Forum
halooooooooooo!
naj se vam predstavim,sem Isabella(frendi me kličejo Bella♥),živim v New Yorku

mojem popolnem mestu♥!Imam pa tudi dve najboljši prijateljici Alice in Sarah Alice:

Sarah:

Alice je moja Bff že od samega začetka,obožuje čokolado,lepe obleke,predvsem pa fante!
Sarah pa sem spoznala v Oš v 3.razredu. Prišla je na novo in takoj smo se jaz ,Alice IN Sarah takoj razumele med seboj!
jz pa Alice:


next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. oktober 2011
next
22. oktober 2011
~♥nepričakovan trenutek ♥~
Nekega deževnega jutra,zazvoni moja najtečnejša budilka na svetu!Najrajši bi jo razbila na kosce! No kljub vsem tem oporekanj,se vstanem in grem pod tuš,to me takoj zbudi! Nato pa pograbim svojo šolsko torbo in si jo vržem na hrbet. Hodim v 8. razred. Potem grem še v kuhinjo na zajtrk ,nato pa v šolo. V šolo se odpravim kar peš,saj ni tako daleč! Ker je bil pa še dež,pa sem razprla dežnik in hodila po potki,premočeni od vode. Bila sem zamišljena,kot pravita Alice in Sarah,sem največji sanjač(fantazist) na svetu!Zmeraj si zamišljam,kako bom spoznala fanta,ki mi je všeč in kako bova na najbolj romantičen način prišla skupaj ♥. Ko takole zamišljena hodim po potki,in imam že skoraj čisto razmočene čevlje,mi nasproti prihiti nek fant in me zaradi teka celo oškropi! Kako sem bila jezna,nato ga ozmirjam s »kreten,pazi kje hodiš«ipd. Nato pa dvigne obraz in ko ga zagledam,kar odreveni,hitro se mi opraviči in steče naprej. Ko prispem v šolo,pa ga zagledam, koko v svojo omarico zlaga svoje stvari. Oh, kako je lep! Nato pogledam vstran na uro,nato pa se nekdo zaleti vame! Ko vidim kdo se je zaletel,nisem bila jezna,bil je namreč lep fant. Spet se mi je začel opravičevati,jaz pa sem mu samo rekla«ti si me pa danes že poškropil,zdaj si me pa že podrl! »Vem oprosti,ali se ti lahko kako oddolžim?«me vpraša. Toda tega nebi smel reči!Rečem mu:«če si res to tako želiš vredu , dobima se v šolski kantini na pjači si za to?«Nato mi prikima jaz pa vsa srečna prihitim do Alice in Sarah in jima vse povem,obedve sta bili zelo veseli zame in mi zaželeli srečo!
next?


22. oktober 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22. oktober 2011
~♥Love at the first sight♥~
Komaj sem čakala na najino srečanje in si že zelo veselila. Trenutno sedim na stolu ob mizi,pri Geografiji,mojemu najljubšemu šolskem predmetu,pri katerem ponavadi poslušam učiteljičino razlago,toda danes,sem čisto zatopljena v svoje misli v zvezi z »pijačko«. Ob končanem pouku,pa se počasi odpravim,vsa na trnih,saj še nikoli nisem imela fanta! proti kantini. Nato ga zagledam,bil je oblečen v šolsko uniformo,toda še vedno usopljivo lep. Za razliko od njega,sem bila jaz kot kakšna razcapanka in bilo me je zelo sram! Ko me je zagledal,se je hitro vstal in mi odmaknil stol,da sem se lahko usedla,rekla sem mu:«si pa zelo pozoren!«on je pa rekel samo:«hvala«.Najprej je sledilo mučnih 10 minut tišine. Nato,pa je lep fant,rekel:«oprosti,ker se še nisem predstavil,ime mi je Edward in hodim v 9b.,letos sem na to šolo prišel prvič in še nimam nič prijateljev!«Jaz pa mu rečem:«Jaz sem Isabella,za prijatelje Bella,hodim v 8a.,imam prijateljici Alice in Sarah, tvojo zadevo z prijatelji pa bi lahko tudi uredili.« V mislih sem imela Chucka,bogatega fanta,v katerega je bila zaljubljena Alice,predvidevala pa sem,da je Chuck tudi zaljubljen v Alice,pa tudi Nethana,ki se je kar naprej podil za mano.«res?«me je vprašal.«ja«mu rečem. Nato pa sva pogovor nadaljevala,tako,da sem ga vprašala po barvi,hrani,ipd. Zapletla sva se v zanimiv pogovor,o poklicu,ki ga želiva opravljati,oba želiva postati kirurga!Kakšno naključje,toda ne samo to,odkrila sva ,da imava enako zodiakovo znamenje,barvo in še marsikaj! Nato pa sem se zamislila,ali ni ta fant popolen zame? Raziti,pa sva se morala in sklenila svoje prijateljstvo. Toda,v meni to ni bilo samo prijateljstvvo,zamene je bila to že skoraj ljubezen.
Edward:jaz:chuck:nethan:

22. oktober 2011
next?
22. oktober 2011
u59480
u59480
next.
22. oktober 2011
u52003
u52003
next
22. oktober 2011
~♥nepričakovana ugotovitev♥~
Bila sem tako vesela in vse videla rožnato,imela sem metuljčke v trebuhu. Naslednji dan,ko sem prišla v šolo,pa sem vse poročala Alice in Sarah.Nato pa mi Sarah reče«kako si rekla da mu je že ime?«jaz ji rečem:«Edward,zakaj?«Sarah pa reče:«Edward je ime tudi mojemu bratu,ki hodi v 9b in je prišel komaj letos iz Londona!«Jaz in Alice pa ji samo rečema:«Kaj?« Bila sem vsa osupla,zaljubila sem se v Sarahinega brata Edwarda,o katerem mi je Sarah vedno toliko pripovedovala,toda ne po njenih pripovedovanjih sem ga sovražila,ne ne more biti res! Ni mogoče,da bi se zaljubila v Edwarda,v njega že ne! Nato pa nas od vzadaj nekdo pozdravi. Bil je Nethan in me vprašal:«zdravo Bella!ali si danes zvečer prosta?a bi šla z mano v kino?«Jaz pa sem mu rekla:«oprosti Nethan,danes žal nimam časa,moram se učiti matematiko,saj jutri pišemo test!«Nethanu,se lahko takoj zlažeš in nebo ugotovil,saj hodi v 9a in neve za naše učne načrte! Toda nato malo pomislim,če bi šla z Nethanom v kino,bi bil Edward gotovo ljubosumen!Kako se tega nisem spolnila že prej! Za žalostnim Nethanom zakričim:«Nethan,kdaj si rekel,če bi šla midva v kino?«Nethanu se pokaže nasmeh na licih, nato pa reče:«danes zvečer ob 20.00?!«Jaz mu odgovorim:«morda bi pa šlo,pridi pome,ob 19.30 ok?« Nethan ves vesel reče:«itak da Bella by se vidma!«reče in odide,toda jaz sem ga slišala,ko je za vogalom skočil v zrak in rekel »yes!« Ko pa se obrnem k Alice in Sarah,me tidve vprašujoče pogledata in me Sarah vpraša:«ali ti ni moj brat všeč,zakaj torej greš v kino s tem idiotom?« Jaz pa jima odgovorim:«zato ker Edwarda želim narediti ljubusumnega!« »aha« rečeta in vesta zakaj gre. Nato pa še jima razložim svoj plan. Alice,ni bil všeč,saj je včasih hodila z Nethanom in ni marala,da se fanta izkoristi.
next?
naša skupina:


22. oktober 2011


22. oktober 2011
Neeext! Neeeext!!
23. oktober 2011
u63400
u63400
nexxxttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. oktober 2011
nexttttt!!!!!!!!!!!!!!!best story tale je najboljša ko si jih napisala!
25. oktober 2011
next!!!
03. november 2011
nexttt
04. november 2011
Z Sarah sva se zmenili da bo ona Edwarda peljala v kino,češ da je en dober film in ga nesme zamuditi,vprašala sem Nethana katiri film bova šla gledat in rekel je da bova šla gledat fil čokolada&kri vem malo čuden naslov v filmu so volkodlaki in eno dekle,ki je volkodlakinja se zaljubi v človeka,človek pa v njo, mislim da je kar podoben romantiki! No naslednji dan Sarah pridrvi do mene in mi pove da je Edward sprejel povabilo, Jupi! Napočil je dan kina! In z Sarah sva se odločili,da bomo imeli stole čisto skupaj vrstni red:
Nethan&Jaz&Edward&Sarah omg kako je bil Edward jezen ko je videl da je z mano Nethan! Predstavila sem ju med sabo in rekla Edwardu,da ko sem mu govorila o prijateljih sem mislila nanj na Nethana. Ž e smo stopali v kinodvorano,usedemo se po takšnem vrstnem redu kot sem navedla na vrhu. Nekje na sredini filma pa me Nethan objame in da svojo roko na mojo. Oh kako je bil Edward ljubosumen. Ko pa je prišel najbolj romantičen del zgodbe me je Nethan poljubil in to na usta! Začela sem kriliti z rokami in mu rekla naj me izpusti! Nato pa me je branil Edward in se stepel z njim,z dvorane so nas nagnali varnostniki,pa saj je tedaj že tako ali tako bilo konec filma! Zahvalila sem se Edwardu,da me je branil in ga cmoknila na lice!...
*********************************************************************************************************************next or not?
04. november 2011
nott zaj je že bedaaa
hahaha si nasedla???
next next next next next next next takojjjjj
zakon zgodbaa
04. november 2011
next
04. november 2011
Neextttttttt
05. november 2011
next!!!!!
28. november 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg