Forum
ok... začela bom pisat zgodbo... par stvari k jih je treba vedt.
- zgodbo sm si izmislila in prosim ne kopirajte je
- če vm ni ušeč, vm pč ni ušeč ne mi kle nabijat komentarjev ko je zanč.
- use je izmišljeno. slik NE bom dajala, ker imam rajš da se ljudje igrajo s svojo domišljijo in predstavami, zato bom delala podrobnejše opise kako kdo izgleda (itd.)
- pisala bom v knižji sloveščini (večinoma, ne skoz)
če ti kj ni ušeč, se pjt skrit pod povštr. :3
Zrla sem v čudovit sončni zahod. Najlažje je videti tak zahod tu pri nas, na morju. Naj se na kratko predstavim. Sem Caroline. Stara sem 14 let in pol in hodim v 9. razred. Sem odličnjakinja (kar je čudno, saj se komaj kaj usedem za knjigo). V šoli veljam za samotarko. Tako je. Nobenih BFF, nobenih fantov. Čudna sem tudi zaradi svojega videza. Ker živimo ob morju, imajo moje sošolke in sošolci jasno zelo zagorelo polt. Jaz pa sem bleda kot duh.. Tudi če se še toliko sončam. Imam do pasu segajoče vranje črne lase, spredaj ostrižene na fru-fru ki so zeloooo neukrotljivi. Najlepše na meni lahko edino štejete moje sinje modre oči. Tako, to sem jaz. Živim pri babici, starši in dedek so mi umrli v prometni nesreči (če prav povem, sploh nisem prepričana, tako govori babica in se vedno skuša izogniti podrobnostim -.-''). Moj čudoviti sončni zahod je prekinila tečna soseda Suljevka. ''Alo, ti! A se ne misliš spraviti k delu kaj! Za nobeno rabo nisi pamževka! Tvoja ta stara mi še kr ni plačala tistih rož ki si mi jih razbila!'' Zavila sem z očmi. Nisem jaz kriva ko pa sem se zagledala v njene rože in jih je razneslo. Mogoče so bile prepolne vode. Ampak kar koli ji rečeš ne pomaga. Vedno me ima na piki, a babica pravi le '' Pusti jo, saj še sama ne ve kaj hoče'' Šla sem v sobo in se vrgla na posteljo. Jutri je zadnji šolski dan in hočem biti spočita. Preden me je pogoltnil spanes sem dobila medel občutek, da z mojim življenjem ni vse v redu.
Nekštam? :3
27. julij 2011
u52465
u52465
nextt
28. julij 2011
mauu več nextou?* boom drgač
28. julij 2011
Zjutraj se najprej nisem mogla zbuditi, nato pa se sploh nisem nameravala. Komaj sem se izvlekla iz postelje in še težje navlekla na sebe pretegnjeno bledo kremno majico in raztrgane kavbojke. Če sem že samotarka mi je pa vseeno če bom še čudakinja za modo -.- . brez torbe sem se odpravila v šolo. v žepu sem imela le moj popovn mp4 ki sem ga med dolgim in dolgočasnim pa tudi zadnjim govorom ravnateljice na skrivaj poslušala. Miren zadnji šolski dan je pokvarila le tečnoba Poly, ki mi ga je iztrgala iz rok. Pobesnela sem. '' pa kaj za vraga se greš?!'' sem vpila nanjo ''takoj mi ga vrni!'' Posmehljivo me je pogledala in dobila sem občutek da bi jo lahko lastnoročno zadavila. Bila je ''najpopolnejša'' oseba na šoli (logično, skoraj vse mrhe so popolne -.-) imela je čisto svetle rahlo sravžane lase, segajoče do ramen. imela je zareees ''strupene'' zelene oči (ki so večinoma gledale posmehljivo. pffff) in popolno postavo.. resno, še vreča za krompir bi dobro izgledala na tej postavi... ampak kaj ko je taka mrha. izpulila sem ji mp4 iz rok nato pa me je pogledala kot da sem čudakinja in se zlobno zasmejala.. grrrrrr. čutila sem da je v meni naraščal bes do te zlobne mrhe. Nato pa.... Nexr? :3
28. julij 2011
nextt
01. avgust 2011
u56206
u56206
NeeeeeeeeeeeeXtttttttttttt!. =)
01. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg