto, kot je bilo... Tumor napreduje in to zelo hitro. Povzročil mu je demenco. Enkrat vse use, spet drugič nima pojma kdo sem jaz, ne kje je... Zayn, mislim, da te potrebuje... In mislim, da bi rad videl tudi svojo hčerko, mislim tvojo pol sestro." mi reče. "Demenco ima? Ampak kako? Zdravniki so rekli da do tega niti v najslabšem primeru ne bo prišlo." se razjezim. "Zayn... Njegovo stanje je iz dneva v dan slabše in se spreminja. Pri temu ne moreš nič." mi odvrne. "Ja... Kdo, sploh je moja pol sestra?" vprašam. "Ne vem. Danes sem našla to sliko v njegovem predalu, mislim, da je to ona. Zelo ti je podobna Zayn." mi reče in mi pred kamero
pokaže sliko. Pa saj to ni mogoče! Kako?! Šokirano sem se zazrel v majhno deklico na sliki. Pogleda nisem odmaknil niti potem, ko je mami odmaknila sliko. "Zayn?" me zaskrbljeno vpraša. "O.... Ona... N...n...n..jo... Poznam." zajeclam. "Kako?" me presenečeno vpraša. O bog. Kako bo to ta oseba sprejela... Kako bo sprejela, da ji oče umira in kako bo sprejela, da sem jaz njen brat?

1. Koga je Zayn videl na sliki?
2. Kaj bo med Liamom in Mayo?
3. Mnenje?
22. februar 2013
neeeeeeeeeeext
22. februar 2013
1. Koga je Zayn videl na sliki? Mayo
2. Kaj bo med Liamom in Mayo? Luuuubezen.. ena velika ogromna, strastna, večna ljubezenn.. In pa nwm zakaj ampak tale zgodbica me spominja na fiilem A walk to remember..
3. Mnenje? Hmm.. Tale zgodbica je suuuuuuper mega fantastična in jst jo obožujem. in obožujem tvoje nexteke, ki so kot moja droga Hhahahah.. uglavnem suuuper zgodbica !
Ohh in ker si ti končno nextala se morem še jst nekak spravt pisat nextek -.-
Neeeeeeeeext čimprej!
22. februar 2013
1. Koga je Zayn videl na sliki? Maya?
2. Kaj bo med Liamom in Mayo? Em zalubla se bota pa pol poročila pa pol mela otroke pa pol bo anja botra od otrok...nadalujem?
3. Mnenje? TI SI ROJENA PISATELCA!
ZDEJ SE PA SPRAV PISAT NEXT!
22. februar 2013
u103529
u103529
Smeškoo: a jaz sem lih navdih dubila po tem filmu
btw, prejokala sem pol filmm

Ančaaaa:3
lahka nadeljuješ o.O
nisem vedla, da boš botrca otrokom o.O kaj če do njih sploh ne bo ršlo ?
daj ne pokaj! nisem rojena pisateljica! O: LOL
22. februar 2013
Mojči: hahaham em ja em pol bo pa Niiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaall pršu z mojco pa se bosta poljubljala u cerkvi pol pa Liam skor ne pade skp od šoka, pol pa bo Harry kasnej na zabavi taylor s enimi petkami ubil. Pol bo pa pršla El pa bosta z Louisom odšla gor. Pol bo botrca nesla krščenko spat. Pa bo pršla dol pa bo vidla d se Niall pa Mojca mal ne naskočita. Pa jima bo rezervirala sobo. Pol bosta pa še ona 2 mela ful otrok pa še Lou pa El pa Hazza pa njegova kul mačka. Pa Zayn pa Perrie pa pol bomo ena very big family

JA PA BO PRŠLO PA NE POKAM K NIMAM POKAČA PA SIIIIIIIIIII!
22. februar 2013
u103529
u103529
ANJA, SI TI DANS KEJ PILA? A SI MOGOČE NA DROGAH?
OMG..... LULAM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
UMIRI SVOJE HORMONE NO.. O.o OMG.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
22. februar 2013
Em ne še? O.o ja mejbi sm se okužla kej od Nives.
Pa ne morm če ni nexta! -.-
22. februar 2013
u103529
u103529
O.o
KJE NI NEXTA WTF ? O.o
22. februar 2013
TUKI ŠE ENGA! Rabm še enga zravn tega! c:
22. februar 2013
u103529
u103529
ABJA.. -.- NEDA SE MI PISAT O.o
22. februar 2013
Ančaaaa:3: Od mene slučajen? ;o
22. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg