Forumвoɴjoυr.*
ѕeм pια ιɴ oвožυjeм odĸrιvαɴje ɴovιн тreɴdov, мodɴιн вloɢov, тrɢovιɴ ιɴ ѕevedα ɴαĸυpovαɴje. тα тeмα je prαvzαprαv мodɴα revιjα, ĸι je ɴαмeɴjeɴα prαv vѕeм. eɴαĸo тeмo ѕeм ιмelα že ɴα ғorυмυ pυɴce o ғαɴтιн, pα ѕe мι zdι, dα вo ιмelα тυĸαj več вrαlceм ιɴ вo вolj popυlαrɴα. ѕevedα pα вo ѕeѕтαvljeɴα ιz več rυвrιĸ.

RUBRIKE:
★Naslovnica
★Must have
★Obleči se kot + ime zvezdnice
★Nohti
★Misel dneva
★Hairstyles
★Vaša vprašanja

мιѕlιм, dα rαzυмeтe o čeм вoм pιѕαlα. če ιмαтe ĸαĸršɴe ĸolι proвleмe v zvezι z lepoтo (pα тυdι z oѕтαlιмι ѕтvαrмι) мι lαнĸo pιšeтe po ѕporočιlιн, αlι pα ɴα e-мαιl ɴαѕlov;
~ pia.fashionable@gmail.com

zα zαčeтeĸ pα vαм, ĸαr тαĸoj predѕтαvljααм prvι ιzvod revιje.Bonjour Drage Bralke!
Pred vami je prvi izvod modne revije namenjene najstnicam Be Beautiful. Zelo sem se potrudila, da je revija karseda zanimiva in aktualna. In ne pozabite vaša vprašanja najdejo odgovor pri meni. Se pa zelooo priporočam, če si karkoli kupite (nova oblačila, modne dodatke..) ali pa, če se slikate, ko si naredite frizuro ali nohte iz revije, da mi to pošljete, da objavim v reviji, ker jo bo to res popestrilo. Pa seveda so dobrodošla tudi vaša mnenja.

★MUST HAVETokrat vam predstavljam letošnji absolutni Must have: Velika torba. Ne le, da izgleda fantastično h katerikoli modni kombinaciji oblačil. Vanjo lahko spravi vse kar potrebuješ. Priporočam, da torbo kupite v Accessories. Izbira je velika, modna, cena pa so zmerne (15-40€). Sicer pa se občasno najdejo primerne tudi v H&M, New Yorkerja pa osebno ne maram preveč, ker so obleke navadno ceneno hmm..prav tako enako velja za torbe. Pa oprostite, če sem koga užalila. Torej hitro v nakupe!

★OBLECI SE KOT CHER LLOYDTokrat sem izbrala drzno in mlado Cher. Njen Swag stil je navdušil prav se, poleg tega se takšne stvari sedaj najdejo v skoraj vsaki trgovini. Črno-Bele kombinacije so sedaj sicer dokaj IN, amak priporočam, da se letnemu časo bolj primerno oblečete v živahnejše barve. Majico in hlače, ki ju nosi bi definitivno našli v Zari, H&M ali Ann Christine. Za čevlje priporočam Humanic, zaradi velikanske izbire

★NAIL POLISHTokrat imam za vas pripravljene Simple začetniške nohte. Žive barve bodo poživile vaš dan, poleg tega pa jih je oblikovati dokaj preprosto. Potrebuješ tri različne lake: Roza, Svetlo modra, Svetlo temna. Seveda pa lahko izbereš tudi druge barve. Priporočam znamko Essence, zaradi ugodnih cen in velike palete barv.

★HAIRSTYLETokrat vam predstavljam megasuperfantastičnopreprosto Fishtail oziroma po slovensko ribja kost. Frizura je zelo podobna kitki, le da zanjo pri pletenju porabiš trikrat več energije in časa (vsaj po mojem). Ampak treba si je priznati, izgleda Perfektno.Upam, da vam je bil prvi izvod všeč, in se oproščam, ker je tako kratek. Pošljite mi svoje slike, vprašanja, mnenja..
Au Revoir, Pia*
15. junij 2013
next
18. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg